sunnuntai

Mikä sinua potuttaa nyt? Osa 3Diara379 vastaustaklo 10:13
4.6.2012Dyn1 vastausklo 23:36
Suokki 29.6.2013Elthadora4 vastaustaklo 23:04
Sivuja: [1]   Siirry alas
Kirjoittaja Aihe: Kamelot  (Luettu 1015 kertaa)
Ameren

« : 27.Marraskuu 2007, 12:34 »

1991 perustettu yhdysvaltalainen progressiivi/power metal bändi.
Henkilökohtaisesti oma suosikkini, lyriikat ovat toimivia ja laulajan ääni on jotain aivan uskomatonta.

Onko teillä kokemusta kyseisestä bändistä?
Emerentia

Asuinpaikka: Vantaa
« Vastaus #1 : 29.Marraskuu 2007, 00:43 »

Omistan kolme bändin levyistä, Karman, Epican ja The Black Halon. Kuulin bändin musiikkia ensi kerran kolmisen vuotta sitten radiossa ja sitten tuli ostettua tuo Karma, johon rakastuin totaalisesti. Sen jälkeen ostin nuo muut. Epica tuntui välilevyltä eikä muutamaa helmeä lukuun ottamatta ole yhtä hyvä kuin Karma ja Black Halo. Epica ja Halohan ovat teemalevyt jotka jatkavat toistensa tarinaa.

Khanin ääni on kyllä loistava, eniten ever rakastan hänen ääntään biisissä Mirror mirror (Karmalta). Oopperakoulutus tekee kyllä ihmeitä äänelle ^^

Uutta levyä en ole vielä suuremmin kuullut, mutta suunnitelmissa olisi sekin hankkia.
Neanna

« Vastaus #2 : 29.Marraskuu 2007, 13:57 »

Olen tuohon tutustunut ja kuuntelen tietokoneeltani suhteellisen ahkerasti, vaikka en ihan suosikkeihini luekaan. Aluksi tutustuin lainaamalla kirjastosta Fourth Legacy -levyn, joka kuulosti ihan kivalta. Sitten koska tiesin suunnilleen pikkuveljeni musiikkimaun, ostin hänelle lahjaksi parikin kappaletta heidän levyjään Epican ja The Black Halon. Ja kaikki olen tietokoneelleni laittanut.

Disarray

« Vastaus #3 : 02.Joulukuu 2007, 21:49 »

Kuulin kyseisestä bändistä vasta hiljattain, kun siskoni alkoi kuunnelle sitä. Tähän mennessä paras kuulemani biisi on March of Mephisto. Siinä biisissä vaan on sitä jotain, mitä hyvässä biisissä pitääkin olla!!

Laulajan ääni on jotenkin erikoinen ja ehkä juuri siksi siitä pidänkin. Pitäisi kai muutama levykin ostaa  Hymyilee
Dunarthon

Asuinpaikka: Kiuruvesi
« Vastaus #4 : 31.Tammikuu 2008, 12:33 »

Kuunneltu ja tykästytty. Yksi suosikeistani, vaikka kovinkaan montaa kappaletta en ole kuullut. En edes tiedä, miltä levyiltä ne ovat, mutta se ei todellakaan estä fanittamasta tätä bändiä. LEvyjäkin pitäisi hankkia ja listalla ne ovat melkoisen korkealla. Khanin ääni on loistava ja istuu vielä Kamelotin musiikkiin hyvin.

Suosikkikappale tällä hetkellä on varmaankin Karma. Tosiaan olen kuullut vain puolentusinaa kappaletta, eikä se edusta lähellekään koko tuotantoa. Varmasti monta hyvää on vielä kuulematta. Enkä nyt edes huonoa kappaletta tältä yhtyeeltä ole kuullut. Jos viisujen taso on ollut sellainen koko bändin olemassaolon ajan, ei huonoja varmaan edes löydy.  Iskee silmää
Luux

Asuinpaikka: Iisalmi
« Vastaus #5 : 01.Helmikuu 2008, 07:13 »

enpä ennen ollut kuullut kyseisestä orkesterista, joten youtubeen menin kuuntelemaan ja näin muutaman kappaleen jälkeen kamelot vaikuttaa hel***in hyvältä, ihan harmittaa että en oo aikasemmin kuullu tästä bändistä. no eiköhän tämä nyt riitä ja eiku takas youtubeen kuuntelee lisää tätä mahti bändii.
gorka

Asuinpaikka: Vantaa
« Vastaus #6 : 04.Helmikuu 2008, 20:29 »

Kamelotista sen verran, että muistaakseni tulossa 25.4 keikalle, olikohan paikka Helsingin Tavastia.

Itse tykästyin aikanaan bändiin viitisen vuotta sitten kuultuani biisin Nights of Arabia - noilta ajoilta bändi on mielestäni kulkenut aika harppauksen eteenpäin. Poissa on tärisevä ja särkevä, suorastaan nuotin vierestä välillä menevä laulu ja loppumaton mässäily Helenalla ;) nykyään kaverit vetävät varsin ponnekasta, todella moniulotteista powermetallia.

Itse pidän nimenomaan noista nopeista tykityksistä, mutta muutamasta vähän hitaammastakin. Hitaammalta puolelta esim. Abandoned, nopeammista uudemmat Center of the Universe, When the Lights are Down, vanhemmista The Fourth Legacy, Karma, Forever, Nights of Arabia ovat mahtavia biisejä.

Kiinnostaisi kyllä käydä katsastamassa kyseinen bändi myös livenä. Tuntuu vain tulevan vähän huonoon saumaan, enkä tiedä ketään kenen kanssa menisi. Vanhemmiten ei ihan tuo yksin tuhannen muun ihmisen seurassa bilettäminen luonnistu niin hyvällä fiiliksellä kuin ennen. ;)
Siniset liekit

« Vastaus #7 : 06.Helmikuu 2008, 09:57 »

Kamelot soi usein taustalla kun luen Narutoa. Bändi ei ole sieltä tutuimmasta päästä, mutta onhan noita joitakin kappaleita tullut kuunneltua. Armotonta jytäämistä se kyllä on, ja koskapa olen äärimmäisen väsynyt tiluttelusooloihin, ei kamelottikaan aina maistu, mutta kyllähän tuo sellaisena taustamusiikkina menee. Sanoitukset taas, no, välillä tuntuu menevän vähän liikaa maailmanpelastukseksi, mutta kyllähän niistä helmiäkin löytää. Hih.
Tudor

Asuinpaikka: Turku
« Vastaus #8 : 06.Helmikuu 2008, 18:49 »

Tämähän on oikein mainiota Ritari-rokkia ^^ varsinkin black Halo ja epica levyt nääs..
Marimoo

« Vastaus #9 : 10.Maaliskuu 2008, 13:54 »

Pidän ja kovasti. Omistan kaikki levyt ja Dvd:n. Viimevuoden pakkahuoneen keikka oli ylivoimaisesti paras, missä olen ikinä käynyt.
gorka

Asuinpaikka: Vantaa
« Vastaus #10 : 10.Maaliskuu 2008, 16:14 »

Tulipa hommattua lippu tuonne 28.4 Tavastian keikalle, odotan innolla. :)
Sivuja: [1]   Siirry ylös