kesä 19

• Taivaskäärme
  • Darkki

Facebook

Sivuja: 1 2 3 [4]   Siirry alas
Kirjoittaja Aihe: Mitä televisiosarjoja seuraatte tällä hetkellä?  (Luettu 3241 kertaa)
Emelie

« Vastaus #60 : 01.Helmikuu 2013, 08:00 »

Spartacus. Tämä oli ihan löytö sattumalta viime sunnuntaiyönä. Aivan kauhea sarja. Spartacuksessa veri lentää ja paneskellaan ristiin niin että se saa Game of Thronesin ja Walking Deadin näyttämään lastenohjelmilta.

Kuulostaa siis ihan tutustumisen arvoiselta.  Hymyilee leveästi

Olin kuullut sarjasta jotain aikaisemmin, lähinnä siitä, että siinä on paljon alastomia miehiä ja että se on herättänyt pahennusta. En ole vielä ehtinyt sarjaan tutustumaan, mutta tallennuksessa se kuitenkin on.

Misfits on noussut suosikkisarjakseni. Olen edennyt 3.kauden ensimmäiseen jaksoon ja vielä on toivoa, että 3. kaudesta tulee yhtä hyvä kuin 2. kaudesta. (Iwan Rheon on kyllä niin söpö, että sarjaa katsoo jo ihan hänen takiaankin. Näyttää kieltä)

Downton Abbey on edelleen hyvä sarja, 3.kauden päätösjakson huonoista puolista huolimatta. Seuraava kausi taitaa alkaa jo syksyllä.

Borgiat ei oikein jaksanut kiinnostaa, valitettavasti. Ehkä jossain vaiheessa saan herätettyä mielenkiintoani sen verran, että katselen sarjaa pidemmälle, mutta nyt taidan jättää sen lepäämään. Onneksi on tarpeeksi tallennustilaa...
Narri

« Vastaus #61 : 01.Helmikuu 2013, 11:56 »

Grimmin tuttu ja turvallinen "monster of the week"-formaatti toimii. Vähän kuin Mentalist kauhuleffojen ystävälle...
Scartti

Paikalla Paikalla
« Vastaus #62 : 08.Helmikuu 2013, 17:07 »

Supernatural, Vampire Diaries, Suits, Game of Thrones, Bones, The Big Bang Theory, Modern Family, How I Met Your Mother, Arrow, Smallville, Being Human US&UK, Grimm, Misfits, ONCE, Sons Of Anarchy, The Walking Dead... Siten on liuta sarjoja, joita katson aina välillä ja sitten pidän piiiiiitkän tauon: Criminal Minds, Doctor Who, Pretty Little Liars, Lying Game, Revenge..

Tölsystä en katso kuin Supernaturalin,vaikka löytyy DVD:näkin.

I'll wrap my hands around your neck so tight with love, love.
Hansu

« Vastaus #63 : 09.Helmikuu 2013, 17:27 »

Walking deadia, ainakin jahka alkaa taas pyöriä Foxilta. Walking deadin ensimmäinen kausi oli loistava, toinen laahasi, mutta sisälsi hyviä hetkiä kuitenkin. Kolmas kausi on ollut ainakin taukoon asti hyvä.

King of Queens -sarjaa tulee katseltua nykyään aktiivisesti. Se vaati jännästi useita, useita katselukertoja ennen kuin aloin pitämään sen sarjan huumorista. Nykyään sarjan päänäyttelijä Kevin James on minusta symppis ja hassu mies, ja vanhan ukon Jerry Stillerin huutokohtaukset huvittaa.
Formaldehyde

« Vastaus #64 : 29.Huhtikuu 2013, 00:56 »

Television katseluni on ollut melko vähäistä viime vuosina ja kun nyt muutama sarja jota seurasin jäi tauolle ehdin jo epäillä, ettei korvaavia saata löytyä, mutta onneksi olin väärässä.

Midsomerin murhat on kestosuosikki, jota on tullut seurattua jo vuosia. Sarjan perienglantilaisuudessa on jotakin viehättävää. Yleensä muutkin samalla ohjelmapaikalla viihtyvät rikossarjat ovat hyviä.

Antiikkiaarteita Tanskasta on melko tuore löytö minulle. Ohjelmassa seurataan muutaman antiikkikauppiaan arkea näiden arvioidessa, etsiessä, ostaessa ja myydessä kohdalle sattuvia esineitä. Antiikkia, antiikkia-tyylistä tarkempaa faktojen latomista pöytään ei harrasteta. Mielenkiintoista joka tapauksessa.

Borgiat on se sarja, jonka viikkottaista annosta tällä hetkellä eniten odotan. Sarja on jotenkin... hykerryttävän kiero.

Game of Thronesin uusinta kautta pitäisi aloittaa katsomaan, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi.

Lisäksi hyllyyn on kertynyt erinäisiä sarjoja dvd-boksien muodossa lannistavan paljon, joten vaikka televisiosta ei kesällä mitään tulisikaan niin katsottava ei silti lopu kesken.

Flowers in formaldehyde.
Milu

Asuinpaikka: Turku
« Vastaus #65 : 02.Toukokuu 2013, 12:08 »

Hemlock Grove (Netflixissä) ei ole ollut hassumpi aikuisten ihmissusi- ja yliluonnollisuussarja nyt kun olen sitä seurannut kahdeksan jakson ajan. Vaikka splatteryksityiskohtia tuntuukin olevan välillä vähän liikaa ja itsetarkoituksellisesti, mytologiaa on ripoteltu väliin toistaiseksi aika kivasti ja omaperäisesti. Tarinan mysteerikin on pysynyt kiinnostavana.

Tämä sijoittuu lajityypilliseen tapaan pikkukaupunkiin ja sisältää kieroja ihmissuhteita.
Rasimus

« Vastaus #66 : 04.Toukokuu 2013, 11:49 »

Breaking bad alkoi vihdoin ja viimein taas tulemaan normitöllöstä, mutta ei vain jaksa kiinnostaa. Jaksot tulee katsottua pikakelaten, vaikka onkin laatusarja.

Olipa kerran kärsii samasta oireilusta, vaikka fantasiamaailmaa onkin sarjassa lisätty. Tätä taas en erehdy pitämään laatusarjana.

Grimm aika geneeristä poliisi-jahtaa-viikon-yliluonnollisia-iho-oireita-ja-selvittelee-loputtomiin-jatkuvajuonista-hirviöiden-salaliittoa -skeidaa. Mutta tuleehan tätäkin katsottua niin kauan kun ei laatukatsottavasta ole ylitarjontaa.

True Blood. Tän seuraaminen loppuu ihan suosiolla. Uudesta tuotantokaudesta olen onnistunut pyöräyttämään vasta kolme jaksoa, ja niiden aikanakin on tullut tehtyä kaikkea muuta: luettua päivän lehdet, syötyä ruokaa, selattua nettiä, koodattu pätemisprojekteja, kirjoitettua tätä selostusta...

Tohtori Who on täyttä laatua, sellaisella peribrittiläisellä hönöscifin tavalla, vaikka sarja on siinä suhteessa muuttunut vakavammin otettavaksi. Sarjan parhaan jakson pitäisi olla just' kohta tulossa, jos muistini pelaa oikein.

The Wire (eli Langalla) eka tuotantokausi oli kiehtova sukellus katutason huumekaupan maailmaan, mutta toinen kausi ei oikein tunnu kunnolla lähtevän liikkeelle. Kirkkaasti CSI:stä, Mentalistista tai muista epäuskottavista hyvän mielen poliisisarjoista kirkkaasti eroavaa realista draamaa kuitenkin.

Pahus kun Spartacus meni tauolle. Se oli kaikessa 300-henkisessä yliampuvuudessaan yllättävän hyvä sarja.

Badassingly: You son of the questionable heritage.
Piru Naiseksi

« Vastaus #67 : 04.Toukokuu 2013, 12:28 »

Sarja-aktiviisuuteni väheni sen jälkeen, kun ´Kotikatu` lopetettiin. Nyt seurailen satunnaissäännöllisesti mm. ´Hiljainen todistaja`- ´Midsomerin murhat`- ja ´Hakekaa kätilö!`-sarjoja. Minua miellyttäviä tieteissarjoja kaipailen mutta en ole vielä bongannut ylen tulvivasta tarjonnasta. (Huom! Pieni y-kirjain.)
layla

« Vastaus #68 : 04.Toukokuu 2013, 16:19 »

Tällä hetkellä tv:stä seuraan vain Viidankon tähtösiä (ja Nikoa :D), True Bloodia, The Walking Deadia ja Vampyyripäiväkirjoja, joka kyllä on vielä tauolla. The Walking Deadin kolmas kausi meni multa ohi, joten ostan sen sitten itelleni niin kuin kaksi ekaakin kautta ja katon sitten siitä. Omana löytyy myös Vampyyripäiväkirjat kolmanteen kauteen asti.
Lisäksi sain pari viikkoa sitten päätökseen Lostin kuudennen eli viimeisen kauden ja seuraavaksi ohjelmalistalla olisikin Supernatural ensimmäisestä kaudesta alkaen.

Kävi miten kävi sinä tiedät jo sen,
Kaikki eivät hyväksy, silti älä pysähdy
Sinulla on lupa olla onnellinen,
Sydämesi on vielä joku päivä peloton
Scartti

Paikalla Paikalla
« Vastaus #69 : 05.Toukokuu 2013, 02:28 »

White Collar (Kovat kaulassa): huijari/väärentäjä/varas, joka auttaa FBI:ta ratkomaan rikoksia välttääkseen vankilan. Ihan ok + Matt Bomer..

The Inbetweeners (Putoojat): neljästä kaveruksesta ja heidän kommeluksistaan kertova sarja. Lähti pyörimään, koska kaipasin brittiaksentteja.. Tästäkin on ilmeisesti pitänyt jenkeille tehdä oma versionsa, mutta ajattelin jättää väliin. Molemmat sarjat löytyy Netflixistä.

I'll wrap my hands around your neck so tight with love, love.
Milu

Asuinpaikka: Turku
« Vastaus #70 : 07.Toukokuu 2013, 20:42 »

The Lost Room oli erittäin positiivinen yllätys. Tässä minisarjassa oli melko omaperäinen idea ja hieno mysteeri, jota kasvatettiin suht. uskaliaasti eikä edes pilattu lopussa. Loppua kohden jotkut yksityiskohdat alkoivat koetella uskottavuuden tai luontevuuden rajoja, mikä ei kuitenkaan haitannut, koska muut ainekset olivat niin toimivia. Lapsihahmot olivat vähän idealisoituja, mutta se sopi toisaalta tarinaan ja sen tyyliin.

Lisäksi päähenkilöhahmo oli nähdäkseni ns. ihQ.
Dreamfly

« Vastaus #71 : 09.Kesäkuu 2013, 23:30 »

Olen aina ollut todella aktiivinen televisiosarjojen katsoja johtuen siitä, että tykkään  rentoutua iltaisin katsomalla jotain hyvää tv-sarjaa:)

Tällä hetkellä en seuraa kuin Kostoa ja Salattuja elämiä.

Ja kaikkea 'randomia' tulee katsottua päivittäin:D
Sivuja: 1 2 3 [4]   Siirry ylös