tiistai

Uudistus käyttäjien kirjahyllyihin!Darkki12 vastaustaklo 12:57
Tupakka ja tupakointiFormaldehyde62 vastaustaklo 00:48
Viimeisin näkemäsi elokuva? Take 2Rasimus426 vastaustaklo 21:12
Sivuja: [1]   Siirry alas
Kirjoittaja Aihe: Luo uusi tiedosto x  (Luettu 807 kertaa)
Maailmanherra
Neurovelho
****

« : 26.Helmikuu 2008, 19:17 »

Minulla on xp ja haluan luoda erilaisia tiedostoja työpöydälle. Onko mitenkään mahdollista muokata sitä listaa mikä näkyy kun painaa hiiren oikeaa nappia ja sieltä alakohta uusi? Sieltä puuttuu näes suosikkini, luo uusi rtf-tiedosto.

En ole rasisti, olen espoo- ja audirealisti.
leonichan

Asuinpaikka: Lappeenranta
« Vastaus #1 : 26.Helmikuu 2008, 20:07 »

No ei se ainakaan suoraan nimellä rtf-tiedosto siellä näy. Minulla on ihan ilman mitään säätämistä siellä, nimellä Rich Text Document. Kuvakkeena muistilehtiö, jossa kirjain A. Mutta jos ei todellakaan ole siellä, niin löytyi ainakin tällainen opastus: http://windowsxp.mvps.org/shellnewadd.htm

Helpompaa konstia (klikkaa-ja-lisää) ei kai ole olemassa. Ja suomenkielistä en valitettavasti onnistunut löytämään myöskään.
Varislintu

Asuinpaikka: Pääkaupunkiseutu
« Vastaus #2 : 26.Helmikuu 2008, 21:15 »

Eikö tuo onnistuisi myös niin, että teet muistioita ja sitten tallennat ne rtf-muotoon?
Seregil of Rhiminee
Velhoruhtinas

Asuinpaikka: Kotka
« Vastaus #3 : 26.Helmikuu 2008, 23:53 »

Helpompaa konstia (klikkaa-ja-lisää) ei kai ole olemassa.

Muistaakseni tuo on ainoa keino lisätä uusi tieto tuonne paikkaan. Jos muistan oikein, niin mitään helppoa keinoa ei ole olemassa, joten rekisteriä pitää muokata käsin.

Jos haluat muokata rekisteriä, niin kirjoita Suorita-ikkunassa (Käynnistä -> Suorita) regedit ja paina enter/OK. Tämä käsky käynnistää rekisterieditorin.
Sivuja: [1]   Siirry ylös