sunnuntai

• 1 käyttäjä

Äänestys
Kysymys: Vaikuttaako säätila vapunviettoosi?
Ulkoinen kosteus ei pilaa juhlamieltä. - 5 (15.2%)
Siellä vappuillaan, missä taretaan. - 6 (18.2%)
Vietän vappua muutenkin sisätiloissa. - 7 (21.2%)
Kyllähän se vähän latistaa, jos huonoksi sattuu.. - 5 (15.2%)
Yhyy, serpentiinit mössääntyy! - 0 (0%)
Ämmiä eli risuäkeitä, en vietä vappua kuiteskaan. - 10 (30.3%)
Äänestäjiä yhteensä: 33

Sivuja: [1]   Siirry alas
Kirjoittaja Aihe: Vappu  (Luettu 696 kertaa)
Hiistu
Velhoruhtinatar

Asuinpaikka: Tampere/Vihti
« : 30.Huhtikuu 2010, 12:39 »

Vappuaatto ja huomenna oletettavasti vappupäivä. Kovasti pahaa ilmaa olivat lupailevinaan, ainakin huomiselle, mutta vielähän sitä ehtii paremmaksikin toivoa.

Siinä teoreettisessa tapauksessa, että vappuna kuitenkin tulee taivaalta erinäisiä veden olomuotoja, vihmoo ja viluttaa, niin vaikuttaako se millään tavalla omaan vapunviettoosi?

Saa toki myös kertoa, millä tavoin vappuaan on suunnitellut juhlistavansa.

Tavallaan.
Lachesis
Kriitikko

Asuinpaikka: Espoo
« Vastaus #1 : 01.Toukokuu 2010, 12:50 »

Tarkoitus olisi mennä kaverien pihamaalle piknikille tänään vapunpäivänä, mutta saatamme kyllä vetäytyä sisätiloihin, kun on noin märkä ja kalsaa. Eilen oltiin perheen kesken ravintolassa. Vappuaattoa ei taaperon kanssa tule ulkosalla juhlistettua varmaan moneen vuoteen, ennen kyllä yleensä jaksoimme raahata itsemme Mantalle asti. Mutta jotain kivaa pitää juhlapyhiin liittyä, en halua niiden vain antaa lipua huomaamatta ohi.

Valomuurin tuolla puolen
nopeuden kantamattomissa
Fantasyfan
Arkkivelhotar

« Vastaus #2 : 01.Toukokuu 2010, 13:39 »

Eilen oli tarkoitus pikniköidä vaihtari- ja Omaken porukalla, mutta sade siirsi meidän sisätiloihin (onneksi oli varasuunnitelma). Tällekin päivälle olisi ollut piknik, mutta tuolla sataa niin paljon että se menisi liian hard coreksi. Viime vuoden säätä on ikävä. Eteenkin vappupäivänä oli täydellinen keli
Jehudiel

Asuinpaikka: Bussipysäkki
« Vastaus #3 : 01.Toukokuu 2010, 17:47 »

Mitäpä sitä, Turkuun suuntautunut vappuaaton ilta venyikin tälle päivälle, kotiin päästiin ehkä puoli tuntia sitten. Ihan mukavaa oli, ruokaa ja juomaa kului, ja saunaankin eksyttiin.

Ja Turussa pärjäsi vallan mainiosti T-paidalla ja takilla.

When the Master has completed her work, she forgets it. That's why it lasts forever.
Skie

« Vastaus #4 : 01.Toukokuu 2010, 20:22 »

Opiskelijavappu on tietysti kestänyt koko viikon ja säiden ja tapahtumien puolesta tiistain olikin ehkä minun vappuni paras päivä. Eilen tuli kierreltyä kaupunkia ja katseltua teekkareiden uittoa, mutta mitään piknikin kaltaista ei tullut sen kummemmin harrastettua. Mikä harmittaa, varsinkin kun muistaa viime vuoden mahtavan sään ja tunnelman.

Ja joku voisi muistuttaa minua ensi vuonna ettei kannata yrittää mihinkään baariin, koska sinne jonotus (samoin kuin bussiin jonotus keskellä yötä) on sellaisia kokemuksia joita en välitä uusia edes kerran vuodessa.

Add oil la!
Sivuja: [1]   Siirry ylös