sunnuntai

• Vierran

Sivuja: [1]   Siirry alas
Kirjoittaja Aihe: HIM: Venus Doom (2007)  (Luettu 791 kertaa)
Hexa

Asuinpaikka: Tku
« : 20.Syyskuu 2007, 12:41 »

Bandi, joka tuskin tarvitsee esittelyjä. Vihaat sitä tai rakastat.

Himin uusi levy on loistava. Osittain hyvinkin raskasta ja tulee mieleen ensimmäinen kokopitkä. Ei siltikään vanhan lämmittelyä. Mun mielestä HIM teki oikean ratkaisun tekemällä vähän vaikeamman levyn, eikä edellisen kaltaista helppoa rokkipoppi -levyä (ei sillä etteikö edellinen olisi hyvä ollut). Olen nyt vasta niin vähän aikaa kuunellut levyä, että ei oikein pysty mitään hirveän konkreettista sanoa. Miten muille on maistunut?

Tänne voi sitten varmaan myös ihmetellä levyn listasijoituksia ympäri maailmaa.

Suomessa ensimmäisellä viikolla 2. ja myi kultaa
Crescent

« Vastaus #1 : 01.Lokakuu 2007, 16:15 »

Ettei tämä topic ihan ilman vastauksia jäisi:

Ostin levyn nyt jo muutama päivä sitten. Ensimmäisellä kuuntelukerralla levyn raskaus yllätti, olin odottanut vähän enemmän sitä vanhaa ja tuttua, ja muutos oli yllättävän suuri. Tietenkin paljon tuttua oli jäljellä. Pidin levystä, mutta minun on vaikea verrata sitä aikaisempiin tuotoksiin. Osa minusta pitää tästä uudesta, osa kaipaa sitä vanhaa.

Listasijoituksista: Eikos levy päätynyt 12. sijalle USA:ssa?
Hexa

Asuinpaikka: Tku
« Vastaus #2 : 02.Lokakuu 2007, 12:11 »

Joo. AIka hyvä sijoitus jenkeis.

Muita sijoituksia:
Irish Albums Chart   36
UK Top 40   31
Australia   32
New Zealand   38

Joka päivä vaan alan tykkäämään enemmän levystä. Iso thumbs up HIM:in uudelle ja raskaammalle otteelle.
Morgan Blood

Asuinpaikka: TurQ
« Vastaus #3 : 09.Lokakuu 2007, 11:17 »

Tämä oli yllättävän hyvä levy. En ole pitänyt HIMistä vuosiin, mutta tällä levyllä oli joitain todella hyviä biisejä. Tämä on sellainen levy joka löytää kyllä paikan minunkin levyhyllyssäni ja siihen HIM ei ole aikaisemmin yltänyt (lukuunottamatta jätkien Daniel Lioneye -sivuprojektia, mutta se on toki eri juttu). Ihka ensimmäisellä oli toki jokunen hyvä kappale kanssa, mutta hankkimatta on vain jäänyt...

"To live is the rarest thing in the world. Most people exists, that's all."
- Oscar Wilde
flyaway

« Vastaus #4 : 15.Helmikuu 2008, 15:09 »

HIM ei ole enää niin hyvä kuin joskus Greatest lovesong vol.666 ja Razorblade romance levyjen aikaan...noi levyt oli kai ne ainoat, jotka vieläkin löytyy hyllystä ja niitä kuuntelee edelleen. Muita HIM levyjä en sittemmin ole enää ostanut. Ei vaan ole nuo uudet iskenyt.  Surullinen
Nathaniel

Asuinpaikka: Hobitinkolo
« Vastaus #5 : 03.Huhtikuu 2008, 10:37 »

Kyllähän tuolta uudelta lätyltä pari hyvää biisiä löytyi, mutta minuun iskee edelleen vanhat klassikot paremmin. Right Here In My Arms on edelleen se paras.
Sivuja: [1]   Siirry ylös