kesä 20

AvioliittoScartti38 vastaustaklo 12:33
Viimeisin keikka jonka näit?la_pirata33 vastaustaklo 12:26
Minkä levyn ostit viimeksi 3la_pirata195 vastaustaklo 12:20
Sivuja: [1] 2 3 4   Siirry alas
Kirjoittaja Aihe: The Dark Knight Rises (2012)  (Luettu 3668 kertaa)
Antti

« : 12.Heinäkuu 2011, 16:42 »

Suunnilleen vuoden kuluttua ensi-iltansa saava The Dark Knight Rises päättää Christopher Nolanin Batman-trilogian. Suomenkielisestä nimestä ei ole vielä tietoa, mutta Yön Ritarin paluu suorana käännöksenä toimisi hyvin.

Yön ritarin (ja Batman Beginsin!) ollessa oikea hitti niin minulle kuin monille muillekin, odotan Risesia toivon ja pelon vallassa. Toivon, että se olisi onnistunut, mutta samalla pelkään, että se epäonnistuu. Tai ei ainakaan yllä Yön ritarin tasolle.

Linkki elokuvan kotisivuille. Tuolta löytyy posteri, kuvaa klikkaamalla saatte sen pienempään muotoon jotta kaikki näkyy.
Eka traileri ilmestyy huomenna ensi-iltansa saavan viimeisen Potter-leffan alussa. Esimakua siis luvassa.
Frech

Asuinpaikka: 2½ ulottuvuutta Turusta itään...
« Vastaus #1 : 17.Heinäkuu 2011, 18:21 »

Eniten ehkä pelottaa, onko mukaan tulossa Robin. Periaatteessa homma voi toimia, JOS se tehdään pitkälti Frank Millerin tyylillä...  Epävarma
Rasimus
Velhoruhtinas

« Vastaus #2 : 17.Heinäkuu 2011, 18:40 »

Kiitettävästi Nolanin Batmanit juonineen, henkilöineen ja käänteineen ovat olleet melkoisen laadukkaita ja realistisia (tai siis... no... suhteessa... tajuutte kai mitä tarkoitan...) joten vaikka Robin tuliskin mukaan, kyseessä tuskin olisi samanlaista älytöntä mies-poika-kimppakivaa kuin mihin on totuttu peruskaanonissa. Toivon mukaan Nolanin maailmasta ei kuitenkaan löydy sellaista älytöntä vetoa, että olisi muka olemassa joku toinenkin joka haluaa kaverinsa kanssa hyppiä trikoissa kaiket yöt roistoja mätkimässä (itseasiassa... Batmanin kanta moisiin tuli jo selväksi kakkosleffassa).

Näköjään Kissanainen on tulossa (tietenkin, siltä ei voi välttyä) ja Bane (ei mikään paha, huumeilla voittamattomaksi pumpattu veikko on arkipäivää Jenkkilän katupoliiseille). Näin siis IMDb:ssä... Ra's al Ghulia en kaipaa, se oli aika pälli hahmo alunalkaenkin.

Onhan noita älyttömämpiäkin Batman-vihuja. Mutta olisi mielenkiintoista nähdä minkälaisen tulkinnan Nolan tekisi Pingviinistä (hahmona vähän niillä rajoilla tulisiko siitä uskottavaa nolanilaista hahmoa), mutta Poison Ivy saattaisi olla jo liian fantasiaa tälle leffasarjalle. Jos Jokerin näyttelijä olisi hengissä, niin Harley Quinn olisi ihan pakollinen henkilögallerialisä - vaikkapa joku Mad Loven (90-lukulaisen Batman-piirretyn parhaimpia jaksoja) leffatoteutus voisi olla ihan ok  Hymyilee leveästi

Badassingly: You son of the questionable heritage.
Antti

« Vastaus #3 : 17.Heinäkuu 2011, 20:51 »

Christopher Nolan on todennut, ettei Robinia tule elokuvaan. Ei kai sitä silloin tarvitse enää pelätä?
Jos jokin minua pelottaa, niin se, miten Tom Hardy onnistuu Banen ja Anne Hathaway Kissanaisen roolissa. Ja millaisia hahmoja heistä on ylipäätään tehty.

Pikku traileri pyöri netissä jonkin aikaa, muttei sitä enää tunnu voivan katsoa mistään enää. Suomeen se ei päätynytkään Potterin mukana, muihin maihin kylläkin. Täällä se oli korvattu Green Lanternin teaserilla. Höh.
Tapsa

Paikalla Paikalla
« Vastaus #4 : 18.Heinäkuu 2011, 10:10 »

Todennäköisesti tulee olemaan parempi kuin Batman Begins ja huonompi kuin The Dark Knight, joka ei muuten kohdallani oikein ole kestänyt neljättä katselukertaa.

Frech

Asuinpaikka: 2½ ulottuvuutta Turusta itään...
« Vastaus #5 : 18.Heinäkuu 2011, 10:11 »

OK, no hyvä tietää. En ole kovinkaan tiiviisti seurannut Batman-leffojen valmistumista, vaikka on tullut kyllä luettua ne legendaarisimmat Battis-sarjakuvat ja nähtyä leffat (Marvel-fani kun enimmäkseen olen  Hymyilee). Vihreää Lyhtyä tuskin menen katsomaan. Watchmen sen sijaan oli täyskymppi, mutta sehän ei liitykään varsinaiseen DC-jatkumoon.

Asuinpaikka: Piikkiö
« Vastaus #6 : 18.Heinäkuu 2011, 11:51 »

TDKR koettaa ilmeisesti kilpailla Oscar-kategoriassa "kaikkein eniten feikkitrailereita" Näyttää kieltä

Virallisen sentään pitäisi ilmestyä verkkoon vielä tänään, tietenkin USAnian jollain aikavyöhykkeellä ajatellen.

Niin ja piti kanssa sanomani, että konnia ajatellen (kun Kaksikasvo mentiin summamutikassa jo tappamaan), Kissanainen ja Bane lienevät tosiaan ne vähinten huonot vaihtoehdot. Tietysti joku Savinaamoista olisi ollut varmaan näyttävä ilmestys, muttei oikein sovi Nolanin lähesrealistiseen Bätmän-kuvastoon. Muut jäljellä olevat ovat oikeastaan kaikki joko "meh" tai "but... that's silly!".
« Viimeksi muokattu: 18.Heinäkuu 2011, 12:21 kirjoittanut tnjrp » tallennettu
Antti

« Vastaus #7 : 18.Heinäkuu 2011, 21:22 »

Facebookista sen näkee (kaikki tungetaan nykyisin sinne)! Teaserin siis, ja vieläpä hyvälaatuisena:

The Dark Knight Rises
Rasimus
Velhoruhtinas

« Vastaus #8 : 18.Heinäkuu 2011, 21:38 »

Lainaus käyttäjältä: tnjrp

Selvisi muuten noita feikkitrailereita ja muuta YouTube-tarjontaa katsoessa, että Harley Quinn on muidenkin kuin mun suosikkeja Batman-vihulaiskaartissa.

Noiden feikkien joukossa on yllättävän hyviäkin, mutta mä en tajuaa näitä idiootteja jotka eivät näe yhtään vaivaa edes valikoida kunnolla muista leffoista leikkelemiään kohtauksia. Harjoitteleeko ne videoeditointisoftan käyttöä vai yrittääkö ne oikeasti tehdä... err... taidetta?  Hämmästynyt

Lainaus käyttäjältä: tnjrp

Sitä paitsi Hiekkamies jo oli Hämäri 3:ssa. Jos Savinaama olisi mukana, niin se tuntuisi jo kloonaukselta  Näyttää kieltä

Lainaus käyttäjältä: tnjrp

Mitä? Et sä haluaisi nähdä Hullua Hatuntekijää, Tweedledummia+Tweedledeetä (piti nimet tarkistaa Wikipediasta) tai King Tuttia?  Hymyilee leveästi

Badassingly: You son of the questionable heritage.
Dauden

« Vastaus #9 : 21.Syyskuu 2011, 01:19 »

Mielenkiinnolla odottelen itsekin kuinka hyvin TDKR tulee onnistumaan, Nolan kun sattuu olemaan yksi parhaista nykyohjaajista.

Tosin Batman Begins on silti mielestäni miekkosen heikointa tuotantoa. Ensimmäinen puolisko elokuvasta toimii kyllä hyvin; siinä saadaan niitä taustoja hahmoista, kerrotaan uusiksi Batmanin syntytarinaa jne. Toisin sanoen kaikkea ihan mielenkiintoista ja toimivaa materiaalia. Mutta. Ne viimeiset noin 30–40 minuuttia elokuvasta on pohjimmiltaan kuolettavan tylsää ja laahaavaa perustoimintakohtausta toimintakohtauksen perään ilman mitään sen merkittävämpää hahmon kehitystä tai kunnon dialogia. Asioita ei myös auta aiemmin tässä ketjussakin pälliksi mainittu Ra's al Ghul..

The Dark Knight olikin sitten eri kaliiberia ja enemmän sitä tasoa mitä Nolanilta odotin: moniulotteisempi, hahmoissa enemmän syvyyttä ja kaikin puolin kiinnostavampi, puhumattakaan edes Heath Ledgerin erittäin vakuuttavasta roolisuorituksesta. Ei silti ihan täydellinen tekele, sillä lievät reiät juonessa, kiirehditty Kaksinaama ja erityisesti lopun täydellinen hienovaraisuuden puute onnistuivat laimentamaan hieman kokonaisuutta.. Laadukas elokuva joka tapauksessa, ja Watchmenin ohella varmasti sarjakuvafilmatisointien aatelia.

Jos elää susien kanssa, oppii ulvomaan.
Jaragil

« Vastaus #10 : 21.Syyskuu 2011, 01:46 »

Lainaus käyttäjältä: Tapsa
Todennäköisesti tulee olemaan parempi kuin Batman Begins ja huonompi kuin The Dark Knight.

What he said.

Omalta kohdaltani olen tämän leffan suhteen toiveikas. Christopher Nolan on kerta toisensa jälkeen näyttänyt, että hän on loistava ohjaaja, ja selkeästi tähän leffasaagaan on upotettu aikaa ja vaivaa, joten niin kauan kuin tässä ei ruveta vetämään liian yli tai liian väkinäisesti, jäljen pitäisi olla vähintäänkin kelvollista.

Olkoonkin, että leffan pahiskaarti oli pienoinen pettymys. Catwoman oli... odotettavissa Batmanin merkittävämpänä rakkausintressinä - mikä toisaalta huolestuttaa aivan uudella tavalla, koska Nolan ei ole saanut mainettaan suurena romanssin kuvaajana. Bane taas puolestaan menee minulle sinne meh-kaartiin.
Samoin ilmeinen paluu Ra's al Ghulin hahmoon ja hänen nuoruusvuosiinsa ei itseäni suoraan sanottuna jaksa innostaa. Batman Begins oli hyvä elokuva, etenkin alussa, mutta kärsi niin tylsästä loppukolmanneksesta kuin siitä, että pahis oli vain niin kertakaikkisen mitäänsanomaton Batmanin itsensä rinnalla. Oikeastaan hieman sama ongelma kuin Batmanilla Jokeriin verrattuna kakkososassa. Toinen vain oli niin paljon mielenkiintoisempi.
Itse olisin halunnut nähdä Riddlerin, jotenkin hän vain olisi ollut niin täydellinen Nolan-hahmo, etenkin samankaltaisella uudelleentulkinnalla, joka Jokerin kohdalla tehtiin. Mutta valitettavasti ei.

Visuaalinen ilme sentään näyttäisi olevan ennallaan, ainakin mitä nyt on IMDB:hen uskominen.

But the raven, sitting lonely on the placid bust, spoke only
That one word, as if his soul in that one word he did outpour.
 - Edgar Allan Poe: The Raven
Antti

« Vastaus #11 : 21.Syyskuu 2011, 08:08 »

Juttuja on ollut liikkeellä myös Talia al Ghulin esiintymisestä. Ja ihan luotettavia kuviakin kyllä esiintyi, joten kai sekin on sopassa mukana. Hih.
Logikärmes

« Vastaus #12 : 21.Syyskuu 2011, 13:32 »

Täytyy myöntää, että Kissanaisen mainitseminen herättää minussakin pahoja aavistuksia. Toisaalta Batmanistä on Nolanin käsittelyssä tullut niin jäyhä, että tässä voisi olla hyvä tilaisuus syventää hahmotulkintaa. Toteutuksen suhteen voidaan kuitenkin mennä niin moneen suuntaan, ettei lopputulosta uskalla vielä paljon arvailla.

Bane sen sijaan sopii minusta Nolanin synkkääkin synkempään Gothamiin oikein hyvin.

Arvuuttaja olisi ollut minustakin melko ilmeinen valinta ja lisäksi hahmona kohtuullisen helppo sovittaa Nolanin tulkintaan. Toisaalta saattaa olla, että hänestä olisi sitten vain muotoutunut joku vihjeitä jättelevä tusinasarjamurhaaja, uusi Jigsaw tai jotain.

"The dog is a peasant and the cat is a gentleman."
- H. P. Lovecraft, Cats And Dogs

Asuinpaikka: Piikkiö
« Vastaus #13 : 21.Syyskuu 2011, 14:16 »

Kaiketi tuo Marion Cotillardin rooli on melko virallinenkin, vaikka ei kai se ihan varmaa ole onko "Miranda" nyt sitten ihan aikuisten oikeasti al Ghulin perillinen vai ei... Kisuja ja muuten vaan tuhmia tyttösiä täällä:
Logikärmes

« Vastaus #14 : 21.Syyskuu 2011, 18:27 »

No, ainakaan Hathawayn puvussa ei ole korvia, vaikka se termin "catsuit" vaatimukset edelleen täyttääkin.

"The dog is a peasant and the cat is a gentleman."
- H. P. Lovecraft, Cats And Dogs
Q_Black

Asuinpaikka: Itä-Suomi
« Vastaus #15 : 08.Marraskuu 2011, 20:07 »

Eipä ole odotukset korkealla. Aiempi leffa oli musta vaan jotenkin yksinkertaisesti... paska. Ainut bonus siinä oli Heath Ledgerin esittämä Jokeri. Batman näytti tuntevan olonsa epämukavaksi kumipuvussaan ja sen puheörinä oli rasittavaa kuunneltavaa. Jäikö kurkkukarkki ottamatta?

Toivotaan, että seuraava on parempi. Tosin en osaa kuvitella Hathawayta kissanaiseksi  Pyörittää silmiään

“Welcome to the wonderful world of jealousy. For the Price of admission, you get a splitting headache, a nearly irresistible urge to commit murder, and an inferiority complex. Yippee.” (Wrath, DL)
Antti

« Vastaus #16 : 20.Joulukuu 2011, 15:47 »

Teaser trailer.

Eeppistä. Odotukset korkealla.

Myös juliste.
Antti

« Vastaus #17 : 01.Toukokuu 2012, 14:03 »

Uutta traileria pukkaa.

Asuinpaikka: Piikkiö
« Vastaus #18 : 02.Toukokuu 2012, 10:55 »

Whoa! Räiskettä riitti... Nolan on kuitenkin meikäläisen luottomiehiä, joten ehkä siellä on jotain oikeaakin sisältöä välilssä.

Asuinpaikka: Piikkiö
« Vastaus #19 : 24.Toukokuu 2012, 08:39 »

Batman taas telkkarissa! Tosin vain TDKR-mainoksen verran:

Pätkässä on kuitenkin sekä toimintaa että juonta enemmän kuin koko Adam Westin cämpkuvaelmassa aikoinaan.

Bonuksena sain selvästi laadukkaan FPS-pelin Lollipop Chainsaw trailerin.
Sivuja: [1] 2 3 4   Siirry ylös