hannavaan
Asuinpaikka: Koskenkorva
« : 08.Heinäkuu 2008, 17:56 » |
Mikä levy on sellainen, jota olet kuunnellut kerta toisensa jälkeen, mutta et vaan kyllästy siihen. Se kuulostaa yhä vain yhtä hyvältä, kun ensimmäisten kuuntelukertojen jälkeenkin. JA PERUSTELUJA, KIITOS!
Minulle näitä levyjä ovat:
Marilyn Manson - Eat me, drink me Tämän levyn myötä tutustuin Mansonin musiikkiin. Käsittämättömän upea.
Sara - Veden äärelle Sara - Kromi Saran parhaimmat albumit.
Lapko - Young desire Kaunista kuunneltavaa.
Herra Ylppö & ihmiset - Sata vuotta Pidän enemmän tästä kuin Maj karmasta.
HIM - Razorblade romance sekä Greatest lovesongs vol.666 Vanhana HIMfanina nämä levyt ovat kultaa. <3
Simple

Asuinpaikka: Vantaa
« Vastaus #1 : 08.Heinäkuu 2008, 18:58 » |
Palaan kyllä useammin tiettyihin kappaleisiin, kuin levyihin, mutta kyllä näitä pari löytynee: Goldfinger - Hang-upsKoko levy on vain puhtaasti parasta kesä-, liikunta- ja yleistä fiilistely-musaa mitä on. Sisältää myös kappaleen Superman, joka on ensimmäinen bändiltä kuulemani kappale. Kestää kuuntelemista kuin kallio. Ska-punk<3 Sininen Sinfonia - EnsinOstin levyn Aamiaispöydässä-kappaleen tunnearvon takia. Koko levy yllätti sanoituksillaan ja ainutlaatuisuudellaan. Fanitan. Suomi-indie <3 Bad Religion - The Empire Strikes FirstVaikka koko bändin tuotanto voittaa ja sitä kuuntelemaan palaan säännöllisesti, niin Empire Strikes First vain uppoaa eniten. Toisaalta tähän ei tarvitse palata niin usein, koska se palailee omin luvin päähäni. Paras levyn alku ( Overture + Sinister Rouge) ikinä. Korkkijalka - KorklegEhdottomana ykkösenä. Vastaavaa levyä ei ole, eikä yhtyeen muuta tuotantoa tunnu löytyvän CD:nä. Tämäkin vain kirjastosta. Jännä ska-vaikutteinen Whiskey in the jar ja kasa originaalikappaleita Suomalainen irkkufolkpop<3 EDIT: Ja ainiin tosiaan. Jos joku näkee jossain Korkkijalan levyä tai kasettia niin OSTAN  okei
« Viimeksi muokattu: 08.Heinäkuu 2008, 19:03 kirjoittanut Simple »
Morgan Blood

Asuinpaikka: TurQ
« Vastaus #2 : 08.Heinäkuu 2008, 19:45 » |
Eilera - Fusion Järkyttävän kaunis levy. Todella hieno 2000-luvun kelttimetallin helmi (levyarvioista huolimatta) pidän tuon naisen äänestä tavattoman paljon.
Maj karman kauniit kuvat - Kaakao Tällä levyllä on muistoja ja se rokkaa vain loistavasti. Palaa yhä uudelleen toistoon.
Kauko Röyhkä & Riku Mattila sekä Kauko Röyhkä - Lauralle Vaikka ensiksi mainittu on tämän kevään levyjä, uskallan sanoa, että se soi soittimessa vielä kauan ja sen jälkeenkin. Lauralle on taas niin legenda levy ja täynnä juttuja, joista pidän, joten se palaa stereoihin säännöllisesti.
Tuomari Nurmio - Tangomanifesti & Tuomari Nurmio - Hullu puutarhuri Parasta ikinä! Molemmat levyt. ja tuon Hullu puutarhuri -levyn uusintapainoksen toinen levy, Hugri Tribal March Bandin kanssa tehdyt äänitykset ovat parhainta parasta. Ihan ykköslevyjä.
Sitten on jokerikorttien lista, joista joku nousee silmätikuksi säännöllisin väliajoin, mutta niitä en viitsi kirjata ylös, sillä listasta tulisi loputon :P Nämä lienee tärkeimmät.
"To live is the rarest thing in the world. Most people exists, that's all." - Oscar Wilde
Maailmanherra
« Vastaus #3 : 08.Heinäkuu 2008, 22:45 » |
Minä en koskaan oikein ole sillä tavalla yksittäisiä levyjä kuunnellut. Yleensä olen lainannut koko tuotannon putkeen ja kuunnellut. Oma tapauksensa ovat tietenkin tytöiltä lainatut levyt.
Yksi on kuitenkin ylitse muiden. Rakkauden kesältä x eli 2007. Maria Gasolina - Se jokin. Muistoja, tuhotulva ja äänimaisema. Sekä tietenkin kesä. Bonuksena Maria Gasolina on parhautta.
En ole rasisti, olen espoo- ja audirealisti.
Astorethein
« Vastaus #4 : 09.Heinäkuu 2008, 13:24 » |
Vaikka kuuntelenkin levyhyllyni läpi säännöllisin väliajoin, on luonnollisesti olemassa muutamia albumeita, joiden luokse palaa useammin kuin muiden. Näin siitäkin huolimatta, että yleensä kulutan pitkiä aikoja niidenkin äänitteiden parissa, jotka eivät varsinaisesti ole mitään mestariteoksia, mutta tästä johtuen jonkin todella tasokkaan levyn äärellä voi mennä helpostikin vaikka pari viikkoa. Ja siten, etten tällöin kuuntele mitään muuta kuin tuota kyseistä levyä. Tällaisia ovat ainakin esimerkiksi:
Horna - Envaatnags Eflos Solf Esgantaavne Rujon ja primitivisen black metallin sydänystävänä pidän erityisen paljon lähes kaikesta tämän suuntauksen musiikista, mutta tämä Hornan viides pitkäsoitto on kuitenkin tehnyt minuun lähtemättömän vaikutuksen. Tämä tuntuu ehkä hieman oudolta, koska alkujaan en itse asiassa hirveästi pitänyt levystä, mutta nykyään pidän sitä yhtenä parhaimmista mustan metallin julkaisuista, mitä on ikinä äänitetty. Albumi huokuu niin intensiivistä synkkyyttä ja rujoa aggressiota, että näiden rienavirsien äärelle palaa joka kerta yhtä innokkaasti.
Amon Amarth - Versus the World Todella mahtava ja moniulotteinen metallialbumi, joka on selvästi yhyeen paras ja ehkäpä samalla parasta, mitä länsinaapurillamme on ollut tähän asti minulle tarjota. Monenlaisia ja hienosti yhteensulautuneita tunnelmia, joissa vaihtelevat niin tulinen aggressio kuin jopa tietynlainen koskettavuuskin. Yksi todella harvoista levyistä, joille olen valmis antamaan arvosanaksi täyden kympin.
Falkenbach - Magni Blandinn Ok Megintiri Melko rehellisesti voin sanoa, että tämä on varmastikin paras pakanametallialbumi, jonka olen kuullut. Olen kuunnellut kaikenlaista folk- ja viikinkimetallia jo useamman vuoden, mutta tämä yhden miehen yhtyeen hidastempoisempi ja riisutumpi ilmaisu on ehkäpä hieman yllättäen tehnyt minuun suuremman vaikutuksen kuin moni raskaampi ja aggressiivisempi kokoonpano. Todella tunnelmallinen ja kuuntelua kestävä levy, johon uppoutuessa on hyvä vain sulkea silmät antaa musiikin viedä.
« Viimeksi muokattu: 09.Heinäkuu 2008, 13:30 kirjoittanut Zanthraug »
Ensin katsottiin Kauniit ja rohkeat, sitten tapettiin Seppo!
Wanda

« Vastaus #5 : 10.Heinäkuu 2008, 22:35 » |
Green Day - American Idiot Sai minut kuuntelemaan aktiivisesti musiikkia.
Ayreon - 0101001 Sai minut etsimään uutta musiikkia jonka tyylistä en ole ennen kokeillut
Billy Talent - I, II Ihanan energistä kun on rokkaustuulella, piristää aina.
In Flames - Clayman Tutustutti minut metallimusiikkiin.
Fingon Ringëril
Asuinpaikka: Kurikka
« Vastaus #6 : 11.Heinäkuu 2008, 00:13 » |
Palaan kyllä enemmän tiettyihin kappaleisiin, mutta onhan tietysti ensiluokkaisia levyjäkin... Within TemptationTää bändi on ehdoton ykkönen!!!  Kaikki neljä ilmestynyttä levyä ovat aivan mahtavaa kuunneltavaa. Erityisesti pidän Enter albumin biisistä Restless ja The Heart of everything -albumin biisistä Our solemn hour. Pidän bändistä koska kappaleet on hyvin tehty (tehosteet, laulu, eri instrumentit...), mutta myös siksi että jokainen laulu kertoo omaa tarinaansa.. osa niistä on todella koskettavia rakkaustarinoita kun taas osa on synkkiä ja tuhosta kertovia.. Lisäksi kaikki kappaleet tuovat mieleen hyviä muistoja ParamoreTää on toinen suosikki jota jaksaa kuunnella koko ajan. Erityisesti kappaleet Misery Business ja Crushcrushcrush ovat hyviä. Sävelmät ovat tarttuvia mutta eivät silti liian yksinkertaisia. Lisäksi laulaja on syötävän hyvän näköinen..  Lisäksi Paramoren tahtiin on mahtava rokata.. DuffyDuffy on walesilainen tyttö (hyvän näköinen) joka soittaa soulia ja R&B:tä. Kappale Warwick awenue on hyvä. Tykkään Bändistä koska laulajan ääni on erikoisen karhia ja koska kappaleet ovat koskettavia ja hyvin tehtyjä..
Puolikuu
« Vastaus #7 : 14.Heinäkuu 2008, 17:31 » |
Näitä riittäkin, mutta mainitsen vain yhden.
Nightwish: Oceanborn
Oli 2004 -vuoden loppu, kun lainasin tämän kirjastosta. Se olikin sitten ensimmäinen Nightwishin levyni ja yhä mielestäni bändin paras. Levyn kuuntelemisesta tänään tulee sama fiilis kuin neljä vuotta sitten, mikä on varsin ihanaa. Loistava levy inspiration saamiseen, fiilistelyyn ja ihan mihin vaan.
« Viimeksi muokattu: 14.Heinäkuu 2008, 17:37 kirjoittanut Puolikuu »
Is all that we see or seem But a dream within a dream
Hillo

« Vastaus #8 : 16.Heinäkuu 2008, 16:45 » |
Yleensä kuuntelen musiikkini sekaisin koneelta. Mutta jotkut albumit vain ovat liian hyviä kuunneltavaksi vain yksi kappale kerrallaan satunnaisesti. Ensimmäisenä tulee mieleen...
Tuomari Nurmio - Punainen planeetta Ei välttämättä Tuomarin paras, mutta iki-ihana. Kuuntelin äidin lp:tä uudestaan ja uudestaan joskus viisivuotiaana. Muistin sen hiljattain ja kaivoin esiin. Muukin Tuomarin tuotanto iskee kovaa, mutta Punainen planeetta on se isoin nostalgiapläjäys.
Tundramatiks - Kyy pivossa Jostain syystä on tullut kuunneltua aina vain uudestaan ja uudestaan... kai se on se energia, omaperäisyys, sanoitukset...
Riukupastori! - Kirurgia sairaanhoitajattarille Lappilaista punkahtavaa avantgardea. Jotenkin se on vain niin sympaattinen. Raiskataan omaa päätä ja pasifistataan. Kehotetaan poistumaan ruumiista. 21 minuutin loistava punkjammailubiisi. En minä tiedä miksi tykkään. Omituista.
Killing Joke - Killing Joke (2003) Loistava levy. En oikein itsekään tiedä. Kai se on se tuska ja energia, joka levyyn on onnistuttu tallentamaan. Hyvä juuri kokonaisuutena.
The Pogues - Rum, Sodomy & The Lash Se vain on mestariteos irkkufolkpunkin kummisediltä...
Einstürzende Neubauten - Silence Is Sexy En itse omista, mutta lainaan kirjastosta aina vain uudestaan ja uudestaan. En tiedä onko kaikista parasta Neubautenia, mutta parasta jota kirjastolla on tarjota. Joka tapauksessa loistava niin kokonaisuutena kuin erillisinä kipaleina.
Siinä ehkä Top3 kotimaiset ja ulkomaiset, vaikkakin vaihtelevassa järjestyksessä. En minä kyllä vielä ole kyllästynyt Santtu Karhuun & Talvisopiin, Talvikuninkaaseen tai Ristoonkaan. Tai The Clashiin (jolta en kuitenkaan osaa nimetä vain yhtä levyä). Maailmassa on liikaa hyvää musiikkia. Onneksi ei tarvinnut nimetä kappaleita, joihin palaan aina uudestaan.
Edit: Ai pentele! The Stranglersin Rattus Norvegicustakaan ei saa unohtaa. Sitäkään en omista ja joku muukin ilmeisesti fanittaa levyä kun on niin usein lainassa. Mutta löysinpäs pitkästä aikaa.
« Viimeksi muokattu: 18.Heinäkuu 2008, 20:40 kirjoittanut Hillo »
Mietin vasta mitä ajatella.
Veequa

Asuinpaikka: Yleensä jossain muualla
« Vastaus #9 : 16.Heinäkuu 2008, 18:22 » |
Itse en kuuntele levyjä, vaan kappaleita. Laitan soimaan yhteen listaan Marilyn Mansonia, KoRnia, Sonataa, Emilie Autumnia, Bad Religionia, Disturbedia... Vähän kaikkea. Sen jälkeen järjestys sekaisiin ja kuuntelemaan. Tulee vähän sellainen musiikinmukainen haikea-raivokas-itkuinen-paha-angsti-naurettava-ihana olotila, joka vaihtuu joka biisin mukana.
Emilie Autumn - Opheliac ja Laced Unlaced Laced Unlaced -levyllä ei ole biisiäkään laulettua musiikkia, eli se on sellaista tekstinlukumusaa, tai sitten ihan fiilistelyä ja hyminää. Niillä biiseillä ei tarvitse olla merkitystä, niitä vain kuuntelee läpi ja läpi eikä senkään jälkeen muista juuri mitään. Sanoihin tarttuu liiaksi kiinni, eikä sen jälkeen biisistä ei kuuntele oikein muuta sanat ja ehkä kitarasoolon. Opheliacilla taas on ihan loistobiisejä muuten vain.
Guns N' Roses - Appetite for Destruction ja Use Your Illusion 1 ja 2 Voisin sanoa ehkä parhaat levyt kaikista. Näistä löytyy myös paras biisi ikinä: November Rain. Sellainen totaalisen fiilis biisi, ja sanatkin ihan osuvat. Sitä olen kuunnellut pari vuotta lempparinani, ja vielä se saa tittelinsä pitää.
KoRn - Untitled Uusin ja paras. Mainitsen erikseen biisit Hold On sekä Ever Be.
Sonata Artica - Unia Herätti taas mielenkiintoni Sonataa kohtaan. Ihan loisto.
En varmaan maininnut, mutta Marilyn Manson, Disturbed, System of A Down, Bad Religion, Raised Fist, Apocalyptica, ja Nightwish ovat olleet suosikkejani myös aika pitkään. Näiltä bändeiltä en kyllä mene sanomaan lempilevyjä, koska lempibiisini ovat ripotellut ympäri tuotantoa. Yhden levyn mainitseminen jättäisi muutamankin biisin ulkopuolelle. Ja biisejäkin on niin paljon, etten jaksa niitä tässä luetella.
Una espina de experiencia vale más que un bosque de advertencia
Fiktiivi

« Vastaus #10 : 18.Heinäkuu 2008, 01:42 » |
Luulen, että Apoptygma Berzerkin Welcome to Earth on eniten kuuntelemani albumi. Se nimittäin oli yhteen aikaan minulla herätysmusiikkina. Toimi aamusta toiseen... kuinkahan kauan? En muista  Enää ei niin aktiivisessa kuuntelussa, mutta pidän siitä edelleen.
MasterPassion
Asuinpaikka: Seinäjoki
« Vastaus #11 : 18.Heinäkuu 2008, 02:15 » |
Nightwish: once vain yksi on ylitse muiden. jo tämän levyn alkukomppi saa päiväni paremmaksi. toki bändin minkä tahansa levyn olisi voinut laittaa tähän. paitsi dark passion play CMX: aion oioi. upeaa toteutusta. ensimmäisenä mieleen nousevat pirunnyrkki, palvelemaan konetta ja kuoleman risteyksestä kolme virstaa pohjoiseen Mariska: Toisin sanoen ihanaa. levy täynnä tunteita. omalta osalta iloisia mutta räppärin kohdalla vuodatusta. sitä ihanaa aikaa kun vielä asuin kotona  gregorian chants: love songs tämä levy sopii kolmeen asiaan taustamusiikiksi. kun luet kirjaa keskiajasta, kun luet maameren tarinoita tai kun illallistat naisystäväsi kanssa. Duudsonit: maailmankiertue 1-3 jos TÄMÄ ei saa levottomaksi ja pössöttämään niin ei mikään. dvd:n katsottua haluaa välittömästi mennä kaverien kanssa laskemaan kesäistä laskettelurinnettä roskiksella
Xariel
« Vastaus #12 : 07.Elokuu 2008, 22:33 » |
Minulla taas... Yksi sellainen on Within Temptationin Mother Earth. Minä vain pidän niistä melodioista, sanoja en kuuntele.
Toinen on kotimainen, Poets of the Fallin levy Signs of life. En taaskaan kuuntele paljoakaan sanoja. Se vain on.
Ja viimeiseksi, lapsuudesta tuttu Sig: Hyvää syntymäpäivää. Herranjestas, osaan vieläkin lauluja ulkoa. ^^
Ainakin nuo, mahdollisesti enemmänkin.
EDIT: Ja niin, BOOMbalin ykköslevy ei kyllästytä vieläkään. Mikä mättää? :p
Valwen
« Vastaus #13 : 08.Elokuu 2008, 11:44 » |
Aika paljon meilläkin kotona musiikkia soitetaan ja levyjä tulee kuunneltua paljon läpi. Varsinaisesti mitään suosikkeja, kun ei ole niin kuuntelu menee usein aika kausiluontoisesti, hetken soittaa paljon jotain ja sitten vaihtaa. Alla nyt kuitenkin muutama niistä levyistä, joihin on tajunnut palaavansa ehkä hiukkasen useammin kuin muihin.
Sonata Arctica - Winterheart's Guild Sonata ei ole niin agressiivista verrattuna muutamiin muihin meillä paljon soitettuihin pändeihin, siispä varsinkin taustamusiikkina aikas yleinen. Toki muukin pändin tuotanto, kuin vain tämä, mutta tällä levylklä muutama sellainen kappale jotka on pakko kuulla aina aika-ajoin.
Ensiferum - Victory Song ja Iron Nämä on sellaisessa yleisessä soitossa, parhaimmillaan kummatkin levyt putkeen muutaman kerran päivässä.
Children of Bodom - Blooddrunk ja Hate Crew Deathroll Jälkimmäistä on tullut kuunneltua ja kuunneltua, yksi levy mikä on kulkenu matkassa niiltä alkuajoilta, kun itse jämähti raskaamman musiikin puolelle. Blooddrunkin julkaisusta ei ole kauaa, mutta nopeasti se nousi tuonne paljonkuunneltuihin.
Dunarthon

Asuinpaikka: Kiuruvesi
« Vastaus #14 : 09.Elokuu 2008, 13:50 » |
Blind Guardian
Voi sanoa ihan yleisest, että palaan tämän bändin levyihin säännöllisesti. Mitä siihen nyt perusteluiksi antaa. Faniuteni BG:a kohtaan on niin suurta, että jokainen heidän kappaleensa kuulostaa korvissani hyvältä ja erilaiselta. Näitä levyjä kuuntelee mielellään aina uudelleen ja uudelleen enkä koskaan pitkästy niihin.
Elvenking - The Winter Wake
Kovin kauaa en tätä levyä ole omistanut, mutta se on noussut jo suosikikseni kaikkien yli. Se on vain niin upea. Melodista kitara ja viuluvoittoista musiikkia, joka vaan jää pyörimään päähän menevän soundin ja loistavien sanoitusten myötä. En ole omistanut tätä kuin viikon verran ja kohta levy varmaan on jo kulutettu puhki. Tosin olen kuunnellut ko. levyn biisejä ja parin vuoden ajan.
Judas Priest - Painkiller
Tämä on jotain mikä muutti käsitystäni, että vanha metalli ei ole niin raskasta. Kun nimikappaleen rumpuintro lähtee käyntiin niin voi olla varma, että on tekemisissä erään parhaista koskaan tehdyistä levyistä parissa. Tähän palaa aina vaan uudelleen. Ei voi olla kuuntelemattakaan. Silkkaa tykitystä kannesta kanteen ja Tiptonin ja Downingin kitaroiden voimaa ei voi olla huomaamatta.
WildFlower
Sukupuoli:
Asuinpaikka: Vihreän sienen alla.
« Vastaus #15 : 10.Syyskuu 2008, 19:40 » |
Täytyy sanoa että Indican: Tuuliset Tienoot sekä Kadonnut Puutarhaon levyjä, mitä soitat uudelleen ja uudelleen, ja aina niistä saa jotain uutta irti. Lisäksi niiden kauniit ja aah-niin-ihanat-romattis-mystiset lyriikat saa kyllä tipan (jos toisenkin  ) herkällä hetkellä linssiin. Niissä ikäänkuin uppoutuu hetkeksi toiseen maailmaan missä saat tanssia satumetsässä peikkojen ja haltioiden kanssa.  Jonsu laulajana/keulakuvana istuu bändiin äänellisesti todella hyvin, ja on suuri osa koko bändin imagoa. Ja ne UPEAT puvut! Ei niistä sen enempää...  *vihreänä kateudesta*
korpinaava
« Vastaus #16 : 06.Lokakuu 2008, 17:01 » |
David Bowien The Rise and Fall of Ziggy Stardust and the Spiders from Mars kolahti lujaa kun olin 10 vee, eikä levy ole menettänyt vieläkään tenhoansa.
Morbid Angelin Blessed are the Sick on metallin merkkipaalu, jota jaksaapi yhä herkkyydellä tunnelmoida.
Depeche Modelta löytyy ajan hammasta kestäviä levyjä (Black Celebration, Music for the Masses, Violator, Songs of Faith and Devotion).
Ja sitten My Dying Bride... Heidän uusimmat levyt eivät todellakaan kyllästytä.
« Viimeksi muokattu: 06.Lokakuu 2008, 17:06 kirjoittanut korpinaava »
Siri Keeton
« Vastaus #17 : 04.Marraskuu 2008, 15:56 » |
Samoin minulle tuli ensimmäiseksi mieleen tuo Bowien Ziggy Stardust -albumi. Kuuntelen kaikkea Bowien 70-luvun tuotantoa melko säännöllisesti, mutta tämä on minulle se tärkein. Hämmästyttävää miten tähän levyyn ei vaan kyllästy.
Tojutu
« Vastaus #18 : 04.Marraskuu 2008, 16:14 » |
Smashing Pumpkins - Mellon Collie And The Inffinite SaddnessTämä kahden cd:n levy julkaistiin 1995 ja siitä lähtien olen aina aika ajoin palannut tämän teoksen pariin. Billy Corgan, yhtyeen lauluja, säveltäjä, sanoittaja ja toinen kitaristi on yksinkertaisesti yltänyt tällä levyllä nerouteen. Kappaleita on laidasta laitaa; on hitaampi tempoisia balladeja sekä rankempia heavy-kipaleita ja kaikkea siltä väliltä. Omia suosikkibiisejä ovat muutaman mainitakseni Tonight, Tonight (joka soi myös paljon televisiossa silloin kuin levy julkaistiin), Bullet With Butterfly Wings, Muzzle, We Only Come Out At Night. Koko levy on todellinen musiikillinen helmi ja suosittelen tätä jokaiselle joka musiikkia kuuntelee. Lisäksi Smashing Pumpkinsin levyillä on yksi sama mielenkiintoinen ominaisuus mikä on esim. myös Pink Floydin levyillä: niistä ei koskaan hinta tipu mihinkään NicePriceihin tai muihinkaan ale-juttuihin. Tämä kertoo mielestäni jo jotain kyseisestä bändistä ja sen suosiosta.
« Viimeksi muokattu: 04.Marraskuu 2008, 16:54 kirjoittanut Tojutu »
Ishamaeli
« Vastaus #19 : 19.Marraskuu 2008, 19:32 » |
The Crüxshadows - Wishfire
CXS:n parhaimpia lättyjä omasta mielestäni, vaikkakaan ei ehkä musiikillisesti. Kaikilla kappaleilla on itselleni hyvin henkilökohtainen merkitys, ja albumi on kuunneltu niin moneen kertaan läpi, että osaan lyriikat ulkoa. Tämä on minulle Se Bändi.
Metallica - Load
Ei parhaita levyjä mutta tutustutti minut isoveljen hyllystä pöllittynä Metallican musiikkiin. Tykkään melkein kaikista biiseistä; etenkin Bleeding Me, Until It Sleeps ja Mama Said kolahtavat lujaa. Ostin oman kappaleeni joitain vuosia sitten, kun en voinut enää lainailla broidin hyllystä.
Nine Inch Nails - With Teeth
Tajuttoman hyvä. Ei tässä muuta voi enää sanoa. Näissä kappaleissa on energiaa purkkiin tungettuna, ja se haluaa vapaaksi. Kotona ei yksin ollessaankaan kehtaa hyppiä tasajalkaa nyrkki pystyssä, harmi vain.
(valkohehkuinen maailmansiltojenrakentaja) Paju --> Ishamaeli