« Vastaus #180 : 13.Syyskuu 2010, 18:10 » |
Ihan samalla tavalla kyselyissä, joissa pitäisi valita vaikka huonoin laulaja, niin joku ehdottaa aina Madonnaa. Tai huonoin Aku Ankka piirtäjä on Don Rosa, jne. Paljon huonompiakin on muttei päähän kovin monta nimeä ihmisillä yleensä mahdu.
Niinpä, uskon kyllä että joillain ihmisillä on vain oikeasti niin suppea kokemuspiiri, että sieltä valitaan sitten jollain tunneperusteella se surkein vaihtoehto. Toisaalta on sitten olemassa sekin joukko, joka yrittää korostaa itseään kuittailua sisältävillä valinnoillaan. Molemmissa on kuitenkin sama ongelma, haetaan vain helposti muistettava vaihtoehto eikä edes yritetä miettiä asiaa tarkemmin.
« Vastaus #181 : 13.Syyskuu 2010, 20:01 » |
Huonoja elokuvia ei pahemmin katsota. Sitä valitaan jokin kriitikon valinta, tai sitten pistetään tv päälle ja tehdään kuitenkin jotain muuta.
Lisäksi arvaisin, että parhaiten mieleen jäävät leffat, joihin muistaa pettyneensä, koska odotti jotain parempaa. Ei leffat, joita kohtaan ei ollut ennakko-odotuksia.
Btw. Itse muistan suosikki-surkimuksieni nimet vain kun selaan tätä topia taaksepäin (Encrypt ja Route 666)... Ne pitäisi ihan oikeasti jokaisen nähdä, ennen kuin nimeää kaikkien aikojen surkeimmaksi jonkun vuodesta toiseen sinnittelevän klassikon.
Mä muuten kuulun tohon itsensäkorostajien joukkoon.
« Vastaus #182 : 14.Syyskuu 2010, 20:09 » |
Mä muuten kuulun tohon itsensäkorostajien joukkoon.
Tietojen kautta korostaminen on eri asia, tarkoitin lähinnä juuri näitä citizen kanea ja muita klassikoita tälläisiin kyselyihin tarjoajia. Itselläni viime aikojen surkeimpia on ollut Hasselhoffin tähdittämä anacondas (osa 3 tai 4) ja Slayer viidakkovampyyrisekoilu. Molemmat oli pakko jättää kesken, mutta tuskinpa olisivat top kympissä kaikkien aikojen surkeimmissa elokuvissa.
« Vastaus #183 : 17.Syyskuu 2010, 20:50 » |
Tietojen kautta korostaminen on eri asia, Aaa... Mä käsitin, että itsensäkorostaminen viittasi itsetarkoitukselliseen sanansäilän heilutteluun vaikka sitten tikusta asiaa vääntäen  tarkoitin lähinnä juuri näitä citizen kanea ja muita klassikoita tälläisiin kyselyihin tarjoajia. Ehkä vastareaktio ylitsepursuavalle suitsutukselle? Kun joka halvatun leffakriitikko lätkäisee Casablancalle ja Kanelle toistuvasti kuusi tähteä, niin se kieltämättä herättää halua vastareaktioon. Btw. Katsoin tuon Kanen rästinauhoituksista pois tässä jokin aika sitten, ja pakko on myöntää että kerronta on hidasta nykymenoon tottuneelle. Mutta se ei silti syö pois ihan hienoa rikkinäisen ihmisen kuvausta, eikä todella hienosti alleviivaavaa valon ja varjon käyttöä (aina kun joku puhui tavalla tai toisella tulevaisuudesta, hänen kasvonsa olivat pimennossa jne.) Itselläni viime aikojen surkeimpia on ollut Hasselhoffin tähdittämä anacondas (osa 3 tai 4) ja Slayer viidakkovampyyrisekoilu. Molemmat oli pakko jättää kesken, mutta tuskinpa olisivat top kympissä kaikkien aikojen surkeimmissa elokuvissa.
Aihe onkin surkeimmat leffat, jotka muistaa nähneensä. Heh... Mulle jo eka Anaconda on sellainen elokuva, että tekee mieli työntää kynä silmien kautta aivoihin... Nyt saatkin kertoa, mikä / mitkä leffat pistävät noita mainittuja surkeammaksi sinun muistisi ja henk. koht. kokemuksesi mukaan...
« Vastaus #184 : 28.Syyskuu 2010, 18:18 » |
Varmaan joo, toisaalta nyt niitä katsoessa ei enää osaa välttämättä enää löytää mitään mullistavaa, kun myöhemmät elokuvat ovat käyttäneet samoja keinoja niin paljon, että keinosta on muodostunut de facto standardi. En välttämättä jaksa itsekään katsoa klassikkoja, koska en osaa aina suhtautua sen ajan tekniikkaan objektiivisesti. Nyt saatkin kertoa, mikä / mitkä leffat pistävät noita mainittuja surkeammaksi sinun muistisi ja henk. koht. kokemuksesi mukaan...
Pitäisi kai kaivella noita kaapista, että muistaisi nimet, mutta yhden ison osaston muodostaa vaikkapa filippiineillä 80-luvulla kuvatut lukemattomat toimintaelokuvat, jotka yrittävät aina apinoida jotain senhetkistä menestystä (esim. erilaiset rambo kloonit). Näitä vaani videovuokraamoissa pahaa-aavistamatonta vuokraajaa. Koteloista ei erottanut tekijämaata, kun ohjaajat oli englantilaissa salanimillä. 80-luvulla ilmestyi vuokraamoihin monesti myös tv-elokuvakamaa, joka oli täysin mitäänsanomatonta tavaraa, mutta ei välttämättä erottunut hienolta näyttävien kansien ja juoniselostusten vuoksi. Tähän liittyykin vielä sellainen sivujuonne, että välillä toki paremmillakin tuotantoarvoilla oleva elokuva onnistuu raivostuttamaan, jos se syyllistyy katsojan totaaliseen aliarviointiin tai ulkoasulliseen kusetukseen. Nykyinen vitsaus tuntuu olevan erilaisten pientvkanavien todella huonolla cgillä tehdyt elokuvat, kuten mammoth, lake placid 2 jne. Samaa sarjaa kuin nuo Anacondas 3 & 4 (Anacondas 1 oli sentään oikea elokuva ainakin tuotantoarvoilla mitaten). Jonkun verran tullut ostettua elokuvia myös aasiasta kaduilta kriteerinä edes jollain tavoin menevä kansi ja englantilaiset tekstit tai ääniraita (jos on niin kyseessä pitäisi olla hieman ’parempi elokuva’). Tuotantoarvoiltaan euron hintaista säälittävää martial arts yritelmää. Näitä pystyy harvoin katsomaan loppuun. Yleensä VideoCD kamaa ja päätynyt roskikseen.
Piru Naiseksi

« Vastaus #185 : 29.Syyskuu 2010, 11:32 » |
Kammottavuuttaan surkea elokuva, jota rupesin televisiosta katselemaan, on nimeltään Paholaisen silmät. Jännityselokuva-lajiin se änkeytynee mutta tyrkkäävän yökkäävä siitä tuli silloin, kun roolihenkilö juoksutti kissaa sähköistetyllä verkolla tmv. alustalla niin, että eläinparka sai sähköiskun toisensa jälkeen  . Katson filmiä tuttavieni kanssa, ja yhteinen päätelmämme oli, että kissaa kidutettiin filmattaessa eikä kyseessä siis ollut trikki. Vaihdoimme kanavaa, ja minä kirjoitin kiukkuisen kommentin (muistaakseni) iltapäivälehden yleisönosastolle mutta suollostani ei julkaistu. (Tuleepahan siis nyt viipein kiukulteltua tähän!)
« Viimeksi muokattu: 24.Maaliskuu 2011, 10:44 kirjoittanut Piru Naiseksi »
Annexi
« Vastaus #186 : 23.Lokakuu 2010, 11:56 » |
Laitan nyt uudemmasta päästä muutaman, koska helkutin huonoja elokuvia on niin paljon. Tosin huono elokuva voi olla hyväkin! Itse katson paljon toimintaa, joka luokitellaan huonoksi, mutta meikä on fiiliksissä, kun pieni ipana  Huonoimmat lähiaikojen leffat... Toinen Twilight. Ärsyttää tyhmyydellään, tuhisin vaivaantuneena leffan alusta loppuun.  En ole lukenut kirjoja. Sitten tämä uusi Titaanien taistelu. Ihan järjetöntä kuraa!
Valkyrie

« Vastaus #187 : 26.Tammikuu 2011, 04:40 » |
Pohdin tätä jonkin aikaa, ja minulla on pari crow elokuvaa, jotka ovat aivan paskoja, pitäisi heittää ne pois. (kumpikaan ei ole se ihana kulttimainen crow, vaan jotain muita.. ) Aaveratsastaja. Voi hyvä luoja, miten pohjattoman typerä tämä elokuva onl Tässä elokuvassa olisi potentiaalia, mutta se pitää tuhota. Aivan kamala. Loukkasi älykkyyttäni, un katsoin tämän elokuvissa.
Eragon oli huono. Vihasin elokuvan Saphirea, joka vain syli typeriä iskulauseita päähenkilön edessä. Kun katsoo poistettuja kohtauksi, joita piti leikata pois, minusta ne olisivat voineet jäädä. Se olisi tuonut elokuvaan lisäpisteitä. Mutta ei ehkä tarpeeksi, jos juoni on sama kuin Star Warsissa. :P
Olen muutenkin huomannut ongelman nykyaiskaisissa fantasiaelouvissa: Suurin osa kirjoista ei välttämättä ole niin tunnettuja. Ne eivät ole tarpeeksi tunnettuja tai kuuluisia. Minusta Universumin tomu olisi voinut jatkua, siinä on enemmän potentiaalia olla hyvä sarja, jos se olisi ollut tunnetumpi.
Linnunradan käsikirja lifareille. Tämä on siis ihan hyvä elokuva, mutta uskon sen olevan kirottu. Vanhempani erosivat sinä viikonloppuna kun näin tämän, ja kun näin tämän televisiosta melkein kolme viikkoa sitten, poikaystäväni kertoi, että hän haluaa jättää minut. Ei pahalla elokuvaa kohtaan, mutta en aio ikinä, ikinä enää katsoa tätä. Kamala kirottu elokuva, joka sattumalta osuu hyvin ikävään rakoon aina elämässäni.
Diara

Paikalla
« Vastaus #188 : 26.Tammikuu 2011, 08:41 » |
Viimeisin mieleen tuleva surkea elokuva oli Olkikoirat (Straw Dogs). Se tuli joskus joulun aikaan Yleltä ja isäni sen tallensi siinä toivossa, että se olisi yhtä hyvä kuin ilmestyessään joskus silloin 70-luvulla. Ihmettelin koko elokuvan ajan, että koska se oikein alkaa, hahmot vain kävelivät välillä pubiin ja välillä päähenkilö riiteli vaimonsa kanssa. Elokuvan loppuessa jopa isäni ihmetteli, miten hän muisti sen olleen parempi. Suureksi yllätyksekseni huomasin imdb:n sivuilta, että kyseisestä elokuvasta on tulossa tänä vuonna uudistettu versio. Ainakin joku oli sitten pitänyt tarinasta.
"It's dangerous business going out your front door" - J.R.R. Tolkien
Piru Naiseksi

« Vastaus #189 : 26.Tammikuu 2011, 11:27 » |
Itse en ole nähnyt Olkikoirat-elokuvaa mutta muistan, että sen väkivaltaisuutta kammoksuttiin. Onko se sittenkään kovin väkivaltainen?
Diara

Paikalla
« Vastaus #190 : 26.Tammikuu 2011, 11:35 » |
Varmaan se sillon 70-luvulla oli erittäin väkivaltaista. Kyllähän se nytkin K18-leiman oli saanut. Ei se väkivalta mielestäni kovin ihmeellistä ollut, on pahempaakin nähty (esim. Uhrilampaat on vielä pahempi), mutta ehkä se väkivallan määrä ja mielettömyys oli siinä se, miksi sitä kammoksuttiin. Kyllä se nimittäin meinasi välillä mennä vähän mielipuoliseksi, mutta jos väkivaltaa tulee liikaa, niin sekin menee jo yli ja siitä katoaa kaikki jännitys ja sen katsominen menee jo tylsäksi. En tiedä, miten muut sen elokuvan kokee, mutta mielestäni järjettömällä väkivallallakin on rajansa ja määränsä.
"It's dangerous business going out your front door" - J.R.R. Tolkien
Narri
« Vastaus #191 : 26.Tammikuu 2011, 14:00 » |
Olkikoirille määrättiin aikoinaan väkivallan takia jopa rangaistusvero Suomessa. Se nosti elokuvalipun hintaa 30%, kunnes vero kumottiin vuonna 1994. Lopun taistelukohtauksesta leikattiin pois seitsemän metriä.
Q_Black

Asuinpaikka: Itä-Suomi
« Vastaus #192 : 17.Toukokuu 2011, 20:18 » |
Tähän mennessä surkeimmat leffat joihin olen törmännyt: *District 9 *Braindeath *MerirosvoradioLisään kun tulee mieleen muita
“Welcome to the wonderful world of jealousy. For the Price of admission, you get a splitting headache, a nearly irresistible urge to commit murder, and an inferiority complex. Yippee.” (Wrath, DL)
Echramath

« Vastaus #193 : 18.Toukokuu 2011, 23:40 » |
Maailman ympäri 80 päivässä (2004) muuten epäonnistuu aika hienosti. Se ei toimi seikkailuleffana, ei komediana, ei Jackie Chan-elokuvina eikä edes steampunkleffana. Tähän pystymättömyyteen ei eläin pysty!
Sain joku joulu lahjaksi Speden ohjaaman, tuottaman, käsikirjoittaman ja näkyvässä roolissa näyttelemän Lentävät luupäät. Muistelen, että pienenä pidin siitä, kun siinä lennettiin ja ammuttiin konepistoolilla. Nyt olen isompi ja nähnyt aika monta leffaa, joissa noita toimia harrastetaan, joten pelkästään niillä ei enää pitkälle pötkitä.
Ja sehän on hyvin vaivaannuttava, väkisin katsottava kokeilu, jossa leikkaus ei muodosta minkäänlaista järkevää kokonaisuutta ja jossa saa seurata miten Vesku esittää juopunutta, miten Spede ja Simo toheloivat lentohärveliensä kanssa (onnistumatta viihdyttämään) ja miten Riitta Väisänen opettelee näyttelemistä (yleensä tämä kai tehdään ennen ensimmäistä elokuvaroolia?). Hrrgghh, ei koskaan enää.
Toisaalta en ole nähnyt Ponterosaa.
What, are you a slubberdegullion? Are you a bashi-bazouk or something? Who the hell do you think I am? I'm the goddamn Haddock.
« Vastaus #194 : 27.Kesäkuu 2011, 19:50 » |
Kadonneen maailman soturi (Warrior of the Lost World, aka Mad Rider, aka The Last Warrior) Ensinnäkin, leffa on ehtaa italiaroskaa. Ohjaaja kuulemma sai nähtäväkseen leffan mainosjulisteen ja nimen, sekä ohjeet tehdä niiden pohjalta elokuva. Ilman käsikirjoitusta tai mitään. Veikkaan, että rahoituskaan ei ollut vielä täysin varmistunut... Toiseksi, leffa alkaa 80-lukulaisella alkutekstillä, joka selittää maailman tapahtumakuviot. Bladerunnerissa oli tämä "Silloin-ja-silloin kehitettiin robotit Nexus 6-vaiheeseen". Se vielä menetteli. Miltä kuulostaa sama selvitys joka vain jatkuu ja jatkuu, ja kertoo kuinka maaima on jakaantunut "sektoreihin" joita hallitsee niinkin tylsästi nimetyt puolisotilaalliset joukot kuin "omega"? Ja toi puolisotilaallinen on mun ilmaisu, leffassa ei niin monimutkaista ja mielikuvituksekasta termiä oltu käytetty. Tiedättekö Ritari Ässän ja sen kloonisarjan Katuhaukan? Eli puhuvia ajopelejä 80-luvulta suunnilleen leffan tekoaikoihin? No, tässä leffassa on ärsyttävä, täysin tunnistamattomalla koneäänellä puhuva moottoripyörä, joka toistaa jokaisen repliikkinsä vähintään n kertaa. Vielä kun vuorosanatkin ovat luokkaa "Bad mother" (kun vihulaisia havaitaan) ja "Like... What wall, man..." (kun kysytään, miksi moottoripyörä ei nähnyt vuorenseinämää jonka kuski itse olisi nähnyt jo kilometrien päästä...) ja "Hot to trot" (tää muuten ihan oikeasti tarkoittaa jotakin: yleensä härskimpi ilmaisu sille, että tuskin malttaa odottaa jonkin - tässä tapauksessa taistelun - alkamista) Onneksi moottoripyörä siis räjähtää komeasti vuorenseinämään jo leffan alkumetreillä. Vain palatakseen kuvioihin taas myöhemmin joutuakseen ison tappajarekan alle (hehehee... siitä myöhemmin). Taas vain palatakseen kuvioihin lopputekstien ajaksi... Hyvää teknistä osaamista maailmassa, jossa yhteiskuntajärjestys on hajonnut käsiin. Kunnon paskascifissähän pitää olla hihaan jemmatulla fikkarilla parantavia tooga-asuisia "mystikoita", jotka puhuvat vastentahtoiselle Mel Gibson -jäljittelijälle tämän kohtalosta. Niin tässäkin. Btw. Haavojen parannuskohtauksessa ei päästy edes 60-luvun Star Trekin häivytysefektien tasolle, vaan tyydyttiin vain kuvaamaan ensin raajaa haavan kanssa, sitten toogaveikkoa, ja sitten raajaa ilman haavaa. Kunnon paskascifissähän pitää olla myös mutantteja, jotka juoksentelevat pimeässä kädet ojossa ölisten jotain epämääräistä, pukeutuneena muumiokääreisiin. Niin tässäkin. Onneksi ne eivät liity juoneen mitenkään ja ne vilahtavat vain sen muutaman minuutin ajan, joka tarvitaan jotta päästäisiin johonkin kummaan Utopia-klubiin, jossa esitetään karmeinta 80-lukua edustavien fututanssijoiden tekotaiteellinen tanssiesitys. Luoja tietää mitä varten. Googlatkaa Ziggy Stardust niin saatte maltillisen käsityksen siitä miltä nuo tanssijat näyttivät. FPS-sniperit saavat varmaan näppylöitä ihmisten taktisesta tajusta: Näköalapaikat miehitetään piereskelevä-äänisillä konepistooleilla varustautuneilla seisovilla ankoilla sen sijaan että hommiin laitettaisiin kyyristeleviä tarkka-ampujia. Pahikset juoksevat jonossa korvaamaan nurkan kohdalla ammutun kaverinsa jne. Sankarikin perhana itse tajuaa mainita pariin otteeseen jonkun proffan pelastushomman olevan itsemurhaa, mutta silti rynnätään onnellisena ramboilemaan ilman minkäänlaista suunnitelmaa, ja vain tuurilla päästään hetken harhailun jälkeen helikopterin luokse, jossa tietenkin on avaimet ym. paikoillaan viime hetken pelastusta varten. Paitsi että pelastettava ramboproffa ja sen tytär eivät näköjään haluakaan lähteä pakoon, sen verran kauan näiden kapuaminen kyseiseen kopteriin kestää. Tytär pahimpana, sillä se näyttää kuin ihan oikeasti miettisi, viitsisikö lähteä mukaan vai jäädä ammuttavaksi jalkaan. Turha kai sanoakaan, että nyrkkitappelut kuvataan sivulta, jotta aivan varmasti katsoja näkisi lyöntien menevän ohitse? Sitten mun lempikohtauksiin kuuluu aina hassut vanki-kiduttaja-jutut: Proffan tytär jää siis kiinni ja on sidottuna johonkin valopöytään, jollaisella mä tapasin joskus tussata sarjakuvia. Kidutus tapahtuu hassusti vingahtelevan "Anti mind 114" -kaukosäätimen nappeja painelemalla. Kidutus ei ole erityisen tehokasta, sillä muija vingahtelee vieläkin hassummin tuoden mieleen jonkun Monty Python -ryhmän jäsenen, joka matkii naisen orgasmia sketsissä. Jonkinlaisena pomomatsina tulee tietenkin vastaan noin 10 km/h köröttelevä pelkoa ja kauhua kylvävä monsterirekka, jonka prätkän tietokoneen mukaan voi tuhota suunnilleen "40 megatonnilla". Koskaan ei selviä mitä tuo määrä koskee, sillä sankarillemme riittää vain rekan alla parin johdon katkaisu, jolloin rekka köröttelee 10 km/h tien penkkaan. Koskettava kohtaus on tietenkin sankarin ärsyttävä-äänisen prätkän joutuminen 10 km/h köröttelevän rekan pyörien alle (sankarin itsensä ajamana, aivan kuin tämä ei olisi voinut varovasti kävellä ja kyyristyä ja vähän varoa 10 km/h kohti tulevia renkaita): Kuolinkohtauksessa tulee kuolemattomat vuorosanat "Pelastaudu!" (noin n kertaa toistettuna), "Tough" (noin n kertaa toistettuna), "Got me" (noin n kertaa toistettuna). Prätkän ääni tietenkin säälittävästi vaimentuen kun se rusentuu 10 km/h köröttelevän rekan pyörien alle. Mutta kaikkein pahin: Leffa loppuu mulle täysin odottamattomalla "We are the world" -tyylisellä rallilla hyvisten saatua kukistettua pahiksen ja keräännyttyä juhlistamaan uutta maailmanjärjestystään. Siis ihan oikeasti... Ne kaulailee toisiaan ja hoilaa siitä, kuinka koko maailma toistaan rakastaa... Tää pätkä kilpailee Route 666:sen ja Encryptin kanssa surkeimman näkemäni muistamani leffan tittelistä. Taitaa peräti olla surkein, sillä esim. Encryptissä pystyi paikoitellen näkemään, että alkuperäinen käsikirjoitus ennen uudelleenkirjoitusta oli ihan ok. Muoks: Jä mä jätin pääsääntöisesti IMDb:ssä jo mainitut älyttömyydet tietoisesti pois... Oh, the horror, the horror...
FreakyMike
« Vastaus #195 : 27.Kesäkuu 2011, 22:10 » |
Jeps.. En ole ihan äsken nähnyt noin surkeaa leffaa.
Oikeastaan tykkään aika paljon 70-80 lukujen b-leffoista ja monissa sen ajan scifihalpiksissa on yleensä myös jotain koomisia tai visuaalisesti hienoja kohtauksia paikkaamassa tarinan surkeaa tasoa, mutta kadonneen maailman soturissa ei ollut valitettavasti melkein ollenkaan edes semmoista tahatonta huumoriakaan.
Tasosta tuli paikoitellen mieleen pikemminkin jonkun peruskoululuokan viikossa suunniteltu teatteriesitys eikä ammattilaisvoimin tehty elokuva.
Psykedeeli
« Vastaus #196 : 27.Kesäkuu 2011, 22:52 » |
http://www.youtube.com/watch?v=M7OekQOkeN0The Sword and The Sorcerer on viimeisin äärimmäisen surkea leffakokemukseni. En kyllä odottanut leffalta yhtään mitään muuta, kun kahtoo jo kantta ja takakantta niin tietää että nyt on luvassa ultra-kliseinen halvan miehen versio Conanista (joka ei sekään leffana hirveästi puhutellut, vaikka alkuperäiset kirjat olikin ihan hupaisia). Mutta oikeastaan kliseisyys ei ollut se pahin ongelma, vaan se, ettei tässä leffassa ole millään tasoa mitään uskottavuutta tai edes halua ilmaista mitään älyllistä saati erityisen viihteellistä (kaikki huumori oli tahatonta). Juoni kulkee tyyliin tätä: Demonivelho ja paha kuningas haluaa valloittaa maailman (homma on selvästi vielä suunnitteluvaiheessa, tosin), seuraavassa kohtauksessa ne onkin jo sotinut yhden pienen sodan hyvän kuninkaan kanssa (joka mukavasti skipattiin..), tappavat kuningattaren ja kuninkaan ja se nuorempi poika katselee vierestä ja aikoo kostaa (koska kukas nyt pikkupojan haluaisi tappaa -> sehän saattaisi vaikka kasvaa ja tulla isona kostamaan vanhempiensa kuoleman eeppisesti? Olenko kuullut tän jossain ennenkin...) Seuraava kohtaus; Kohtausten välissä penska kasvoi isoksi ja hankki itelleen palkkasoturiarmeijan ja sitten mennään ja pelastetaan neitoja ja loppu onkin historiaa. Lisäksi sillä pojalla on miekka jossa kolme terää ja se pystyy ampumaan niitä.... Elokuva josta löytyy mm. seuraavanlaisia kohtauksia: - Sankarin kaverit on vangittuina sellissä. Sankari saapuu paikalle ja pieksee vartijat. Sitten se aukaisee sellin SELLIN SISÄPUOLELLA OLEVAN VIVUN AVULLA... - Iso joukko koulutettuja sotilaita jahtaa sankaria linnassa. Lopulta he saavat hänet piiritettyä ja tietysti pääpahis haastaa tämän kaksintaisteluun.... seurauksena on se, että sankari pääsee karkuun ILMAN ASEITA rivistön sotilaita läpi ja lopulta kaatuu tajuttomana maahan, eivätkä pahikset tietenkään tapa häntä vaan vievät hänet selliin...(josta hän ei tietenkään pakene vaikka sieltä pääsee pois sisäpuolella olevan vivun avulla...) - (Check this) Sankarimme on ristiinnaulittuna pahisten juhlissa ja odottaa hidasta kuolemaansa. Kuitenkin, hänen ystävänsä saapuvat paikalle ja hän REPII ITSENSÄ IRTI RISTISTÄ, ottaa lähimmän aseen käteensä ja pieksee kaikki & lots of other fancy stuff..
tpi

« Vastaus #197 : 29.Kesäkuu 2011, 12:18 » |
Tähän mennessä surkeimmat leffat joihin olen törmännyt:
*District 9
Mikäs tuossa niin surkeaa? Etenkin alkupuoli on todella loistava, ihan vuosikymmenen parasta elokuvascifiä lähestulkoon, sääli että loppupuolella leffa rappeutui tavanomaisemmaksi räiskinnäksi. Mitkähän ovat mielestäsi hyviä elokuvia? Lisäys - pienellä tutkimisella: *Houkutus, Uusikuu & Epäilys *Death race 1 & 2 *Pirates of the Caribbean - leffat *Saw 1-3 (en oo muita vielä katsonut ) *Hostel 1 & 2 *Avatar *Harry Potter - leffat ...joo, antaa olla..... :-)
« Viimeksi muokattu: 29.Kesäkuu 2011, 13:03 kirjoittanut tpi »
Saggeli
« Vastaus #198 : 29.Kesäkuu 2011, 18:20 » |
Mielestäni elokuvan kalkkunamaisuus on vaalittava arvo sinänsä. Susihuonoa elokuvaa katsoo paljon mielummin kuin keskinkertaista - ja kun kökköydessä mennään jo tahattoman huumorin puolelle, on kulttuurinautinto taattu. *Pirates of the Caribbean - leffat Ensimmäinen osa oli kyllä nokkela ja näppärä merirosvoelokuva - sitten taso laski melkoisasti.
« Vastaus #199 : 30.Kesäkuu 2011, 22:15 » |
Mitkähän ovat mielestäsi hyviä elokuvia?
Lisäys - pienellä tutkimisella: Oliko tuo lisäys listaa "Q_Blackin hyviä elokuvia" vai "TPI:n surkeita elokuvia"? Voisi olla ihan kumpaa tahansa - siis hyviä tai huonoja leffoja, ainakin mä pystyin erottelemaan kumpaankin kategoariaan tuon listan sisältöä  Death race 1 Siis tää on... En voi moittia leffaa, jossa on Statham, panssaroituja autoja, panssaroitu rekka, ja paljon aseita ja... err... Death Race -henkistä kilpa-ajoa. Testosteroni korvaa ihan kaiken, etenkin kun leffa ei ole edes umpisurkea lajityypissään (mä yritän kovasti haalia jostain käsiini joskus vuonna 1987 tehdyn Terminus - Matka tulevaisuuteen -elokuvan juhannuksena nähdyn Kadonneen maailman soturin innoittamana)