kesä 19

• Maailmanherra

Facebook

Uusimmat viestit

Elämä on ihanaa, koska...Iivari570 vastaustaklo 21:57
Palasitko pitkän tauon jälkeen? Mitä elämällesi ta...Iivari44 vastaustaklo 21:52
LemmikitFere343 vastaustaklo 21:38
Minkälaisia allekirjoituksia suositte?Pyrexia46 vastaustaklo 21:09
KorutPyrexia126 vastaustaklo 20:53
Sivuja: [1] 2 3   Siirry alas
Kirjoittaja Aihe: Harry Potter ja kuoleman varjelukset  (Luettu 5681 kertaa)
Narri

« : 14.Maaliskuu 2008, 13:53 »

Varjelukset-leffasta näyttää tulevan 2-osainen. Onhan kirja paksu kuin mikä, ei sitä varmaan voi yhteen elokuvaan pusertaa.

"Final 'Harry Potter' Split Into Two Movies
Warner Bros. will release the first part of ''Harry Potter and the Deathly Hallows'' in November 2010 with a second movie following in May 2011"

Siirsin Kirjaston ketjusta Teatteriin. Thialfi
« Viimeksi muokattu: 31.Maaliskuu 2008, 21:24 kirjoittanut Iivari » tallennettu
Parapluie

Asuinpaikka: Pohjois-Pohjanmaa
« Vastaus #1 : 06.Heinäkuu 2008, 19:08 »

Jep, minäkin olen huomannut.  Vissiinkin niiden kaikkien yksityiskohtien ja jäähyväisten takia. Jos siitä tehtäisiin vain yksi elokuva niin eihän kukaan paitsi vannoutunut Potter-fani jaksaisi istua teatterissa monta tuntia putkeen. Mutta ainakin popparit ja muut elokuvaherkut menisivät kaupaksi Hymyilee leveästi
Lady Loreley

Asuinpaikka: In the galaxy far, far away
« Vastaus #2 : 06.Heinäkuu 2008, 19:11 »

Voi olla viisastakin hajottaa se kahtia, kunhan hajottavat oikeasta kohdasta! Mutta luulisi nyt ammattilaisten osaavan. Ja sillä lailla ne saa lisää rahaa. Kaksi elokuvaa, kaksi kertaa enemmän rahaa.
Fantasyfan
Arkkivelhotar

« Vastaus #3 : 06.Heinäkuu 2008, 21:59 »

Minusta taas kirjassa ei juuri tehty muuta kuin telttailtu, joten sen voisi varsin hyvin vetää yhteen elokuvaan. Kuinkakohan tylsiä noista kahdesta tulee kun niitä vähäisiä tapahtumia ei yritetä tiivistää?
Parapluie

Asuinpaikka: Pohjois-Pohjanmaa
« Vastaus #4 : 06.Heinäkuu 2008, 22:13 »

Oon samaa mieltä Loreleyn kanssa, hyvä kai siitä tulee jos pätkäisevät hyvästä kohdasta. Kuitenkin siinä käy niin että ensimmäisessä osassa on kaikki ja toisessa viiden minuutin loppupätkä (you know what I mean? En paljasta jos joku ei ole lukenut)
Sargitario

Asuinpaikka: Kaarina
« Vastaus #5 : 16.Heinäkuu 2008, 23:54 »

Eeh, ei oikeen innosta maksaa kahta hintaa yhdestä leffasta. Kai se vaan sitten täytyy. : /
Skie

« Vastaus #6 : 17.Heinäkuu 2008, 00:12 »

Voisivat katkaista sen siitä kun
Spoileri (klikkaa näytä/piilota)
ja sitten kaikki kirjaa lukemattomat fanit (joo niitä varmaankin on tosi paljon...) voisivat olla vain: NOOOOUUU!

No jooh, en kyllä muista että tapahtuiko tuo edes kirjan keskivaiheilla tai jotain, sitä hemmetin telttailua oli niin paljon.

Add oil la!
Shadow Kreator

Asuinpaikka: Silvanosti (Turku)
« Vastaus #7 : 17.Heinäkuu 2008, 15:30 »

Kaikki Potter -leffat on ollut tähän mennessä mielestäni tosi tiivistettyjä. En näe miksei tämäkin olisi.
sadepisara

Asuinpaikka: Kokkola
« Vastaus #8 : 01.Lokakuu 2008, 21:02 »

Joo toivottavasti ne jakaa elokuvan kahtia oikeasta kohtaa. On kiva nähdä sitten kun elokuvat ilmestyy että miten ne on saanut tehtyä vaikka lopputaistelun ja onko ne muokkailu juonta. Mutta kirjassa Harry on suurimaksi osaksi telttailemassa ja etsimässä Hirnyrkkejä että voihan olla että kaikki sais tiivistettyä yhdeksi elokuvasti.
Jehudiel

Asuinpaikka: Bussipysäkki
« Vastaus #9 : 26.Joulukuu 2008, 23:06 »

Minun mielestäni tähänastiset Potter-elokuvat ovat vastanneet kirjojen laatua kiitettävästi. Ne ovat kaikki hyllyssäni ja aion kyllä mennä katsomaan Puoliverisen prinssin ja Varjelusten molemmat osat Kino Olympiaan. Potterit ovat Universumien tomun lisäksi varmaan ainoa kokonaan läpilukemani sarja, ainakin tällä hekellä.

When the Master has completed her work, she forgets it. That's why it lasts forever.
chocolate

« Vastaus #10 : 27.Joulukuu 2008, 10:11 »

Hmm, mä olen kyllä vähän samaa mieltä kuin Fantasyfan. Mutta katsotaan nyt, miten hienot elokuvat sieltä tulee. En tähän mennessä ole ollut mitenkään häikäistynyt noista leffoista, mutta kyllä ne taitavat parantua loppua kohti :)

Minusta tuossa kirjassa jotenkin teennäisesti venytetään tapahtumat ns. lukuvuoden pituiseksi (kun kaikki muutkin osat ovat sen lukuvuoden kestäneet..).. Ja siksi siitä tulee telttailua.
Mera

« Vastaus #11 : 27.Joulukuu 2008, 15:25 »

Kyllä noissa leffoissa on petraamista ja paljon. Harry Potter ja feeniksin kilta oli ainakin niin mitään sanomaton ja siitä jäi kovin tyhjä olo, koska se oli runnottu aivan liian pieneen pakettiin.
alchemysan

Asuinpaikka: Hyvinkää
« Vastaus #12 : 27.Joulukuu 2008, 16:05 »

Kyllä sen leffan voisi ehkä katkaista, mutta ehdottomasti ei minkään tapahtuman kohdalta. Ensimmäinen osa voisi käsittää KOKO telttailun, että sitten voisi katsoa vaikkapa pelkästään sen toisen osan, kun kerran olen jo kirjan lukenut ja mieleenkin se on jäänyt. Eikä sillloin tarvitsisi nähdä koko telttaa!
Illusion

Asuinpaikka: Somero
« Vastaus #13 : 31.Joulukuu 2008, 19:42 »

Lainaus
Voisivat katkaista sen siitä kun
Spoileri (Klikkaus: näytä/piilota)
Minusta voisivat katkaista siitä kohtaa,
Siten toinen puoli omistautuisi
ja toinen siihen,
Spoileri (klikkaa näytä/piilota)
En minä tiedä, minusta se kuulosti hyvältä...
Freyja

Asuinpaikka: Rovaniemi
« Vastaus #14 : 28.Maaliskuu 2009, 14:13 »

Kuoleman varjeluksia on filmattu jo reilun kuukauden ajan ja pikkuhiljaa on tippunut tietoja uusista näyttelijäkiinnityksistäkin joita on tehty. Bill Weasley nähdään viimeinkin Potter-leffoissa (lukuunottamatta sitä yhtä valokuvaa kolmosleffassa) ensimmäistä kertaa, ja häntä näyttelemään on valittu Domhnall Gleeson, Brendan Gleesonin (Villisilmä Vauhkomieli) poika. Aberforth Dumbledore saa Feeniksin kiltaa (jossa näyttelijänä Jim McManus) isomman roolin ilmeisesti, sillä näyttelijäksi on valittu mm. Rooma-sarjasta tuttu Caesar, Ciarán Hinds. Viimeisin uutinen kertoo, että Ksenofilius Lovekivan rooliin on puolestaan kiinnitetty Rhys Ifans. Kaksi viimeistä valintaa saa ainakin minut innostumaan, molemmat ovat erinomaisia pitkän uran brittinäyttelijöitä (toinen Pohjois-Irlannista ja toinen Walesista). Hienoa, että Potter-leffat saa edelleen huikeita aikuisnäyttelijöitä sivurooleihin, vaikka ne eivät varmaan näyttelijän kannalta ole huippurooleja.

Helmikuussa Warner Bross ilmoitti, että Kuoleman varjeluksien osa 2. on siirtynyt parilla kuukaudella myöhemmäksi. Eli 1. osa saa ensi-iltansa 19.11.2010 ja 2. osa 15.7.2011.

Freyja

Asuinpaikka: Rovaniemi
« Vastaus #15 : 17.Huhtikuu 2009, 11:24 »

Tuottaja David Heyman on vahvistanut, että kaksiosaisen Kuoleman varjelukset -leffan lopussa nähdään kirjassa oleva epilogi alkuperäisillä näyttelijöillä. Tämä tietää näyttelijöiden vanhentamista maskeerauksilla, joten toivottavasti se tehdään hyvin. Useinkaan tällaiset vanhennusprosessit eivät tunnu onnistuvan kovin uskottavasti. Olisi ikävää, jos epäkelvollisesti tehty maskeeraus pilaisi muutenkin jo kiikunkaakun olevan loppukohtauksen.

Velhoruhtinatar

« Vastaus #16 : 17.Huhtikuu 2009, 11:31 »

Eikös useammankin jo julkaistuista leffoista pitänyt tulla kaksiosaisena, mutta yhtenä kappaleena nähtiin? Ja älyttömällä juonenkelausmetodilla...

Loppukohtauksen poistajättöä olisin voinut puoltaa sekä kirjasta että leffasta, mutta minkäs sille mahtaa. Pääsemmepä näkemään, minkä värinen tukka jälkikasvulla on.

Until one day, the boundary gives way.
Fere

Asuinpaikka: Oulu
« Vastaus #17 : 20.Huhtikuu 2009, 10:22 »

Kyllähän tässä vähän rahastuksen maku jää suuhun, kun viimeinen osa laitetaan kahtia. Ja oikeastaan ainut osa josta on hyvä ja helpo pätkästä pois tavaraa eli telttailua vois lyhentää ja sitten voi lyhentää kans telttailua, ehkä hiukan telttalua voi myös lyhentää. Jos kerta aikaisempiakin osia on voitu runnoa yhden leffan raameihin niin ei pitäisi tuottaa mitään ongelmaa runnoa tuota.

Noh voihan tätä tietenkin ajatella positiivisestikkin, kuten tuolla ja aiemmin vähän vihjastiin että oishan niitä muitakin kirjoja voinu tehdä 2 osaisena leffana, mutta ei sitten tehty ja jäi pois aikase paljon. Niin nyt ei varmaankaan sitä ongelmaa toivottavasti tule. Toivottavasti. En kuitenkaan usko että joidumme leffassa puolituntia katsomaan kun sankarijoukomme telttailee :)
Lulion

« Vastaus #18 : 22.Elokuu 2009, 13:55 »

Nyt on tullut julki jo jotain tietoa siitä, mihin kohtaan ensimmäinen elokuva lopetetaan ja mistä toinen alkaa. Tämähän voi tottakai muuttua (huom. huom.), mutta laitanpa nyt kuitenkin linkin tähän siitä uutisesta ja spoilerivaroituksen! Uutinen sisältää myös juonellisen spoilerin liittyen Goyleen ja Crabbeen.

Logikärmes

« Vastaus #19 : 22.Elokuu 2009, 16:57 »

Lainaus

Naulan kantaan, eikä tarvitsisi oikeastaan edes runnoa. Kuoleman varjelukset on aivan ensimmäisten kirjojen jälkeen ainoa, jota ei tarvitsisi liiassa määrin tiivistää saadakseen siitä kelpo leffan, ja mitä Pottereiden kimpussa häärivä (ah niin ammattitaitoinen) tiimi keksiikään? Kyllä nyt liikutaan jo aika kaukana Oscar-tason kirjafilmatisoimisesta (minkä Peter Jackson todisti mahdolliseksi).

"The dog is a peasant and the cat is a gentleman."
- H. P. Lovecraft, Cats And Dogs
Sivuja: [1] 2 3   Siirry ylös