kesä 19

• Taivaskäärme
  • punnort

Facebook

Sivuja: 1 2 3 [4]   Siirry alas
Kirjoittaja Aihe: Verkkokirjakaupat  (Luettu 9636 kertaa)
Emmy

Asuinpaikka: Janakkala
« Vastaus #60 : 24.Elokuu 2011, 08:42 »

Kyllä tuo Adlibriksen toimitusaika taitaa olla ihan standardisti piiiitkä. Minulla meni tilauksesta toimitusilmoitukseen viikko, ja vielä toinen mokoma toimitusilmoituksesta siihen, että paketti vihdoin kökötti postilaatikossani.

Bookplus olisi myös aika edullinen, mutta se puolestaan jättää kirjoja määrittelemättömän pituiseksi ajaksi jälkitilaukseen. Siis samoja kirjoja, jotka AdLibris toimittaa ihan normaalisti (siinä kadessa viikossa).
Freyja

Asuinpaikka: Rovaniemi
« Vastaus #61 : 25.Elokuu 2011, 01:19 »

Olen pari kertaa tilannut Adlibrikseltä maksuttomalla toimituksella ja molemmilla kerroilla kirjapaketti on tullut perille 6 arkipäivässä tilauksesta (kirjat ovat olleet varastossa). Toimitusaika on pidentynyt siis 1-2 päivää aiemmasta, jolloin maksuton toimitus oli ajoittainen kampanja. Viive näyttää tulleen postitusilmoituksen ja lähetysrekisteröitymisen (Itella) välille. Ei tuo vielä kohtuuton toimitusaika ole, vaikka hieman tuntuu palvelutason heikentymiseltä.

Mutta tässä on tullut siirryttyä pääosin nykyään ekirja-asiakkaaksi, joten kirjat ilmestyvät kotiin alle minuutissa. Vielä kun saisi suomennoksia ekirjoina...

Jussi

Asuinpaikka: Joensuu
« Vastaus #62 : 07.Syyskuu 2011, 17:00 »

Suomalainen.com uudistui. Ymmärtääkseni postikuluja ei tarvitse enää maksaa, jos kirjan hakee itse myymälästä.

Lainaus
Toimitusmaksut:

Nouto myymälästä 0 €
Kotimaa, Itellan postitoimitus (nouto postitoimipaikasta tai toimitus kotiin/yritykseen) alk. 2,70 €
Nouto R-kioskilta, 4,80 €
Ladattavat tuotteet 0 €