Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
Sivistyksen kehto / Lukusali / Vs: Harry Potter ja kuoleman varjelukset SPOILEREITA
: 30.Kesäkuu 2008, 11:22
Jotenki häiritsi tuossa viimesessä Potterissa se juoni. Vaikka siinä oli tietenki kaikkea uuttaki, mut oli se loppujen lopuks aika ennalta arvattava. Rowlingin kirjoitustyyli on ihan hyvä, tosin se ei ole kehittynyt ensimmäisistä kirjoista yhtään (niinku aikasemminkin sanottiin). Muutamat henkilöhahmot ontuu aika pahasti, mutta on siellä onneks hyviäkin. Ei ollut paras Pottererista, itse tykkäsin eniten 1-4 osista. :)
Sivistyksen kehto / Konserttisali / Vs: Nightwish
: 29.Kesäkuu 2008, 21:00
Samaa mieltä, en pidä Aneten äänestä. Se on jotenkin sellainen ääni jonka löytää joka kolmannelta laulajalta jos rupeaa ettimään. Tarjan äänessä oli jotai uniikkia. :)
Sivistyksen kehto / Konserttisali / Vs: Minkä levyn ostit viimeksi 2
: 29.Kesäkuu 2008, 20:57
Viimeks ostettuja levyjä löytyy kaks: Queen + Paul Rodgers ja AC/DC Back in Black.
Tuo Queenin levy oli kyllä täysi pettymys, jotenki jäi kauheana harmittamaan ku Paul Rodgers veti omaa tulkintaansa kaikista legendaarisista kappaleista. Kyllä se Freddie Mercuryn tulkinta on paras. :)) Ja en oikeestaan ees tajua että miks Queen veti sen kiertueen 2005 ku Mercury oli jo kuollu ja Deacon häipyny bändistä. Eli laulajana oli Rodgers ja taustalla soitti niitten kahen alkuperäisen jäsenen lisäks jotai random-tyyppejä. Huoh. :D sori jos tykkäätte Rodgersin tulkinnasta mutta muhun se ei iske.
Sivistyksen kehto / Lukusali / Vs: Christopher Paolini
: 29.Kesäkuu 2008, 20:39
No jaa, iha hyvä kirja jos unohtaa kaikenlaiset yhtäläisyydet Taru sormusten herran kanssa ynnä muut kliseet. Aika tyypillistä fantasiatarinaa, mutta aion kuitenkin lukea kolmannenkin osan, jospa siinä tulisi jotain uutta. :)