tiistai

Uudistus käyttäjien kirjahyllyihin!Darkki12 vastaustaklo 12:57
Tupakka ja tupakointiFormaldehyde62 vastaustaklo 00:48
Viimeisin näkemäsi elokuva? Take 2Rasimus426 vastaustaklo 21:12
Sivuja: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 28   Siirry alas
Kirjoittaja Aihe: Elämä on ihanaa, koska...  (Luettu 34902 kertaa)

Asuinpaikka: SJK/VSA
« Vastaus #380 : 27.Heinäkuu 2012, 14:14 »

Sain kaksi mustaa 4 dl:n Iittalan Teema-mukia ilmaiseksi! <3

Warghast

Asuinpaikka: Vantaa
« Vastaus #381 : 27.Heinäkuu 2012, 19:03 »

Ropecon alko. ja sain ostettua 2 paitaa + badgen.
huomenna uudestaan
Féowyn

« Vastaus #382 : 27.Heinäkuu 2012, 22:08 »

...hiipparoin täällä taas, tosin lukien enkä kauheasti mitään kirjoitellen Hymyilee leve&#228;sti Voi luoja miten tuntuu siltä kuin olisin ollut täällä vasta ihan äsken tosi aktiivinen ja kuitenkin siitä on jo useampi vuosi :o Hämmentävää katsoa viestien vuosilukuja kun kuvittelen edelleen että 2007 oli tässä ihan äsken..... Ehkä jos aktivoidun pääsen jossain vaiheessa taas kiinni oikeaan vuoteen edes suunnilleen Hymyilee leve&#228;sti Mutta kaikki on jotenkin niin tutunoloista ja ihanaa ja miksi ikinä häivyin? o,o

...minulla on pitkästä aikaa tiedonjanoinen ja kunnolla utelias fiilis yhdistettynä sellaiseen elämäniloiseen fiilikseen ja on ihanaa kun tuntuu taas tältä Nauraa Riemua lisää siis se että about puolet tunneskaalani tunteista katosivat reilu vuosi sitten ja vaikka valtaosa niistä teki comebackin osa hiihtää edelleen jossain ihan muualla  Huh , joten on hienoa että on taas utelias olo (olin oikeasti unohtanut että se edes on tunnetila!) ja nyt olen ihan riemuissani kun se on täällä taas ja ää kirjoitan kohta tähän kilometrin pituisen sepustuksen siitä miten ihanaa on tuntea olevansa elossa ja ylipäätään tuntea ellen lopeta hehkutusta tähän x) (Hymiöiden määrä kuvaa aika hyvin fiilistä nyt...)
   Tiivistettynä siis: olo on utelias ja olen kikseissä koska siitä kun olo on ollut näin utelias on pitkä aika ja on hauskaa olla utelias ja etenkin saada tietää asioita joista utelee.

...sosiaalinen elämä. Ihmisiä. Ihmiset ovat kivoja. :3

Asuinpaikka: SJK/VSA
« Vastaus #383 : 30.Heinäkuu 2012, 14:29 »

Elämäni ensimmäinen Ropecon meni jokseenkin hyvin.
Anima: Beyond Fantasy rope oli hemmetin hauska. :D

Tiuku

Asuinpaikka: Kuunsillan kartano, T**ku
« Vastaus #384 : 31.Heinäkuu 2012, 06:32 »

Kello on puoli seitsemän aamulla, ja pian hyppään volkkarin rattiin ja karautan ihan hyvillä mielin tekemään viimeistä työpäivää tälle erää.

Kait on sinänsä harmillista, että tämä loppuu, koska näinä viikkoina minulle on taas kehittynyt sekä melko terve unirytmi että huikaiseva kunto, ainakin normaaliin verrattuna. Seisovilla jaloilla jaksaa olla helposti koko päivän ja kumarrella ja kyykistellä mielin määrin, joskaan jälkimmäisiä ei ole onneksi tarvinnut tehdä yhtä paljon kuin viime kesänä samoissa hommissa. Koko alkukesän minulla oli jotain jalkavaivojakin (akillesjänne koko ajan jumissa), mutta eipä ole ollut näiden duunien aikaan.

Varsin rasittavaahan tämä on ollut, eikä iltaisin tai edes viikonloppuisin ole huvittanut tehdä mitään, joten nyt vapautuu tilaa luovemmille harrastuksille.
Metusalem

Asuinpaikka: Inari
« Vastaus #385 : 02.Elokuu 2012, 11:28 »

Luulen, että rakastan tulevaa opiskelupaikkakuntaani <3

Minun pitää suorittaa autokoulu loppuun Ivalossa, koska en ehdi ennen muuttoa. Soitin uuteen autokouluun kysyäkseni käytännön järjestelyistä.

Kysymys: "Mihin aikaan teillä on teoriatunnit?"
Vastaus: "No, yleensä aloitan puoli viiden aikoihin, mutta sitten ei tietenkään aloiteta, jos joku puuttuu. Tunnit järjestetään silloin, kun kaikki pääsevät paikalle." (Äänensävyllä "miksi tuommoista edes kyselet")

Kun on koko ikänsä tottunut hiukan erilaiseen toimintatapaan, niin... Soitto pelasti päiväni, vaikka se ei pelastamista tarvinnutkaan.
Flyingisland

Asuinpaikka: Alavus
« Vastaus #386 : 13.Elokuu 2012, 01:19 »

Koska eilen oli viimeinen (kesä)työpäivä!

Nyt voin valvoa niin pitkään kuin mielin, eikä tarvitse koko ajan ajatella, että 7h päästä pitää lähteä töihin. Sitten kohta 6h... 5h... ja *köh, köh*.  Virnist&#228;&#228;

Mutta ei, nukkumaan kait sitä täytyy kuitenkin mennä, että jaksaa nauttia jo alkaneesta lomapäivästä kunnolla! Ehkäpä sitä voisi jopa yrittää saada jotakin myös aikaiseksi... Näin niin kuin lomapäivän kunniaksi.

"Likest thou jelly within thy doughnut?"
Emelie

« Vastaus #387 : 13.Elokuu 2012, 19:24 »

... kävin pitkästä aikaa kirjastossa ja löysin lainattavaa. Siitä on jo jokunen tovi vierähtänyt, kun viimeksi olen kirjoja lainannut ja oikeasti odottanut innolla kämpille pääsyä, jotta voin alkaa lukea lainaamiani teoksia. Ja mukavaa on myös se, että lähikirjastossani on kohtuullisen kattava sarjakuvavalikoima.
Antti

« Vastaus #388 : 14.Elokuu 2012, 15:47 »

Eka päivä ysiluokkalaisena takana. Ei mitään sen kummempaa, kivaa oli.
Mutta saatiin ruotsista kotiin
Spoileri (klikkaa näytä/piilota)
Velhoruhtinatar

« Vastaus #389 : 14.Elokuu 2012, 15:49 »

Kävin ostamassa kolmet housut, joista jokaisesta mahtui ensimmäisenä mukaan valittu koko täydellisestä päälle. Ei mitään ahdistusta, tuskin tuli edes hiki, vaikka Helsinkiä vaivaakin jokin ihme lämpöaalto taas. Miksei vaatekaupoilla ole aina näin helppoa!

Until one day, the boundary gives way.

Asuinpaikka: SJK/VSA
« Vastaus #390 : 15.Elokuu 2012, 11:29 »

Rentoa koulunkäyntiä. Päästään pari tuntia aikaisemmin pois. :D

Hanjeu

« Vastaus #391 : 16.Elokuu 2012, 08:11 »

Tulin juuri yöjunalla Lapista kotiin ja nukuin junassa jopa hyvin... Ahh!

Joskus vain pitää nauttia olostaan.
Tiuku

Asuinpaikka: Kuunsillan kartano, T**ku
« Vastaus #392 : 16.Elokuu 2012, 17:28 »

En nyt tiedä, tekeekö tämä elämästäni hurjan ihanaa, mutta tänään mainostin Risingia eräälle Suomalaisen kirjakaupan työntekijälle. Rising tuli puheeksi, koska niin tarkkaavaisesti yritin katsella, näkyykö ilmestyneitä kirjoja, ja myyjä ihmetteli että itsellenikö minä jotain yritän noin tarkkaan etsiä. Avustinpa siinä sitten häntä viemään fantasiaa ja scifiä yleisestä kaunokirjallisuushyllystä omaan hyllyynsä ja vinkkasin Risingin tietokannan tähtiarvosanoistakin, kun hän kyseli jostain scifikirjasta (jota en ollut lukenut), onko se hyvä ja kehtaako sitä suositella ihmisille. Jospas jatkossa kotikaupunkini Suomalaisessa spefikirjallisuus löytää paremmin kohderyhmänsä, jahka kyseinen myyjä tutustuu näihin sivuihin.
Skie

« Vastaus #393 : 16.Elokuu 2012, 20:26 »

Kävin tänään uimassa ensimmäistä kertaa tälle kesällä. Luultavasti myös viimeistä, mutta ei se kokemuksen ihanuutta vähennä.

Add oil la!
MarieMarie

Asuinpaikka: Raahe
« Vastaus #394 : 16.Elokuu 2012, 22:41 »

... muutto ja oman kodin sisustus ja laitto etenee mellevästi... N&#228;ytt&#228;&#228; kielt&#228;

Tässä on koe, jonka avulla saat selville. oletko saattanut päätökseen tehtäväsi maan päällä:
Jos vielä olet elossa, tehtäväsi jatkuu.
Nafisan
Kriitikko

Asuinpaikka: Oulu
« Vastaus #395 : 19.Elokuu 2012, 22:46 »

Koska sain tänään valmiiksi tähän mennessä suurimman projektini, virkatun limen vihreän kolmiohuivin. Piti uhrata yksi sormi työlle, mutta se ei ole mitään sen onnen tunteen jälkeen, kun työ on valmis ja se on jopa hienompi kuin ikinä uskalsin odottaakaan.

"Jonakin päivänä olen puu, ja tuuli laulaa oksissani ja aurinko tanssii lehdilläni, ja olen vahva ja kaunis kaikkina vuodenaikoina." - Kahlil Gibran

Asuinpaikka: SJK/VSA
« Vastaus #396 : 21.Elokuu 2012, 12:30 »

Hommat etenee! Sain vihdoin ja viimein yhteyden Vaasan kaupunginkirjaston apulaistoimenjohtajaan ja sovituksi ajan, jolloin tapaamme. :D
Toivottavasti ottavat minut työssäoppimaan syksyksi!

Piru Naiseksi

« Vastaus #397 : 21.Elokuu 2012, 13:28 »

sain näkyviini murusen työnoheistekemistä tuleviksi synkkenevän sään kuukausiksi: Risingin lyhytnovellikisa odottanee suollostani niin innokkaasti, että kieltään lipoisi, jos sen omistaisi.

Asuinpaikka: SJK/VSA
« Vastaus #398 : 24.Elokuu 2012, 12:06 »

Toivottavasti ottavat minut työssäoppimaan syksyksi!
Tuon jälkeen tuli käytyä eileen Vaasassa ja sehän oli pelkkää käytännön asioiden puhumista ja sopparin allekirjoittamista. Nyt sitten oleskelen Vaasassa sen 10 viikkoa lokakuusta lähtien. :D

Skie

« Vastaus #399 : 24.Elokuu 2012, 13:00 »

Tänään on viimeinen työpäivä, ja sitten alkaa loma! Töissä on kuitenkin ollut kivaa lähes tulkoon koko ajan, joten vähän ehkä suruissaan sitä täytyy olla että hommat nyt päättyvät. Ihanaa kuitenkin on, että pääsen alkuviikosta vihdoin ja viimein tekemään kauan suunnittelemani turistireissun Helsinkiin, ja samalla reissulla tulee nähtyä sitten kasa kavereitakin.

Add oil la!
Sivuja: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 28   Siirry ylös