lauantai

• Tiuku
  • Darkki

Sivuja: [1] 2 3 ... 24   Siirry alas
Kirjoittaja Aihe: Seuraava Risingin mafia 8.6.  (Luettu 42903 kertaa)
Tomi
Vanha velho

« : 05.Tammikuu 2007, 15:29 »

Risingin mafia

Risingin mafia jatkaa voittokulkuaan uudellakin foorumilla. Perusasiat, valitsen sinut!

Mikä ihmeen mafia?
Sanalla ei suinkaan tarkoiteta italialaisten möhömahojen rikostoimintaa, vaan Risingshadow'n täysi-ikäisten käyttäjien tapaamisia samalla bat-paikalla samaan bat-aikaan. Paikalle saa tulla kuka vaan, joka täyttää paikan vaatiman k-18-ikärajan vaatimukset ja on valmis tutustumaan sivuston käyttäjiin. Tai ei sekään ole niin tarpeellista!

Missä ja milloin tällaiset kähminnät sitten järjestetään?
Paikkana toimii aiemmissa ns. vanhusmiiteissä hyväksi havaittu Milenka Helsingin Kalliossa, tai ainakin ihan siinä kulmilla. Paikan päälle pääsee keskustasta helposti ratikoilla 6 ja 7, lähin pysäkki on Haapaniemenkadun kohdalla.

Ajankohdaksi päätimme jokaisen kuun toisen lauantain.

Huomaa kuitenkin, että jos samalle päivälle samaan aikaan on sovittu Helsinkiin jokin toinen Risingin käyttäjien miitti, ajaa se mafian yli. Mahdollisesti mafia voi toimia myös täysi-ikäisten jatkokohteena. Joulukuussa mafian korvaavat perinteiset pikkujoulut.

Paikalle saa tottakai valua silloin kun itselle sopii, mutta virallisempana lähtölaukauksena voisi pitää kellonlyömää 19:00.

Tässä ketjussa voi ilmoitella että onko tulossa ja kysellä että onko muut tulossa ja sitten kertoa miten kivaa oli ja jee ^_____________^
« Viimeksi muokattu: 11.Toukokuu 2013, 21:04 kirjoittanut Dyn » tallennettu
Sanja
Vanha velhotar

« Vastaus #1 : 04.Maaliskuu 2007, 09:44 »

Aion piitkästä aikaa tulla. Tulkaa muutkin.
Boogahbo
Vanha velho

« Vastaus #2 : 05.Maaliskuu 2007, 23:35 »

Tulen tulen :) Ja yritän tuoda Linnanherrankin vaikka se ei olekaan vielä täällä uudella foorumilla.
Tuuk42

« Vastaus #3 : 07.Maaliskuu 2007, 11:05 »

Voi rutto, ehdin jo toivoa että yhden lauantain voisin uhrata täysin piirtämiselle, mutta olin unohtanut Mafian kokonaan.

Tänään iski kamala kurkkukipu (valitettavasti lähes vuosittainen traditio) joten lauantaihin mennessä ääneni on todennäköisesti hajonnut täysin eikä minusta lähde pihaustakaan.
En anna sen kuitenkaan häiritä, vaan tulen paikalle parantelemaan nieluani paikan voiteluöljyillä. En ehkä kuitenkaan Jägermeisterilla vaikka ne sitä kuinka yrittäisivät trokata, vaan jollain ihmisystävällisemmällä, kuten esimerkiksi Napalm Deathilla (jos ne nyt suostuvat sitä edes tekemään).

Tästä johtuen saatan olla tavallista rauhallisempi, jota pahoittelen suuresti ja pyydänkin jo nyt syvästi kaikilta anteeksi.

vi0let

Asuinpaikka: Helsinki (/Espoo)
« Vastaus #4 : 07.Maaliskuu 2007, 12:04 »

Kun minä olen sen verran puhunut ilmoittautumisen puolesta, niin täytynee toimia näin myös itse. Eli tulossa ollaan.

Asuinpaikka: Nummela
« Vastaus #5 : 08.Maaliskuu 2007, 12:32 »

Hmph. Tallinnanlaivan pitäisi rantautua noin klo 19:45... Mitenköhän sitä jaksaa (vai jaksaako liiankin hyvin). Tulen jos jaksan, lähden kun en enää jaksa. :)
Velhoruhtinatar

« Vastaus #6 : 08.Maaliskuu 2007, 13:16 »

Totta kai Rottis jaksat. Minäkin tulen, nyt ihan luvan kanssa. Jee. =)

Until one day, the boundary gives way.

Asuinpaikka: Nummela
« Vastaus #7 : 08.Maaliskuu 2007, 13:26 »

Noo, jos iso D tulee, niin pitäähän minunkin. :)
Nerwander

« Vastaus #8 : 08.Maaliskuu 2007, 14:44 »

Pitäisi varmaan yrittää kerätä jostain sen verran sosiaalista intoa että uskaltautuisin pitkästä aikaa miittiin, ja toivottavasti saan jopa puhuttuakin puolituntemattomien kanssa  Pyörittää silmiään

hmm, toisaalta ainahan suomalaiset sen ovat tienneet että tuol ihmeellisellä alkoholilla on sosiaalisia muureja rikkova vaikutus, kunhan ei vain juo liikaa...

Asuinpaikka: Nummela
« Vastaus #9 : 08.Maaliskuu 2007, 14:56 »

Ei suinkaan. Sosiaaliset muurit suorastaan sulavat, kunhan juo liikaa.
Seuraavana päivänä niiden paikalla voi kyllä sitten olla vallihautaa ja konekivääripesäkkeitä... :)
Tuuk42

« Vastaus #10 : 10.Maaliskuu 2007, 14:55 »

Tänään iski kamala kurkkukipu -- naks naks
En anna sen kuitenkaan häiritä-- naks

Vaan nytpä tuli se nuhakin, kera vasemman korvan kuuroutumisen, joten enpä tulekaan minnekkään tänään. Pitäkää kivaa minunkin puolestani, älkääkä tehkö mitään mitä minä en tekisi. Pyörittää silmiään
Angrod

Asuinpaikka: Espoo
« Vastaus #11 : 02.Huhtikuu 2007, 23:10 »

14.4 eli Seuraavalla mafia kerralla Risingin mafialla tulee vuosi täyteen. Kaikki alkoi lauantaina 8.4 2006, muutaman erikseen sovitun vanhusmiitin jälkeen, joilla haettiin sopiva paikka sekä todettiin idea toimivaksi.

Lainaus käyttäjältä: Darkki
Sto provando a venire

Tuo viesti on nyt vuoden takaa. Jokohan Darkki vihdoin onnistuisi yrityksessään päästä paikan päälle. Vai pitäisiköhän meidän ryhtyä keräämään nimiä adressiin?

Lisäksi kaikki +18-vuotiaat risinglaiset ovat tervetulleita. Ohjeet paikalle löytyvät ketjun avausviestistä, mutta tarvittaessa voisimme järjestää myös perinteiseltä Risingin kohtauspaikalta eli Rautatientorilta Aleksis Kiven patsaalta opastetun retken Milenkalle, kunhan vaan joku ilmoittaa tarpeesta tänne ketjuun.

Voin itse luvata kaikille uusille mafiosotytöille tarjottavan kermakaakaon, se on ollut toimivaksi havaittu idea ennenkin tulosta kävijöiden houkuttelemisessa. Hmm. pistetäänpä tällä kertaa pojatkin mukaan tarjoukseen, jos se riittäisi tuomaan Darkin paikalle. Iskee silmää

Varmuuden vuoksi voisi tässä vielä mainostaa, että Risingin mafiat ovat savuttomia, jos poltat voit käydä Milenkan hyvin tupakoimattomista erillään olevalla tupakoivienpuolella tai ulkona, sisäänpääsy maksua ei ole. Mafiat eivät myöskään ole kännissä örveltämistä, vaan pelkkää teetä tai kaakotakin lipittävät sulautuvat hyvin joukkoon.

Vuosipäivän kunniaksi saattaa kuitenkin olla luvassa vähän suurempaa alkoholin kulutusta, mutta varmaan vasta myöhemmin illalla. En myöskään usko, että homma karkaa käsistä.

Ilmoittautumisia peliin vaan, vaikka uusille tiedoksi, että paikalle saa toki tulla ilmoittautumattakin.

Istumme varmastikin tavalliseen tapaan ovesta tullessa vasemmalla seinän vieressä olevan sohvan ja pöydän ympäristössä. Jos siinä istuva porukka ei näytä tarpeeksi oudolta, niin pieni ympärille vilkuilu tuottanee tulosta, savutonpuoli ei kuitenkaan ole kovin iso.
Neanna

« Vastaus #12 : 03.Huhtikuu 2007, 14:22 »

Jaa, saattaapa olla niin, että olisin vihdoin ja viimein tulossa paikalle. Olen tässä kyttäillyt sopivaa tilaisuutta tulla käväisemään, mutta pelkästään illaksi Helsinkiin tuleminen tuntui turhan vähäiseltä.

Nyt ainakin näillä näkymin minulle olisi kuitenkin alkupäiväksi tekemistä (tuo pitää tosin vielä varmistaa eräältä kaverilta). Kuitenkin jos tulen, luultavasti tarvitsen jonkinlaista ohjausta paikkaan, sillä helsinkitietämykseni on rajattu lähinnä rautatieaseman ympäristöön ja Kontulaan, jossa kummitätini asuu.

Mutta ilmoittelen sitten, kun olen täysin varma tulostani.
Velhoruhtinatar

« Vastaus #13 : 03.Huhtikuu 2007, 15:49 »

Minäkin saatan olla (taas) tulossa. Iivarikin ehkä. =) Voinen ryhtyä vapaaehtoiseksi oppaaksi tietä tuntemattomille.  ;)

Hep, tietääkö joku, onko se Milenkan lonkerotarjous pysyvä ominaisuus?

Until one day, the boundary gives way.
Tuuk42

« Vastaus #14 : 04.Huhtikuu 2007, 11:44 »

kunhan vaan joku ilmoittaa tarpeesta tänne ketjuun.

--Mafiat eivät myöskään ole kännissä örveltämistä, vaan pelkkää teetä tai kaakotakin lipittävät sulautuvat hyvin joukkoon. --

Ei niin, me örvelletään aina selvinpäin. Tai jos ollaankin juotua tonicia vähän liikaa, niin voin luvata ettei hassutella sen enempää kuin tavallisestikaan.

mahdollisille uusille tulijoille vielä tiedoksi: ei syytä huoleen, ei tuo Angrod oikeasti ole niin pelottava kuin miltä vaikuttaa.

Pyörittää silmiään

vi0let

Asuinpaikka: Helsinki (/Espoo)
« Vastaus #15 : 05.Huhtikuu 2007, 14:13 »

kunhan vaan joku ilmoittaa tarpeesta tänne ketjuun.

Ei niin, me örvelletään aina selvinpäin.

Ja teenjuojat voivat aina tulla pelaamaan lautapelejä!

Vuosipäivämafiaan minä tulossa, natürlich.
fatcopper

« Vastaus #16 : 08.Huhtikuu 2007, 20:07 »

Ehkä pääsen paikalle, en ole vielä aivan varma. Ainoa asia minkä uskallan luvata on, että en ole selvinpäin, se on melko tylsää  Näyttää kieltä

Tuuk42

« Vastaus #17 : 10.Huhtikuu 2007, 16:13 »

Itse olet melko tylsä ja tottakai tulet paikalle ja tällä kertaa ei päästetä sinua lähtemään ennen valomerkkiä  Näyttää kieltä
Jokohan nyt scifikansan edustajatkin tulisivat taas pitkällisen uhoamisen jälkeen oikeasti paikalle? Ninni, Sisättö, miten on? Tulee sentään vuosi RS-mafioita täyteen nyt, joten syytä olisi  Cool

Edit: Kun tuo Angrod meni lupaamaan kaikille kaakaota, niin korotan panoksia ja lupaan pussata kaikkia söpöjä tyttöjä jotka niin haluaa. Ja halata voin vaikka kaikkia.
(Tai oikeastaan se on enempi Iivarin hommia).  Virnistää

« Viimeksi muokattu: 10.Huhtikuu 2007, 22:24 kirjoittanut Tuuk42 » tallennettu
Shira
Erikoiskäyttäjä

« Vastaus #18 : 10.Huhtikuu 2007, 21:05 »

Pakko tulla!
Iik!
Cathylazh

« Vastaus #19 : 10.Huhtikuu 2007, 22:37 »

Shiraa kompaten.. IIK, Pakko tulla...
Niin hienot lupaukset on kyllä pelissä että ei kannata jättää tulematta tälläkään kertaa..
Sivuja: [1] 2 3 ... 24   Siirry ylös