lauantai

• Zisatto
  • Tiuku

Äänestys
Kysymys: Kuka on suosikkisi?
Gimli - 0 (0%)
Severus Kalkaros - 3 (7.7%)
Caramon - 0 (0%)
Muumipappa - 6 (15.4%)
Matthew - 0 (0%)
Bruce Willis - 1 (2.6%)
Väinämöinen - 5 (12.8%)
Tyrion Lannister - 4 (10.3%)
Äänestäjiä yhteensä: 39

Sivuja: 1 ... 7 8 [9]   Siirry alas
Kirjoittaja Aihe: Satuta/Paranna: Voittajien finaali!  (Luettu 3834 kertaa)
Jaragil

« Vastaus #160 : 09.Joulukuu 2011, 14:47 »

Ylpeästi Sauronia äänestäneenä voin kyllä omasta puolestani sanoa, että tämähän meni juuri niin kuin halusinkin. Joskin äänestystulokset itsessään olivat kyllä mielenkiintoiset. Todellisesti finaaliviisikosta eniten ääniä sai Tyrion, ja hänkin vain neljä. Äänestyksen mukaan todellinen finaalikolmikko olisi pitänyt olla Väinämöinen, Dream ja Muumipappa... Siinäpä olisi ollut mielenkiintoinen lopputulos.

Mutta niin, ehkä tämä tuleva suosikkilista on sitten vähän enemmän "presidenttikisamaisempi".

But the raven, sitting lonely on the placid bust, spoke only
That one word, as if his soul in that one word he did outpour.
 - Edgar Allan Poe: The Raven
haplotus

Asuinpaikka: Oulu
« Vastaus #161 : 09.Joulukuu 2011, 15:00 »

Eihän tuolla äänestyksellä oikeastaan edes voi näyttää, mikä olisi todellinen finaalikolmikko tai oikeutettu voittaja jne. Sehän kertoo vain jonkin hahmon kannatuksen, ei sen vihamieskerhon suuruutta.

Siitäkin huolimatta, kyllä tuollaisiin äänestyksiin pohjaavan kierroksen, joka siis on tekeillä, haluan nähdä.
Antti

« Vastaus #162 : 09.Joulukuu 2011, 16:05 »

Sauron meni sitten valloittamaan muutakin kuin Keski-Maan.

Itse äänestin Muumipappaa.
Louhikäärme

« Vastaus #163 : 09.Joulukuu 2011, 16:56 »

Niinpä. Kun yhdelle hahmolle annetaan yksi piste ja samalla toiselta otetaan pois kaksi, on äänestäjäkunnan antipatioilla enemmän merkitystä kuin sympatioilla. Puhumattakaan sitten taktikoinnista kisan alku/keskivaiheilla.
Hiistu
Velhoruhtinatar

Asuinpaikka: Tampere/Vihti
« Vastaus #164 : 09.Joulukuu 2011, 22:12 »

Suosikkikierroksen jälkeen inhokkikierros...    Ainakin semmoinen tulos olisi voinut olla mielenkiintoinen, jos kärkeen olisi selviytynyt hahmoja, jotka eivät olisi olleet varsinaisesti kenenkään suosikkeja. Nyt näyttää mukavasti olleen lähes kaikilla omia faneja.

Sauronin voitto on jollain kierolla tavalla ihan tyylikäs lopputulos. Tällai olen onnistunut itselleni nyt uskottelemaan.

Pane Onneni taskuusi ja pidä huolta, ettet kadota sitä. Pistä se siihen taskuun, missä ei ole reikää!
Vehka
****

Asuinpaikka: Juupajoki (Tampereen yläpuolella)
« Vastaus #165 : 10.Joulukuu 2011, 21:46 »

Mä en oo ollut risinglaisten kanssa yhtä mieltä vielä tyyliin mistään muusta äänestyksestä kuin Tähtien sodasta ja Sandmanin Endlesseistä (lol), joten ei se yllätä, että tässäkin mentiin mielestäni pahasti metsään. Mutta perusmeininki, jos ihmiset tykkää pahiksista niin ei se mitään.

minä olen päättänyt olla sinun
tanssin kanssasi Ruotsiin ja takaisin
Sivuja: 1 ... 7 8 [9]   Siirry ylös