sunnuntai

• Radoxeald Lectunium
  • Kirjaneito
  • haplotus

Sivuja: [1]   Siirry alas
Kirjoittaja Aihe: Uusi albumi  (Luettu 1804 kertaa)

Paikalla Paikalla
« : 10.Lokakuu 2007, 10:06 »

Albumi on uudistunut kokonaan uuteen ohjelmaan. Luovumme tuosta vanhasta ZoomGallerystä, koska siinä on alusta saakka ollut huonoja piirteitä, kuten skandi ongelma ja uusien albumeiden perustaminen.

Uusi albumin ohjelma on Coppermine Photo Gallery, joka takaa huomattavasti paremmat ominaisuudet ylläpidolle ja käyttäjille. Uusia ominaisuuksia ovat mm.:
- omien kuvien muokkaus/poisto mahdollisuus
- kuvien pieni editointi suoraan sivustolla, kuten kuvan kääntäminen
- kategorioiden luonti eri albumeille
- omat-suosikit
- erittäin hyvä kuvien hakuominaisuus

Uuden albumin myötä kuvien maksikoot ovat seuraavat:
- leveys 640px
- korkeus 640px
- koko 256kb

Uusi albumi osaa muokata kuvat pienempään muotoon automaattisesti, jos kuvan koko ylittää nuo maksimi pikselit. Kuvan lisäyksessä tulee ainoastaan virheilmoitus, jos lisättävä kuva on yli 256kb kokoinen.

Huom!
Vanhasta albumista on siirretty kaikki muut kuvat paitsi käyttäjien omat kuvat. Vanha albumi on käytössä vielä kahden viikon ajan, joten ottakaa albumista oma kuvanne talteen jos tarpeellista. Uudessa albumissa on oma kohtansa käyttäjien omille kuville, jonne voitte myös kuvanne siirtää.

Ilmoittakaa jos huomaatte jotain ongelmia uudessa albumissa. Ulkoasu tulee vielä parantumaan yhtenäisemmäksi muun sivuston kanssa lähiaikoina.
« Viimeksi muokattu: 10.Lokakuu 2007, 12:30 kirjoittanut Darkki » tallennettu
Sally

Asuinpaikka: Espoo
« Vastaus #1 : 10.Lokakuu 2007, 14:27 »

Viime tuokiomiitin kansio, kiitos.  Cool

Paikalla Paikalla
« Vastaus #2 : 10.Lokakuu 2007, 14:54 »

Viime tuokiomiitin kansio, kiitos.  Cool
Kansio perustettu.
Sally

Asuinpaikka: Espoo
« Vastaus #3 : 10.Lokakuu 2007, 21:06 »

Kiitos.  Hymyilee leveästi Jos nuo innokkaat kuvaajamme vain nyt laittaisivat niitä kuvia..  Iskee silmää
Metusalem

Asuinpaikka: Inari
« Vastaus #4 : 14.Lokakuu 2007, 15:43 »

Saako siihen kuvatekstin? (Keitä kuvassa esiintyy ym.)

Paikalla Paikalla
« Vastaus #5 : 14.Lokakuu 2007, 16:42 »

Saako siihen kuvatekstin? (Keitä kuvassa esiintyy ym.)
Kyllä kuvatekstit ovat käytössä, mutta niiden lisääminen vanhoihin kuviin on aika iso urakka. Saattavat ilmestyä, jos jollain ylläpitäjällä on ylimääräistä aikaa säätää ne kuntoon. Uusien kuvien kohdalla taas te itse voitte kirjoittaa kuvatekstit kuntoon, kun lisäätte kuvan albumiin.

Paikalla Paikalla
« Vastaus #6 : 29.Lokakuu 2007, 14:31 »

Kovin harva on lisännyt omaa kuvaansa tähän uuteen albumiin, mutta vanhassa albumissa omia kuvia oli runsaasti. Jos kuvien lisäyksessä on ongelmia, niin pistäkää tänne vain viestiä asiasta. Kuvien lisäys sinänsä pitäisi olla helpompaa tässä uudessa järjestelmässä.
Vehka
****

Asuinpaikka: Juupajoki (Tampereen yläpuolella)
« Vastaus #7 : 31.Joulukuu 2008, 03:02 »

Uudenvuoden tammiitti kaipaisi myös albumin, kysytään näin etukäteen ettei unohdu. Hymyilee

minä olen päättänyt olla sinun
tanssin kanssasi Ruotsiin ja takaisin
Xariel
****

« Vastaus #8 : 05.Tammikuu 2009, 11:58 »

Tuota... lisäksi ehkä ihmisillä saattaisi olla kuvia siitä jyväskylän tuokiomiitistä. Muistelisin kameran heiluneen tai useammankin. Kansio niille voisi olla aika pop. ^^

Edit:// Samoin Kajaanimiitille 10.1.09
« Viimeksi muokattu: 12.Tammikuu 2009, 16:42 kirjoittanut Xariel » tallennettu