keskiviikko

Euroviisut 2013 MalmössaTiuku15 vastaustaklo 23:19
Nimien keksiminen tarinaanLune13 vastaustaklo 22:54
Tupakka ja tupakointiScartti64 vastaustaklo 22:17
Sivuja: [1] 2 3 ... 9   Siirry alas
Kirjoittaja Aihe: Tänään televisiossa  (Luettu 20546 kertaa)

Asuinpaikka: Rautjärvi
« : 14.Helmikuu 2007, 18:37 »

Tässä topicissa voi keskustella kaikista vuorokauden sisällä tulevista suosittelemisen arvoisista leffoista, jos ei viitsi perustaa jokaiselle omaa threadia erikseen.

Aloitan homman vaikka juuri tänä iltana subilta tulevalla kulttimaineisella vampyyrileffalla "Lost Boys". En muista että se olisi tullut aikaisemmin telkusta, joten kannattaa kyllä katsoa.
Näin leffan edellisen kerran kai joskus 90-luvun puolivälissä vuokraamoversiona ja se oli täynnä huvittavia 80-luvun kliseitä, kuten överiksi vedetyt kampaukset, ja elokuvassa oli muistaakseni aika hienot erikoistehosteetkin verrattuna moniin muihin sen ajan tuotoksiin.

Pistän lisää kommenttia joskus illemmalla, jos mielipide tuon elokuvan laadusta on muuttunut radikaalisti uudemman katselukerran jälkeen..  Hymyilee leveästi
Kaichu

Asuinpaikka: Espoo
« Vastaus #1 : 14.Helmikuu 2007, 21:24 »

Parasta Lost Boysissa on musiikki alkutekstien aikana: Echo & The Bunnymenin coveri The Doorsin "People Are Strange" värssystä.
The Rat

Asuinpaikka: Nummela
« Vastaus #2 : 14.Helmikuu 2007, 21:31 »

Illemmalla tulisi Teemalta Moottoripyöräpäiväkirja. Jos Ernesto-setä tai eteläisempi ameriikan manner kiinnostavat. :)
Jewel

« Vastaus #3 : 14.Helmikuu 2007, 21:47 »

Minä tulen todennäköisesti seuraamaan ainakin puolella korvalla Inhimillistä tekijää (kakkosella 22.05), jossa keskustellaan vaikeasti vammaisten elvytyskiellosta.

Vuorokauden sisällä tulee katsottua myös Idols ja Lost.
Rasimus
Velhoruhtinas

« Vastaus #4 : 14.Helmikuu 2007, 22:19 »

Jotenkin minulla on sellainen mielikuva, että Lost Boys olisi tullut töllöstä jokunen vuosi sitten. Voin erehtyäkin.

Olen jostain syystä sekä pitänyt että inhonnut elokuvaa. Se voisi olla hyvä vampyyrileffa ilman 80-lukulaisia yltiöärsyttäviä kakarahahmoja. Itseasiassa se voisi olla vampyyriporukoihin joutumisen kuvauksena Near Darkin tasoa ilman noita 80-lukulaisia yltiöärsyttäviä kakarahahmoja.

Itse olen vasta saanut SubTV:n näkymään digiboksin hankkimisen myötä, joten ajattelin antaa mahdollisuuden Fullmetal Alchemistille, vaikkakaan en odota mitään erikoista juuri sen takia, että kyseessä on anime (minäkö asenteellinen?  Huh)

Badassingly: You son of the questionable heritage.

Asuinpaikka: Rautjärvi
« Vastaus #5 : 14.Helmikuu 2007, 23:04 »

Lost Boyssin alkupuoli oli tylsempi kuin muistin, mutta se räväkkä lopputaistelu palautti taas mieleen sen, miksi aikoinaan pidin leffasta.

Ihan loistava esimerkiksi se kohtaus, missä yhtä vamppia ammutaan jousella ja nuoli lävistää myös takana olevan stereon, josta alkaa rokki soimaan ja kun tyypiltä räjähtää kohta sen jälkeen pää komeiden sähköpurkausten siivittämänä, niin pikkuveli väläyttää vaan kornisti "kuolema stereona", tai jotain sen tyyppistä.

Tossa on ihan klassikon aineksia..
Gwer

Asuinpaikka: Maapallo?
« Vastaus #6 : 18.Helmikuu 2007, 17:01 »

Tänään tulee Neloselta elokuva, Salainen ikkuna klo:21.00

Vähän lainausta Nelosen sivuilta:
(Secret Window/USA 2004). Stephen Kingin romaaniin perustuvan psykologisen trillerin pääosassa loistaa Johnny Depp. Vaimonsa (Maria Bello, mm. Coyote Ugly, History of Violence) kanssa välirikkoon ajautunut kirjailija Mort Rainey (Depp) törmää syrjäisellä rantamökillään salaperäiseen muukalaiseen (John Turturro). Mies väittää, että Rainey on varastanut romaaniinsa hänen tarinansa. Kirjailija palkkaa avukseen yksityisetsivän, mutta köysi hänen ympärillään tuntuu vain kiristyvän.

Kävin katsomassa elokuvan silloin kun se pyöri teattereissa ja mielestäni se oli aikas hyvä. Jos pitää Johnny Deppistä niin kannattaa katsoa, koska häntä kuvataan melkein koko ajan.  Hymyilee leveästi
Kelhanion

« Vastaus #7 : 20.Helmikuu 2007, 21:12 »

Tämä ei ole niinkään varsinainen suositus - sillä itsekään en oikein tiedä, mistä tulee olemaan kysymys - mutta ainakin itse aion uteliaana katsoa Neloselta tämän päivän 4D-dokumentin "Unelmiemme jättiläisnaiset" klo 22.00. Alla ohjelman kuvaus:

"Dokumentti miehistä, joiden seksuaalinen mielenkiinto kohdistuu mielikuvituksen luomiin jättiläisnaisiin sekä tämän erikoisen fetissin ympärille kehittyneestä teollisuudesta. Kuinka ja kenen avulla nämä mahdottomasta haaveilevat fetisistit hakevat tyydytystä?"

Tuon luettuani tuli sellainen paremman luokan "miieelenkiintoista..."-hetki. Aihekin sivuaa scifiä ainakin päällipuolisesti ja toivonkin että ohjelmassa näytettäisiin hauskoja pätkiä vanhoista rainoista tyyliin "Attack of the 50 Foot Woman". Saa myös nähdä minkälaisia kavereita nämä kolossifetisistit ovat.

Disclaimer: 4D-dokumentit ovat yleensä sensaationhakuisia, shokkiarvolla ratsastavia kökköjä enkä usko tämänkään dokkarin nostavan rimaa mitenkään erityisesti :)

Asuinpaikka: Rautjärvi
« Vastaus #8 : 21.Helmikuu 2007, 00:45 »

Olihan tuo ihan huvittava dokkari. Ihmisiltä löytyy monia todella omituisia fetissejä ja olisi varmasti ihan mielenkiintoista oppia lisääkin niiden syntymekanismeista.

Minäkin olen tykännyt siitä vanhasta "Attack of the 50 Foot Woman" leffasta, ja omistan myös sen dokkarissa mainitun Gulliveriana sarjakuvan, mutta en ole kuitenkaan haaveillut ikinä, että joku jättikokoinen nainen tulisi syömään minut tai tallomaan päälle, kuten osa niistä jannuista.  Pyörittää silmiään
Raccoon

Asuinpaikka: Mikkeli
« Vastaus #9 : 21.Helmikuu 2007, 15:24 »

Tähän sellainen pieni ehdotus, että laittakaa vaikka viestin alkuun selvästi näkymään päivän nimi, numero ja mahdollista kellonaikaa ja kanavaa, mitä juttu koskee. Mutta ainakin kaksi ekaa. Kyllähän tuosta logista toki näkee, milloin on kirjoitettu, mutta antaisi pientä selkeyttä. Harkitusti väriä fontissa saa käyttää tai jotain tehostekeinoa.

Ideasta 10 pistettä, ainakin itseäni tällainen 24H aihe piristää.

*******

Keskiviikko 21.2. ilta 3 & 4

Itse vahtaan http://telkku.com/ osoitteen kautta päivän ohjelmia oudonkin usein työpäivän aikana. Loistava sivu, jos on jollekin uusi.

Tänään tulee jopa 3 suosikkisarjaani. C.S.I New York, Deadwood ja suorastaan ihqu Myytinmurtajat. C.S.I on laadukasta peruskauraa, Deadwood taas rokkaa ihan omassa sarjassaan ja Myytinmurtajia pitää seurata voileivän kanssa + kuppi teetä... Ahh...

Tämän vuoksi keskiviikko on suosikkipäiviäni, vaikka Deadwood monesti onkin pakko laittaa digiboksille ja katsella seuraavana päivänä, kun tulee (ihan syystä) niin myöhään.
Kaichu

Asuinpaikka: Espoo
« Vastaus #10 : 21.Helmikuu 2007, 23:02 »

Jasså, Deadwood alkaa kohta. Pitääkin etsiä kasetti valmiiksi kun ei auta valvoa niin pitkään kuin mihin Deadwood kestää.
Katinka

« Vastaus #11 : 27.Helmikuu 2007, 09:48 »

Tänään tulee Oscar-gaalan uusinta parempaan aikaan. Pitää katsoa, vaikka aiemmin en ole seurannut. Ehdin jo lukea lehdistä parhaiden pystien saajat, mutta ihan vain omaksi huviksi...

Myös 4D-dokumentti tänään. "Läski ilman omaa syytään", kertoo perheistä joiden lapset sairastavat Prader-Willi-oireyhtymää ja joita hallitsee jatkuva nälkä ja sairaalloinen lihavuus. Kuulostaa suhtkoht mielenkiintoiselta, mutta Telkku.comin kuvauksen perusteella aika lohdutonta ja synkistelevää meininkiä tulossa. En tiedä, uhraanko tunnin yöunistani tuon takia. Joskus 4D:llä on ihan hyvää kamaa, mutta viime aikoina dokumentit menneet huonompaan suuntaan. Onko kukaan muu seurannut?

Jos jokin ei meinaa onnistua, muistakaa, että vika voi olla maailmassa eikä teissä. - Matti Räsänen, Kotus

Asuinpaikka: Rautjärvi
« Vastaus #12 : 27.Helmikuu 2007, 13:27 »

Eilen alkoi nelosen uusi JIM kanava ja huomasin, että sieltä tulee näköjään myös Penn & Tellerin uusi Bullshit-show missä he paljastavat kaikenlaisia huijareita etc. Eilen oli puhetta meedioista ja tänä iltana on vuorossa taas "ufouskovaiset".

Onhan se kyllä monen mielestä aika puolueellista tutkintaa, mutta olen ainakin itse tykännyt melkeinpä kaikesta missä tuo parivaljakko on ollut tähän mennessä mukana.

Ti. 27.02. - JIM - 23.00: Penn & Teller
Hiistu
Velhoruhtinatar

Asuinpaikka: Tampere/Vihti
« Vastaus #13 : 02.Maaliskuu 2007, 23:50 »

((Aivan pakko kommentoida vielä Lost Boys-leffasta se verran, että pidin kovastikin. Harvoin nykyään mitään elokuvia jaksaa telkusta katsella, mutta tuo tuli katsastettua. Onnistuin missaamaan koko 80-luvun parilla kuukaudella ja kyseistä leffaa katsoessa tuli ensimmäistä kertaa ikinä mieleen pähkähullu toive, että voi pahus kun olis 15 vuotta vanhempi.    Tiedetään, eihän se elo ihan tuollaista kuitenkaan ollut, mutta mutta.. .  Suurin elämys tuli lopputekstejä katsellessa, kun miulle viimein valkeni, että se ihkunan komia vaalea David-vampyyri oli Kiefer Sutherland! Ei meinannu siitä sekavasta hihkunasta ja pälpätyksestä hetkeen tulla loppua.. . ))

Oli minulla oikeastaan ihan sitä asiaakin.. .

Anastasia:  ma-pe, 14:40, Nelonen
Tänään minulle valkeni, että nelonen aikoo ilmeisesti näyttää uusintana kesällä kanavalla pyörinyttä Anastasia-sarjaa, alkoivat jaksot taas aivan alusta. Joka arkipäivä kello 14:40 ja siis neloselta. Ohjelma-ajat jatkuvat näemmä pitkälle toukokuun loppuun, joten hyvin ehtii vielä mukaan, mikäli kesällä jäi välistä tai tekee vain mieli nähdä kaikki ihanuus vielä kerran.

Kyseessä on tsaarin aikaiseen Venäjään sijoittuva venäläinen telenovella, saippuasarja. Alun ideana oli kauniin Anastasia-neidon, hänen kasvattiveljensä Vladimirin ja tämän ystävän Mikhailin ympärille syntyvä kolmiodraama, mutta mukaan mahtuivat myös kruununperijä Alexander Romanovin naisseikkailut, murhamysteeri, pakkoavioliitto, kaksintaistelu.. . Kaikenlaista. Komeita miehiä, kauniita naisia upeine pukuineen, romantiikkaa, rakkautta, petosta ja valheita.. . kunnon hömppäsoppa siis kyseessä.

Vaikka tällaiset selvästi saippuaoopperamaiset tuotokset tuleekin yleensä kierrettyä kaukaa, niin Anastasiaan jäin muutaman jakson jälkeen koukkuun. Aikakausi on toteutettu todella elävästi lavastuksista tinkimättä, näyttelijät tekevät työnsä tyylillä, eikä ympäriinsä lepattava juoni moninen sattumuksineen todellakaan päästä tylsistymään. Siis aivan ensiluokkaista kevyttä sokerimöhnäviihdettä. Nyt pitää vain toivoa, että uusinnat ennakoisivat mahdollisia pian alkavia uusia jatko-osia... .

Ilman johtolankaa:   pe, 21:00, MTV3
Ja FBI:n tiimi etsii jälleen vaihteeksi kadonneita ihmisiä ohjelmassa Ilman johtolankaa. Palasi ruutuun tänään, MTV3 on kanavana ja yhdeksältä iltaisin tuo alkaa. Ohjelmapaikkansa se peri takaisin Num3roilta ja ainakin minulle vaihtelu oli oikeinkin tervetullutta. Num3roista en jaksanut oikein missään vaiheessa innostua, mutta Ilman johtolankaa kuuluu kestosuosikeihin.

Pane Onneni taskuusi ja pidä huolta, ettet kadota sitä. Pistä se siihen taskuun, missä ei ole reikää!

Asuinpaikka: Rautjärvi
« Vastaus #14 : 06.Maaliskuu 2007, 16:38 »

Joku mainosti Warusseppien killan foorumilla kiinnostavaa ohjelmaa, mikä tulee tänään telkusta. Kyseessä on siis lyhyt dokkari Pasi Raiviosta, joka takoo rautaa muinaisella tavalla ihan rautamalmista lähtien.

Tosi tarina: Takoja iänikuinen TV1 klo 20.00

-Edit:
Ei tuo ollutkaan niin tekniikkakeskeinen juttu kun aluksi ajattelin, vaan ohjelma keskittyi enemmän Raivion omaan elämänfilosofian kuvaamiseen jne.
Oli se silti kuitenkin aika mielenkiintoinen ohjelma ja lopun markkinatapahtumassa näkyi sattumalta myös muutamia historiaharrastajia mitkä tapasin itsekin viime kesänä ropeconissa. :)
« Viimeksi muokattu: 06.Maaliskuu 2007, 20:39 kirjoittanut FreakyMike » tallennettu
Titu

« Vastaus #15 : 12.Maaliskuu 2007, 19:15 »

Tänään ei, mutta huomenna (ti):

4D: Pikkutyttö muuttuu luuksi  Nelonen klo 22.00

Kannataa oikeasti katsoa. Kyseessä on todella hirvittävä sairaus (FOP eli fibrodysplasia ossificans progressiva), jossa ihmisen lihakset ja jänteet luutuvat vähitellen, ja loppujen lopuksi liikkuminen ja jopa hengittäminen käyvät mahdottomaksi.

Tässä pari ennakkokuvaa:
Varjolehti

Asuinpaikka: Jyväskylä
« Vastaus #16 : 20.Maaliskuu 2007, 11:56 »

Minisarja: "Kotiopettajattaren romaani", TV1 21:00

Tästä laadukkaasta brittisovituksesta tulee tänä tiistaina jo toinen osa, mutta eihän se menoa hidasta varsinkaan, jos tämä Charlotte Brontën teos on tuttu. Kannattaa vilkaista jo visuaalisen miellyttävyyden vuoksi: ihania vanhoja vaatteita ja maaseuturomantiikkaa! Noin tunnin mittaisia jaksoja on yhteensä neljä.

Varoitus! Saippuasarjojen suurkuluttajia äkillinen käsikirjoituksen, näyttelemisen ja muun toteutuksen laadukkuus saattaa järkyttää.  Iskee silmää Suosittelen lämpimästi.
Chiad

Asuinpaikka: Jyväskylä
« Vastaus #17 : 20.Maaliskuu 2007, 18:10 »

Minisarja: "Kotiopettajattaren romaani", TV1 21:00
- - -

Varjolehti, ehdit ennen minua. *mutristaa ärsyyntyneesti huuliaan*  Hymyilee

Minäkin suosittelen. Tiivis tunnelma. Synkkiä asetelmia ja romantiikkaa sopivassa suhteessa (ensimmäisen jakson perusteella).
Vehka
Neurovelho
****

Asuinpaikka: Juupajoki (Tampereen yläpuolella)
« Vastaus #18 : 21.Maaliskuu 2007, 10:07 »

Enkä minäkään luovuta tämän kanssa. Katsokaa nyt edes joku edes yksi jakso, joohan? Iskee silmää

ReGenesis on siis sarja, jossa tutkijat etsivät lääkkeitä harvinaisiin sairauksiin ja tutkivat milloin mitäkin. Siinä on runsaasti saippusarjamaisia piirteitä, mutta hahmot ovat sympaattisia ja mielenkiintoisia, ja sarjaan pääsee helposti mukaan vaikka sitä ei olisi aiemmin seurannutkaan. Suosittelen yrittämistä.

FST
kello 21:30 - 22:15
Virussota (ReGenesis)

minä olen päättänyt olla sinun
tanssin kanssasi Ruotsiin ja takaisin
Louhikäärme

« Vastaus #19 : 24.Maaliskuu 2007, 14:21 »

YLE Teemalla on tämänkertaisen teemalauantain aiheena manga ja anime. Vaikuttaa katsomisen arvoiselta.
Sivuja: [1] 2 3 ... 9   Siirry ylös