perjantai

• Zisatto

Sivuja: [1]   Siirry alas
Kirjoittaja Aihe: Apua, kirja hukassa!  (Luettu 154 kertaa)
Yoana

Asuinpaikka: Oulu
« : 20.Huhtikuu 2013, 22:51 »

Olen tässä listaillut omiin tietoihini kirjoja, joita olen lueskellut, ja sitten mieleeni tuli eräs kirja jonka olen lukenut joskus melko nuorena. En vain millään saa päähän, mikä oli kirjan nimi! Ehkä joku täällä voi auttaa?

Siitä on kauan kun olen kirjan lukenut, mutta se kertoi kaksospojista, jotka olivat jotenkin kuu-ukon lapsia tms.. Ne pojat oli tosi ihmeellisiä ja teki erikoisia asioita, ja ne oli yhteydessä kuuhun morsettamalla sen kanssa. Tarinan kertoja tais olla näitten poikien sisko, ja jotakin ennustustouhua tässä talossa kanssa tapahtui. En osaa oikein tarkemmin tarinaa kuvailla, se on aika hyvin hämärtynyt mielessäni... Olisi huippua lukea tämä kirja uudelleen, jos vaan saan selville että mikä kirja olikaan kyseessä :)

Ihmiselle on enemmän etua siitä, että kukin saa elää mielensä mukaan kuin että hänet pakotettaisiin elämään niin kuin kaikista muista näyttäisi parhaalta.
- J. S. Mill
Pauliah

« Vastaus #1 : 25.Huhtikuu 2013, 14:06 »

Tätä taitanet etsiä? :)
Sivuja: [1]   Siirry ylös