perjantai

• Zisatto

Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6   Siirry alas
Kirjoittaja Aihe: Osallistujalista (Uudet ilmoittautukaa tänne!)  (Luettu 14402 kertaa)
Ropeltaja

« Vastaus #60 : 17.Kesäkuu 2007, 20:31 »

Ok, mutta voikos vielä kirjoittaa erään kansan/eläimen..?
Morinjoc

« Vastaus #61 : 17.Kesäkuu 2007, 20:52 »

kansoja käymme paraikaa läpi. eläimet on menty jo, mutta ainakaan minä en näe syytä mikset voisi myös eläitä tai uskontoa kehitellä. älykkäät lajit tosin on jo suurimmaksi osaksi valittu, joten niitä ei kannata kehitellä. Kaupunkeja tulee sitten joskus myöhemmin. Magia ja teknologia on suunnilleen käsitelty.

muista kuitenkin lukea aiemmat ketjut, ettei tule samanlaisia.

tuossa minun näkemykseni.

Minkälaista ääntä banaanit pitävät metsästäessään?
Louhikäärme

« Vastaus #62 : 17.Kesäkuu 2007, 20:54 »

Eläimiä saa edelleen kehitellä, kuten myös kasveja.
Lae

« Vastaus #63 : 30.Elokuu 2007, 09:42 »

Asiaa mietittyäni tahdon mukaan. Ilmoittaudun siis.
Aihal

« Vastaus #64 : 04.Syyskuu 2007, 12:28 »

Yritetään löytää aikaa työn ja elämän (?) lomasta. Aihal on myös mukana omalla panoksellaan.
Dín Dumoréth

« Vastaus #65 : 27.Lokakuu 2007, 23:48 »

Ilmoittaudun palvelukseen, eli mukana ollaan.
LasaH

Asuinpaikka: Itä
« Vastaus #66 : 15.Joulukuu 2007, 22:50 »

LasaH ilmoittautuu! Yritän saada jotain tekstiä hansoista aikaan piakkoin.
Beldaran

« Vastaus #67 : 17.Joulukuu 2007, 17:37 »

Ilmoittautuisin mukaan. Ja yritän olla aktiivinen.
Sonija

Asuinpaikka: Virolahti
« Vastaus #68 : 13.Tammikuu 2008, 13:01 »

Vieläkö mahtuisi mukaan? Vaikuttaa varsin mielenkiintoiselta hommalta...
Beldaran

« Vastaus #69 : 30.Tammikuu 2008, 16:06 »

Okei, mitähän mä kuvittelin ilmoittautuessani. Mulla ei todellakaan ole aikaa. Antakaa anteeksi, mutta vetäydyn projektista. :/
Lady Loreley

Asuinpaikka: In the galaxy far, far away
« Vastaus #70 : 11.Huhtikuu 2008, 19:06 »

Voiko vielä ilmoittautua projektiin?
Olisin mielelläni tulossa mukaan... Jos vielä pääsee.
Morinjoc

« Vastaus #71 : 11.Huhtikuu 2008, 19:31 »

Pääsee. Projekti on hieman kuolleen oloinen, mutta se pitäisi potkia takaisin käyntiin, joten uutta verta kaivataan. Mukaan vain.

Minkälaista ääntä banaanit pitävät metsästäessään?
Féowyn

« Vastaus #72 : 14.Lokakuu 2008, 18:22 »

Minäkin! En tosin varmaankaan ole kovin aktiivinen, mutta saatan joskus ehdotella jotain.
Metusalem

Asuinpaikka: Inari
« Vastaus #73 : 14.Lokakuu 2008, 23:00 »

Eihän kukaan ole kirjoittanut tänne viestiäkään pitkiin aikoihin. Tosin maiilma taitaa olla aika lähellä valmista jo.
Xariel
Neurovelho
****

« Vastaus #74 : 14.Lokakuu 2008, 23:11 »

Pitäisiköhän ruveta pohtimaan, mitä me maailmalla tehdään tai/ja mitä tulee seuraavaksi? Osallistujalistankin voisi oikeastaan sulkea, vai antaako olla auki? Maailman kehittämiseen osallistumisestahan siinä kuitenkin on kyse ollut, eikä siihen varmaan uusia enää kaivata? Niin valmilta (taptap) se näyttää. ^^
Louhikäärme

« Vastaus #75 : 15.Lokakuu 2008, 16:19 »

Enpä tiedä kehtaisiko tätä vielä valmiiksi kutsua. Vaikuttaisi kyllä siltä, että osallistujat ovat tehneet sen mihin kiinnostusta on kullakin riittänyt. Tuskinpa maailmaa siis enää tätä valmiimmaksi saadaan.
Iivari
Velhoruhtinas

Asuinpaikka: Vantaan Jokiniemi (ja muu elämänalue)
« Vastaus #76 : 15.Lokakuu 2008, 16:22 »

Minä en olisi aivan noin pessimistinen mitä tulee valmiimmaksi saattamiseen. Sen sijaan valmis maailma ei vielä lähimaillakaan ole. Mutta uskoisin että ennen pitkää kyllä jonkinlainen rykäisy projektin nostamiseksi tomumajasta tullee.

Olen niitä tapahtumia
joita ei käsitellä perinteisillä luukuilla.
Pekka Kejonen
celeblith

« Vastaus #77 : 16.Lokakuu 2008, 10:50 »

Minusta ongelmana tässä hieman oli se että yhtäkkiä nopeasti tuli niin paljon kaikkea uutta. Joten niitä ei ehtinyt lukea läpi millään, eikä sittemmin niin innostanut ruveta lukemaan todella pitkää liutaa kaikkia lukemattomia ja vielä kommentoimaan niitä. Minäkin aluksi luin lähes kaiken mitä tuonne nyt milloinkin tuli, mutta sitten lopahti kun niitä tuli miljoona lisää...
Flyingisland

Asuinpaikka: Alavus
« Vastaus #78 : 17.Lokakuu 2008, 00:34 »

Olen celeblithin kanssa samoilla linjoilla, jonkinmoista yhteenvetoa tarvitsisi. Ei oikein tiedä, että missä mennään ja mitä tapahtuu?

Ok, valtiot ovat tekovaiheessa ja olen noita valtioiden kuvauksia mielenkiinnolla lueskellut lävitse ja yhtä kommentoinutkin, mutta tuota... Mitenkäs nyt jatketaan? Tehdään lisää valtioita, aletaan kehittää yhteistä historiikkia noiden olemassaolevien pohjalta vai miten?

Toivottavasti en ole puhumassa läpiä päähäni  Nolostunut . Menenkin tästä hieman selailemaan noita vanhempiakin topeja.

"Likest thou jelly within thy doughnut?"
Hiistu
Velhoruhtinatar

Asuinpaikka: Tampere/Vihti
« Vastaus #79 : 18.Lokakuu 2008, 11:44 »

Kansojen yksityiskohtaisten esittelyjen teko vielä sen verran vaiheessa (pikaisen laskennan perusteella 53/84 puuttuu), että mielestäni sille olisi syytä antaa vielä reilusti aikaa.

Maailmanahjoon aiotut kansathan siis kerättiin aluksi tänne .
Ja täältä löytyy (tällä hetkellä jopa ajantasainen) linkkiluettelo jo valmiista kansoista.

Louhi ja Jackalbury tehneet tietty aivan valtavan työn noitten parissa, (omista kansoistani olen ennättänyt saada valmiiksi hypersäälittävästi vasta 1/5.  Nolostunut Mutta kaksi parhaillaankin kyllä mietinnässä, aina kun aikaa jostain nurkasta repiää,) joten ymmärrän kyllä vallan mainiosti, jos heillä jossain vaiheessa iskee uupumus koko höskään.
       Joten minusta voisivat uudetkin osallistujat tarttua Morinjocin täällä esittämään ajatukseen, eli halutessaan rohkeasti tiedustella muiden alkujaan keksimiä, mutta vielä tarkemmin esittelemättömiä, kansoja, joita voisivat sitten itse alkaa kehittelemään.

Sitten hiukka lauantaiaamun luovuutta:
Joskus projektin alussahan oli muistaakseni puhetta siitä, miten olisi muodostettu pieniä työryhmiä väkertämään aina kutakin osa-aluetta (magia, luonto jne.). Tämmöisiä ei sitten kuitenkaan tarvittu ja homma sujui kaikkien osallistuessa haluamissaan määrin kaikkeen.
        Nyt tuli kuitenkin mieleeni, että koskapa eri kansoja (ja mikseipä eläimiä ja uskontojakin, jos niitä halutaan vielä hioa) on niin valtava määrä, ettei yhdellä henkilöllä välttämättä riitä puhti kaiken lukemiseen, saati sitten kommentoimiseen, voitaisiin ehkä jakaa joko pienten ryhmien (onks täällä populaa niin paljon?) tai yksittäisten henkilöiden kesken kullekin tietty siivu toisten luomia kansoja (vaikkapa aina tietyn alueen naapurikansoja, jotta syntyisi jonkinlainen näppituntuma siihen, ovatko ne keskenään realistisessa suhteessa jne.) tutustuttavaksi. (Tietenkin kuka hyvänsä saisi edelleen osallistua myös muidenkin aiheiden käsittelyyn.)
      Tätä voisi siis miun mielestä harkita ainakin siinä vaiheessa, kun/jos maailmaa halutaan viilata vielä yksityiskohtaisemmin valmiiksi.

Flyingislandin mainitsema yhteishistoriikki kuulostaisi myös vallan tarpeelliselta panostettavalta (ja aikajanaahan on osin jo tehtynäkin), viimeistään kaikkien kansojen ollessa valmiina.

Pane Onneni taskuusi ja pidä huolta, ettet kadota sitä. Pistä se siihen taskuun, missä ei ole reikää!
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6   Siirry ylös