kesä 19

• Emelie
  • Fere

Facebook

Sivuja: 1 [2]   Siirry alas
Kirjoittaja Aihe: Finncon 2012 Tampereella  (Luettu 2536 kertaa)
Velhoruhtinatar

« Vastaus #20 : 18.Heinäkuu 2012, 21:57 »

Jos irkkaatte, tulkaa myös kanavalle #finncon IRCnetissä, höpistään conin aikana siellä (ja kaikkihan on jo kannulla #risingshadow). Hymyilee

Iivari

Asuinpaikka: Vantaan Jokiniemi (ja muu elämänalue)
« Vastaus #21 : 20.Heinäkuu 2012, 11:06 »

Jos ihmettelette, miksi Rising on tämän viikonlopun ajan hiljainen, voi se johtua siitä, että Finncon on nyt!

Olen niitä tapahtumia
joita ei käsitellä perinteisillä luukuilla.
Pekka Kejonen
Aemilia

Asuinpaikka: hml
« Vastaus #22 : 20.Heinäkuu 2012, 14:32 »

Con alkaa olla kasassa ja ensimmäiset ohjelmat alkavat.

Ravintola Juvenes palvelee Finnconissa yliopiston ravintolassa ja Alakuppilassa conin alueella. Alakuppila on auki lauantain. Yliopiston ravintolassa on myös anniskelualue.

ps. Minä olen nyt ehkä hieno, koska staffipaita on turkoosi ja siinä on marssivia robotteja.

A good many dramatic situations begin with screaming.
Velhoruhtinatar

« Vastaus #23 : 20.Heinäkuu 2012, 23:13 »

Semmonen con-perjantai. En ehtinyt nähdä vielä ohjelmaa, mutta sitäkin enemmän tuttuja. Ehkä tämä tästä vielä alkaa. Aamulla olisi tarkoitus herätä mahdollisimman aikaisin ja tulla ainakin miittiin. Jos ette itse ehdi sinne (tai mun ohjelmiin), niin conzinen toimitukseen yllä mainitun ravintolan takatiloihin saa tulla moikkaamaan. :)

Iivari

Asuinpaikka: Vantaan Jokiniemi (ja muu elämänalue)
« Vastaus #24 : 20.Heinäkuu 2012, 23:48 »

Minä ehdin jopa yhteen ohjelmaan, se oli aiheeltaan "Perustetaan scifiyhdistys!", ja siellä oli vahva Rising-edustus paikalla :-) Hauskaahan tässä oli jo, mutta huomenna lisää!

Olen niitä tapahtumia
joita ei käsitellä perinteisillä luukuilla.
Pekka Kejonen
Velhoruhtinatar

« Vastaus #25 : 21.Heinäkuu 2012, 17:12 »

Toinenkin Finncon-päivä ohi. Kaikki Risingin järjestämät ohjelmanumerot olivat ihan menestyksiä, varsinkin Nälkäpeli etc. -paneeli oli aivan ääriään myöten täynnä. Onneksi myös panelistit olivat tulessa, joten aika huimaa. :)

Illalla on vielä bileet Telakalla, sinne. Meikäläisen 1/3 toimittamaa conzinea pääsee ihastelemaan tämän linkin takaa, kolmosnumerokin ilmestynee tässä vielä tämän illan aikana myös verkossa.

Velhoruhtinatar

« Vastaus #26 : 25.Heinäkuu 2012, 21:13 »

Fantan kuvia conista!

Sivuja: 1 [2]   Siirry ylös