sunnuntai

• Radoxeald Lectunium
  • Pisania
  • Kirjaneito

Sivuja: 1 ... 6 7 [8] 9   Siirry alas
Kirjoittaja Aihe: Minkä levyn ostit viimeksi 2  (Luettu 16296 kertaa)
knuppi

Asuinpaikka: mettä
« Vastaus #140 : 31.Joulukuu 2008, 01:33 »

Siit on jo kauan kun oon ostanut levyi, mut joululahjaks sain Rancidin, NOFXin ja Klamydian levyt.Niit oonkin luukuttanut nyt päiväst toisee ja hyvältä kuullostaa :D
hannavaan

Asuinpaikka: Koskenkorva
« Vastaus #141 : 01.Tammikuu 2009, 13:37 »

Ennen joulua kasvatin Manson kokoelmaani:
-Smells like children
-HolyWood
-The golden age of grotesque
-Lunchbox (2cd+dvd)

Joululahjaksi sain:
-CMX:n kaikki hedelmät kokoelman
-Jenni Vartiaisen Ihmisten edessä levyn
-Mansonin Eat me, drink me levyn
-Sweeney Todd elokuvan soundtrackin
Xariel
****

« Vastaus #142 : 01.Tammikuu 2009, 16:25 »

Within Temptation: Black Symphony. ^^ Ostin hieman ennen joulua, kuulostellaan sitten sekin.
krakken

Asuinpaikka: Joensuu
« Vastaus #143 : 02.Tammikuu 2009, 21:38 »

Swallow the Sunin uusin albumi Hope tuli hankittua. Muutaman kuuntelun perusteella mainio tekele, parempi kuin luulin: ylittää yhtyeen aikaisemmat tuotokset. Tunnelmallisuudesta ja kauneudesta huolimatta synkkä ja raa'ahko, vaikkakaan infernaalisimpiin doom-jyriin verrattuna hyvinkin melodinen ja helposti avautuva. "Kitettävä"-määritelmää tarkempaa arvosanaa ei liene tässä yhteydessä tarpeellista pamauttaa.
Platypus

Asuinpaikka: Espoo (Kotikunta Hyvinkää)
« Vastaus #144 : 04.Tammikuu 2009, 20:07 »

Kun viimeksi menin ostamaan levyä, minulla kävi tuuri!
Kaiser Chiefsin uusin levy "Off With Their Heads" oli tullut. Se oli pakko hankkia.
Sitten näin samalla KC:n vanhimman levyn, "Employment". Se oli silkkaa lykkyä, mutta nyt omistan kaikki Kaiser Chiefsin levyt. (Vaikka niitä onkin vain kolme)

Uusin levy on niin loistava, että KC on uusin suosikkibändini. Kuuntelen levyä melkein kokoajan.

"Then you're destined for the world without chores and sweating - the eternal hell of boredom in heaven"  ~M. Skinner
Mormegil

Asuinpaikka: Kajaani
« Vastaus #145 : 06.Tammikuu 2009, 12:40 »

Porcupine Tree - Fear of the Blank Planet.
Anttilan poistolaarista löytyi vitosella, kyllä kelpaa.
Jos joku ei vielä ole tutustunut näihin progekunkkuihin niin suosittelen lämpimästi. Mukavan rauhallista ja melankolista, nukkumaan meno musiikkia vailla vertaa.
jPekka
suomentaja, kirjailija

Asuinpaikka: Töyrynummi, Pohjois-Helsinki
« Vastaus #146 : 08.Tammikuu 2009, 11:59 »

Daniel Lanois: Acadie - Goldtop edition
Lähinnä huipputuottajana tunnetun kanadalaisen laulaja/lauluntekijän esikoissooloalbumi remasteroituna ja demoversioilla täydennettynä. Hienoa, suorastaan maagisrealistista musiikkia.

Ry Cooder: Into the Purple Valley
Olenko joskus maininnut tykkääväni slide-kitaransoitosta? Cooder on pätevä muusikko ja mainio lauluntekijä. Tämän seiskötluvun alkupuolen klassikkoalbumin ohjelmisto on tosin enimmäkseen covereita, mutta covereita erittäin hienoista lauluista.

Seasick Steve: [/i]I Started out with Nothing and I Still Got Most of It Left[/i]
Uudempia juurimiehiä, vaikkakaan ei aivan nuorimies. Pitää tähänkin artistiin lopultakin tutustua.
Sonaria

« Vastaus #147 : 08.Tammikuu 2009, 12:16 »

Diablo - Icaros
Levyhyllyni kaipasi lisää äijämetallia, koska muuta bändin levyt tunsivat olonsa orvoiksi. Maistunee parhaiten livenä, mutta levyltä kuunnellessa ei saa yhtä paljon mustelmia.

Amorphis - Am Universum
Ikuisuusprojektini nimeltä "poltettujen levyjen vaihtaminen oikeiksi" osa 3. Toisinaan tulee aikoja, kun tätä on pakko kuunnella viikko putkeen.

Moonspell - Night Eternal
Keräämme-Moonspellin-kaikki-levyt -kampanjan osa 6. Olen ihastunut laulajan ääneen, vaikka se ei livenä yhtä vakuuttavalta (ainakaan viime Tuskan keikallaan) kuulostakaan. Tähän levy-yksilöön pureutuminen on vielä kesken.

Asuinpaikka: Bussipysäkki
« Vastaus #148 : 22.Tammikuu 2009, 22:01 »

Tänään tuli syntymäpäivälahjaksi Bryan Adamsin tupla-CD Anthology. Kuunnellun perusteella varsin hyvä albumi. Summer of '69 ja Everything I Do ovat eräitä suosikkejani.

Edit: Olisiko tämä pitänyt lisätä edelliseen vastaukseeni? Yhdistin sopivampaan ketjuun. Thialfi

Taks, Thialfi.
« Viimeksi muokattu: 22.Tammikuu 2009, 22:21 kirjoittanut Jehudiel » tallennettu

When the Master has completed her work, she forgets it. That's why it lasts forever.
Cerasi

« Vastaus #149 : 25.Tammikuu 2009, 16:27 »

Blind Guardian - A Twist in the Myth
Pitkään aikaan en ole BG:tä kuunnellut, mutta kun tuo cd Prisman alekorista pisti silmään... Oikein mukavan kuuloista, täytyy kaivaa cd-tornista nuo pari vanhempaakin BG-levyä esiin ja laittaa soimaan (:

Brother Firetribe - Heart Full of Fire
Alesta myöskin, eräänlainen pakko-ostos. Helppoa ja hyväntuulista kuuneltavaa Lisäksi pidän erittäin paljon Pekka Ansio Heinon laulusta.
Raspode

Asuinpaikka: Riippumatto
« Vastaus #150 : 25.Tammikuu 2009, 17:02 »

Hmm...

Levyalesta olen miekin muutaman löydön tehnyt.

Tom Waits - Real Gone

Joo, Tom Waits on jotain niin uskomatonta ja tuo levy sattuikin juuri sopivasti miulta puuttumaan. Tähän oli ehkä jotenkin helpompi päästä sisälle kuin joihinkin muihin hieman vaikeaselkoisempiin Waitsin levyihin.

Huba - Huba

No mut, kerran tällaista musiikkia Suomessa tehdään niin pakkohan sitä on tukea! Kuulostaakin niin repsakkaan hyvältä, että huh huh. Uudempi levy napsahti levyhyllyyn jo tuossa joulukuun puolella.

Tool - 10,000 Days

Oma korva tykkää ja tätä on suositeltukin, mutta vasta nyt tuli semmoinen tilanne ettei ollut jotain mielenkiintoisempaa ostettavaa ensin. Älykästä, ehkä liiankin.

Stevia Ray Vaughan And Double Trouble - Texas Flood

Huikee kepittäjä, ja ihan siisti levykin. Tuotanto kyllä ehkä vähän pikkusen toistaa itseään välillä, mut en anna sen haitata.
Xariel
****

« Vastaus #151 : 25.Tammikuu 2009, 19:35 »

Panic At The Disco - A Fever You Can't Sweat Out

Pakko-ostos. Pidän tästä, paljon. Toptenistä 7.99€. ^^
Radoxeald Lectunium

« Vastaus #152 : 26.Tammikuu 2009, 18:21 »

Anttilan Toptenistä löytö: Nightwishin Wishmaster - Official Collector's Edition hintaan 11,95€. Sitä on jo pitkään halunnut ostaa Wiisumestarin ihan levytallenteena (voitteko uskoa etten ole oikeastaan koskaan kuullut koko levyä alusta loppuun?), ja nyt sen löysi kelpo hintaan.

Muukalainen

« Vastaus #153 : 26.Tammikuu 2009, 19:03 »

Satunnaisuuden ylistys!

Mikä siinä on, että kun hengaa porukalla kahviloissa alkaa rationaalisuus hämärtyä?
Ei sillä, kyllä minä tätä olin jo suunnitellutkin, mutta Mokomalta Kuoleman laulukunnaat tuli ostaa päräytettyä täysin ex tempore.

Mahtilevy.

"Saako täällä särkeä jos on muukalainen?"
Morgan Blood

Asuinpaikka: TurQ
« Vastaus #154 : 26.Tammikuu 2009, 19:38 »

Ostin kirpputorilta Cardigansin Gran Turismon. Kyseessä on levy, jota kakarana pyörteltiin levysoittimessa siihen tahtiin, että moisen ihmeen löytyminen kirpputoripöydän sekasotkusta 2€n hitaan aiheutti epämääräisen pakkoliikkeen kassan suuntaan. Kotona havaitsin, että osaan yhä nämä biisit lähes ulkoa ja aktiivista soittoa on ollut jokunen läpikuuntelukerta putkeen! En olisi uskonut, että tällainen poppailu iskee enää ikinä näin täysin (se on mielenkiintoinen pläjäys tuolla Psychon, metallin ja bluesin keskellä)

"To live is the rarest thing in the world. Most people exists, that's all."
- Oscar Wilde
Ishamaeli

« Vastaus #155 : 06.Helmikuu 2009, 00:22 »

OOMPH! - Monster

Rakastan tätä levyä. Rakastan. Sillä ei ole yhtään huonoa biisiä, sellaista, jota en voisi kuunnella tuntikausia putkeen. Olen fanittanut Oomphia jo hamasta vuodesta 2004 ja kävin keikankin katsomassa Ruisrockissa 2006. Oli muuten sellaista meininkiä että! Eritoten tässä levyssä herättivät positiivisia reaktioita nuo (er, olen ihan käsi musiikkitermien kanssa) eri biisien "pohjat". Esimerkiksi kaveri huomasi, että Wer schön sein will muss leidenin tahtiin voi aivan loistavasti vetää cha-cha-chata. Geborn zu sterbenin rytmi taas on niin tarttuva, ettei sitä voi vastustaa. Deron ääni tuossa kappaleessa on mielestäni parhaimmillaan.

A Perfect Circle - Thirteenth Step

APC:tä on tullut myös kuunneltua vuodesta 2004 asti. (Yllätys yllätys; löysin paljon bändejä tuona vuonna.) Thirteenth Step ei mielestäni ole ihan niin hyvä kuin Mer de Noms, mutta sillä on sellaisia helmiä kuten Weak and Powerless, Vanishing ja Pet. En toisaalta maksanut tästä kuin sellaiset 12€ (hyvä Jäänsärkijä!), joten en menisi tätä vikaostokseksi sanomaan. Tykkään.

(valkohehkuinen maailmansiltojenrakentaja)
Paju --> Ishamaeli
Hermis

« Vastaus #156 : 06.Helmikuu 2009, 14:03 »

Tuli tuossa joulun kieppeillä vihdoinkin ostettua kaksi suomalaista levyä vaihteeksi. Eivät ihan uusinta uutta mutta hyviä silti. Kyseessä Viikatteen Marraskuun lauluja I ja Scandinavian Music Groupin Hölmö rakkaus ylpeä sydän.

Viikatteen levy sopivan melankolista (vaikkakin poppisvetoisia ralleja silti) ja SMG:n levy on ehdoton kevät-/kesänodotus-/kesälevy!

Mutta voi kurjuus levyjen hintoja!

Asuinpaikka: Bussipysäkki
« Vastaus #157 : 06.Helmikuu 2009, 17:14 »

Naxos world: Yim Hok-Man: Poems of Thunder: The Master Chinese Percussionist

Elikkä siis kiinalaista musiikkia muovikiekossa, kahdeksan kappalta joista lyhin on päälle neljän minuutin pituinen. Aika tylsä levy loppujen lopuksi, kun ei ole yhtään sanoja. Ei ainakaan muista yhtään, jos jossain on laulettu.

Tämä on tällaista vanhempaa, perinnemusiikkia. Mohicans on kanssa aika hyvä levy, intiaanimusiikkia yhdistettynä nykyaikaisiin musiikintekometodeihin.

Mormegil

Asuinpaikka: Kajaani
« Vastaus #158 : 17.Helmikuu 2009, 21:44 »

Viikonloppuisellla Oulun reissulla tuli poikettua Levykauppa Äxässä, ja mukaan lähti kolme lättyä.

Strapping Young Lad - City Vanhan suosikin, toinen, ja ehkä häröin levy. Taattua DevinTownsend-laatua.

Bloodbath - Resurrection Through Carnage Ruotsi death metal ihmeiden kenties paras levy. Perinteistä dödistä, mutta todella tyylikkäästi ja taidolla tehtynä.

CMX - Isohaara Kolmantena muttei vähäisimpänä tuliaisia tyttöystävälle. Bändi ei paljon esittelyjä kaipaa, hyvä lätty, joka hivelee myös omia korvia.

Asuinpaikka: Bussipysäkki
« Vastaus #159 : 21.Helmikuu 2009, 21:26 »

Mestaria kunnioittaen: tribuutti Tapio Rautavaaralle

Aika kauniita lauluja sisältävä plätty, mutta enpä nyt tiedä, onko Jippu ihan oikea Sinisen Unen tulkitsijaksi. Kiven sisällä on suomalaistettu veersio Johnny Cashin San Quentinista ja se on kyllä yksi levyn parhaita kappaleita. Rautavaara on tullut nytten läheisemmäksi minulle, kun olen harjoittelemassa Savonlinnan laulukilpailuihin ja Sininen Uni on yksi kilpailulauluistani. Ja nätti kappale onkin.

Joskus vielä hankin Rautavaaran oman levyn, mutta tyydyn nyt tähän.

Sivuja: 1 ... 6 7 [8] 9   Siirry ylös