lauantai

Suokki 29.6.2013Elthadora4 vastaustaklo 23:04
Valkeiden ruusujen puutarhaFates3 vastaustaklo 22:34
Runo suoraan sydämestä: VirvoitusFates4 vastaustaklo 22:30
Sivuja: 1 2 3 [4] 5   Siirry alas
Kirjoittaja Aihe: Projektiin liittyvät kehut, kysymykset ja valitukset  (Luettu 10405 kertaa)
Morinjoc

« Vastaus #60 : 14.Kesäkuu 2007, 21:36 »

kuuluuko tuo emperorin ketju joka "avataan sitten kun on sen aika
" vaiheeseen IV, V vai VI?

Rid
Velhoruhtinatar

« Vastaus #61 : 14.Kesäkuu 2007, 22:05 »

No avasin sen, mut sanokaas te sitte jos sitä pitää siirrellä tohon kansat-ketjuun

Luettavaa mielelle: Minuutteja Elämästä
Velhoruhtinas

« Vastaus #62 : 01.Heinäkuu 2007, 11:47 »

Nyt on näitä tauteja, kasveja, uskontoja yms. tullut aika paljon ja aika värikäs kokoelma. Suurin osa ideoista ovat ihan hyviä, eikä suuri määrä ole ongelma vaikka kaikki otettaisiin mukaan maailmaan. Mutta osa on ehkä täysin kelvottomia, mutta eivät ole saaneet mitään kommentointia osakseen puolesta tai vastaan. Joten pitäisikö alkaa miettimään, miten nuo sortataan järjestelmällisesti sen mukaan, mitä ei nyt ainakaan oteta maailmaan mukaan?

Louhikäärme

« Vastaus #63 : 01.Heinäkuu 2007, 12:28 »

Voisimme koota yhteen ketjuun listan linkkejä jokaiseen ideaan, antaa projektin jäsenille viikon tai kaksi aikaa ehdottaa listalta poistettavia asioita ja sitten järjestää äänestyksen näistä ehdokkaista.
Morinjoc

« Vastaus #64 : 08.Heinäkuu 2007, 20:27 »

onko tutaaneilla vain yksi uskonto (kasvot kivessä) vai kehitteleekö niille joku jotain? Vai harjoittavatko ne nuita muitakin uskontoja?

Ja ennenkaikkea, miksi täällä on näin hiljaista?

Louhikäärme

« Vastaus #65 : 08.Heinäkuu 2007, 21:09 »

Tutaaneille saa vapaasti keksiä lisää uskontoja. Ja kaikille muillekin lajeille. Hiljaisuus taitaa johtua ihmisten kesälomista.
celeblith

« Vastaus #66 : 11.Heinäkuu 2007, 17:13 »

Uskoisi tosiaan että kesälomalla olisi aikaa, mutta voin omakohtaisestikin sanoa että sitä ei vain jostain syystä ole. Eli jos nyt kaiken maailman äänestyksiä tulee niin olisi kiva että annetaan suhteellisen pitkä aika tutustua niihin. :)
Velhoruhtinas

« Vastaus #67 : 26.Heinäkuu 2007, 16:45 »

Minulla on aika ja into hyytynyt / hyytymässä. Tämä tarkoittaa sitä, että Louhikäärme on yksinään puikoissa.

Kannattaisi saada ehkä pari vastuuhenkilöä hänen avukseen seuraamaan maailmanluomisen kehittymistä ja joidenkin aihealueiden rönsyjä, keräämään asioita yhteen kasaan, järjestämään äänestyksiä ja yrittämään saada jonkinlaista järkevää kokonaisuutta tuloksista.

Edellytyksenä alueen jatkuva seuraaminen sekä halu ja kyky ajoittaiseen keskustelun liikkeelle potkimiseen. Vapaaehtoisia otetaan vastaan mieluummin muiden hyväksynnällä (näinhän me Louhin ja Jalla-Jallan kanssa pestiin alunperin jouduttiin).

Tosin nyt on niin hiljaista, ettei hommat varsinaisesti niskaan taida kaatua. Projekti on pahasti hyydyksissä ehkä juuri aktiivisen manageroinnin puutteen takia?

Morinjoc

« Vastaus #68 : 26.Heinäkuu 2007, 17:51 »

muutama viikko vielä töitä, mutta viikonloput vapaina ja sen jälkeen pääsen taas aktiivisesti käymään koneella. Eli olen vapaaehtoinen.

Metusalem

Asuinpaikka: Inari
« Vastaus #69 : 27.Heinäkuu 2007, 00:52 »

Minusta alkaa vaikuttaa siltä, että innon hyytyminen on levinnyt laajemmallekin. Välillä jo pelottaa, että saammekohan tätä ollenkaan valmiiksi. Ovatko Rasimus ja JallaJalla nyt siis kokonaan ulkona kuviosta? Jos näin on, niin minusta tilanne on aika harmillinen. Projekti kaipaisi lisää potkua.
« Viimeksi muokattu: 29.Heinäkuu 2007, 20:17 kirjoittanut Metusalem » tallennettu
JallaJalla
Espoon mafioso

Asuinpaikka: Espoo
« Vastaus #70 : 27.Heinäkuu 2007, 10:49 »

En ole kokonaan ulkona, mutta aika on mennyt muihin asioihin (työ ja muut pakolliset asiat). Olen yrittänyt pysyä mukana, mutta jossain vaiheessa tuli niin paljon uusia viestejä, että aika ei vain riittänyt kaiken seuraamiseen. Jos tässä loman aikana ehtisi lukemaan, missä mennään.
Velhoruhtinas

« Vastaus #71 : 28.Heinäkuu 2007, 17:39 »

Morinjoc tarjoutui eikä kukaan vastusta. Siitä vain miettimään, mitä tehdä. Minulla ei ole enää aikoihin ollut käsitystäkään missä mennään ja miltä maailma näyttää  Näyttää kieltä

Joskus mä vielä ärähdän tuosta tahallisesta typosta mun nimessä... Epävarma

Morinjoc

« Vastaus #72 : 28.Heinäkuu 2007, 17:49 »

No, homma ei etene niin kauan kun kartalla on noinkin paljon tyhjää tilaa. Eli kaikki keksimään valtioita karttaa täyttämään, niin päästään eteenpäin ja päästään vaiheeseen V.

JallaJalla
Espoon mafioso

Asuinpaikka: Espoo
« Vastaus #73 : 28.Heinäkuu 2007, 19:42 »

Rupean mietiskelemään noita tutaanivaltioita, kun ei kukaan muu näytä niitä keksivän.
Metusalem

Asuinpaikka: Inari
« Vastaus #74 : 29.Heinäkuu 2007, 20:16 »

Joskus mä vielä ärähdän tuosta tahallisesta typosta mun nimessä... Epävarma

Usko tai älä, mutta olen aina luullut, että se kirjoitetaan niin. Hyvä kun korjasit.
Velhoruhtinas

« Vastaus #75 : 29.Heinäkuu 2007, 21:09 »

Aa.. Ekan kerran törmäsin typoon (jonkun toisen kirjoittamana, luulisin) jossain juuri rotuennakkoluuloihin tms. liittyneessä keskustelussa täällä Risingissä (hence: RASISMus). Ajattelin, että se on siitä tarttunut lempinimeksi kun se parinkin henkilön käyttämänä toistui... Kiva jos oli ihan oikea typo. Näyttää kieltä

Morinjoc

« Vastaus #76 : 18.Elokuu 2007, 23:09 »

Meillä on muutamia älykäs laji- ja eläinkeskusteluja jotka ovat venyneet yhtä viestiä pidemmiksi, ja jotka ovat muuttuneet alkuperäisestä viestistä. Meillä on myös Risingwiki, jonne kaikki edellämainitut pitäisi kasata aikanaan. Eli pitäisikö jokaisen kasata lopulinen yhteenveto eläimestä vaikka ensimmäiseen viestiinsä tai tehdä uusi viesti samaan ketjuun? Ja lyhyellä selailulla löysin muutamia eläimiä joihin on jäänyt vastaamattomia kysymyksiä kehityksen ajaessa ohi eläinten luonnista. Mitä teemme asialle?

Louhikäärme

« Vastaus #77 : 19.Elokuu 2007, 00:10 »

Loppuyhteenveto olisi käytännöllinen. Jos sellaista kaivataan, niin jätetään ketjuun huomautus ja toivotaan että topikin aloittaja hoitaa asian.
Lae

« Vastaus #78 : 30.Elokuu 2007, 11:46 »

En onnistunut löytämään selkeää vastausta siihen, että kun seuraavaan vaiheeseen on siirrytty, niin voiko edellisiin vaiheisiin vielä tehdä jotain? Saisiko jonnekin selkeän listan (tai jos sellainen jo on, niin ohjaatteko sokean sinne päin), että mitä vielä saa kehitellä ja mitkä ovat lukkoon lyötyjä?
Morinjoc

« Vastaus #79 : 30.Elokuu 2007, 15:46 »

voepi saadakkin, jos joku sellaisen tekee. Minä näkisin asian niin, että kasveja, eläimiä ja valtioita sekä uskontoja saa kehittää lisää, mutta maantiede ja älylliset lajit ovat lukossa. Ja astrologiastahan on puhetta juuri nyt tuolla aurinko ja kuut-ketjussa.

Sivuja: 1 2 3 [4] 5   Siirry ylös