sunnuntai

Suokki 29.6.2013Elthadora4 vastaustaklo 23:04
Valkeiden ruusujen puutarhaFates3 vastaustaklo 22:34
Runo suoraan sydämestä: VirvoitusFates4 vastaustaklo 22:30
Sivuja: [1]   Siirry alas
Kirjoittaja Aihe: Portti 2012 ratkennut  (Luettu 358 kertaa)
Velhoruhtinatar

« : 01.Joulukuu 2012, 13:12 »

Portin novellikisan tulokset ovat tulleet. Joukossa on ainakin mulle pari tuttua nimeä, onnea! Portti on perinteisesti Suomen kovimpia genrekisoja.

Lainaus
Tampereen Science Fiction Seura ry:n järjestämän
Tieteis- ja fantasianovellien kirjoituskilpailu 2012:n tulokset

1. p. 2000 e   Janne Juhani Kuusinen (Halikko) novellista Todistaja  [22liuskaa]
[nimimerkki Armi Lind]

[nim. Jalo oppipoika]

Antti Viitamäki (Jyväskylä)   Me kuljemme kaikki kuin sumussa täällä [46]
[Deadliner]

”Loppukilpailuun” selvisivät lisäksi nimimerkit (40):
Abraham Kaarna, Amorios Griwald, Andreas, Artemis, Delfoi, Gallus Anonymous, Gefreiter, Ihana raato, Ike, Ilmarinen, Jaffa, Joutomaa, Kafe, Kuudet, Lara Snr., Lepakko, Mandoliinipuu, Mate, MKV, Mr. Nobody, Nenäyö, Nous, Omega, Olkiukko, Paganel, Priozersk, Pronssikotka, Puhdistaja, Punainen komentaja, Pyhä Urho, Rauta, Rio, Silas Gor, Sopuli, Skoda Felicia, Suurenmoinen Johtaja, Tammenterho, Valmiit kengät, Yuredaki, Xerxthium02.

Until one day, the boundary gives way.
VMN

Asuinpaikka: Vantaa
« Vastaus #1 : 09.Joulukuu 2012, 21:34 »

Itse harmittaa todella paljon, että vasta pari päivää sitten sain kuulla tästä. Olisi ollut mahtava osallistua, ja kerrankin olisi saanut kirjoittaa oikein pitkästi! Taso varmaan onkin korkea, onhan nuo palkinnotkin naurettavan suuria.

Onko näitä kilpailuteoksia mahdollista mistään lukea? Olisi mukava nähdä minkälaisia tekstejä kilpailussa menestyivät, ja muutenkin uskon tekstien olevan mukavaa luettavaa. Ensi vuonna sitten aikaisemmin liikkeelle (:

Mene ja lue allekirjoittaneen hyytävä lyhyt novelli Vääjäämätön:

Velhoruhtinatar

« Vastaus #2 : 09.Joulukuu 2012, 22:19 »

Tämä on tosiaan vuosittainen kilpailu, joten paljon et menettänyt. Taso on kova, ja monena vuonna Atorox (eli vuoden parhaalle novellille myönnettävä palkinto) on mennyt nimenomaan Portti-parhaimmistolle.

Novelleja voinee lukea tulevissa Portti-lehdissä, niitä saa mm. hyvin varusteilluista kirjakaupoista (ainakin Akateemisista) ja osa kirjastoistakin tilaa. Tai voit tehdä hyvin ja tilata lehden itsellesi, korkeatasoista lukemistoa melko pienellä rahalla. :)

Until one day, the boundary gives way.
VMN

Asuinpaikka: Vantaa
« Vastaus #3 : 09.Joulukuu 2012, 23:07 »

Oukkei! Pitänee siis käydä katsastamassa ensin lehti vaikka kirjastosta, sitten jos löytyy tasoa niin vaikkapa tilaukseen. Ensi vuoden kisaan voi sitten alkaa jo virittäytyä (:

Mene ja lue allekirjoittaneen hyytävä lyhyt novelli Vääjäämätön:

chocolate

« Vastaus #4 : 12.Joulukuu 2012, 17:13 »

Itse tilasin Portin pari vuotta sitten juuri tämän novellikilpailun innostamana. Eikä ole kaduttanut. Ei tällaiset lehdet kalliita ole, ja novellien lisäksi kattavat kirja-arvostelut ovat hyviä Portissa.
Sivuja: [1]   Siirry ylös