lauantai

• Dragan
  • Zisatto

Sivuja: [1] 2 3   Siirry alas
Kirjoittaja Aihe: Vanha sivusto poistetaan  (Luettu 7430 kertaa)
Rid
Velhoruhtinatar

« : 08.Tammikuu 2008, 00:58 »

Viemänsä tilan vuoksi vanha sivusto poistetaan kokonaan internetistä. Eli jos teillä on siellä vielä rakkaita yksityisviestejä, tai haluatte talteen jotain mielenkiintoisia keskusteluketjuja, niin nyt on vielä hetki aikaa käydä ne hakemassa talteen. Aikaa on tästä päivästä VIIKKO eteenpäin. Sen jälkeen sivusto häviää bittiavaruuteen ja perään on turha inistä.

Arkistoa ei enää sivupalkista löydä, se on nyt täällä:

Arkisto löytyy nyt taas tutulta paikaltaan sivupalkista
« Viimeksi muokattu: 08.Tammikuu 2008, 19:40 kirjoittanut Rid » tallennettu

Luettavaa mielelle: Minuutteja Elämästä
Zisatto
Kriitikko ja tutkija

Asuinpaikka: Espoo
« Vastaus #1 : 08.Tammikuu 2008, 14:52 »

Apua! Ei hyvä. Kaivelin muutamia vanhoja keskusteluja ja huomasin että vanhalla foorumillahan on ties mitä hienoa tietoa. Eikö näitä saisi millään dumpattua jonnekin säästöön? Kansalaiskeräys Darkille lisälevytilan ostamiseksi?

Printtasin talteen mun ja Fringen ensimmäiset viestinnät ikinä, olivat joissain ESC tiedottaa -ketjuissa. Mennään tänä vuonna naimisiin Hymyilee.
Lachesis
Kriitikko

Asuinpaikka: Espoo
« Vastaus #2 : 08.Tammikuu 2008, 14:57 »

Kyllä minä vaan osallistuisin keräykseen, jos sellainen saadaan pystyyn... Olen toki säilönyt omat Tuokiolle postatut tekstini muualle, mutta keskusteluissakin tosiaan oli kaikenlaista kiintoisaa, eikä niitä oikein millään ehtisi tähän hätään sieltä systemaattisesti metsästää talteen.

Valomuurin tuolla puolen
nopeuden kantamattomissa
Arkkivelho

« Vastaus #3 : 08.Tammikuu 2008, 16:05 »

No katson mitä voin tehdä, että vanhat sivut saadaan jätettyä toimintaan. Keräystä en sinänsä haluaisi lähteä tekemään, sillä siitä tulee sellainen rahastuksen maku. Helpoiten tuette Risingshadowin toimintaa, kun silloin tällöin klikkailette vasemmassa laidassa olevia mainoslinkkejä (eivät näy rekisteröityneille käyttäjille) tai tilaatte sivuston kautta kirjoja BookPlussan linkistä, jolloin saamme tilauksesta pienen provikan, joka menee sivuston ylläpitomaksuihin.
Sciifii

Asuinpaikka: TVaKa/Lhati
« Vastaus #4 : 08.Tammikuu 2008, 16:20 »

Ai että klikkailemalla saat rahaa tähän ylläpitoon... Kiva, no aloitetaanpa kaikki oikein tehoklikkailu... Jos käytätte Mozilla Firefoxia tai uusimpia Exploreita (en ole varma toimiiko...) niin helpoin tapa on tehdä niin että pidätte Ctrl- näppäintä pohjassa ja sitten vain klikkaatte kokoajan sitä mainosta.  Iskee silmää

Painoin äskenkin AIKA monta kertaa, ja sitten kun niitä on niin paljon ettet jaksaisi sulkea niitä kaikkia erikseen niin suljet koko selaimen ja voit sen jälkeen aloittaa puhtaalta pöydältä...  Pyörittää silmiään
Knox-setä

Asuinpaikka: Kiuruvesi
« Vastaus #5 : 08.Tammikuu 2008, 16:25 »

Kuinka käy oman aikansa legendojen? Kolme tyhmää demonia? Kaikki ne vampyyritarinat? Zereottin tunnelmapätkät? Dynin Tuokiolaistekstit? Miittipuinnit? Onko moraalisesti oikein hävittää ne ikiajoiksi?

Your body and soul,
Each others' mate,
The twain shall split,
My blade to sate.
Arkkivelho

« Vastaus #6 : 08.Tammikuu 2008, 16:46 »

Tuo tehoklikkailu ei auta asiaa vaan vain yksi klikkaisu rekisteröidään kyseiseltä koneelta. Turha siis kuluttaa aikaa napsutteluun sen enempää =) Seuraavan kerran klikkaisusta on hyötyä vasta seuraavana päivänä. Enkä muutenkaan nyt suosittele ahkeroimaan noiden klikkailujen takia. Halusin vain mainita, että jos haluatte auttaa sivuja, niin saamme näistä klikkailuista pientä provikkaa, mutta suurin hyöty tulee sivuston kautta tilatuista kirjoista.

Jos haluatte siis tukea toimintaamme ja BookPlussa on mieleisenne verkkokirjakauppa, niin iskette kaksi kärpästä kerralla.
Muukalainen
Velhoruhtinas

« Vastaus #7 : 08.Tammikuu 2008, 16:51 »

Lainaus
Onko moraalisesti oikein hävittää ne ikiajoiksi?

No ei ole!

Wanha Rising oli se ensimmäinen, jolle minä liityin. Nostalgiahyökyaalto olisi iäksi tukahdutettu jos sitä ei pääsisi silloin tällöin selaamaan. Sitä ei saisi missään nimessä poistaa, jos vain on mahdollisuus säilyttää se.
Siellä olivat keskinkertaisten satujen kaksi ensimmäistä osaa, siellä oli mattiteoria (minä luin sen, kun näin maininnan siitä, vaikka se olikin hautautunut aika alas) siellä oli toden totta hyviä vampyyritarinoita ja siellä olivat kaikki tästä linkistä löytyvät tarinat ja niin paljon muutakin.

Kuten Knox sanoi, siellä on kaikki legendat, ja jos keräys tulee (siis jos) niin minä osallistun.

"Saako täällä särkeä jos on muukalainen?"
Sciifii

Asuinpaikka: TVaKa/Lhati
« Vastaus #8 : 08.Tammikuu 2008, 17:25 »

Harmi, siinä vain olisi ollut hyvä kikka jos olisi toiminut... Ja olisi "hyvä"(tätä tapausta varten...) jos voisi nähdä jonkun mainoksen vaikka olisi rekisteröityneenä...
Sally

Asuinpaikka: Espoo
« Vastaus #9 : 08.Tammikuu 2008, 17:30 »

Ei saa. *kitisee*
Radoxeald Lectunium

« Vastaus #10 : 08.Tammikuu 2008, 17:32 »

KÄÄK! Keskinkertaisten Satujen Sarja katoaa netistä*! Iäksi! Kaikki ne 1600 lukukertaa, 16 lukua ja 75 sivua! Ja Vanhan Vassen kaikki 364 viestiä.
*[Vaan no muttamutta, sitä suuremmalla syyllä odottamaan kirjajulkaisua. Virnistää]
Ja ne kaikki Klassikot... Voi hyvänen aika, en ole edes lukenut kaikkia niitä Suuresti Arvostettuja Vanhan Tuokion Veteraanien klassikkotarinoita! Kuinka shokeeraavaa. Eikä ole edes aprillipäivä.
Mikä on mattiteoria?

Ei aargh. Ihan kuin viime vuonna.

Lachesis
Kriitikko

Asuinpaikka: Espoo
« Vastaus #11 : 08.Tammikuu 2008, 17:34 »

Tietenkin jokainen Tuokion kirjoittaja varmaan viisaasti on jo kopioinut omat tekstinsä talteen, tai niin olisi ainakin ollut syytä tehdä jo silloin, kun siitä viimeksi muistutettiin. Viimeistään nyt! Kuitenkin minä ainakin suren myös kommenttien katoamista, kun ihan kaikkea ei kuitenkaan ehdi, muista tai jaksa taltioida omalle koneelleen.

Valomuurin tuolla puolen
nopeuden kantamattomissa
Theus

Asuinpaikka: Kajaanissa ollaan
« Vastaus #12 : 08.Tammikuu 2008, 17:35 »

Juuust. Eihän tämä nyt ole reilua. Toivottavasti saatte jotain järkeä tähän ja vanhan sivuston pidettyä yhä pystyssä. Jos taas ei niin... Kai tulee vielä "viime hetken varoitus" asiasta? Hmmm... Pitää kaivella esille varmuuden vuoksi joitain juttuja. Luulin, että vanha rising olisi ollut loppuun asti päällä. Noh, ei auta. Odottaa vielä, jos jotain tapahtuisi.

Noble dragons don't have friends. The nearest they can get to the idea is an enemy who is still alive.
Muukalainen
Velhoruhtinas

« Vastaus #13 : 08.Tammikuu 2008, 17:38 »

Tulikin muuten mieleen, että kai ylläpito vielä ilmoittaa lopullisen ratkaisun, ettei wanha vain yhtäkkiä katoa?

Lainaus
Mikä on mattiteoria?
se oli maailmansyntyteoria jossa keskeisessä asemassa oli Matti

"Saako täällä särkeä jos on muukalainen?"
Tiuku

Asuinpaikka: Kuunsillan kartano, T**ku
« Vastaus #14 : 08.Tammikuu 2008, 17:51 »

Pahus, vanha Rising on ollut niin kätevä. Sieltä tulee aina joskus kaiveltua kaikennäköistä omien väitteiden todisteeksi. :) Ja sieltä löydyn minä, ajatelkaa nyt. Tuossa Muukalaisen lätkäisemässä linkissäkin minut (tai minun "Loppumaton sepustukseni") mainitaan ihan turhan monta kertaa.

Theus: Mikä ihmeen viime hetken varoitus? Nythän se tavallaan tuli. Turhapa se enää viikon päästä ilmoittaa viimeisellä minuutilla asiasta, kun on sanottu jämäkästi että viikko. Eipä sillä, jos tähän tosiaan tulee lisäaikaa tms. ja homma muokkautuu, niin ei kai tuohon aikatauluun kannata luottaa.

Äkkiä pystyyn viimeinen topic vanhojen Risingien muistelulle.
Theus

Asuinpaikka: Kajaanissa ollaan
« Vastaus #15 : 08.Tammikuu 2008, 17:56 »

Tiuku: Totta, nythän se tavallaan tuli. Toivotaan silti parasta.*virnistää* Itselleni kyllä tämä varoitus riitti ihan kertaheitolla. Se vain, että jos olisi koneella tarpeeksi usein nykyään niin ei tulisi tälläisiä "yllätyksiä"... Mutta juu. Kyllä tämä tästä.

Pitänee tosissaan ottaa noita juttuja sieltä talteen. Onneksi ne löytyvät sieltä vielä.

Fantasyfan
Arkkivelhotar

« Vastaus #16 : 08.Tammikuu 2008, 18:15 »

Itse en osaa kaivata vanhaa foorumia. Rising on uudistunut tässä vuosien saatossa aiemminkin ja välillä sitä on ihan iloinen siitä, että osa historiasta katoaa bittiavaruuteen.
Rid
Velhoruhtinatar

« Vastaus #17 : 08.Tammikuu 2008, 18:56 »

Kai tulee vielä "viime hetken varoitus" asiasta?

Theus, tämä on se viime hetken varoitus. Alun perinhän oli puhetta, että vanha sivusto on näkyvissä vain vuoden vaihteeseen asti, nyt Darkki hyvää hyvyyttään sitä pitää vielä viikon ylimääräistä pystyssä, että ehditte tallentamaan kaiken tarvittavan. Hophop!

Luettavaa mielelle: Minuutteja Elämästä
kai
Vanha arkkivelho

Asuinpaikka: Ennoo enää arkkivelho. Vaan jotain paljon parempaa.
« Vastaus #18 : 08.Tammikuu 2008, 19:04 »

Nimenomaan. Ei sitä tosta edellistäkään foorumia kukaan enää muista tai sen kamojen perään enää haikaile.
Arkkivelho

« Vastaus #19 : 08.Tammikuu 2008, 19:37 »

No katsotaan nyt mihin tämä kääntyy. Vanhat sivut ovat vähintään viikon vielä käytössä ja mahdollisesti paljon pidempäänkin. Jos saan järkevästi pidettyä vanhat sivut pystyssä, niin jätän ne käyttöön.
Sivuja: [1] 2 3   Siirry ylös