lauantai

• Dragan
  • Zisatto

Sivuja: 1 ... 32 33 [34]   Siirry alas
Kirjoittaja Aihe: Satuta/paranna -ketjut  (Luettu 20067 kertaa)
Velhoruhtinatar

« Vastaus #660 : 22.Kesäkuu 2012, 11:34 »

Miten niin Dirk Gently on tuntematon?

Until one day, the boundary gives way.
Logikärmes

« Vastaus #661 : 22.Kesäkuu 2012, 12:03 »

Miten olisivat Velma, Shaggy, Freddie, Daphne ja Scooby-Doo (aka those medling kids!)? Suurin osa sarjassa nähdyistä haamuista oli kai jonkin sortin huijareita, mutta hehän tutkivat nimenomaan yliluonnollisiksi luokiteltuja tapauksia. Lisäksi sarjasta tehdyissä elokuvissa porukka taisi törmätä aina ihan aitoihin yliluonnollisuuksiin.

Rasimus

« Vastaus #662 : 22.Kesäkuu 2012, 20:56 »

Sori. Osa ehdotuksistani on tuntemattomammasta päästä, luulisi Pratchetin vartioston komentajankin olevan vähän tunnetumpi.

Ja Scoobyn poppoo tosiaan kuuluu joukkoon mukaan.

Entä miten olisi P. A. Mannisen Kapteeni Kuolio? Vai onko hän enemmän supersankari tai peruskylähullu?  Näyttää kieltä

Badassingly: You son of the questionable heritage.
Maailmanherra
****

« Vastaus #663 : 28.Kesäkuu 2012, 01:23 »

Entäs Twin Peaksin Dale Cooper?

En ole rasisti, olen espoo- ja audirealisti.
Hiistu

Asuinpaikka: Tampere/Vihti
« Vastaus #664 : 11.Heinäkuu 2012, 20:29 »

Tunnen paranormaaleja etsiviä ääreest huonosti, joten osaan vain kannattaa listalle Mulderia & Scullya ja Samia & Deania. Mutta listan kasaamiseen ei tosiaan tietotaito oikein riitä, joten ikään kuin odotan jonkun muun hommaavan sen kasaan.  Iskee silmää

Tai sitten "hieman" laajennettaisiin paranormaaleista etsivistä kaikkinaisiin paranormaalien otusten metsästäjiin ja otettaisiin lincolnit mukaan. Saisiko siihen mahdutettua tunnetuimmat etsivät?

Pane Onneni taskuusi ja pidä huolta, ettet kadota sitä. Pistä se siihen taskuun, missä ei ole reikää!
Hiistu

Asuinpaikka: Tampere/Vihti
« Vastaus #665 : 27.Heinäkuu 2012, 14:44 »

Jollei paranormaaleista etsivistä ota syntyäkseen listaa, niin otetaanko väliin jokin nopea ryhmä? Jokusen listan voisi vielä käydä läpi, jotta saadaan voittajien väliset skabat pystyyn.  Iskee silmää

Logikärmes

« Vastaus #666 : 27.Heinäkuu 2012, 15:14 »

Kyllä kai se lista syntyy, kun joku vain alkaa sitä kasaamaan.

Abraham Van Helsing (Dracula)
Batman
Dale Cooper (Twin Peaks)
Haamujengi
Harry Dresden (Dresden Files)
Hellboy
John Constantine (Hellblazer)
L (Death Note)
Mulder ja Scully (Salaiset kansiot)
Sam ja Dean Winchester (Supernatural)
Velma, Shaggy, Freddie, Daphne ja Scooby-Doo (Scooby-Doo)

Heitin tuohon kaikki ne hahmot, jotka itse tunnen ja joiden tiedän siten sopivan listalle. Ihan hyvin noistakin jo kertyy, mutta ehdotuksia lisäyksistä/poistoista otetaan vastaan.

EDIT: Olipas muuten osuvaa, että lista paranormaaleista etsivistä sattui juuri ketjun viestiin numero 666. Huh
« Viimeksi muokattu: 02.Elokuu 2012, 01:55 kirjoittanut Logikärmes » tallennettu

Iivari

Asuinpaikka: Vantaan Jokiniemi (ja muu elämänalue)
« Vastaus #667 : 02.Elokuu 2012, 01:30 »

No vähintään se Dirk Gently nyt mukaan tuolle listalle. Ja voisko Scooby-Doo -poppoon listattu nimi olla vähän yksinkertaisempi?

Kannattaisin kyllä myös Sean Stewartin William "Dead" Kennedyä romaanista Kehä/Perfect Circle. Sehän painii aavearvoituksen kanssa.

Olen niitä tapahtumia
joita ei käsitellä perinteisillä luukuilla.
Pekka Kejonen
Logikärmes

« Vastaus #668 : 02.Elokuu 2012, 01:53 »

Ai niin, tämäkin oli tekeillä. Nolostunut

Abraham Van Helsing (Dracula)
Batman
Dale Cooper (Twin Peaks)
Haamujengi
Harry Dresden (Dresden Files)
Hellboy
John Constantine (Hellblazer)
L (Death Note)
Mulder ja Scully (Salaiset kansiot)
Mystery Gang (Scooby-Doo)
Sam ja Dean Winchester (Supernatural)
Dirk Gently (Dirk Gentlyn holistinen etsivätoimisto)

Okei, lisäsin Dirk Gentlyn, ja muutin Scoobyn ryhmän nimen. Käytin englanninkielistä nimeä, koska suomenkielisessä Wikipediassa esiintynyt "Mysteeripoppoo" on minusta vain niin... hölmö.

Warghast

Asuinpaikka: Vantaa
« Vastaus #669 : 02.Elokuu 2012, 10:18 »

tähän voisi ehkä lisätä vielä Olivia Dunham/Peter Bishop sarjasta Fringe ja Helen Magnus sarjasta Sanctuary. muistelisin nähneeni joskus muitakin yliluonnollisia rikoksia ratkovia sarjoja mutta nyt en saa kirveelläkään päähäni niitten nimiä
Sivuja: 1 ... 32 33 [34]   Siirry ylös