keskiviikko

Euroviisut 2013 MalmössaTiuku15 vastaustaklo 23:19
Nimien keksiminen tarinaanLune13 vastaustaklo 22:54
Tupakka ja tupakointiScartti64 vastaustaklo 22:17
Sivuja: 1 2 [3] 4   Siirry alas
Kirjoittaja Aihe: Verkkokirjakaupat  (Luettu 9443 kertaa)

Asuinpaikka: Joensuu
« Vastaus #40 : 03.Marraskuu 2008, 21:15 »

Koko marraskuun kestävän kampanjan aikana Akateemisen verkkokauppa ei peri toimituskuluja.

Asuinpaikka: Joensuu
« Vastaus #41 : 12.Marraskuu 2008, 16:27 »

BookPlusilla alkoi vastaava kampanja, joka on voimassa 23.11. saakka.

Asuinpaikka: Joensuu
« Vastaus #42 : 09.Tammikuu 2009, 01:08 »

Törmäsin uuteen suomenkieliseen verkkokirjakauppaan:

Lainaus
Bokiboki.fi on Suomen nopeimmin kasvava nettikirjakauppa. Meillä on halvat hinnat ja ilmainen postitus. Tervetuloa!

Valikoima näyttäisi koostuvan lähinnä brittikustantajien kirjoista, ja maksutapana on lasku. Esimerkkinä hintatasosta annan Richard Morganin fantasiaromaanin The Steel Remains, jonka saa kovakantisena 18 eurolla.

Lopuksi lainaus "usein kysytyistä kysymyksistä" eli UKK:sta:

Lainaus
Paljonko on minimihinta bokiboki.fi:stä tilattaessa?
Valitettavasti emme voi lähettää alle 10 Euro ostoksia.
Myste

Asuinpaikka: Lahti
« Vastaus #43 : 09.Huhtikuu 2009, 22:21 »

Käytän pääsääntöisesti kolmea verkkokirjakauppaa: adlibris/suomalainen/bookplus
Adlibris on toiminut aina moitteetta ja on suht edullinen verrattuna esim. suomalaiseen.

Asuinpaikka: Joensuu
« Vastaus #44 : 27.Toukokuu 2009, 00:59 »

AdLibriksella käynnistyi kampanja, jonka aikana postimaksu on nolla euroa, jos valitsee toimitustavaksi Ärrä Express -paketin. En tiedä, miten pitkään tarjous on voimassa.

Akateeminen.com laski jokin aikaa sitten toimitusmaksun 2,90 euroon. Kirjat voi vieläkin noutaa itse, jolloin kuluja ei peritä.
Calathea

« Vastaus #45 : 26.Elokuu 2009, 18:55 »

Ennen tilasin Suomalaisesta, sillä tuntien vertailun tuloksena vihdoin huomasin, että Suomalaisesta saa halvimmat pokkarit. Postareitahan ei tule jos tilaa satasella, halvaksi tulee  Iskee silmää
Ereinen vinkistä päätin kokeilla Book Depositorya ja enää en pois vaihda. Ei postareita, pokkarit lähtee vitosella ja joskus allekin, sekä kirjat tulee luukusta sisään yksitellen yleensä alle viikossa.
Paha vaan kun tuo tarjouksien ja halpojen kurssien seurailu on niin koukuttavaa, joka päivä täytyy tarkistella onko himoitsemani kirjat jo lähellä viittä euroa  Nolostunut
Hyvästi vaan rahat  Cool
Sarantha
Velhoruhtinatar

« Vastaus #46 : 28.Elokuu 2009, 02:23 »

Tilasin booky.fi:stä yhden kirjan, valitsin tuon kaupan koska lupasivat vertailemistani paikoista nopeimman toimitusajan, 1-3 vrk. Tilasin ja maksoin kirjan viikko sitten tiistaina, saman viikon torstaina tuli tilausvahvistus ja tieto, että kirja on lähetetty ja tulee kirjelähetyksenä suoraan postilaatikkoon.

Vaan eipä ole näkynyt. Tänään olin juuri päättänyt alkaa selvittää Itellan kanssa lähetyksen katoamista, kun sain uuden, samanlaisen sähköpostin, jossa ilmoitettiin että kirja on nyt lähetetty. Okei, ne eivät siis lähettäneetkään sitä ensimmäisellä kerralla. Nyt on kulunut 10 vrk tilauksesta, jospa se sieltä tulisi. Ärsyttää kuitenkin, kun luvattu toimitusaika pitenee noin paljon, enkä ole yli viikkoon tiennyt onko jo maksamani, 35 euron arvoinen lähetys matkalla, vasta matkaan lähdössä vai kokonaan kadonnut.

"Tämä on viimeinen elämäsi, se ymmärrä,
suitsi mielesi pirut.
Ja kaiken minkä kykenet, se tee
kuin oisi se viimeinen tekosi
näkyvän valon maailmassa."
Harhalaukaus

« Vastaus #47 : 29.Elokuu 2009, 11:00 »

Itse tilaisin tuossa juuri myöskin Booky.fi:stä ja toimi itsellä ihan moitteettomasti. Lähetysajaksi luvattiin 4-6 arkipäivää ja tein tilauksen lauantaina. Keskiviikkona sain sähköpostiin tiedon, että pistivät tulemaan ja torstaina mukava postin setä tiputtikin tilauksen postiluukusta. Täytyy myöntää, että 0€ postikulut houkuttelivat kokeilemaan kys. firmaa ja sen tähden odotukset eivät olleet kovin korkealla, mutta ainakin itsellä toimi moitteettomasti ja tuli vielä säästettyäkin kirjan hinnassa reippaasti verrattuna muihin verkkokauppoihin.

Liekö sitten olin onnekas kirjani kanssa, mutta luultavasti käännyn vielä joskus uudelleen puljun pakeille.
Skie

« Vastaus #48 : 22.Syyskuu 2009, 17:18 »

Adlibrikseltä oli tullut sähköpostia että Adlibris tarjoaa toimituskulut yksityisasiakkailleen juuri nyt. Tulipas vaihteeksi juuri hyvään aikaan.

Add oil la!

Asuinpaikka: Joensuu
« Vastaus #49 : 10.Joulukuu 2009, 14:47 »

Adlibris.com tarjoaa kuljetusmaksut 16.12.2009 asti

Tällaista sähköpostia tuli. Edellisen toimituskuluttoman kampanjan loppumisesta ei ole vielä kahta viikkoakaan.

Asuinpaikka: Kuunsillan kartano, T**ku
« Vastaus #50 : 17.Elokuu 2011, 19:12 »

Adlibris näyttäisi väittävän, että siltä voi jatkossa tilata aina ja kaiken postikuluitta (kuulemma jopa päivän hitaammin saapuu paketti kuin silloin, jos haluaa postikulut maksaa).
Antti

« Vastaus #51 : 17.Elokuu 2011, 20:38 »

Missä tuo tieto seisoo, kun en löydä? Jos pitää paikkansa, tuolta pitää kaiketi alkaa tilata kirjansa edullisuuden ja mahdollisen postituskuluttomuuden takia!

Asuinpaikka: Kuunsillan kartano, T**ku
« Vastaus #52 : 17.Elokuu 2011, 21:08 »

Sain sähköpostiini uutiskirjeen, mutta kun valitsee Adlibriksen sivuilta yläpalkista "Asiakaspalvelun" ja sieltä "Toimituskulut" tai "Toimitus", näyttäisi lukevan sielläkin suunnilleen vastaavaa. Tilatessahan viimeistään saa varmituksen.

Olen joskus tilannut Bookysta, koska siellä ei ole postikuluja ollut varmaan missään vaiheessa, mutta valitettavasti vastapainoksi kirjat pakataan ihan vaan paperikuoriin (ainakin postilaatikkoon tulevat). Oli Zelaznyni takakansi taittunut postissa, nyyh. Adlibris pakkaa ihan hyvin - tai ainakin on pakannut, ja toivottavasti siihen ei ole nyt mitään säästötoimia kohdistettu. Hinnat ovat tietysti saattaneet nousta, mutta toisaalta postikin laski omia lähetyskulujaan nyt kesällä.
Hiistu

Asuinpaikka: Tampere/Vihti
« Vastaus #53 : 18.Elokuu 2011, 13:05 »

Olen tähän asti tilaillut eniten joko Bookplussasta tai Adlibriksestä, koska niissä on miun kokemuksen mukaan kirjoilla alhaisimmat hinnat. Bookplussaa olen parhaani mukaan suosinut, koska heidän pakettinsa kannetaan yleensä postilaatikkoon asti. Adlibris käyttää pakkaamiseen niin isoja kolhoja pahvilootia (siis vaikka yksittäisestä pienehköstä kirjasta kyse), ettei niitä meillä Vihdissä ainakaan jaeta, vaan pitää noutaa postin palvelupisteestä. Ei sekään toki suuri vaiva: senkus hyppää autoon ja hyvässä lykyssä on puolen tunnin päästä jo takaisin kotona. Mutta toisaalta tunne on silloin vähän sama, kuin olisi käynyt noutamassa kirjan kirjakaupasta. Postilaatikon etäisyydelle kodista kuljettamisessa on oma hohdokkuutensa, kun varta vasten minulle tuodaan haluamani ihana kirja... (Ilo se on pienikin ilo.  Iskee silmää) Olenko valmis maksamaan tästä lystistä pari euroa enemmän? Varmaankin aina välillä, riippuen kuinka nuuka tai mukavuudenhaluinen satun ostohetkellä olemaan.

(Eikös Darkin muuten pitänyt saada jotain provikoita, jos tilaa täältä kirjatietokannassa olevien Bookplussan linkkien kautta? Tuskin postikulujen suuruisia, mutta edes jokusen kymmensentin?)

Bookysta olen tilannut joitakin ulkomaalaisten kustantajien tenttikirjoja, koska sattuvat joskus olemaan siellä muita (suomalaisia) nettikauppoja halvempia. En muista, että olisi niiden kanssa ollut mitään ongelmaa (tosin olivatkin sen verran järkäleitä, että suht tukeva pakkaaminen oli jo pakonkin sanelemaa).

Pane Onneni taskuusi ja pidä huolta, ettet kadota sitä. Pistä se siihen taskuun, missä ei ole reikää!
Merciana

« Vastaus #54 : 18.Elokuu 2011, 15:31 »

Lasketaanko Huuto.net verkkokirjakaupaksi? Saahan sieltä toki paljon kaikkea muuta mutta sieltä enimmäkseen tulee tilattua tai siis huudettua nuo kaikki suomenkieliset opukset. Ihan uusimmat kirjat tulee kyllä tilattua Akateemisesta. Tosin nyt olen alkanut silmäillä Bookplussaa sillä silmällä kun siellä on kirjat niin rutkasti halvempia. Englanninkieliset sitten tilaan ihan suoraan Amazonilta. Tosin viimeisin kirjapaketti olin ottanut hieven osumaa ja kirjat olivat vähän kärsineet niin tiedä sitten jos isompia kirjasatseja ainakaan sieltä viitsi enää ostaa, kun aika heikohkosti oli pakattu.

Asuinpaikka: Rautjärvi
« Vastaus #55 : 18.Elokuu 2011, 22:53 »

Pistin testaukseen tuon Adlibriksen postikuluttoman toimituksen ja onhan se selvästi jonkin verran hitaampi verrattuna aikaisempiin tilauksiini kyseisestä puljusta. (Suoritin tilauksen nettisivulla maanantain ja tiistain välisenä yönä ja vasta tänään tuli sähköpostiin ilmoitus, että lähetys on pistetty liikkeelle..)
Echramath

« Vastaus #56 : 19.Elokuu 2011, 00:43 »

Ei se sinällään koosta riipu, vaan siitä, että ne on lähetetty postipakettina (eikä maksikirjeenä). Maksikirjeessä on vähän ongelmia, niinkuin se, että postiljoonit joutuvat roudaamaan niitä mukanaan, ja sitten ne eivät kuitenkaan kaikista postiluukuista mene, eivätkä kaikkiin laatikoihinkaan, ja sitten vielä naapuri anastaa sen lukitsemattomasta lootasta ja sitten taas tapellaan asiakaspalvelun kanssa.

Postipaketeissa on sentään yksi hyvä puoli, eli lähetyksenseuranta, eli nähdään selvästi, että lähetys on ensinnäkin lähtenyt ja toisekseen päätynyt vastaanottajalle. Ei voi sitäkään moittia, jos joku firma sitä käyttää.

What, are you a slubberdegullion? Are you a bashi-bazouk or something? Who the hell do you think I am? I'm the goddamn Haddock.

Asuinpaikka: Rautjärvi
« Vastaus #57 : 23.Elokuu 2011, 21:27 »

Tänään tuli tuo Adlibriksen paketti vihdoinkin perille, joten postikuluton toimitus kesti omassa tapauksessani siis tasan viikon. (Saa nyt nähdä viitsinkö kokeilla sitä enää myöhemmin, koska tavallinen postilähetys on ollut yleensä perillä jo muutaman päivän sisällä tilaamisesta..)

Asuinpaikka: Kuunsillan kartano, T**ku
« Vastaus #58 : 23.Elokuu 2011, 21:33 »

Hmm, "päivän pitempi toimitusaika" on siis melko kaunisteltua. Varmaan tuosta on joka tapauksessa silti iloa vähemmän kiireisille kirjoille ja vähemmän kiireisille ihmisille, monet teokset kun tosiaan näyttäisivät tulevan vähän halvemmiksi kuin että tilaisi muualta tai marssisi kirjakauppaan (puhumattakaan niistä kustannuksista, joita saattaa syntyä sinne kirjakauppaan mentäessä).

Asuinpaikka: Rautjärvi
« Vastaus #59 : 23.Elokuu 2011, 22:05 »

Yksi kirja oli tilapäisesti loppunut varastosta ja sieltä tuli yksi maili siihen liittyen, joten en sitten tiedä olisikohan sekin hidastanut lähettämistä jonkun verran.. Mutta oli tuo silti aivan liian pitkä toimitusaika omaan makuuni.

Luulin kuitenkin jo pääseväni lukemaan yhden niistä kirjoista viime viikonloppuna, mutta toisin kävi.  Pyörittää silmiään
Sivuja: 1 2 [3] 4   Siirry ylös