Skie
« Vastaus #80 : 28.Helmikuu 2012, 04:56 » |
Palaten ajassa eiliseen, Katinka miinusti Faunilta 2 pistettä muttei muuttanut pisteitä tuohon listaukseen, eli heivaan tässä Faunilta pisteet.
Fauni 7 Irvikissa 9
Klonkku 0 (-2) Kuolema 7 Näkki 5 Riipitsiip 9 Rölli 8 Saapasjalkakissa 8 (+1) Totoro 10
Ja nirhaan Klonkun.
Add oil la!
Camaro
Asuinpaikka: Kotikontu
« Vastaus #81 : 28.Helmikuu 2012, 08:45 » |
Fauni 7 Irvikissa 9 Kuolema 8 (+1) Näkki 3 (-2) Riipitsiip 9 Rölli 8 Saapasjalkakissa 8 Totoro 10
Kuolema äärettömän sympaattinen hahmo ( ja pitää kissoista, kukaan, joka pitää kissoista, ei voi olla paha) Näkki alkaa olla päiväysvanha hahmo.
Katinka
« Vastaus #82 : 28.Helmikuu 2012, 11:08 » |
Fauni 5 (-2) Irvikissa 9 Kuolema 8 Näkki 3 Riipitsiip 9 Rölli 8 Saapasjalkakissa 9 (+1) Totoro 10
Fauni on hämärä ja pelottava hahmo. :S (Oikeutusta Faunille voisi tietysti hakea sen pikkutytön psyykeestä, mutta kun se tyttökin on niin tyhmä. Eikö sulle sanottu, ettei siitä pöydästä syödä?!)
Jos jokin ei meinaa onnistua, muistakaa, että vika voi olla maailmassa eikä teissä. - Matti Räsänen, Kotus
Logikärmes

« Vastaus #83 : 28.Helmikuu 2012, 13:48 » |
Fauni 6 (+1) Irvikissa 9 Kuolema 8 Näkki 1 (-2) Riipitsiip 9 Rölli 8 Saapasjalkakissa 9 Totoro 10 Itse pidän faunista nimenomaan siksi, että se on niin karmiva.
"The dog is a peasant and the cat is a gentleman." - H. P. Lovecraft, Cats And Dogs
haplotus

Asuinpaikka: Oulu
« Vastaus #84 : 28.Helmikuu 2012, 14:13 » |
Fauni 6 Irvikissa 9 Kuolema 9 (+1)
Näkki (-2) Riipitsiip 9 Rölli 8 Saapasjalkakissa 9 Totoro 10
MarieMarie
Asuinpaikka: Raahe
« Vastaus #85 : 28.Helmikuu 2012, 14:54 » |
Fauni 6 Irvikissa 9 Kuolema 9 Riipitsiip 9 Rölli 9 (+1) Saapasjalkakissa 9 Totoro 8 (-2)
Tässä on koe, jonka avulla saat selville. oletko saattanut päätökseen tehtäväsi maan päällä: Jos vielä olet elossa, tehtäväsi jatkuu.
Vanamo

« Vastaus #86 : 28.Helmikuu 2012, 15:45 » |
Fauni 6 Irvikissa 9 Kuolema 9 Riipitsiip 9 Rölli 7 (-2) Saapasjalkakissa 9 Totoro 9 (+1)
Vastaisku!
Hiistu
« Vastaus #87 : 28.Helmikuu 2012, 16:35 » |
Fauni 6 Irvikissa 9 Kuolema 9 Riipitsiip 9 Rölli 8 (+1) Saapasjalkakissa 7 (-2) Totoro 9
Rölli on sydämeltään sivistynyt. Saapasjalkakissa on öykkäri.
Pane Onneni taskuusi ja pidä huolta, ettet kadota sitä. Pistä se siihen taskuun, missä ei ole reikää!
Antti
« Vastaus #88 : 28.Helmikuu 2012, 17:15 » |
Fauni 6 Irvikissa 9 Kuolema 9 Riipitsiip 9 Rölli 6 (-2) Saapasjalkakissa 8 (+1) Totoro 9 Nyt olen kyllä Hiistun kanssa eri mieltä siitä, kuka on öykkäri.  Minäkään en koskaan ole tykäänyt peikoista.
Iivari
« Vastaus #89 : 28.Helmikuu 2012, 22:54 » |
Fauni 6 Irvikissa 9 Kuolema 7 (-2) Riipitsiip 9 Rölli 7 (+1) Saapasjalkakissa 8 Totoro 9
Kun Näkki on poissa, suomalaisen kulttuurin päivänä täytyy tukea Rölliä! Kuolema ei uhkaa suomalaista kulttuuria, hyvä niin.
Olen niitä tapahtumia joita ei käsitellä perinteisillä luukuilla. Pekka Kejonen
Louhikäärme
« Vastaus #90 : 28.Helmikuu 2012, 23:38 » |
Fauni 6 Irvikissa 10 (+1) Kuolema 7 Riipitsiip 9 Rölli 7 Saapasjalkakissa 6 (-2) Totoro 9
Tää äänestys on liian pieni kahdelle kissalle. Eikä epäilystäkään siitä, kumpi on mainiompi mirri.
Jaragil

« Vastaus #91 : 29.Helmikuu 2012, 00:04 » |
Fauni 6 Irvikissa 10 Kuolema 7 Riipitsiip 9 Rölli 8 (+1) Saapasjalkakissa 4 (-2) Totoro 9
But the raven, sitting lonely on the placid bust, spoke only That one word, as if his soul in that one word he did outpour. - Edgar Allan Poe: The Raven
Tiuku
« Vastaus #92 : 29.Helmikuu 2012, 00:07 » |
Fauni 6 Irvikissa 10 Kuolema 7 Riipitsiip 9 Rölli 9 (+1) Saapasjalkakissa 2 (-2) Totoro 9 Vähän satusuomalaismusiikkia iltaan: linkki. Allu Tuppurainen on kyllä hieno tekijä, laulutkin säveltänyt ja sanoittanut itse.
« Vastaus #93 : 29.Helmikuu 2012, 00:22 » |
Saapasjalkakissan satuhan on hieno! Kissa hoitaa hommat kotiin puijaamalla kaikkia. Fauni 6 Irvikissa 10 Kuolema 7 Riipitsiip 7 (-2) Rölli 9 Saapasjalkakissa 3 (+1) Totoro 9
Until one day, the boundary gives way.
Feylana

Asuinpaikka: Hämeenlinna & Helsinki
« Vastaus #94 : 29.Helmikuu 2012, 01:01 » |
Kappas vain, kun viime yönä ehti Dyn postata kun kirjoitin ja sitten muutin hienosti pisteenantoni ja huups kun jäi pisteet laskematta.
Fauni 7 (+1) Irvikissa 10 Kuolema 7 Riipitsiip 7 Rölli 9 Saapasjalkakissa 1 (-2) Totoro 9
Ja koska en enää ketään haluaisi miinustaa tästä sakista, menkööt vähennykset nyt Saapasjalkakissalle jonka elokuva ei ollut yhtä ihastuttava kuin sama kissa sivuroolissa. Fauni on awesome.
senhän tietää kaikki nuo, nuo jotka kuusta valon juo ja aamun värit silmissään tuo maailmaan
Moonlord

Asuinpaikka: Lapua
« Vastaus #95 : 29.Helmikuu 2012, 01:51 » |
Fauni 8 (+1) Irvikissa 8 (-2) Kuolema 7 Riipitsiip 7 Rölli 9 Saapasjalkakissa 1 Totoro 9
Skie
« Vastaus #96 : 29.Helmikuu 2012, 06:56 » |
Fauni 8 Irvikissa 6 (-2) Kuolema 7 Riipitsiip 7 Rölli 9 Saapasjalkakissa 1 Totoro 10 (+1)
Add oil la!
haplotus

Asuinpaikka: Oulu
« Vastaus #97 : 29.Helmikuu 2012, 09:06 » |
Fauni 8 Irvikissa 7 (+1) Kuolema 7 Riipitsiip 7 Rölli 7 (-2) Saapasjalkakissa 1 Totoro 10
Katinka
« Vastaus #98 : 29.Helmikuu 2012, 11:41 » |
Fauni 6 (-2) Irvikissa 8 (+1) Kuolema 7 Riipitsiip 7 Rölli 7 Saapasjalkakissa 1 Totoro 10
Rasimus
« Vastaus #99 : 29.Helmikuu 2012, 12:14 » |
Fauni 6 Irvikissa 9 (+1) Kuolema 7 Riipitsiip 7 Rölli 7
Saapasjalkakissa -1 (-2) Totoro 10
Oli ihan pakko kun oli mahdollisuus. Toinen kissa kuitenkin saa mennä voittoon.
Badassingly: You son of the questionable heritage.