tpi

« Vastaus #200 : 01.Heinäkuu 2011, 16:09 » |
Mitkähän ovat mielestäsi hyviä elokuvia?
Lisäys - pienellä tutkimisella: Oliko tuo lisäys listaa "Q_Blackin hyviä elokuvia" Sitä se lisäys oli. On noissa jotain katsottavia, tosiaan se eka piraattileffa oikein viihdyttävä, toinen menetteli, ja kolmas aivan kamalaa jöötiä. Potterit menettelevät, ainakin loppupään, mutta en niitä hyviksi elokuviksi oikein osaa luokitella. Avatar? Kliseekasa. Ei millään pahalla, mutta tuosta listasta jos siinä on "parhaat elokuvat mitä ikinä on nähnyt" voi päätellä, että listan tekijä on joko hyvin nuori, katsonut hyvin vähän elokuvia, tai on katsonut vain keskimäärin todella surkeata Hollywood-pa*kaa. DVD-Plazan kyselyyn olen näköjään 2003 laatinut listan omista TOP 10 elokuvistani. Kyselystä olikin aika paljon pidempi aika kuin ajattelin, muistelin sen olleen noin muutama vuosi sitten, mutta onkin vuodelta 2003. Mutta eipä tuossa listassani juuri muutoksia ole tapahtunut. 1. Takaikkuna - loistava, kaunis, henkeäsalpaavan jännittävä, ja maailman kaunein nainen. 2. Sunset Bouleward - Film Noir (tästä luokituksesta taitaa olla erimielisyyttä) klassikko, liikuttava, hieno käsikirjoitus. 3. Citizen Kane - eikö tätä kukaan enää muista. Kameratekniikka edelleen modernia ja muutenkin todellinen klassikko. 4. LoTR - TFoTR - extended - erään maailman parhaan kirjan uskomattoman hyvin onnistunut filmatisoiti, tai sen alku. 5. Seitsemän samuraita - kaunis mustavalko kuvaus, jännittävä elokuva. 6. Tonari no Totoro - vaikea valita mikä Hayao Miyazakin elokuvista valita, mutta todella lämminhenkinen ja ihana elokuva. 7. North by Northwest - toinen Hitch listalla, mutta melkoisen herkeämättä vallassaan pitävä elokuva. 8. Kolme väriä - punainen - tästä trilogiasta paras osa. 9. Tappajahai - Spielbergin paras. Varsinainen ylläri kuinka hyvä olikaan, kun katsoin DVD:ltä, aikaisemmin olin nähnyt vain 10 vuotta sitten PaSca-versiona. 10. The Nightmare Before Christmas - Loistavaa nukkeanimaatiota. Bubbling under: African Queen, Derzu Uzala, Veronikan kaksoiselämä, Komisaario Palmun erehdys, Kevät koittaa Hitlerille, Leijonakuningas, Spirited Away, Bladerunner jne jne
« Vastaus #201 : 20.Heinäkuu 2011, 18:56 » |
Mä katoin Batman Foreverin ihan vain tarkistaakseni onko se niin huono leffa kuin muistelin. Valitettavasti se oli huonompi. Ei ehkä maailman surkein, mutta ei missään nimessä viihdyttäväkään.
Siis miten ihmeessä toimiva menestysresepti (Burtonin goottilaiset ja suht' vakavat Batmanit) voidaan ryssiä näin lahjakkaasti? Luuliko Schumacher, että Burtonin Batmanit olivat huonoja ja että yleisö kaipaisi 60-luvun pömppömaha-Adam Westiä? Tommy Lee Jones luuli esittävänsä Jokeria (eikä sitäpaitsi kunnioittanut tippaakaan Kolikkoa) ja henk. koht. olen sitä mieltä, että Näyttelijä-Jim Carrey ansaitsee oscarit, mutta Koomikko-Jim Carrey pitäisi haudata niin syvälle ettei hänen mylvintänsä kuuluisi kuin puoleen väliin matkaa maanpinnalle.
Ja henkilökuvaus... Voi luoja... Harvoin näen näin huonosti valmisteltuja ja motivoituja hahmoja, jotka ovat jo valmiiksi sitä mitä ovat koko leffan ajan. Jostain syystä kenellekään ei ole koskaan pälkähtänyt päähän, että Carreyn esittämä Arvuuttaja on täysin työkyvyttömyyteen asti hullu...
Hymyn nosti huulille puheet siitä, että elokuvantekohetkellä noin 25-vuotias Robin joutuisi sosiaaliviranomaisten hampaisiin jos Herr Bruce Wayne ei ota tätä hellään huomaansa.
Mä en tajuu miten Schumacher osaakin tehdä vuoroin jumalaisen hyviä leffoja ja vuoroin suomalaisen puupääkomedian tasoista ryönää.
« Vastaus #202 : 29.Lokakuu 2011, 00:25 » |
Taas mä jatkan keskustelua heti itseni jälkeen...
Alien siege
Avaruusolennot, jotka kutsuvat itseään kulkuiksi (ihan oikeasti! Kulkuset...) tulevat maahan asti hakemaan ihmisverta lääkkeeksi tappavaan virustautiinsa. Alienit ovat tarpeeksi fiksuja kehittääkseen lääkettä, joka toimii noin viidessä sekunnissa muuttaen jättimäiseltä ruvelta näyttävän tautipinnan sileäksi ihoksi. Mutta eivät sen verran fiksuja, että pyytäisivät vain veripankilta lahjoituksia sen sijaan että kaappaisivat ja lopulta tappaisivat kahdeksan miljoonaa ihmistä. Sekään ei koskaan selviä kuinka nämä ovat sitten käyttäneet hyväkseen sen viiskytä vuotta, jonka nämä vähintäänkin ovat Maapallosta tienneet - eivät ainakaan synteettisen lääkkeen valmistuksen miettimiseen, kun sitä pitää valovuosien päässä olevilta ihmisiltä valuttaa... Ai kuinka niin tienneet Maapallosta niin kauhian kauan? No kun Roswellin ufo oli niiden aluksia...
Ai niin! Osaavat nämä luoda myös madonreikiä joiden läpi ei elävä materiaali pääse kulkemaan, joten alienit eivät enää pääse sitä kautta kotiinsa, mutta voivat sentään lähettää veren heti kotiin lääkkeeksi. Ihan kuin veri ei olisi elävää ainetta. Mutta puolen välin jälkeen selviääkin, että päähenkilön tytär (joka on jokin erikoistapaus ja mahdollistaa loputtoman lääketuotannon) voidaankin jollain konstilla saada läpi elävänä... Nämä matkustussäännöt ovat tosin olleet vaikea ongelma Terminatorista lähtien...
Turha kai sanoakaan, että alienit eivät eroa ihmisistä edes Star Trekin "viikon iho-oireen" vertaa (eeh... iho-oire...). Alienit tietenkin puhuvat keskenäänkin englantia, minkä kestäisi muuten, jos ei johtaja-alien erikseen sanoisi "täällä meidän on puhuttava ihmisten kieltä" tuhoten illuusion siitä, että kieli vain olisi "käännetty" meille paremman juonenkuljetuksen takia. Alieneiden tohtori, joka erottaa ihmisistä veren, on tietenkin vaimealla ja hieman korkeahkolla äänellä puhuva kaljupäinen ja vähän kalpean oloinen (muka) fiksun ja (muka) filosofisen oloinen tunteeton mengeletohtori. Alienpäällikkö ei ole kiinnostunut mahdollisuudesta kehittää superverta humaanilla tavalla entistä suurempia määriä, vaan luottaa mieluummin valtavien ihmismassojen kaappaukseen väkipakolla kun maailman valtioiden vapaaehtoinen väestön toimitus tuntuu liian hitaalta. Asiaan kuuluu tietenkin alemmalle upseerin pahoinpitely ja mesoaminen "eläminen ihmisten kanssa on tehnyt sinusta heikon"...
Taistelukohtauksissa vanhaan tapaan ammutaan ns. joitain dramaattisia poikkeuksia lukuunottamatta ladon seinän ohitse ladon sisältä (paitsi tietenkin ihmissoltut, jotka ampuvat rynnäkkökiväärillä lonkalta sarjatulta silmien väliin), seisotaan aukealla leveässä haara-asennossa ilman pienintäkään aikomusta suojautua tai hakea taktisesti parempia asemia jne. Kuolemiset tuovat mieleen vanhat mustavalkoiset länkkärit pyörähtelyineen. Yleensä vieläpä eri suuntaan kuin voisi olettaa luotien iskutehon heittävän niin todellisessa maailmassa kuin elokuvamaailmassa. Ja on aina viihdyttävää kuinka ramboileva päähenkilö jaksaa aina kääntää selkänsä viholliselle tullakseen lyödyksi päähän.
Kiitoksia maikkari. Ilman sinua saattaisin alkaa kuvitella, että Independence Day on oikeasti maailman surkein elokuva... Lähettäisivät edes kasari-V-sarjan uusintana, sama aihe parempana toteutuksena.
« Viimeksi muokattu: 29.Lokakuu 2011, 00:39 kirjoittanut Rasimus »
Tamanix
« Vastaus #203 : 03.Marraskuu 2011, 13:39 » |
Poolboy: Drowning Out the Fury
- vaikka elokuva on tehty kieli poskessa, se ei silti selitä sen järjetöntä huonoutta. Ja jos saatte sen tunnarimusiikin päästänne pois nopeammin kuin viikossa, olette onnekkaita.
« Vastaus #204 : 06.Huhtikuu 2012, 01:07 » |
Vaikka oikeasti huonot leffat ovat kanssa niin huonoja, että esim. Uwe Boll vaikuttaa nerolta, niin kyllä niitä järkyttävän heikkoja esityksiä voi silti tänne listata...
Highlander 2
Olen onnistunut tämän aiemmin missaamaan, joten oli piti katsoa yleissivistyksen vuoksi.
Siis... Mitä... Vittua? Eka Highlander oli mainio ja tiukka, joskin hieman vanhentunut, fantsupätkä. Tämä on aika karsea esitys hölmöine hahmoineen, hönöine avaruusolentoineen, ja haudasta nousevine niminäyttelijöineen. On ihan hyvä, että myöhemmät jatko-osat (ja tv-sarja) unohtivat koko kakkososan olemassaolon, jolloin niiden ongelmaksi jäi (yleisen huonouden lisäksi) vain se, että kun "yksi oli vain jäänyt jäljelle" kuolemattomia vielä riitti lahdattavaksi. Tämä ongelma sentään oli kakkososassa ratkaistu edestakaisin matkailevilla kuolemattomilla.
Aluksi tuli siis vähän orpo olo kun Michael Ironside esitti tyypilliseen tapaansa ilmeisen yltiöpahaa kenraali Katanaa (yep... nimetty lahjakkaasti) jota vastaan ykkösosasta tutut Sean Connery (Ramirez) ja Christopher Lambert (McClaud) kapinoivat ja joutuvat karkoitetuksi tulevaisuuteen ja Maahan kuolemattomiksi, jotka jostain syystä joutuvat taistelemaan muiden karkoitettujen kanssa kunnes on jäljellä vain yksi. Näin on kuitattu ohuesti yhteys ekaan leffaan.
Sen jälkeen Katana jossain välissä päättää lähettää kaksi karseinta mahdollista koomista pahista Lambertin perään. Pahiksilla tietenkin scifikakkulat silmillä ja paha tapa nauraa idioottimaisesti kieltä näyttäen - temppu, jonka Clancy Brown teki n kertaa paremmin ekassa osassa.
Mikä hitto siinä on, että jopa toisesta ajasta lähitulevaisuuteen tulleet tappajat kutsuvat McClaudia Ylämaalaiseksi? Vaikka se nimitys oli ajankohtaista vain silloin joskus 1600-luvulla, kun McClaud oli vielä synnynnäinen skotti eikä alieni.
Koska Connery ilmeisestikin värvättiin koko leffaan eikä vain alun viisiminuuttiseen, hänet pitää tietenkin tuoda kuolleista ilman mitään järkeenkäypää selitystä. Ihan kutsuminen riittää. Sinänsä hyvä, hän on sentään näyttelijäkaartin lahjakkain ja karismaattisin. Vaikka leffassa vilahtikin Tuho-osaston tohtori Cox tulevaisuuden otsonikatoa sähkömagneettisella kilvellä paikkaavan (huijari)firman pomona. Naispääosan Virginia Madseninkin tehtävänä on olla vain sankarin tyttö.
Nyt lähetetty versio oli alkuperäinen paskakasa. Olisikohan vuosina 1995 ja 2004 parannellut versiot olleet paljonkin parempia, kuten väitetään? Parasta tässä leffassa oli helvetin mainio lentoturvallisuusvideo noin puolen tunnin kohdalla ja sekään ei kestänyt kuin hetken.
« Vastaus #205 : 22.Toukokuu 2012, 15:16 » |
The world is changing, the sun sets, and the vodka is coming to an end. - Dandilion
Antti
« Vastaus #206 : 22.Toukokuu 2012, 18:50 » |
TrollhunterOli niin surkea norjalainen leffa, että poikaystävän kanssa keksittiin parempaa tekemistä kesken kaiken eikä sitten tullut katsottua leffaa loppuun asti.  Trollhunterhan on erittäin hieno elokuva!
« Vastaus #207 : 22.Toukokuu 2012, 18:59 » |
Trollhunterhan on erittäin hieno elokuva!  No enpä tiedä, mua rupes haukotuttamaan aika nopeaa, kun sitä yritti katsoa.  Voinen lisätä tähän myös Ed Wood - leffan... siis elokuvan, joka kertoo Ed Woodista. Ekan kerran yritin katsoa siinä onnistumatta, kun oli niin surkea. Toisen kerran tuli katsottua loppuun asti, kun kaveri halusi sen ihan välttämättä katsoa. Itse siinä kiroillen hiljaa mielessäni ja tuskissani katsoin, kun Johnny Depp on Ed Wood. Hyi.
« Viimeksi muokattu: 22.Toukokuu 2012, 19:30 kirjoittanut Ansa »
Astorethein
« Vastaus #208 : 22.Toukokuu 2012, 20:12 » |
Olihan se peikonmetsästysleffa harvinaisen piristävä katselukokemus, sellaista tavaraa ei varsinkaan pohjoismaista liikaa tule. Mutta niinhän se on, että kun tehdään elokuva vähän erikoisemmasta aiheesta vähän erikoisemmalla toteutuksella, massat kavahtavat ja katsovat nopeasti lääkkeeksi jotain valmiiksi pureskeltua peruskauraa. Ei siis ole mikään ihme, ettei tätäkään leffaa ole juuri missään huomioitu.
Tulipa muuten melko hiljattain katsottua Yksin kotona 3, kun sattui telkasta tulemaan ja minä osumaan sopivasti altistumisvyöhykkeelle. Kautta taivaiden, mitä jumalatonta kuraa. Alkuperäiset leffat olivat pienempänä ahkerassa tehokatselussa, ja kyllä niissä jotain sympaattista on ollut vielä vanhemmallakin iällä. Mutta tämä kolmonen oli jo niin sielutonta, mautonta ja hajutonta tauhkaa, että sama olisi ollut jauhaa vaikka vedenmakuista purukumia viikko putkeen. Päähahmokloppi oli niin naurettavan nuori, ettei kaveri varmasti itsekään tiennyt, mitä oli tekemässä. Tapahtumaympäristönä toimiva täysin normaali omakotitalo oli luultavasti tylsin, joskin tietysti myös halvin mahdollinen. Tekijät ovat tuntemattomia ja sellaisiksi he ovat varmaan jääneetkin.
Ensin katsottiin Kauniit ja rohkeat, sitten tapettiin Seppo!
Huoleton

« Vastaus #209 : 25.Toukokuu 2012, 12:03 » |
1. Galicula- Jätin kesken puolen tunnin katsomisen jälkeen. Elokuvan ajatus tuntui vain järkyttää. Tuntui kuin olisi katsonut "Where's Wally?"a elokuvana, koska juonta ei tuntunut löytyvän ja keskustelut hukkuivat kaiken järkyttämisen hakuisen tapahtuman alle. 2.A Dangerous Method- Koskaan en ole elokuvissa katsonut kännykästä kelloa, kunnes näin tämän elokuvan. Olin kuolla penkkiini. Keira Knightley oli onneton hullu ja muutenkin täysin pihalla koko elokuvan ajan. 3. American Beauty- pahoitteluni kaikille suurille faneille, mutta tämä oli kyllä käsittämätöntä kuraa. 4.Drive- nukahdin kesken elokuvan. Kelasin takaisin kohtaan jonka muistin nähneeni ja taistelin loppuun.
Listastakin huomaa varmaan, että en arvosta kovin korkealle korkeasti arvostettuja elokuvia.
Tapsa

« Vastaus #210 : 25.Toukokuu 2012, 13:33 » |
Minun ei koskaan tarvitse miettiä, mikä on surkein elokuva, jonka olen nähnyt. Se on The Glass Jungle - Lasiviidakko vuodelta 1991. En nyt ala mollaamaan sitä, koska voitte mennä sen Imdb-sivulle ja lukea leffan ainoan käyttäjäarvostelun, joka kertoo siitä kaiken oleellisen. Sen jälkeen on sitten muita aika kaameita leffoja, joskaan mikään niistä ei kykene kilpailemaan tuon hirvityksen kanssa. Seltzer-Friedbergit: Epic Movie ja Date Movie, jota edes Alyson Hannigan ei pystynyt pelastamaan, vaikka fanipoikansa olenkin. Schwarzeneggerin ensimmäinen Hollywood-leffa: Hercules in New York, jonka eräs kaveri summasi hyvin sanoen: "miksi katsoisin sen, se on kuin antaisin vain aikaani pois suoraan paholaiselle". Hiljattain katsoin Anna Farisin tähdittämän House Bunny - Puputalon, joka oli aikamoista tuubaa sekin. Junior, jossa Schwarzenegger tulee raskaaksi. Evan Almighty, kelvollisen Jim Carrey-komedian jatko-osa ilman Jim Carreyta tai mitään muutakaan järkevää, oli aivan hirvittävää tuhlausta.
tpi

« Vastaus #211 : 25.Toukokuu 2012, 19:09 » |
Voinen lisätä tähän myös Ed Wood - leffan... siis elokuvan, joka kertoo Ed Woodista. Ekan kerran yritin katsoa siinä onnistumatta, kun oli niin surkea. Toisen kerran tuli katsottua loppuun asti, kun kaveri halusi sen ihan välttämättä katsoa. Itse siinä kiroillen hiljaa mielessäni ja tuskissani katsoin, kun Johnny Depp on Ed Wood. Hyi. Loistava elokuva, Tim Burtonin parhaimmistoa. Et taida diggailla ironiaa?
« Vastaus #212 : 25.Toukokuu 2012, 19:32 » |
Loistava elokuva, Tim Burtonin parhaimmistoa. Et taida diggailla ironiaa?
En hirveästi. On vain joitain leffoja, joita en pysty katsomaan ollenkaan. Juurikin tuo Ed Wood oli sellainen. Listaan voisi lisätä vielä American Pie -leffat: yhdestä olen nähnyt vain pätkiä ja se riitti.
Platypus

Sukupuoli:
Asuinpaikka: Espoo (Kotikunta Hyvinkää)
« Vastaus #213 : 29.Toukokuu 2012, 20:54 » |
Arnoldin ihan ensimmäinen leffa, Hercules in New York. Niin huono, että naurattaa! Jos Arska yhtään kiinnostaa, suosittelen katsomaan kunnon naurujen takia. (Vaikka naurut saattavatkin tulla vasta jälkikäteen, tiedä häntä.) Arska on juuri repäisty jostain kehonrakennuskisasta leffaan, nuorena ja muskelina kuin mikä. Ah, kuinka ihana aksentti. Hercules, son of Zeus on tylsistynyt Olympoksella... Huomatkaa, että Zeus on ainoa kreikkalaisittain nimetty jumala leffassa. Luvassa on täysin aivotonta kohellusta Nykissä. Central Parkissa käy kimppuun karhupukuinen ukkeli, ja jossain välissä Hercules esittelee upeita yleisurheilutaitojaan. Leffassa joko ei ole musiikkia lainkaan, tai sitten se on jotain ärsyttävää, samanlaista renkutusta.
"Then you're destined for the world without chores and sweating - the eternal hell of boredom in heaven" ~M. Skinner
Elenna
Asuinpaikka: Pirkanmaa
« Vastaus #214 : 03.Kesäkuu 2012, 22:21 » |
Huh huh, Fifty Pills oli tuskallisen pitkästyttävää katsottavaa. Kammottavan tylsä juoni, älyttömät hahmot (joukossa yksi ainoa lähes täysjärkinen, mutta eipä paljoa lohduttanut) ja yleinen järjettömyys - en taida ihan heti katsoa uudestaan.
My name is Sherlock Holmes. It is my business to know what other people don’t know.
Platypus

Sukupuoli:
Asuinpaikka: Espoo (Kotikunta Hyvinkää)
« Vastaus #215 : 03.Kesäkuu 2012, 22:42 » |
Mitä sen sijaan en missään nimessä suosittele katsomaan, on Kulti suurensin kakaran. Tämä jatko-osa on ihan hirveä, sitä oli pelkkää tuskaa katsella. Voiko muka olla tuon pällimpi pikkulapsi! Niin tyhmä jättivauva, että sitä suunnilleen piti kohdella kuin villiintynyttä eläintä... Myötähäpeä ja "facepalm" olivat vahvoilla.
Dragan
Kriitikko

« Vastaus #216 : 04.Kesäkuu 2012, 05:46 » |
Titanic 2, on juuri niin hyvä kuin nimensä antaa odottaa. Katsoin lähinnä uteliaisuudesta, koska joskus halpa budjetti pakottaa ohjaajan keksimään luovia kuvauskeinoja.
Tällä kertaa niistä ei ollut tietoakaan ja kaikki elementit olivat karmeita.
Astorethein
« Vastaus #217 : 04.Kesäkuu 2012, 21:11 » |
Kautta taivaiden, luulin että tuo Titanic 2 oli vain tietoisen huono vitsi, jonka olemassaolo rajoittui hilpeään feikkitraileriin, josta ei ollut tarkoituskaan tehdä valmista elokuvaa. Oli pakko tarkistaa asia ja kyllähän tuo näyttäisi täyttä todellisuutta olevan.
Ja kappas vain, elokuvan takana on mikäs muukaan kuin vanhan kunnon Asylum-studio. Meriseikkailut jäivät ilmeisesti kiehtomaan porukkaa enemmänkin, tuottihan firma vastikään oman laivanupotusleffansa nimeltä American Battleship. En kylläkään aio katsoa kumpaakaan, Asylumin surkuhupaisa Almighty Thor on kuitenkin vielä liian tuoreessa muistissa.
Ensin katsottiin Kauniit ja rohkeat, sitten tapettiin Seppo!
« Vastaus #218 : 04.Kesäkuu 2012, 22:58 » |
Hehehee... Harvinaisen härskiä jopa Asylum-studiolta. Siis kyseessähän ei ole jatko-osa, vaan elokuva laivasta nimeltä "Titanic 2". Mikä loistava tapa välttää oikeusjuttu! Tai ainakin parantaa selviämismahdollisuuksia. Niin, ja se hilpeä feikkitraileri oli varmaan tämä. Klassikkokamaa. Kannattaa katsoa kuitenkin Battle of Los Angeles. Se on yllättäen... err... viihdyttävämpi kuin pirun tylsää keskivertotoimintaa tarjoava Battle Los Angeles (aka World Invasion: Battle Los Angeles). Aivan hirveätä paskaa silti noin laadullisesti, mutta kaljapäissään katsottuna viihdyttävää sellaista.
« Vastaus #219 : 16.Elokuu 2012, 18:25 » |
Viime vuonna mä kehuin tässä ketjussa Batman Foreveria, mutta nyt katoin Batman & Robinin...
Schumacher totesi tehneensä Batman Foreverista liian hyvän, joten hän yritti uudestaan. Lopputuloksena tämä hirvittävä oksennus, jonka olemassaolon ainoa selitys on tietoinen yritys tuhota koko Batman-tuotemerkki. Onneksi Nolan tuli aikanaan ja pelasti.
Näyttelijätyö on tahallisen huonoa, jopa niin pitkälle että Schwarzenegger vaikuttaa joukon lahjakkaimmalta.
Dialogi ja tapahtumia selventävät monologit ovat niin rautalangasta väännettyä yksinkertaista selkokieltä, että aivokuollut ÄO-kisojen pahnanpohjimmainenkin ymmärtää mistä on kyse. Siis ihan oikeasti: hahmot usein puhuvat itsekseen ihan vain selittääkseen mitä on just' tapahtumassa. Tokihan tämä runsas "teksti" on sarjakuvien perinnettä (joka toinen sana tietenkin boldattuna) mutta se ei ole varsinaisesti mikään tehoste, joka muuttaa kakan kullaksi...
Clooneyn Batmanin ensimmäiset pidemmät repliikit tulivat niin innottomasti että aloin epäillä miehen itsensäkin tajunneen hirvittävän virheensä jo ennen kuvausten alkua.
Mielenkiintoisesti leffa varmaan lähetettiin töllöstä Banen takia. Se kun esiintyy tässäkin leffassa ulkoisesti enemmän sarjisesikuvansa kaltaisena, henkisesti taas niin kaukaisena kuin vain voi olla (puhekyvytön örisevä tyhmä gorilla).
Ainoa positiivinen asia elokuvassa on se, että Jäämiehen traagista tarinaa ei ole täysin unohdettu räiskeen, toiminnan ja pirun huonojen itseään toistavien kylmyysvitsien alle. Mutta se ei ole paljon se.