kesä 19

• Taivaskäärme
  • Prolet

Facebook

Sivuja: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 19   Siirry alas
Kirjoittaja Aihe: Uusien käyttäjien esittäytyminen  (Luettu 33310 kertaa)
aatos

« Vastaus #260 : 07.Huhtikuu 2011, 02:47 »

Hei!

Olen roikkunut täällä aina silloin tällöin jo muutaman vuoden ajan katselemassa uutisia alan kirjoista. Nyt kun taas eksyin tänne, ajattelin saman tien rekata itseni mukaan. Ammatiltani olen freelance-suomentaja ja jotain kirjallisuustieteilyä sun muita kieliä on tullut opiskeltua täällä Turun suunnalla. Iältäni olen Frederikin biisi. Ulkonäöltäni muistutan mustaa ja huonosti ruokittua ylämaanlehmää.

Kirjallisuusmakuni on varsin laajanlainen, mutta scifi, kauhu, fantasia ja paleofiktio ovat aina olleet rakkaita alueita noin lukemisen kannalta, ehkä joskus tulevaisuudessa tulee suomennettuakin jotain kunnollista genre-kamaa.

Lullaby

« Vastaus #261 : 28.Huhtikuu 2011, 19:49 »

Ota villin koirasuden sielu,
viattoman pennun maailmankatsomus,
uljaan suden luja sydän,
jääräpäisen terrierin hyperaktiivinen puhetapa..
Ja mitä saat?

Minut. Your very own Lullaby.

Ave Caesar, morituri te salutant!
Olkaa tervehdityt.

Minä olen haisku; kohta 17-vuotias naaras suuresta ja mahtavasta Kouvostoliiton keisarikunnasta.  (Kaikkea kivaa betonista!)
Olen bittiarojen eränkävijä, sillä asun, no, keskellä ei mitään, joten tietokone ja nettiyhteydellä varustettu kännykkä ovat koirien ohella uskollisimmat ystäväni.. Vietän melko tarkalleen kaiken aikani jossakin muualla kuin tässä maailmassa.

Minulla on ollut koiria niin kauan kuin kykenen muistamaan; ja muutamat, kasvottomina pysytelleet henkilöt ovat vihjailleet että olen viettänyt nelijalkaisten toverieni kanssa aivan liian kauan aikaa. Asiaan tuskin vaikuttaa se että lasken itsenikin koiraeläimeksi ja käyttäydyn sen mukaan. Minusta on monesti, enkä itsekään tiedä aina miksi.

Jokaisella on pikku paheensa; minulla se on cola. (+)2 litran päivävauhdilla minua on nimitetty jopa colaholistiksi. Anonyymi en ainakaan ole, minut voi nähdä missä tahansa ja mihin vuorokauden aikaan tahansa pullo (tai usempi) mukanani, ja ryyppään kyllä ihan avoimesti. Tosin mitä tulee alkoholiin, tupakkaan tai huumeiseen, on linja ehdoton No-no.

Olen kirjoittaja; runoja kirjoitan satunnaisesti, ja nyt olen työstämässä puhdasta mielikuvituksen ja ajatuksen virtaa  henkisinä oppainani Terry Pratchetin teokset. Siitä enemmän Leirinuotiolla.

Toivottavasti saan tutustua teistä mahdollisimman moniin ja mahdollisimman hyvin.

Teidän;  Lullaby,  Kultasusi.
Antti

« Vastaus #262 : 12.Toukokuu 2011, 16:00 »

Koitan esitellä itseäni lyhyesti ja ytimekkäästi. Eilen rekisteröidyin tänne ja nopeasti pääsin alkuun, siispä:

Olen 13-vuotias (kahden kuukauden päästä 14) poika Pohjois-Karjalasta. Seitsemäs luokka on kohtsillään käyty loppuunsa, näin toukokuun puolivälissä/lopussa alkaa kokeet painamaan päälle mutta sitten alkaakin tuo kaivattu kesäloma. Eiän koulussa mitään vikaa toki oli, käyn sitä ihan mielelläni, olen hyvä kaikessa ja siellä on hyvä olla. Jopas suistui esittely koulunkäyntiin...
Noh, itseeni palatakseni: Harrastan lukemista (tietenkin. Eniten luen fantasiaa, joka päivä jonkinverran kirjaa/kirjoja eteenpäin, milloin minkäkin verran jaksaa ja ehtii. Luen myös vähän jännitystä/kauhua. Lempikirjailijat näkee kirjahyllystäni.
Kirjojen lisäksi katson hyvin paljon elokuvia, viikossa vähnitään yhden, monesti kaksi tai joskus jopa kolmekin. Myös sarjakuvat ovat mieleeni, Aku Ankka kerään hyvin paljon ja mangaakin luen jonkinverran.
Tykkään ulkoilla (jotta käsitätte varmasti oikein: tykkään kävellä/pyöräillä luonnossa, mutten todellakaan missään metsässä tms. paikassa) ja pelata sulkapalloa, meloa ja miekkailla. Viimeiseksi mainittu on täällä syrässä hankalaa, mutta yksinään on ihan kivakin harjoitella. Joki on tuossa ihan talon lähellä, kanootilla pääsee helposti soutelemaan ja sulkapalloakin voi pihassa pelata (verkko löytyy).
Tietokoneellakin vietän roimasti aikaa chataten nettikavereiden kanssa ja foorumeilla keikkuen. Aapelissakin tulee välistä aina pelailtua pelejä.
Muilla sivuilla en esiinny oikealla etunimelläni (nimeni siis on Antti), mutta se kyllä tiedetään lähes kaikissa paikoissa. Kvaakissa olen hyvin aktiivinen keskustelija, saa nähdä kuinka täällä käy. Muualla en niin paljon keskustele, Leffatykissä pidän lähinnä listaa katsomistani elokuvista ja sitten on muutama sivusto joilla hyvin harvoin puhua pukahdan mitään, mutta olen usein kuitenkin läsnä.

Toivottavasti saitte jotain kuvaa minusta. Näkemisiin, palstoilla tavataan jos tavataan!
Q_Black

Asuinpaikka: Itä-Suomi
« Vastaus #263 : 17.Toukokuu 2011, 20:40 »

Oon huono kertomaan itsestäni, mutta yritetään...

Olen siis 25-vuotias tyttönen itä-suomesta. Perheeseeni kuuluu äiti, isä, isosisko ja -veli. Minulla on lapinkoira, maatiaiskisu ja ragdoll-kisu. Ammatteja on siunaantunut kaksi - ravintolakokki ja hevosenhoitaja.

Mistä päästäänkin harrastuksiin. Harrastan lukemisen lisäksi ratsastusta, kirjoittelua, musiikkia, elokuvia, datailua ja spinningiä.

Olen hurahtanut totaalisesti kaikenlaisiin fantasiakirjoihin ja olenkin alkanut haalia suosikkikirjoja hyllyyni. Mikä tarkoittaa, että tarvitsen jossain vaiheessa kirjoilleni oman huoneen  Nolostunut Suosikkikirjoja ovat mm. Black Dagger Brotherhood, Manalan valtiaat, Nälkäpeli ja Twilightit.

HUH, siinäpä olennainen ;)

“Welcome to the wonderful world of jealousy. For the Price of admission, you get a splitting headache, a nearly irresistible urge to commit murder, and an inferiority complex. Yippee.” (Wrath, DL)
merlinslash83

« Vastaus #264 : 17.Kesäkuu 2011, 23:46 »

Tervehdys maanmatoset:)!

Ite asustelen parhaillaan turussa(syntynyt pohojammaalla)ja opiskelen.
Oon vuosimallia 83.
Kiinnostukset löytyy tv-sarjoista mm: Stargate sg-1 , V, Star Trekit, Supernatural, Merlin jne jne..

Leffoista kasasta löytyy mm. Star Wars 1-6, Rautanaamio, Transformers 1-2, Van Helsing, Paluu Tulevaisuuteen, Potc 1-4.

Kirjoista fantasia ei oikein iske, lähinnä star wars kirjat ja dekkarit. Niitä luen ja omistan jonkinmoisen läjän:D.

Oon himo hirveä slashficcari. Sekä kirjoitan että luen slashia. nämä on myös mun harrastukset, kirjoitellu ja piirrelly oon koko pienen ikäni.
Ketään muuta slash pösilöä;D

Nähdään Ainmeconissa turussa 2011!!
Saggeli

« Vastaus #265 : 28.Kesäkuu 2011, 22:33 »

Paljastan itseni!

Urospuolinen vuonna -82 syntynyt kirjoitushimoinen yksilö. Erakko ja hyvin valikoivasti sosiaalinen.

Vapaa-aikani kuluu näyttöpäätteellä, leffojen, ajoittaisesti pelien sekä pääsääntöisesti kirjoittamisen ääressä. Fyysinen ihminen olen silti pääsääntöisesti ja lukujärjestykseni täyttävät myös kamppailulajit, joiden järjestelmällinen harjoittelu on kiinteä osa elämääni.

Tällä hetkellä olen seuraavassa vaiheessa: takanani on ammatti sosiaali- ja terveysalalla sekä suhteellisen kovatasoiset ylioppilaspaperit, joidenka turvin olen ponnistamassa yliopisto-opintojen pariin - mitättömyydestä kohti keskinkertaisuutta (melkein).

Haluan myös kirjoittaa kirjan. Fantasiakirjan näiltänäkymin. Laadin paraikaa toista käsikirjoitusta. Ideoita on ja halua, mutta myöskin pitkäaikaista kykyä sitoutua projekteihini sekä tietystikin saattaa ne loppuunsa. Eri asia on, ylittävätkö tekeleeni julkaisukynnyksen. Lohduttavaa on myös, että aikamoista kuraa on vuosien varrella tullut luettua (esim. Salvatoren huonompi tuotanto ja Eddings), joten miksei sitten omanikin joskus näkisi päivänvaloa. Ei se niin paskaa voi olla!

Töllötintä en edes omista, koska sen tarjoama hapatus ja passiivisuus on pääsääntöisesti ajanhukkaa. Mielisarjani ja elokuvani ostan DVD:inä tai katson suoraan netistä - parhaassa tapauksessa hyödynnän molemmat kanavat. Suosikkisarjoistani mainittakoot Futurama ja elokuvista Noiduttu sydän.
Transylvanian ruusu

« Vastaus #266 : 02.Heinäkuu 2011, 14:07 »

Olen 40-vuotias nainen ja sairaseläkkeellä, terveydentilani on... vaihteleva. Rakastan kauhuromantiikkaa, inhoan varsinaista kauhua - gorea, kidutuspornoa jne - ja nykyisiä TV-sarjoja en viitsi katsella, ovat lähinnä ajanhukkaa.

Unpolluted passions make life richer.
Liskojen yö

« Vastaus #267 : 18.Heinäkuu 2011, 14:27 »

Täältä löytyy -84 syntynyt naispuolinen otus. Perheeseen kuuluu mies, 8kk ikänen poika ja lisäksi vielä neljä kappaletta kissoja :)

Työpaikka löytyy, mutta tällä hetkellä päivät kuluu kotiäitinä. Aika näyttää missä vaiheessa koittaa paluu töihin...Harrastuksiin kuuluu pääasiassa lukeminen (mm. Stephen King, James Patterson, Michael Connelly, Tess Gerritsen...) ja kauhuleffat, joita tulee hamstrattua välillä turhankin tehokkaasti :)

Telkkaria harvemmin tulee tuijoteltua, varsinkaan nyt kun tarjonta on mitä on...Kylmä rinki löytyy hyllystä kaikkien tuotantokausien muodossa ja alkuvuodesta onnistuin koukuttamaan itteni Sons of Anarchyyn, joten seuraavaa tuotantokautta odotellessa täytyy varmaan hankkia kaksi ensimmäistä, jotta ei pääse vierotusoireet iskemään :)
Ukkosenjumala
Iku-Turson edustaja

Asuinpaikka: Oulu
« Vastaus #268 : 24.Heinäkuu 2011, 23:28 »

Ehkä on asiallista esittäytyä nyt kun vastuunkantoakin on laitettu.

Olen siis Oulu SF-seura Iku-Turson edustaja tällä foorumilla ja minuun voi ottaa yhteyttä asian tiimoilta. Vaikka taitaa olla lähinnä kosmeettista, koska muitakin on. MaKo on ainakin useimmille tuttu ja lisäksi Katsujaan voi ottaa yhteyttä. Mutta näillä mennään. Iku-Turso on ollut nyt kesän hieman epäaktiivinen, mutta lupaan siihen tulevan muutosta syksyn aikana. Pysykää siis kuulolla tällä foorumilla ja meidän blogissamme http://kokkolintu.wordpress.com

Tuossapa Iku-Tursosta. Sitten vähän minusta. Fantasiaa ja scifiä olen lukenut ja katsonut niin kauan kuin jaksaa muistaa. Ensimmäiset scifi-kirjat joita olen lukenut muistelisin olevan Asimovin Säätiö-sarjaa ja Burroughsin Mars-kirjat, Tarzaneita unohtamatta. Seikkailu- ja dekkarikirjallisuuskin on aina jotenkin osunut oikeaan hermoon. Lukemisen määrä on vuosien varrella vaihdellut. Välillä enemmän, välillä vähemmän, elämäntilanteesta ja omasta viitseliäisyydestä riippuen. Sama koskee leffoja ja sarjakuvia. Muita harrastuksia on konsolipelaaminen ja frisbeegolf. Tai ainakin sellaisia harrastuksia, joita jaksan aktiivisesti jatkaa. Varsinkin frisbeegolf kesäisin.

Ammatiltani olen puualan artesaani ja käsityöt ovatkin monella tavalla lähellä sydäntä eikä se rajoitu pelkästään puun työstöön. Vaikka useimmiten tähän tulee esteeksi oma laiskuus ja sopivat työtilat. Tähän tulee toivottavasti ainakin jossain määrin muutosta uuden työn kautta, jonka aloitan viikon päästä. Aika näyttää.
Lilitu

« Vastaus #269 : 02.Elokuu 2011, 14:46 »

Kirjauduin tänne, koska Iivari väitti Turun Finnconissa, että kannattaa. Se ei olisi riittänyt, mutta pakko päästä mukaan prinsessanpudotukseen!  Virnistää

Olen lukenut scifiä jo silloin, kun Asimov vielä kirjoitti. Vanha kunnon avaruusooppera sopii minulle, Lois McMaster Bujold vuoden 2012 Finnconissa on kuin juuri minulle valittu.

Aikaisen avaruusoopperan vika oli se, ettei niissä juuri naisia näkynyt. Olin jo kyllästyä koko genreen, kun Butlerin ja Russin teokset avasivat uudenlaisia näkymiä.

En hyljeksi niitäkään kirjailijoita, jotka toisinaan eksyvät myös spefin ulkopuolelle. Luen Lessingin ja Atwoodin tekstejä sujuvasti laidasta laitaan. Ja on tunnustettava, että toisinaan luen myös sellaisia kirjailijoita, jotka kirjoittavat vain valtavirtatekstejä.  Hymyilee

Kun lapset olivat pieniä, lukeminen jäi vähemmälle. Nyt he ovat kaikki koululaisia, ja kirjat mahtuvat taas elämääni! Minulla on vuosien aukko paikattavana, mutta eiköhän se siitä, kirja kerrallaan.
Maethril

Asuinpaikka: Suomessa ;P
« Vastaus #270 : 02.Elokuu 2011, 19:51 »

Ajattelinkin että täällä tämmöinen ketju löytyy, mut ehtinyt (lue jaksanut) etsiä sitä itse. Kas kummaa se tulikin itsestään tyrkylle, joten sananen minultakin.

Itse olen uusi vanha uusi jäsen, ekaa kertaa tosin silti esittäytymässä. Olin suhteellisen uusi sillä vanhalla mukavan mustalla foorumilla kun se vaihtoi ulkomuotoaan. Jonkun hieman yli puolisen vuotta taisin siellä vaikutella, ellen jopa vuoden.
Sit tuli se uusi vaalea foorumi, rehellisesti sanottuna en koskaan oikein mieltynyt siihen. Mutta ei tarvinnutkaan kun samaan aikaan intoni kirjoittaa katosi elämäntilanteiden muutoksien vuoksi.
Nyt sit pari päivää sitten tupsahdin tänne takaisin kun muistin paikan olemassa olon. (bongasin linkin kirjanmerkeistä  Pyörittää silmiään )
Olin kuitenkin taas muutama kuukausi sitten tarttunut uudestaan kynäni varteen ja näin toivottanut vanhan ystäväni takaisin elämään.

Hmmh, nyt pitäisi varmaan kertoa jotain itsestäni.

Elikkäs. Olen 25v ikuiseen sinkkuuteen vannoutunut karvanaama, luonteeltani yltiö rauhallinen, ellen jopa tylsä. Joskin luulen et miun epämääräinen huumorintajuni vähentää tuota tylsyyden terää, ainakin hieman.

Ulkoisista piirteistä sen verran et mult löytyy ruskeat silmät, syysheinän väriset hiukset, parran sukuinen systeemi löytyy leuastakin. Vaatetus pyörii paljon reisareiden, mustien teepaitojen ja maihareiden ympärillä. Pituutta hiuskarvan verran yli 179 ja paino jossain 76-80 tienoilla.

Musiikkimakuni on varsin laaja, kuuntelen vähän kaikkea kunhan se kuulostaa kivalta omaan korvaan. Mut pääsääntöisesti kuuntelen rokkia ja metallia, sit myös jpopia ja jrockia.

Leffamakuni on kans hivenen hankala määritellä kun silläkin saralla katselen mielelläni vähän kaikkea mikä vaikuttaa itselleni katsomisen arvoiselta. Mut synkähköt & fantasiahenkiset leffat iskenee hituse paremmin kuin muut.

Kirjoissa olen ajan kanssa ruvennut yhä enemmän ja enemmän rajoittumaan, dekkari-, fantasia-, seikkailu-, jännitys- ja sotakirjallisuuteen.
Nykyään lempikirjailijoitani pitkälti on Clive Cussler, Robert Jordan, R.A Salvatore, Sven Hassel, Juha Vuorinen, Stephen King ja David & Leigh Eddings.
Muita mun listoille huomion arvoisia kirjoittajia on Robin Hobb, J.R.R Tolkien (jonka arvo mun listoilla on joka vuosi tippunut hitaasti, tosin Silmarillion on ja pysyy huipulla) Agatha Christie ja Terry Pratchett.

Harrastuksina mult löytyy lukeminen, musiikinkuuntelu, pelaaminen, dataaminen, kirjoittelu, animen katselu, mangan lueskelu ja random lenkkeily.

Lemmikkejä ei ole ja rehuja ei ole löytynyt enää pariin vuoteen. Ei sitten monta vuotta nurkkaa vihreyttäneen jukka palmuni kuolemisen jälkeen.

Mut eiköhän siinä ollut ihan tarpeeksi meikäläisen esittelyksi.

~Se ken ensimmäisenä uhrautuu, on aina saava kunnioitusta~
~~Mie olen mie ja sie olet sie, mut keit hyö on?~~
Warghast

Asuinpaikka: Vantaa
« Vastaus #271 : 25.Elokuu 2011, 19:19 »

Hei.
mun nimi on Jarmo ja oon 28 vuotias. Oon asustellut nyt parivuotta täälä pääkaupunkiseurulla, alunperin oon kotoosin pohojanmaalta, Lapuan lakeuksilta.

Pros:
minulla on hyvä mielikuvitus ja käytän sitä harrastuksissani. Kirjoitan juuri ensimmäistä pitkää tarinaani, jonka on tarkoitus jopa saada julkaistuakin. Vapaa aikani kuluu tämän tarinan parissa, piirrellen erilaisia fantasia aiheisia kuvia ja lukiessa tai kaveriporukalla yhteisen television äärissä.

tarinoita, piirroksia yms. löytyy deviantArtista nimellä Oldowl.

cons:
Ujo kun pieni etana. Sosiaalisesti yhtä avautuva. Lähinnä kaveripiiri saa rennon keskustelun ilmoille. en juo, en polta, enkä ymmärrä vessahuumoria.

additional info:
folklore friikki, historia-holisti, magia-tieturi ja kävelevä omituisten tiedonmurujen käsikirja.  Iskee silmää
Moira

« Vastaus #272 : 29.Elokuu 2011, 19:34 »

Heips,
Olen ollu kirjautuneena tänne jo jonkin aikaa mutta en ole vielä esittäytyny kun on aina siirtynyt ja siirtynyt "kiireiden vuoksi" no joo mikä vale. En ole vaa saanu aikaiseksi kun olen harvemmin vieraillut.

Olen 25 nainen Pohjois-Karjalasta.

Ammatiltani olen suurtalouskokki.
Harrastuksiini kuuluu lukeminen, moottoripyöräily (nykyisin enimmäkseen enduropyörällä opettelu) , maalaaminen ja käsityöt. niin ja liikunta muutaman kerran vuodessa.

Ylä-asteella hurahdin fantasia ja scifi kirjallisuuteen/elokuviin ja sillä tiellä ollaa.
Erityisiä suosikkejani kirjailijoita on Terry Pratchett, Robin Hobb, J.R Wart, Tolkkien ja uusimpana Gena Showalter.
Elokuvista erityisesti Veren Vangit ovat kaikessa hauskuudessaa ollut suosikkini jo pitkää ja tietenkin Taru Sormusten Herrasta trilogia.

Mitäköhän sitä muuta kertoilisi..
miul on kieroutunut huumorin taju ja tykkään kerätä korkokenkiä. Hymyilee

Billy

Asuinpaikka: Jyväskylä
« Vastaus #273 : 09.Syyskuu 2011, 21:43 »

No terve vaan kaikille  Cool

Ei voi sanoa, että olisin uusi jäsen, koska se ei pidä ollenkaan paikkaansa, mutta sen verran epäaktiivisesti käyn seuraamassa/kirjoittelemassa tänne mitään, että vasta nyt huomasin esittäytymispalstan.. Shame on me.  Surullinen

Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan vai miten se meni  Hymyilee leveästi

Elikkäs Pohjois-Savosta kotoisin oleva, tosiaan nykyisin Jyväskylässä asusteleva, kohta aikuisuuden saappaisiin ja auton rattiin pääsevä, pikku-neiti.

Harrastelen itsekseni pyöräilyä ja rullaluistelua ja kaikkea, missä on pyörät alla  Iskee silmää Lenkkeilyä ei tueta (varsinkaan näillä polvilla). Lukeminen ja musiikin kuuntelu kuuluu myös elämääni, mutta nykyään hieman epäaktiivisemmin kuin aikaisemmin "villissä nuoruudessani".

Olen myös tolkuttoman rakastunut korkokenkiin (taisi joku muukin olla, vai kuvittelinko vain  Iskee silmää  ), kylpyammeessa löhöilyyn, pikkujyrsiöihin sekä kauniisiin lehtikuvamaisemiin kaukaisista paikoista, joihin joskus toivon pääseväni.
Eli kauniisti sanottuna olen toivoton romantikko. Voisi myös sanoa, että olen hömpsähtänyt, iloinen sekä vähän hessu hopo (jos ymmärrätte mitä tarkoitan  Hymyilee leveästi ).

En kyllästytä enempää teitä, joten toivottavasti tämä antoi jonkinlaisen käsityksen minusta.  Hymyilee
Kazeno

Asuinpaikka: Hollola
« Vastaus #274 : 16.Lokakuu 2011, 21:09 »

Iltoja ja öitä,

sillä tosiaan alkaa nukkumaanmenoaika painaa päälle! :)

Googletin muutaman minuutin erinäisiä tarinafoorumeita heikoin tuloksin, kunnes viimein muistin että hei, olin joskus kaukaisina aikoin (silloin kun minä olin nuori) Risingshadowin jäsenenä. Pyörin täällä ennen Sunellena (joku saattaa jopa muistaa tarinani kaiken aikaa nukkuvasta sankarittaresta), mutta kun on tässä hieman ikää lisäillyt, ihmiset täysin vieraita ja itsekin toivottavasti melkoisesti muuttuneena, päätin pistää 'uuden' nimimerkin pystyyn - tällä pyörin nykyään netissä aina silloin kun se on vapaana.

Asustelen jälleen Hollolassa pienen kierron jälkeen, päädyin spontaanisti opiskelemaan kokiksi ja olen toisella ja viimeisellä vuodellani. Ne ketkä ihmettelivät klo 9 nukkumaanmenoaikaa, työharjoittelu alkaa kuudelta ja heräilen siinä puoli viiden aikoihin.

Miksi sitten päädyin takaisin tänne... Täytyy tunnustaa että iski yhteisön kaipuu. Pyörittää silmiään Pelailin ennen WoWia ja killan johtajana olin kaikkien kanssa tekemisissä, mutta nyt kun on tuostakin huumeesta otettu ero, on iskenyt hämmentävä lisä aikaan jota pitäisi käyttää, mieluusti tehden jotain mielestäni mieluista.

Monet varmaan tähän mennessä huomanneet kuinka paljon rakastan lausehirviöitä.

Mutta tosiaan, nyt kun aikaa on käsissäni paljon enemmän, Steam on ladattu ja silti toivoisi jotain muutakin tekemistä kuin pikseleiden murhaaminen peleissä. Olen muutaman viikon ajan jo pohtinut josko aloittaisin taas kirjoittamisen, ja näin tein vaikkakin errrrrrittäin onnahtelevasti. Kauhistuin itsekin. Nolostunut  Blogia kirjoittelen jonkin verran (= erittäin harvoin), mutta totesin että voisi olla kiva liittyä suomenkielisiinkin keskusteluihin sen sijaan että solkkaisin vaivaista englantiani ja vielä yksikseni.

Tykkään ottaa omituisia kuvia peleistä (mutta etenkin maisemat iskevät), kirjustella omituisia, parjaavia tekstejä (voit huviksesi googlettaa The Ultimate Chicken Soup Story, jos tärppäisi blogistani - vuosia vanha tarinani mutta hyvin tyypillistä tekstiä minulta), pelailla kuten olettaa voi, lueskella - olen ahkera mangafoxin ja fanfiction.netin käyttäjä - mutta luultavasti eniten vietän aikaani vain istuen Skypessä juttelemassa brittipojalleni. Jups, lankesin etäsuhteeseen.

Nykyinen suhteeni kirjallisuuten on latistunut melkoisesti aikaisempiin vuosiin verrattuna, mutta nyt kun aikaa on siunaantunut *cough, wow, cough* lisää, olen palaillut entisen harrastukseni pariin, ja tämä tarkoittaa myös sitä että olen jälleen pitkästä aikaa alkanut keskustella hyvän ystäväni kanssa tämän kirjoittamista tarinoista (syy miksi innostuin taas itsekin kirjoittamaan). Kirjoja luen harvemmin, ihan laiskuuttani, mutta eivät nekään täysin pölyssä ole. Lempikirjailijoita en välttämättä menisi kuitenkaan mainitsemaan - olen aina kiinnittänyt valitettavan vähän huomiota nimiin, oli kyse sitten kirjailijoista tai muusikoista. Minua kiinnostaa vain tuotos, ei sen tekijä. Epäilemättä epäkohteliasta kyseisiä tekijöitä kohtaan, mutta en koe tätä kuitenkaan lakia rikkovaksi tekijäksi.

Mutta huomena uudet kujeet ja vanhat metodit. Tällä hetkellä en ehdi kaivautua foorumin syövereihin, vuode näyttää aavistuksen houkuttelevammalta.
Vartie

« Vastaus #275 : 25.Lokakuu 2011, 15:06 »

Ytimekkäästi:

28 v, lähtöisin periferiasta, nyt helsinkiläinen. Häkellyttävä, jo yhden tutkinnon tuottanut opiskelukuvio johtamassa tällä hetkellä lääkärinuralle. Taustalla tyypillinen fantasianuoruus, joka toimi porttina roolipeli- ja larpkulttuuriin. Kirjoittamiseen upposi paljon aikaa ennen lukioikää, mutta siitä eteenpäin kirjalliset aktiviteetit koulutöiden ja ajoittaisten larp-hahmorykäisyjen ulkopuolella ovat tahtoneet jäädä.

Noin vuosi sitten päätin (en ensimmäistä kertaa, mutta aiemmista ei jäänyt paljon näytettävää), että tahdon taas pystyä hyvällä omallatunnolla väittämään harrastavani kirjoittamista. Osallistuin nanowrimoon. Sitten kirjoitin ihan menestyksekkäästi pari novellia Novaan. Sitten Portin kisaan. (Olen huono aikaansaaja ilman ulkoista painetta.) Nyt pitäisi keksiä, miten hyvä vire pidetään yllä ja kuinka Ihan Oikea Kirja vielä puristetaan ulos, ja näissä aikeissa pitkällisen lurkkailun jälkeen kirjaudun foorumille. Halajan palautetta! Ja toisaalta myös muiden tekstien kommentointi on ihan viihdyttävää, että ehkäpä voisin myös antaa jotakin yhteisölle.

Niin, ja olisi mukavaa tutustua uusiin, ehkä vähän samanhenkisiinkin ihmisiin.
H.C.

Asuinpaikka: Tuusula
« Vastaus #276 : 01.Marraskuu 2011, 08:25 »

Hei.

Olen kolmekymppinen kauppatieteiden jatko-opiskelija; ehkä parin vuoden päästä väitellyt jos hyvin menee. Perheen kanssa asutaan Tuusulassa ja vapaa-aika menee taloa rempatessa ja nyrkkeilyseuran parissa.

Löysin tänne sivustolle kun etsin tietoa ja neuvoja hyvistä scifi-kirjoista. Oma kiinnostus scifiin alkoi lapsena lahjaksi saaduista Jules Vernen ja Isaac Asimovin kirjoista, tosin en oikein koskaan innostunut kunnolla lukemisesta ja lukion kirja-arvosteluja lukuunottamatta en enää lukenut oikein minkäänlaista fiktiota. Viime keväänä (tarkemmin joskus helmi-maaliskuussa 2011) innostuin enkä ensimmäistä kertaa elämässäni kunnolla lukemaan. Käänteen teki Alastair Reynoldsin Revelation Space joka sai muuten pitkät työmatkat bussissa tuntumaan yhtäkkiä aivan liian lyhyiltä. Vajaan kolmenkymmenen, tämän vuoden aikana, luetun kirjan jälkeen voin sanoa olevani pahasti koukussa lukemiseen. Jo mainitun Reynoldsin lisäksi olen tykästynyt mm. Iain M. Banksin, M. John Harrisonin, Jeff Vandermeerin ja Gene Wolfen kirjoihin ja iso kasa divareista ja muualta haalittuja kirjoja lojuu jo hyllyn täytteenä odottamssa että ehdin niiden pariin.
Ana

« Vastaus #277 : 17.Marraskuu 2011, 16:00 »

Harmaan syyspäivän ratoksi tutkailin sivustoa ja päätin liittyä mukaan.

Olen neljättä vuosikymmentä lähestyvä äiti Suomen rannikolta ja fantasiakirjat ovat uponeet minuun jo vuosien ajan. Koska perhe ja työ vievät suuren osan ajastani, saatan viipyillä varjoissa, mutta silloin tällöin myös lupaan avata suuni, varsinkin Leirinuotiolla.
Emwt

Asuinpaikka: Joensuu
« Vastaus #278 : 24.Marraskuu 2011, 20:11 »

Hei ihmiset ja muut öttiäiset.

Minä olen melkein 19-vuotias naiseläjä ja olen hiippaillut Risingilla katselemassa jo vuosi kausia. Lähinnä olen etsinyt täältä luettavaa ja tulevia kirjauutuuksia, mutta nyt sitten päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja rekisteröityä ihan oikeasti.

Tällä hetkellä totuttelen elämään Joensuussa, muutin tänne opiskelemaan englannin kieltä ja kääntämistä yliopistolla. Opiskelu vaikuttaa näin puolen vuoden perusteella aikasen mukavalta puuhalta on myös osasyynä näiden tunnusten luontiin. Lähitulevaisuudessa olisi tarkoitus tehdä kyselytutkimusta käännöskirjallisuudesta ja kysely postataan myös tänne.
Alun perin olen kotoisin Vantaalta ja käyn edelleen pääkaupunkiseudulla säännöllisesti (niin usein kun on varaa).

Harrastuspuolesta sanottakoon, että olen lukemisen suhteen kaikkiruokainen vaikka luen enimmäkseen fantasiaa, korkeimmalla omilla listoilla tällä hetkellä Martin ja Robin Hobb. Tuntuu olevan vähän eeppisempi kausi menossa :) Historiallista fiktiota ja scifiä ja kauhuakin tulee luettua, vaikka pienemmissä määrin.

Aloitin fantasian lukemisen ala-asteen viimeisinä vuosina Redwallin Taruista, ja ne ovat vieläkin nostalgisella tasolla lähellä sydäntä. Niistä edistyin Forgotten Realmseihin ja luin läpi sekä Cunninghamin että Salvatoren tuotannot. Samoihin aikoihin luin myös Tarun Sormusten Herrasta ynnä muun asiaan kuuluvan sekä Potterit. Myönnän kuuluvani Potter-sukupolveen :) Niitä seurasivat sitten vähän laajemmat tutkiskelut genressä.

Muuta elämää ja harrastuksia ovat eläimet, joita en tällä hetkellä omista lainkaan koska opiskelija-asuminen on vähän kettumaista siinä mielessä. Tyydyn rapsuttelemaan muiden elukoita ja kotona käydessä kahta sekarotuista koiraa, karjalan jääräkoira Omppua ja suomen tohvelipaimen Tilkkua. Aikaisemmin minulla oli kesyrottia useampikin lauma peräkkäin ja kyllä niitä taas taloudesta löytyy kunhan kämppätilanne muuttuu parempaan suuntaan.
Minä tulen varmasti viihtymään täällä, eli nähdään foorumeilla!
Käreitär

« Vastaus #279 : 10.Joulukuu 2011, 11:32 »

Hei kaikki.

Huitelen vielä muutaman kuukauden 20 vuotiaana. Nykyisin elelen suuren osan vuottani Kainuussa, jonne muutin opintojen perässä Keski-Suomesta. Joskus kauan, kauan sitten muistan Risingin ensimmäisen kerran löytäneeni ja vihdoin päätin myös rekisteröityä käyttäjäksi.

Ykkösharrastus on varmaan videopelaaminen, johon opinnotkin vahvasti liittyvät. Kaikki fantasiaan, kirjoittamiseen ja pelaamiseen ylipäätään liittyvä eivät kuitenkaan jää kauaksi taakse. Kaverin pöytäroolipeliä olen pelannut jo pidemmän aikaa ja ensi vuoden puolella olisi tarkoitus aloittaa oma kamppaniani.

Aina hetkittäin innostun kirjoittamaan enemmänkin, mutta enimmäkseen tällä hetkellä raapustan kasaaan raapaleita ja lyhyitä novelleja. Muutama suurempi projekti pyörii taka-alalla odottamassa seuraavan juonikuvion avautumista. Nanowrimoon olen osallistunut muutaman kerran.

Suurimpia suosikkikirjailijoitani ovat Terry Pratchett, J.R.R. Tolkien, Robin Hobb, and Brent Weeks.

Aika, mikä koululta, pelaamiselta ja lukemiselta jää, käytän enimmäkseen kielten opiskeluun, piirtämiseen tai maalaamiseen, musiikkiin ja liikkumiseen.

Sivuja: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 19   Siirry ylös