keskiviikko

Viimeisin näkemäsi elokuva? Take 2Moonlord427 vastaustaklo 23:27
Nimien keksiminen tarinaanLune13 vastaustaklo 22:54
Tupakka ja tupakointiScartti64 vastaustaklo 22:17
Sivuja: [1]   Siirry alas
Kirjoittaja Aihe: Ajan pyörä kadonnut kartalta?  (Luettu 1149 kertaa)
Atanigan

« : 12.Toukokuu 2007, 10:02 »

Olen totaalisesti jämähtänyt osaan 12, sillä en ole löytänyt mistään osia 13, 14 ja 15. Kustantamo lupasi ottaa asiassa yhteyttä, kun kirjamessuilla asiaa utelin.  Tulos: ei yhteydenottoa.  Kuulemma uudet pokkaripainokset piti tulla ulos jo maaliskuussa, vaan eipä ole näkynyt.  Olen kiertänyt "kaikki" Helsingin divarit eikä vain tahdo löytyä.  Jos kenelläkään on tietoa kyseisistä osista ja miten niitä itselleen saisi, niin kiitos!  Osasta 12 alkaa olla jo vuosi ja juoni hämärtyy hämärtymistään ajan pyörän pyöriessä ilman jatko-osia.

PS. Nettihuutokauppa ja Töölön kirjasto on jo tsekattu. Hämmästynyt
Hiistu
Velhoruhtinatar

Asuinpaikka: Tampere/Vihti
« Vastaus #1 : 12.Toukokuu 2007, 10:47 »

Painokset olleet loppu kai jo hyvän aikaa, juuri noista vanhimmista pelkästään kovakantisina ilmestyneistä. Joten niiden omaksi hankkiminen voi tosiaan olla melkoisen työn takana.
Itse en osaa sen enempää neuvoa, kuin että huutokauppaa kannattaa varmaan aina välillä seurailla (tosin hinnat voivat kohota noista tylsän korkealle, mikäli muillakin aukko kirjahyllyssä samassa kohden). Lisäksi netistä löytyvien divarien/antikvariaattien sivuja kannattaa katsoa, ellei sitä ole jo tehnyt. (Joista tosin en satu yhdenkään osoitetta  muistamaan, auttaa paljon.) Onnea etsintöihin.

Itsellänikin alkoi näyttää jo pahasti siltä, että minulta puuttuneet 11. ja 12. osa jäisivät kokonaan saamatta, mutta onnekseni Karisto päätti rykäistä edes niistä pokkarit ilmoille.  Tosin tuon kahdentoistakin kohdalla muistaakseni sain tosissani jännittää, kun alkuperäinen ilmestymispäivä tuntui jäävän uhkaavasti taakse eikä kirjaa vain alkanut kuulumaan. Toivottavasti eivät ole päättäneet laittaa pokkarointia nyt kokonaan jäihin...  (Kaipa sitä voisi Karistolta vielä uudemman kerran kysäistä.)

Jatko-osia luulisi kaiken järjen mukaan löytyvän kyllä ainakin kirjatoista (suomennoksista sentään jo 24. osa ilmestynee ihan piakkoin), kannattaa varmaan vielä kysäistä henkilökunnalta ja josko  muista kirjastoista saisi vaikka sinne päin niitä tilattua.

Pane Onneni taskuusi ja pidä huolta, ettet kadota sitä. Pistä se siihen taskuun, missä ei ole reikää!
Xariel
Neurovelho
****

« Vastaus #2 : 12.Toukokuu 2007, 11:13 »

Luultavasti uusia pokkareita saadaan aikaisintaan kesäloman aikana. Nyt keväällähän suurin osa ajasta menee syksyn koulukirjojen painamiseen.

Viime kesänä saatiin 11 ja 12, jospa nyt niitä seuraavia sitten.
Emerentia

Asuinpaikka: Vantaa
« Vastaus #3 : 15.Toukokuu 2007, 19:18 »

Toivottavasti tulevat pokkareina (ja toivottavasti velipoika muistaa luvanneensa minulle kaikki osat kolmeentoista asti, kolme puuttuu vielä), kun kymmenen osaa on pokkareina niin kovakantinen jatko näyttäisi epäsymmetriseltä. Ja pokkarit ovat lohdullisen halpoja.

Porin Suomalaisessa noita 11 ja 12 oli vielä kun siellä kävin, mutta kovin kauan niidenkin ilmestymistä sai odottaa. Vielä en ole niitäkään lukenut, haluan ne ensin omaksi. Jos on jatkoa piankin luvassa niin ihanaa. Varsinkin jos olisi niihin varaakin (tai veli päättäisi jatkaa hyvää lahjaideaansa).
Chiad

Asuinpaikka: Jyväskylä
« Vastaus #4 : 15.Toukokuu 2007, 21:26 »

Itselläni on Ajan pyörät pokkareina osasta 1 osaan 12. Kirjat 17 ja 19 ovat kovakantisina, löysin ne Jyväskylän Kirjatorilta. (Rukoilen, että Karisto jatkaa pokkareiden tekemistä, sillä muutoin minulla on aika reikäinen Ajan pyörä -sarja.) Muistaakseni 8 € kpl. Kirjatorilla kannattaa siis käväistä, ellet sitten nimenomaan halua pokkareita. Voi kuitenkin olla, ettei Kirjatorillakaan enää myydä kovakantisia Ajan pyöriä. Ostosreissustani on jo melkein vuosi, joten asiat voivat olla jo aivan toisin.

Uskon, että Karisto pistää myyntiin muitakin osia nimenomaan pokkareina. Ajan pyörä on sen verran suosittu sarja. Älä siis menetä uskoasi, Atanigan.

Ja ainahan voi yrittää lukea enklanniksi, eiks jeh?  Hymyilee
jpala

Asuinpaikka: HelsinkiCity
« Vastaus #5 : 23.Toukokuu 2007, 16:44 »

osa 13
osa 14
osa 15

Löytyyhän noita pääkaupunkiseudun kirjastoista... 8)

Darkki edit: käyttäkää pitkissä urleissa tuota url-tagia! Hiekkalaatikossa voi testailla sen toimivuutta.
« Viimeksi muokattu: 23.Toukokuu 2007, 16:52 kirjoittanut Darkki » tallennettu
Sivuja: [1]   Siirry ylös