torstai

• Echramath
  • jPekka
  • Alice

Sivuja: 1 2 3 [4]   Siirry alas
Kirjoittaja Aihe: J. R. Ward *spoilereita*  (Luettu 5742 kertaa)

Asuinpaikka: Itä-Suomi
« Vastaus #60 : 19.Joulukuu 2012, 20:50 »

Ensiksi kysymys: MIKSI IHMEESSÄ pitäs laittaa tekstiä spoilerin alle kun näköjään tuolla otsikossa lukee, että *spoilereita*??  Pyörittää silmiään

Sain jo luettua aikaa sitten tuon uusimman eli Uudestisyntynyt rakastaja ja täytyy sanoa, että pidin <3

Tää kirja oli vähän sellainen raikas tuulahdus koska parin aiemman kirjan aikana oli meno vähän alkanut kalkkeutua, mut jotenkin tää kirja herätti koko miljöön uudelleen eloon! Hurraa! Jaksoi taas nauraa typerille vitseille ja oli ihan kiva lueskella juttua muistakin veljeksistä. Kiva, että heitä pyörähti tarinassa mukana.

Tohr on ollut itselle aika mitäänsanomaton hahmo, mutta aloin pitämään tyypistä tässä kirjassa vaikka olisin halunnut pariin otteeseen potkia tyypin kuvitteellisia palleja sinne minne päivä ei paista koska se kohteli Autumnia niin tökerösti! Tottakai oli osittain ymmärrettävää kun suri Wellsietä, mut silti. Muuten ei oikeastaan herättänyt tää Wellsien suremis-kuvio erikoisempia tuntoja. Odotin paljon enemmän uuden parin yhteisiä hetkiä.

Autumn oli kiva persoona, jonka ajattelin olevan sellainen alistuva, mutta kävi selväksi, että tämän vampyyrin nenille ei välttämättä hypitäkään.

Johnin ja Xhexin juttu ei kauheasti jaksanut kiinnostaa ja olihan tuo nyt arvattavissakin kun Xhex on muutenkin sellainen sähikäinen.

Ei lessereitä, jes!

Ah, olen jotenkin rakastunut näihin toisiin sotureihin, mut samalla vihaan niitä koska ne yrittää suistaa Wrathin valtaistuimeltaan. Xcor on yhtä aikaa kiinnostava ja raivostuttava persoona. Vähän ehkä yllätti tää sen ja Laylan kuvio ja mielelläni lukisin siitä lisää. Vielä kun tähän soppaan lisätään Qhuinn ja mahdollinen vauva niin huhuh!

Blay & Qhuinn - ehdottomasti kirjan parhaita sivuhahmoja jälleen kerran. Huippu se kohtaus, jossa Blay sai raivarit Laylan ja Qhuinnin ansiosta. Ja siinä kirjan lopussa kun Q:n ja B:n katseet kohtasivat käytävällä, ah <3 En niin millään jaksas ottaa niiden kirjaa!

Ai, niin... BDB:n Insider's Guide tulee suomeksi 15.4! Eli siis sisältää kuuden ekan kirjan speksejä, veljesten hauskoja haastatteluja, Wardin mietteitä, poistettuja kohtauksia ja suurin odotuksen kohteeni eli Father Mine - novelli, joka kertoo Bellasta ja Zsadistista <3 Mulla on tää enkuks, mut ihanaa on päästä lukee suomeks ku ymmärtääki kunnolla jotain

Ja muuten hienoo, et sai tohon Veck-asiaan vähän ees selvennystä. Tosin sit harmittaa ku on lukenu BDB - kirjan jo aikoja sitten ja vasta paaaljon myöhemmi tulee toi sen kirja  Ep&#228;varma 15.2 muuten tulee Langenneet enkelit - sarjan toinen suomennos "Himo".

“Welcome to the wonderful world of jealousy. For the Price of admission, you get a splitting headache, a nearly irresistible urge to commit murder, and an inferiority complex. Yippee.” (Wrath, DL)
Emelie

« Vastaus #61 : 20.Joulukuu 2012, 07:42 »

Ensiksi kysymys: MIKSI IHMEESSÄ pitäs laittaa tekstiä spoilerin alle kun näköjään tuolla otsikossa lukee, että *spoilereita*??  Py&#246;ritt&#228;&#228; silmi&#228;&#228;n

... Lähinnä kohteliaisuudesta toisia kohtaan, jos he eivät vaikka ole vielä lukeneet samaa kirjaa kuin mistä itse kirjoittaa mietteitään? Ja jos samaan viestiin kirjoittaa jostain muusta kuin itse kirjasta, mutta aiheeseen liittyen (esim. yleisiä mietteitä sarjasta), niin ne voivat jäädä toisilta huomaamatta/lukematta, koska he saattavat välttää koko viestin lukemista liian suurien spoilerien pelossa.  Hymyilee

Lainasin tämän Insider's Guiden kirjastosta viikolla, ja jonkun verran selailin sitä. En nyt juurikaan ymmärrä tämän kirjan funktiota, ehkä tosifanit saavat siitä jotain lisäiloa.  Hymyilee Vilkaisin haastatteluja, mutta ne oli aika puuduttavia. Mutta tuo Father Mine -novelli kyllä kiinnostaa.

Lainaus käyttäjältä: Tiuku
Jo Halusta arvostelua kirjoittaessani suhtauduin skeptisesti siihen, että enkelisarja tulisi lopulta paljon mitenkään eroamaan ekasta sarjasta. Kyllä Halu itsessään oli vielä kiinnostava, mutta entäs nyt sitten kun kaikki oikeasti yllättävät kortit on ehditty vetää esiin? Ei toivoakaan. En tietysti kylläkään ole lukenut sarjaa vielä tuota pidemmälle.

Kunhan Ward nyt jaksaisi pitää järjen päässään kirjoittaessaan kirjojensa parien välisestä vetovoimasta, lähinnä siitä seksuaalisesta. Vampyyri-sarjassa se menee jo yli, niillä kun tuntuu housuissa kiristävän 24/7... Ja jollain hämmentävällä tavalla tämän enkelisarjan mielenkiintoa lisää se, että se jopa oikeasti saattaa loppua sen 7 kirjan jälkeen. Ellei sitten Ward koe tarpeelliseksi parittaa myös näitä langenneita enkeleitä....

Asuinpaikka: Itä-Suomi
« Vastaus #62 : 26.Joulukuu 2012, 12:53 »

Olen nyt tässä joulun alla saanut luettua uudelleen ekat BDB-kirjat ja en kyllä yhtään ihmettele miks tähän sarjaan alunperin rakastuin  Nolostunut Nää soturit nyt vaan on niin ihkuja, huumori parhautta ja romantiikka räiskyvää. Zsadist on kyllä edelleen suosikki ja tulee olemaan <3

Asuinpaikka: Itä-Suomi
« Vastaus #63 : 15.Huhtikuu 2013, 15:26 »

Tänä vuonna enkuksi tullut Lover at Last suomennetaan vielä täksi syksyksi! Nimi tulee olemaan kornisti Rakastaja - vihdoinkin ja sen julkaisupäivä on 15.9.

Lisäksi Ward oli puhunut siihen tyyliin, että ensi vuonna tulisi taas jatkoa sarjaan ja kirjan nimi tulisi olemaan The King ja se kertoisi Wrathin näkökulmasta. Hiukan yllätti tämä koska olin niin odotellut Laylan kirjaa ja Wrath ei oikeastaan kiinnosta yhtään.

Pauliah

« Vastaus #64 : 25.Huhtikuu 2013, 14:03 »

Ihan mahtava kirjasarja!! Ensimmäisestä kirjasta lähtien täysin koukussa, ja kun kirja on avattu niin sitähän ei käsistä lasketa ennenkuin on kokonaan luettu!  Nolostunut

Olin niin täpinöissäni Uudesti syntyneen rakastaja:n jälkeen, että tuli luettua Rakastaja viimeinkin englanniksi samointein kun ilmestyi!
Ihan mahtava kirja! Mitään en paljasta, mutta voin kertoa että itku irtos lopussa :')
Sivuja: 1 2 3 [4]   Siirry ylös