sunnuntai

Suokki 29.6.2013Elthadora4 vastaustaklo 23:04
Valkeiden ruusujen puutarhaFates3 vastaustaklo 22:34
Runo suoraan sydämestä: VirvoitusFates4 vastaustaklo 22:30
Sivuja: [1] 2 3 ... 5   Siirry alas
Kirjoittaja Aihe: Finncon-Animecon 2011  (Luettu 9803 kertaa)
Miu
Kapteeni

« : 08.Lokakuu 2010, 10:34 »

Finncon ja Animecon palaavat käsi kädessä Turkuun 14.-17.7.2011.  Hymyilee leveästi  (Torstaina ja perjantaina on luvassa tiede- ja kirjoittajaohjelmaa, lauantaina ja sunnuntaina varsinaista conia.)  Teemoina ovat myytit ja virtuaalinen todellisuus.  Con järjestetään Turun yliopiston ja kauppakorkeakoulun tiloissa.

Kunniavieraiksemme ovat tähän mennessä lupautuneet brittikirjailija Richard Morgan, suomennetun romaanin Muuntohiili kirjoittaja ja suositun Crysis-tietokonepelin jatko-osan käsikirjoittaja, sekä Nalo Hopkinson, pidetty ja palkittu naiseutta, postkolonialismia ja homoseksuaalisuutta romaaneissaan käsittelevä kanadalainen kirjailija.

Seuratkaa tiedotusta conin nettisivuilla: http://2011.finncon.org

En löytänyt aihetta käsittelevää viestiketjua (anteeksi kovasti, jos sellainen jo oli), joten avasin tämän keskustelun, jotta voimme puhella mukavia tulevasta Finnconista.  Hymyilee leveästi

Greenhead

Asuinpaikka: Meren rannalla. [Raahe]
« Vastaus #1 : 14.Lokakuu 2010, 11:37 »

Eikä tämä ollut viimeinen animecon joka järjestetään? Eikä se tracon ollut myöskin kyseinen tapahtuma?
Velhoruhtinatar

« Vastaus #2 : 14.Lokakuu 2010, 13:15 »

Tämä on viimeinen Animecon isolla A:lla ainakin toistaiseksi, tiedä sitten tuleeko niitä joskus lisää... Tracon, Desucon sun muut ovat kyllä myös animeconeja, mutta sillä pienellä a:lla. Mitenkään arvottamatta tapahtumia, tietysti.

Until one day, the boundary gives way.
Tero
Turun mafioso

Asuinpaikka: Turku
« Vastaus #3 : 15.Lokakuu 2010, 08:31 »

Lienee viimeinen Animecon Finnconin yhteydessä, mutta ainakin vielä kesällä oli juttua, että 2012 olisi tulossa itsenäinen Animecon. Tarkempaa tietoa tämän projektin etenemisestä mulla ei tosin ole, eli en tiedä, ovatko suunnitelmat edenneet.
Echramath

« Vastaus #4 : 15.Lokakuu 2010, 16:53 »

Viime Tracon oli de facto "se iso animetapahtuma, joka on keskellä kesää", aikaisemminhan se oli ollut kevättalvella. Ensi vuonna on Finncon-Animecon ja Tracon puolestaan syksyllä. Suomessa tuntuu olevan tilaus yhdelle sellaiselle, joten saa nähdä mikä se 2012 tulee olemaan. Sinällään itse irtisanoutuisin niinkin geneerisestä nimestä kuin "Animecon", nyt kun se ei ole vain joku tapaaminen Finnconin nurkissa. Saman niminen tapahtuma on järjestettä myös USA:ssa, Brasiliassa, Hollannissa ja Slovakiassa...

What, are you a slubberdegullion? Are you a bashi-bazouk or something? Who the hell do you think I am? I'm the goddamn Haddock.
Lina

« Vastaus #5 : 09.Kesäkuu 2011, 02:23 »

Animecon järjestetään Kuopiossa vuonna 2012 erillään Finnconista. Nyt 2011 Finncon-Animecon on siis (ainakin toistaiseksi) viimeinen tällainen kaksoistapahtuma.

Hopkinsonin ja Morganin kunniavieraillessa Finnconissa Animeconin puolella käväisevät  erikoisvieraina japanilainen kapellimestari Yukihiro Notsu ja kanadalainen japaniksilaulava HIMEKA konsertoimassa pienen sinfoniakokoonpanonvoimin.

Luvassa on myös totta kai myös runsaasti muuta ohjelmaa niin scifi ja fantasia kuin anime ja manga osastolta. Lisää tietoa löytyy: http://2011.finncon.org / http://animecon.fi

Ja tapahtumaanhan on vapaa pääsy, tervetuloa!
Miu
Kapteeni

« Vastaus #6 : 09.Kesäkuu 2011, 19:08 »

Huomioikaa tämä:

Kuka tahansa voi edistää kesän 2011 Finncon-Animeconin valmistumista ryhtymällä tapahtuman tukijaksi. Lahjoittamalla conille 20 euron tukijamaksun saat vastineeksi conin virallisen tukijakassin, joka sisältää vielä muutaman kivan yllätyslahjan, ja tietysti paljon hyvää mieltä. Näin viime metreilläkin voit siis vielä hypätä kyytiin ja osoittaa olevasi mukana conin järjestämisessä. Ryhdy tukijaksi ilmoittautumalla osoitteeseen info@2011.finncon.org.

Rauta
Espoon mafioso

Asuinpaikka: 100 metriä Espoosta
« Vastaus #7 : 23.Kesäkuu 2011, 11:40 »

Scifikirppari III

Varsinaista myyjäksi ilmoittautumisaikaa on reilu viikko jäljellä, heinäkuun 4. saakka.

Lisätietoja täältä
Tero
Turun mafioso

Asuinpaikka: Turku
« Vastaus #8 : 27.Kesäkuu 2011, 15:24 »

Conin ohjelma on julkistettu.
Quicktickle Brainfoot
Kirjailija

Asuinpaikka: Ristiinan korpimantu
« Vastaus #9 : 30.Kesäkuu 2011, 18:35 »

Finncon-Animecon 2011 etsii aputyövoimaa, lisätietoja täältä:

Jo tunnin/parin nakittautumisesta on conille taatusti apua. Erityisesti järjestysmieskortillisia ja ensiaputaitoisia tarvitaan. Perjantaina tarvitaan todennäköisesti tapahtuman kasaajia, nakittautua voi paikan päälläkin.

Kanna kortesi kekoon!
Kisu
Finncon 2012

« Vastaus #10 : 04.Heinäkuu 2011, 23:30 »

Finncon-Animeconin K-18 Iltabileiden (Kåren) naamiaiskilpailuun voi nyt ilmoittautua!

Perinteinen, kuolemanvakavasti leikkimielinen naamiaiskilpailu tulee taas. Ennakkoilmoittautumisia toivotaan torstaihin 14.7 mennessä osoitteeseen naamiaiset@2011.finncon.org . Mukaan puvun/ryhmän nimi, osallistujien nimet, mistä aihe on (tv-sarja, kirja tms.), yhteyshenkilön nimi + sähköpostiosoite & puhelinnumero. Paikan päälläkin voi ilmoittautua, mutta ennakkoilmoittautuminen olisi tosi hyvä juttu (helpottaa käytännön järjestelyitä)! Lisätietoja aiheesta saa minulta ja tuosta ylläolevasta osoitteesta.

Ja iltabileissähän toki saa liikkua naamiaisasussa vaikkei kilpailuun osallistuisikaan! Itse asiassa, naamiaispuvussa pääsee ilmaiseksi sisään!
Lina

« Vastaus #11 : 08.Heinäkuu 2011, 16:49 »

Con-kuulumisia!

Kiirettä pitää. =)

Mediatiedotteita on julkaistu Finncon-Animeconin sivuilla nyt runsaasti. Tiedotteet löytyvät Medialle-sivulta.
Turkulaisissa lehdissä Finncon-Animecon on ollut esillä jo muutaman artikkelin verran ja eilen iltasella tapahtumasta (ja laajasti scifistä/fantasiasta ja animesta) oli radiohaastattelu). Lisää näkyvyyttä ja kuuluvuutta on tulossa. Huomisessa Turun Sanomien Extrassa pitäisi olla seuraava ennakkojuttu.

Conin sivujen ohjelmakuvaukset fiksataan kuntoon viikonloppuna (lopultakin).

Con-alueen kartat ja sisätilakartat löytyvät Kävijöille-sivun alta, tai suoraan täältä.

Vapaaehtoisia on ilmoittautunut yli sata. Mahtavaa!
Mukaan auttamaan voi tulla vielä conissakin rekrytoitumalla omatoimisesti esimerkiksi infoon, narikkaan tai johonkin muuhun sopivaan hommaan~ Jos haluaa auttamisilon lisäksi majoituksen tai muita etuja, pikaisesti viestiä tulemaan. Huomenna viilataan työvuorot viimeinkin monien yritysten jälkeen kasaan.

Lattiamajoitus tuli melkoisen täyteen (yli 300 majoittujaa). Toivottavasti kaikki ovat muistaneet varmistaa itselleen majoituksen ajoissa.

Ja lopuksi säätietoja:
Ajalle 15.-17.7.2011 Forecan kymmenenpäivän ennuste lupailee n. +20*C, perjantaina päivälle mahdollista sadetta, muuten aurinkoista.

Echramath

« Vastaus #12 : 13.Heinäkuu 2011, 11:29 »

Onkohan väkeä jossain tietyssä ravitsemusliikkeessä istumassa iltaa perjantaina?

tnjrp
Neurovelho
****

Asuinpaikka: Piikkiö
« Vastaus #13 : 13.Heinäkuu 2011, 11:45 »

Huhujen mukaan Panimoravintola Koulu on "käytössä" koko päivän, so. ilmeisesti 11-03. Sen terassi so. sisäpiha lienee siis varmin paikka.
Iivari
Velhoruhtinas

Asuinpaikka: Vantaan Jokiniemi (ja muu elämänalue)
« Vastaus #14 : 15.Heinäkuu 2011, 15:12 »

Suunta kohti Turkua. Toivottavasti kaikki tutut vähintään moikkaavat <3

Olen niitä tapahtumia
joita ei käsitellä perinteisillä luukuilla.
Pekka Kejonen
Iivari
Velhoruhtinas

Asuinpaikka: Vantaan Jokiniemi (ja muu elämänalue)
« Vastaus #15 : 17.Heinäkuu 2011, 23:24 »

Olipahan pyörähdys. Pitänee melkein nukkua ensin, ja raportoida pitemmin vasta sitten. Kivaa kuitenkin oli, ja Reino Helismaata lainaten: "Hyvinhän se menikin, paremmin kuin odotin."

Olen niitä tapahtumia
joita ei käsitellä perinteisillä luukuilla.
Pekka Kejonen
Veequa

Asuinpaikka: Yleensä jossain muualla
« Vastaus #16 : 17.Heinäkuu 2011, 23:39 »

Olipas p*ska reissu: aamun vähillä yöunilla maustettu ajomatka Turkuun ei tuntunut ollenkaan liian pitkältä, ja kun paikalle saavuttiin niin todettiin ettei ohjelma oikein kiinnosta. No, iltabileisiinhän sinne loppujen lopuksi tultiinkin, mutta nepäs vasta potkaisi munille (kuvannollisesti). Tarkoitus oli hieman juhlia, nukkua autossa ja lähteä aamusta takaisin, mutta lopulta lähdimme yötä myöten ajamaan kotiin kun ei huvittanut jäädä. Meh.

Näin minä kolme Risinglaista, joista kaksi näki minut. Siitä en tiedä, kuinka moni näki minut mutta jätti moikkaamatta. Olisi ollut hauska käydä miitissä, mutta tulimme vähän liian myöhään perille. Ensi miitissä sitten.

Una espina de experiencia vale más que un bosque de advertencia
Velhoruhtinatar

« Vastaus #17 : 18.Heinäkuu 2011, 00:21 »

Jossain välissä laajempaa raporttia multakin, mutta sitä odotellessa hyvä hetki käyttää kävijäkysely: http://is.gd/fc11kysely

Until one day, the boundary gives way.
tnjrp
Neurovelho
****

Asuinpaikka: Piikkiö
« Vastaus #18 : 18.Heinäkuu 2011, 08:41 »

Musta oli aika normicon tänä vuonna.

Lauantain ohjelma oli periaatteessa OK mutta valitettavasti kansantieteelliset luennot Suomen uskomusolennoista olivat vähän liian tuttuja aihepiiriltään meikäläiselle (eikä Merja Leppälahti asiantuntemuksestaan huolimatta ole huippuluennoija) eikä Soikkelin postapokalypsipaneelikaan oikein lähtenyt käyntiin. Virtuaalimaailmat-luentö jäi sen siirryttyä kokeilematta.

Iltajuhlat Kårenilla olivat (vielä) vähän tylsemmät kuin odotin (tosin osittain siksi, etten ole tarpeeksi sosiaalinen "skeneilemään"), mutta toisaalta naamiaiset olivat paremmat kuin viimeksi Fc:ssa käydessäni. On toki huomattava, että tämä tapahtui 2003 Turussa.

Sunnuntain ohjelma puolestaan yllätti positiivisesti, vaikka Hopkinson ja Morgan olivatkin turhan samaa mieltä asioista Cultural Appreciation In SF -paneelissa. Zisatto ja Ranta-ahon Tapio vetivät jopa odotettua ratkiriemukkaamman Hulluja Scifisarjakuvia -luennon ja Katja Konturi syväkäsitteli ansiokkaasti Roope Ankka -seikkailun Inception The Dream of a Lifetime.

Joten eiköhän tuossa voiton puolelle päästy vaikka olin jopa maksanut kannatusmaksun ja iltajuhliinkin menin siviilit päällä.

Saa nähdä minkälaiseen suuntaan Fc alkaa kehittyä nyt kun Animecon ainakin toistaiseksi erottautuu omaksi entiteetikseen.
zayah
Jyväskylän scifiseura 4

« Vastaus #19 : 18.Heinäkuu 2011, 14:27 »

Oliko ne Kårenin iltabileet sitten niin tylsät heti alussa? Tulin paikalle vasta kun naamiaiset alkoivat. Niissähän oli enemmän ohjelmaa kun Finnconin iltabileissä on yleensä ollut...

Hyvinhän sen Finncon on kehittynyt jo useamman vuoden ajan ennen Animeconia ja viime vuonna ;) Ja voin luvata että Animeconia ei enää ikinä järjestetä Finnconin kanssa yhdessä (kun ei kukaan enää jaksa, ja hyvinhän Aconille löytyy jo seuraava järjestäjä)
Sivuja: [1] 2 3 ... 5   Siirry ylös