« Vastaus #200 : 16.Huhtikuu 2012, 09:37 » |
[Martin] käsikirjoittaa seitsemännen jakson, jonka työnimi on "Autumn Storms" Martinin kiirjoitusvauhdilla kyse on kuitenkin varmaankin 5. kauden 7. jaksosta
« Vastaus #201 : 16.Huhtikuu 2012, 10:51 » |
Pliis, koettakaa puhua mahdollisimman peitellysti sarjan käänteistä tai käyttäkää spoileritageja, ihan vaikka noista huorissakäynneistäkin ja muista yksityskohdista.
Suurin osa, kuten ma, katsoo sarjaa YLEn tahtiin.
« Vastaus #202 : 16.Huhtikuu 2012, 18:32 » |
Hyvä pointti, Narri. Voi myös harkita erillisen spoileriketjun perustamista toista kautta seuraaville.
tnjrp: Koska Martin käsikirjoitti ongelmitta jakson sekä ensimmäiselle että toiselle kaudelle, en usko nytkään nähtävän myöhästymistä.
Dauden
« Vastaus #203 : 16.Huhtikuu 2012, 20:59 » |
Lopulta kohtaus päättyi kyllä ihan mukavasti (hetken pelkäsin että se oikeasti lohduttaa sitä turhaa pikku huoraa), mutta kohtausta olisi ihan hyvin voinut leikata pari minuuttia lyhemmäksi. Tota. Jaa. Ei kyseinen kohtaus ainakaan minussa herättänyt minkäänlaisia antipatioita naisia kohtaan. Ja omalla kommentillani tarkoitin tosiaan sitä, että a) kohtaus välitti katsojille sitä samaa vanhaa, ei-niin-tarpeellista informaatiota i.e. Petyr on liero b) kohtaus sisälsi myös sitä täysin turhaa ja teennäistä alastomuutta. Ykkösjakso meni hutalehtaen kohtauksesta toiseen, kun taas kakkosjakso otti vähän rauhallisemmin ja antoi kohtauksille aikaa. Hmm..? Ykkösjaksohan oli hyvin rauhallinen aloitusjakso kaudelle, esitellen kiireettä kauden relevantteja pelureita ja luoden onnistuneesti tunnelman tuleville jaksoille; tämän seurauksena monet katsojat ovat jopa valitelleet jakson olleen tahdiltaan aivan liian ”hidas”. Kakkosjaksossa myös hypittiin huomattavasti enemmän paikasta toiseen (noin viiden minuutin välein tai alle), siinä missä ensimmäisessä jaksossa oli useampi lähes 10 minuutin yhtämittainen kohtaus per tapahtumapaikka. Eli näin pitkät kohtaukset samassa paikassa ovat oikeasti aika harvinaista herkkua GoT:issa, ja siltä osin ykkösjakso olikin niin piristävä. Samaten leikkaukset ja siirtymiset ykkösjaksossa oli tehty pääosin erittäin luontevasti komeetan hyödyntämisellä, joten olikin sääli että kakkosjaksossa oli palattu perinteisempään töks-töks pomppimiseen paikasta toiseen. Eritoten Balon Greyjoyn esittely oli helvetin hieno, ja tykkäsin jopa Asha- Yara-Theon-juonikuviosta. No joo, mielestäni tosiaan juuri Rautasaariin liittyvät kohtaukset olivat siitä heikoimmasta päästä. Theonin saapumisella Rautasaarelle ei oltu onnistuttu saamaan lainkaan sitä samaa tehoa kuin kirjoissa, johtuen kenties siitä, että Theonin setä ja hänen antamansa halveksuva vastaanotto puuttui kokonaan. Tämä sarjan Balon ei myöskään minua täysin vakuuttanut, ei tarpeeksi "rautaisen" oloinen. Ja Theon-Yara kuvio tuntui huolimattomasti tai kiirehditysti toteutetulta siksi, että Theon alkaa noin kahden sekunnin kuluttua Yaran tapaamisesta lääppimisen.. Mikä ei vaikuttanut kovinkaan ymmärrettävältä tai uskottavalta sarjan esittämässä kontekstissa. Kirjassa sen sijaan oli melkoisesti dialogia näiden kahden välillä, Ashan tehdessä jopa aloitteen kähmimiselle ja kiihdyttäen osaltaan puheillaan Theonia. Mutta jees, mielipiteensä kullakin.
Jos elää susien kanssa, oppii ulvomaan.
« Vastaus #204 : 16.Huhtikuu 2012, 21:16 » |
Mitä olen foorumeita lueskellut, niin tuntuu että ykkösjaksosta pitivät yleisesti ottaen enemmän ne jotka ovat lukeneet kirjat, ja kakkosjaksosta pitivät enemmän kirjoja lukemattomat. Itse tosin olen lukenut kirjatkin joten kaippa olen vähän outolintu.
Mutta, mielipiteensä tosiaan kullakin.
Maailmanherra
« Vastaus #205 : 16.Huhtikuu 2012, 22:05 » |
. Ei todellakaan kuulu hahmon luonteeseen, hienovarainen juonittelija alennettiin jonkun uhmaikäisen tasolle.
"Always keep your foes confused. If they are never certain who you are or what you want, they cannot know what you are like to do next. Sometime the best way to baffle them is to make moves that have no purpose, or even seem to work against you."Amerikan serkut lähettivät vihdoinkin vhs:sa. Kolmos jakso oli kyllä ehdottomasti sarjan tähän mennessä paras. Turnajaisissakin oli enemmän väkeä kuin Robertin aikaan.
En ole rasisti, olen espoo- ja audirealisti.

« Vastaus #206 : 20.Huhtikuu 2012, 11:05 » |
Tarpeellinen apuvälinen 2. kaudesta nauttimiseen: http://www.lucylle.com/_999_58big.jpg
« Vastaus #207 : 18.Toukokuu 2012, 00:45 » |
Näyttelijöiden etsiminen kolmoskaudella avautuviin uusiin rooleihin on alkanut. Lainaus Westeros-sivuston uutisesta on varmuuden vuoksi spoiler-merkinnän takana: Casting is well under way for season 3 of HBO’s Game of Thrones, and though rumors and whispers are running around about which roles are being sought—we can pretty reliably say that Daario Naharis, Shireen Baratheon, and Edmure Tully are among roles being sought, that Brynden Tully (aka the Blackfish) also seems likely from details we’ve picked up from a recent (now vanished) audition video, and of course significant roles for this season such as Mance Rayder are also being sought, while it certainly sounds from the show that the character of Ramsay Snow is going to be needed.

« Vastaus #208 : 18.Toukokuu 2012, 08:52 » |
Nyt on eka kausi katsottu. Ihan kelvollinen sarja, ei häpeä ns. oikeiden draamojen rinnalla. Voin katsoa kakkoskaudenkin.
Tapsa

« Vastaus #209 : 18.Toukokuu 2012, 11:13 » |
Rolling Stone esittelee artikkelissaan sarjan isoimmat (tähänastiset) muutokset kirjoihin ja arvioi, onko niissä järkeä vai ei. Sisältää spoilereita uusimpiin TV-jaksoihin ja ehkä vähän kirjoihinkin.
« Vastaus #210 : 21.Toukokuu 2012, 17:16 » |
Omasta mielestäni ainakin muutokset Danyn tarinassa ovat olleet erittäin toimivia. Samaten Aryan tarinassa muutokset on toiminut pirun hyvin.
Jon Nietoksen kohdalla en muutoksista tykännyt, enemmän Half-Handia olisin halunnut nähdä.
Q_Black

Asuinpaikka: Itä-Suomi
« Vastaus #211 : 29.Toukokuu 2012, 01:06 » |
Kakkoskausi on mielestäni synkempi tunnelmaltaan kuin ykkönen, mutta tavallaan se on myös parempi kausi. Melkein kauhulla odotan mitä tuleman pitää. Joffrey on kyllä noussut inhokkihahmoksi ihan täysin siinä missä Sansa, Daenerys, Tyrion ja Aria ovat lempihahmoja. Toivon heille pitkää ikää sarjassa.
“Welcome to the wonderful world of jealousy. For the Price of admission, you get a splitting headache, a nearly irresistible urge to commit murder, and an inferiority complex. Yippee.” (Wrath, DL)
« Vastaus #212 : 29.Toukokuu 2012, 23:18 » |
Entertainment Weekly uutisoi 3. kaudella mukaan tulevista uusista hahmoista. Kirjasarjan fanina olen tyytyväinen, että näitä ei ole pudotettu pois.
« Vastaus #213 : 09.Kesäkuu 2012, 19:01 » |
Game of Thronesin "story editoria" Bryan Cogmania haastateltiin toiseen kauteen liittyen. Kiinnostavaa haastattelua ei kannata lukea, jos haluaa välttää spoilereita. Cogman vastaa kysymyksiin tarinan muuttamisesta tv-sovituksessa. Shireen Baratheonin näyttelijä on valittu. Miksi sarjassa on niin paljon alastomuutta ja seksiä? Vastaus.
« Vastaus #214 : 10.Kesäkuu 2012, 20:10 » |
Miksi sarjassa on niin paljon alastomuutta ja seksiä? Vastaus. Vaihtoehtoinen teoria  : http://gawker.com/5902076/snl-explains-the-nudity-in-game-of-thronesOli muuten kyllä mahtavia kakkoskauden viimeset jaksot. Blackwaterin vihreä ydinräjähdys oli kyllä jotain uskomatonta, jopa näin kirjat lukeneena
« Vastaus #215 : 11.Kesäkuu 2012, 10:10 » |
Oli muuten kyllä mahtavia kakkoskauden viimeset jaksot. Blackwaterin...
JUKOLAUTA! Onko se spoileritagin käyttäminen tosiaankin liian vaikeaa!?!?!?
Q_Black

Asuinpaikka: Itä-Suomi
« Vastaus #216 : 11.Kesäkuu 2012, 10:26 » |
Siis onko joku oikeasti miettinyt miksi sarjassa on näin paljon paljasta pintaa ja sun muuta?! Vastaus: entä sitten jos on? Jos ei kelpaa, voi vaihtaa sarjaa ;) Sehän pitää tarinan mielenkiintoisena kun siellä veri roiskuu ja paljasta pintaakin vilahtaa ja kaikenlisäks... tämä on HBO:n sarja. Mitä muuta voit odottaa? ;) ^ Siis, ottaako joku oikeasti kilaria tuollaisesta "paljastuksesta"? Eikö tuo nyt ole ihan sama?  Okei, ehkä mie en vaan ymmärrä ku itse olen niin utelias sielu et haluan tietää kaiken heti. Viimeinen jakso loppui kyllä "karmivasti". Ensimmäistä kertaa tuli kylmiä väreitä tässä sarjassa... ja ymmärrätte miksi kun katsotte ;) Mut tosiaan aivan loistava kausi, parempi kuin eka.
« Vastaus #217 : 11.Kesäkuu 2012, 10:50 » |
...haluan tietää kaiken heti. Sellaista se nykyään on. Monet meistä ja heistä, jotka eivät ole kauden päätösjaksoa nähneet, ehkä eivät kuitenkaan "halua tietää kaikkea heti".
« Vastaus #218 : 12.Kesäkuu 2012, 19:18 » |
« Vastaus #219 : 12.Kesäkuu 2012, 23:45 » |
Oli muuten kyllä mahtavia kakkoskauden viimeset jaksot. Blackwaterin...
JUKOLAUTA! Onko se spoileritagin käyttäminen tosiaankin liian vaikeaa!?!?!? Sori, luulin että HBO:n tahtiin mennään ja ainoastaan kirjaennustukset spoilereihin. Eipä ole viimeistä jaksoa tullut vielä Suomen HBO:llakaan. Ja monet tosiaan katsovat YLEn tahtiin. En tajua, mistä ihmiset näkevät jaksot näin nopeasti...