perjantai

• Dragan

Sivuja: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 34   Siirry alas
Kirjoittaja Aihe: Satuta/paranna -ketjut  (Luettu 20049 kertaa)
Louhikäärme

« Vastaus #480 : 17.Maaliskuu 2012, 14:09 »

Miksikäs ei muuten Pirk (Star Wreckista) otettu mukaan? Eikö parodiahahmot kelpaa?
Logikärmes

« Vastaus #481 : 17.Maaliskuu 2012, 15:19 »

Totta muuten, en itse tuota tajunnutkaan. Kyllä Pirk pitää mukaan saada, on sitten edes yksi ihan supisuomalainenkin hahmo.

Moonlord

Asuinpaikka: Lapua
« Vastaus #482 : 17.Maaliskuu 2012, 16:17 »

Kelpaa toki. Eipä vaan tullut mieleen. Vähän samantapainen tyyppi kyllä kävi mielessä mutta ajattelin ettei sitä kukaan kuitenkaan tunne, eli Hyperdrive sarjan Komentaja Henderson (Shaun of the Dead leffasta tuttu Nick Frost).
Hiistu
Velhoruhtinatar

Asuinpaikka: Tampere/Vihti
« Vastaus #483 : 17.Maaliskuu 2012, 20:42 »

Ainakin Hiistu voisi aloittaa äänestyksen huomenna aamupäivästä. Siihen asti voi siis vielä Hendersonia tai muita kommentoida.

Onko Pirkillä jotain titteliä listalle laitettavaksi?

Pane Onneni taskuusi ja pidä huolta, ettet kadota sitä. Pistä se siihen taskuun, missä ei ole reikää!
Louhikäärme

« Vastaus #484 : 17.Maaliskuu 2012, 21:12 »

Kapteenihan tuo.
Hiistu
Velhoruhtinatar

Asuinpaikka: Tampere/Vihti
« Vastaus #485 : 18.Maaliskuu 2012, 10:22 »

Scifikapteenit-ketju: Linkki

Itsekehittelemäni ongelman äänestyksen harhaanjohtavasta "päättymispäivämäärästä" ratkaisin nyt siten, että tarkensin ketjun sääntöihin maininnan äänestyksen lukitsemisesta. Pienellä präntillä, luonnollisesti.  Näyttää kieltä

muoks. Jottei nuo miun äänestyssäätelyt vaan suinkaan vaikuta muista ketjuja perustavista modeista pelottavan sekavilta, niin tässä vielä selvitys tämänhetkisestä systeemistä... jota saa muuttaa, jos keksii paremman.  Iskee silmää

Äänestyksen asetukset:

Muutoin oletusasetukset, mutta:
- Äänestys käynnissä 30 päivää. (Tai jokin muu vapaavalintainen päiväluku, jossa arvelee varsinaisen plussailun ja miinustelun ratkeavan.)
- Näytä tulokset vasta kun äänestys on päättynyt.

Ja pointtinahan suosikkiäänestyksissä oli, että jossain vaiheessa voidaan jälleen perustaa suosikkien välinen kisa, samoin kuin viimeksi oli varsinaisten voittajien välisen kisan jälkeen. (Silloin tosin ei ennestään ollut suosikkiäänestyksiä, vaan ne piti kaikki kerralla jälkikäteen perustaa...)
« Viimeksi muokattu: 18.Maaliskuu 2012, 10:33 kirjoittanut Hiistu » tallennettu

Maailmanherra
****

« Vastaus #486 : 20.Maaliskuu 2012, 01:10 »

Kapteenihan tuo.

Tarkoitatte kai keisari?

En ole rasisti, olen espoo- ja audirealisti.
Louhikäärme

« Vastaus #487 : 20.Maaliskuu 2012, 21:56 »

Riippuu siitä, missä kohtaa ollaan Star Wreck -aikajanalla.

Asuinpaikka: Parkano
« Vastaus #488 : 29.Maaliskuu 2012, 18:31 »

Koska uutta peliä ei ole kukaan ehdottanut, otan tilanteen haltuun. Miten olisi kisa videopelihahmojen kesken? Aktiiviharrastajat taitavat olla sivustolla aika harvassa, mutta jokainen tuntee varmasti ainakin ne kuuluisimmat sankarit. Videopelihahmoja on ollut mukana aikaisemmissa otteluissa, mutta omaa koitosta heille ei muistaakseni ole vielä ollut.

Tämä sekalainen joukko on painottunut melko tuoreisiin nimiin, joten muokkausta kaivataan, jotta saadaan kunnollinen otanta. Minusta olisi hyvä, jos jätetään pois NPC-hahmot ja keskitytään niihin, joita voi itse ohjastaa.

Master Chief / Halo
Gordon Freeman / Half-Life
Shepard / Mass Effect
Super Mario / Super Mario Bros.
Max Payne / Max Payne
Kratos / God of War
Donkey Kong / Donkey Kong
Ezio Auditore da Firenze / Assassin's Creed
Marcus Fenix / Gears of War

Lisäksi on olemassa tukku tappelupelejä (Mortal Kombat, Street Fighter ym.) joista voisi myös pomia pari legendaarisinta hahmoa mukaan.

haplotus

Asuinpaikka: Oulu
« Vastaus #489 : 29.Maaliskuu 2012, 20:15 »

Hyvä idea ja hyviä hahmoehdotuksia. Suurin osa tuli aiheesta itsellenikin mieleen ja ovat pelaamisenkin kautta tuttuja. Oma tietämys ei yllä kovin vanhoihin peleihin, joten jätän ne väliin, mutta olisiko sijaa ottaa joku Final Fantasy-hahmo mukaan? Koitin miettiä pelejä tai pelisarjoja, joita tuossa ei vielä ollut ja FF oli ehdottomasti se isoin nimi joka mieleen tuli.

Mutta jos sarjasta joku otetaan, herää vaikea kysymys että mistä sarjan pelistä? Itse kallistuisin ehkä seitsemännen osan Cloudin puoleen, lähinnä pelin historiallisen merkittävyyden kannalta näin länsimaisin silmin katsottuna mitä tulee FF-sarjaan ja japanilaisiin rpg-peleihin.

Asuinpaikka: Parkano
« Vastaus #490 : 29.Maaliskuu 2012, 20:55 »

Mietin kyllä jotain Final Fantasy-hahmoa, mutta en keksinyt sellaista, joka olisi tarpeeksi klassinen tai kuuluisa. En kyllä yhtään muista, kuka Cloud oli, mutta saman osan Squall käväisi kyllä mielessä.

Legendaarisuuteen yltää myös Resident Evil, mutta onko sarjassa ketään legendaarista hahmoa? Mieleen tulee Leon Kennedy, mutta en nyt hänestäkään oikein tiedä. Castlevania-sarjasta voisi ehkä ottaa jonkun, mutta siinäkin sankareissa löytyy kyllä valinnanvaraa.

Louhikäärme

« Vastaus #491 : 29.Maaliskuu 2012, 21:52 »

Otetaanko mukaan pelkästään pelaajahahmoja, vai onko ovi avoinna muillekin?

Joitakin ehdotuksia:
    Nameless One / Planescape: Torment
    Samus Aran / Metroid
    Terra / FF6
Jaragil

« Vastaus #492 : 29.Maaliskuu 2012, 22:37 »

Kannatusta saava idea ja monet klassisimmista nimistä onkin jo mainittu. Astoretheinin listalta pudottaisin Agentti 47:n, Ryu Hayabusan, Ezio Auditore da Firenzen ja Marcus Fenixin hieman tuntemattomampina, ja ottaisin Louhikäärmeen listalta mukaan Duke Nukemin, Megamanin ja Samuksen, ehkä myös Cronon. Loput Astoretheinin listalta saavatkin oman kannatukseni.

Ja ehdottomasti Final Fantasyista joku, miksei useampikin. Seiskan Cloud nyt vähintään, joskin myös Sephirothilla on melkoinen maine, mutta hän ei ole pelaajahahmo. (Ehkä myöhemmin NPC-skapa?) Myös kasin Squall ja kympin Tidus ovat harkinnan arvoisia.

But the raven, sitting lonely on the placid bust, spoke only
That one word, as if his soul in that one word he did outpour.
 - Edgar Allan Poe: The Raven
Moonlord

Asuinpaikka: Lapua
« Vastaus #493 : 29.Maaliskuu 2012, 23:59 »

Meikäläisellä aktiivinen pelaaminen jäi jonnekin 90-luvulle joten useimmat ehdotetuista ovat tuntemattomia. Mutta ehdotanpa paria vanhaa suosikkiani. Doomin Sarge ja Far Cryn Jack Carver. Doomin tyyppi on hahmona todella persoonaton, nimeäkään ei kunnolla mainita, mutta pelinähän se oli uranuurtaja. Wolfenstein taiso olla ennemmin mutta vasta Doom löi kunnolla läpi.

Far Cryssä sentään kerrotaan hahmosta vähän enemmän, havaijipaitainen ex-palkkasoturi joka lomamatkan sijaan joutuu laittamaan kuriin armeijallisen palkkasotureita ja mutantteja.

Nämä kaksi ovat päässeet elokuvaksikin asti, eli ei pitäisi aivan tuntemattomia olla pelaamattomallekaan yleisölle.

Annetaan vielä plussapisteet ainakin ehdotetuille Dune Nukemille, Shepardille, Max Paynelle ja Halon Master Chefille
Maailmanherra
****

« Vastaus #494 : 30.Maaliskuu 2012, 03:19 »

Peleissä yleensä sivuhahmot ovat mielenkiintoisempia kuin päähahmot. Vertaa Cloud ja Sephiroth.

Baldurista voisi ottaa Sarevokin, Edwinin tai Mincsin (ja Boo).

Doom guy on turha koska ei ole mikään hahmo, mieluummin IDiltä Commander Keen joka on kuitenkin kaikille tuttu ja tehnyt pidemmän uran. Sama vaivaa suurinta osaa räiskintäpeleistä.

En tiennyt edes että Assasin greedin tai Ninja gaidenin hahmoilla oli joku nimi. Mieluummin vaikka Persian prinssi joka kuitenkin oli ensimmäisiä tunnistettavia ja persoonallisia sankareita.

Oddwordlin Abe ja Monkey Islandin Guybrush puuttuuvat myös. Seikkailupeleistä tulee mieleen myös Gabriel Knight ja Larry

En ole rasisti, olen espoo- ja audirealisti.
Tapsa

« Vastaus #495 : 30.Maaliskuu 2012, 12:15 »

Mäkin kannatan Commander Keeniä ja Guybrush Threepwoodia.

Joku Max Payne nyt on ihan turha, Hitmania ja Devil May Cryta en myöskään kelpuuttaisi tälle listalle. Johonkinhan pitää raja vetää! Kaksi ensinmainittuahan sitä paitsi ovat myös elokuvahahmoja eli aivan huijausta.

Logikärmes

« Vastaus #496 : 30.Maaliskuu 2012, 12:46 »

Max Payne on mielestäni tärkeä jo ihan vain sen vuoksi, että sattuu olemaan kotimaisen pelistudion luoma. Sitä paitsi se toi Matrixeista tutun bullet timen ensimmäistä kertaa pelien maailmaan.

Muita hahmoja, jotka saavat kannatukseni, ovat Kratos ja klassisimmat Nintendon hahmot, kuten Samus ja Mario. Donkey Kong on mielestäni tosin hieman kyseenalainen. Ennemmin ottaisin mukaan vaikka Kirbyn tai Yoshin.

haplotus

Asuinpaikka: Oulu
« Vastaus #497 : 30.Maaliskuu 2012, 13:48 »

Tulipas mieleen, eikös Assassin's Creedeistä pitäisi ottaa ennemminkin mukaan Desmond Miles? Muussa tapauksessa pelin voisi ehkä sittenkin jättää pois.

Kannatusta annan ehdottomasti Persian prinssille. Kuinkahan tuo edes pääsi unohtumaan?

Koitin noita tappeluspelien hahmoja myös miettiä, mutta niiden pelaamisesta on niin kauan etten muistanut niitä kunnolla edes Wikipedian avulla. En osaa siis sanoa kuka olisi ketäkin keskeisempi ja siksi nostettavissa listalle. Tuskin noita siis plussailisinkaan lopullisessa pelissä ellen saa yhtäkkistä herätettä jonkin hahmon osalta.

Useampaa FF-hahmoa en itse ehkä kuitenkaan nostaisi listalle, mutta voi se listalle päätyvä minun puolestani olla myös vaikka Squall tai Tidus. Terraa en oikein osaa kuvitella näkeväni listalla, vaikka pelinä kutonen muita parempi onkin.

Asuinpaikka: Parkano
« Vastaus #498 : 30.Maaliskuu 2012, 16:49 »

Ninja-Ryun voisi kyllä pudottaakin, hahmo tai pelisarja ei taida kuitenkaan olla niitä kaikkein kuuluisimpia. Mutta Eziota ja Marcus Fenixiä puolustan ehdottomasti. Jos ylipäätään tietää mikä on videopeli, salamurhaaja-Ezio ei voi mitenkään olla tuntematon. Yhdessä vaiheessahan hahmo tuli vastaan joka ikisessä pelimediassa niin netissä kuin paperillakin.

Fenix taas on karskeimpia toimintaäijiä miesmuistiin, ainoa samantyyppinen edeltäjä taitaa olla Duke Nukem. Pelisarjahan taas on määritellyt räiskintägenreä viimeiset viisi vuotta. Toisaalta kyllä ymmärrän, jos Fenixiä ei haluta, koska kuuluisuus taitaa lopulta liittyä enemmän peleihin kuin itse hahmoon.

Entä onko Persian prinssiä siunattu nimellä? Yhtä osaa olen pelannut eikä minkäänlaista nimeä ole jäänyt muistiin.

Logikärmes

« Vastaus #499 : 30.Maaliskuu 2012, 19:49 »

Komppaan. En ole koskaan pelannut Assasins Creedejä, ja silti hahmon ulkomuoto valkoisine huppuineen on iskostunut lähtemättömästi mieleeni.

Ainakin Wikipedian mukaan kaikki sarjan pelit kertovat ainoastaan "Prinssinä" (Prince) tunnetusta miehestä.

Sivuja: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 34   Siirry ylös