Ensiksi kysymys: MIKSI IHMEESSÄ pitäs laittaa tekstiä spoilerin alle kun näköjään tuolla otsikossa lukee, että *spoilereita*??

Sain jo luettua aikaa sitten tuon uusimman eli
Uudestisyntynyt rakastaja ja täytyy sanoa, että pidin <3
Tää kirja oli vähän sellainen raikas tuulahdus koska parin aiemman kirjan aikana oli meno vähän alkanut kalkkeutua, mut jotenkin tää kirja herätti koko miljöön uudelleen eloon! Hurraa! Jaksoi taas nauraa typerille vitseille ja oli ihan kiva lueskella juttua muistakin veljeksistä. Kiva, että heitä pyörähti tarinassa mukana.
Tohr on ollut itselle aika mitäänsanomaton hahmo, mutta aloin pitämään tyypistä tässä kirjassa vaikka olisin halunnut pariin otteeseen potkia tyypin kuvitteellisia palleja sinne minne päivä ei paista koska se kohteli Autumnia niin tökerösti! Tottakai oli osittain ymmärrettävää kun suri Wellsietä, mut silti. Muuten ei oikeastaan herättänyt tää Wellsien suremis-kuvio erikoisempia tuntoja. Odotin paljon enemmän uuden parin yhteisiä hetkiä.
Autumn oli kiva persoona, jonka ajattelin olevan sellainen alistuva, mutta kävi selväksi, että tämän vampyyrin nenille ei välttämättä hypitäkään.
Johnin ja Xhexin juttu ei kauheasti jaksanut kiinnostaa ja olihan tuo nyt arvattavissakin kun Xhex on muutenkin sellainen sähikäinen.
Ei lessereitä, jes!
Ah, olen jotenkin rakastunut näihin toisiin sotureihin, mut samalla vihaan niitä koska ne yrittää suistaa Wrathin valtaistuimeltaan. Xcor on yhtä aikaa kiinnostava ja raivostuttava persoona. Vähän ehkä yllätti tää sen ja Laylan kuvio ja mielelläni lukisin siitä lisää. Vielä kun tähän soppaan lisätään Qhuinn ja mahdollinen vauva niin huhuh!
Blay & Qhuinn - ehdottomasti kirjan parhaita sivuhahmoja jälleen kerran. Huippu se kohtaus, jossa Blay sai raivarit Laylan ja Qhuinnin ansiosta. Ja siinä kirjan lopussa kun Q:n ja B:n katseet kohtasivat käytävällä, ah <3 En niin millään jaksas ottaa niiden kirjaa!
Ai, niin...
BDB:n Insider's Guide tulee suomeksi 15.4! Eli siis sisältää kuuden ekan kirjan speksejä, veljesten hauskoja haastatteluja, Wardin mietteitä, poistettuja kohtauksia ja suurin odotuksen kohteeni eli Father Mine - novelli, joka kertoo Bellasta ja Zsadistista <3 Mulla on tää enkuks, mut ihanaa on päästä lukee suomeks ku ymmärtääki kunnolla jotain

Ja muuten hienoo, et sai tohon Veck-asiaan vähän ees selvennystä. Tosin sit harmittaa ku on lukenu BDB - kirjan jo aikoja sitten ja vasta paaaljon myöhemmi tulee toi sen kirja
15.2 muuten tulee Langenneet enkelit - sarjan toinen suomennos "Himo".