perjantai

• VMN
  • Windark
  • Dark.princess

Sivuja: [1]   Siirry alas
Kirjoittaja Aihe: Elävä planeetta (Life)  (Luettu 776 kertaa)
JallaJalla
Espoon mafioso

Asuinpaikka: Espoo
« : 19.Tammikuu 2010, 19:39 »

YLE:llä alkoi viime viikonloppuna BBC:n luontodokumenttisarja Elävä planeetta (Life). Uusinta tulee huomenna ja ekan jakson voi katsoa vielä muutaman päivän ajan YLE Areenalta. Sarjaa kuvattiin kaikkiaan neljä vuotta miljoonabudjetilla ja selostajaksi saa digiboksin kautta itse David Attenboroughin. Jos luonto vähääkään kiinnostaa, niin tätä sarjaa ei kannata jättää välistä.
Echramath

« Vastaus #1 : 24.Tammikuu 2010, 11:19 »

Onhan se hienoa, että tällaista tulee. Tässähän Attenborough tosiaan toimii pelkästään kertojanäänenä, joten tästä puuttuvat ne tavaramerkin omaiset kohtaukset, joissa mies ilmestyy khakishortseissaan ties minkä eläimen viereen.

Halusin kuitenkin muistuttaa itselleni eläväni jo 2010-lukua, joten (toki juridisesti hieman kyseenalaisia keinoja käyttäen...) valitsin BBC:n HD-version. Hel-lo, nurse! Ruudullani on valokuva kameleontista. Se liikkuu. (no ok, ei siinä mitään kummallista ole, mutta en muista koskaan ennen katsoneeni mitään ei-animoitua hd-materiaalia).

Suomenkin TV:ssä jo 2040.

What, are you a slubberdegullion? Are you a bashi-bazouk or something? Who the hell do you think I am? I'm the goddamn Haddock.
Chiad

Asuinpaikka: Jyväskylä
« Vastaus #2 : 26.Tammikuu 2010, 22:12 »

Jees, Elävä planeetta vaikuttaa laatutavaralta ainakin viimeisimmän jakson perusteella. Vaikka meikäläisellä ei olekaan mitään teräväpiirtotöllöä, niin voi sitä värien loistoa!

En nyt muista, mitä kaikkea hienoa olen nähnyt kahden jakson aikana, mutta se sormenkynnen kokoinen ja kirkkaan punainen mansikkasammakko jäi kyllä mieleen (ei viime kertaisesta jaksosta vaan sitä edeltävästä). Kaikkea tuolla luonnossa elääkin. Humanisti on ihmeissään, kuten yleensä.

Kannattaa siis katsoa, vaikkei olisikaan erityinen luontodokkareiden ystävä - tosin kukapa ei olisi, loppujen lopuksi?

Tosin jostain syystä Attenboroughin juontotyyli ei ole koskaan kolahtanut. Niinpä olen tyytyväinen, etteivät kyseisen herran khakishortsit vilahda Elävässä luonnossa. :D
Sivuja: [1]   Siirry ylös