keskiviikko

Olipa kerrantnjrp79 vastaustaklo 09:57
Man of Steel (Teräsmies)tnjrp11 vastaustaklo 09:49
Euroviisut 2013 MalmössaEmelie16 vastaustaklo 08:09
Sivuja: [1]   Siirry alas
Kirjoittaja Aihe: Theran RPG - hieman erilainen roolipeli  (Luettu 444 kertaa)
Hefadmun

« : 16.Kesäkuu 2012, 23:29 »

Heya! Roolipelit joista olen tällä palstalla lukenut.. keskittyvät lähinnä foorumien ympärille. En tiedä kuinka tuttu nyt esittelemäni alusta on.. mutta IMHO.. se on suorastaan loistava, bene!

Puhun todellakin  Habbo Hotellin pohjalle kasatusta nk. 'retrohotellista'. Tällä retrohotellilla tarkoitetaan käyttäjien tekemää hyvin paljolti habbo hotellin kaltaista chat/pelialustaa, joka ei pyri tekemään rahaa. Kaikki tavara ja lisäsisältö on usein ilmaista. Tämä mahdollistaa lukemattomien huoneverkostojen kasaamista loputtomalla budjetilla. Puhun siis visuaalisen ulkopuolen saaneesta roolipelistä.

Tiedän että moni varmasti lopetti viestin lukemisen jo sanan 'habbo' jälkeen.. mutta uskokaa pois.. Näillä alustoilla on esiintynyt roolipelejä (habbo.fi.ssä tunnetuin lieni Ènelya -niminen fantasiaroolipeli) alkuajoista nykypäivään asti. Nykyisin Suomen Habbo Hotel tahtoo toimia vain turhauttavien esiteinien perseilypaikkana... toisin oli ennen. Puhumani retrohotelli on myös kovin esiteinipainotteinen, mutta.. suljettujen ovien takana on hyvä toimia.

Hyvän tuttuni kanssa olen aloittanut projektin, jonka tarkoituksena on kasata tähän retrohotelliin toimiva roolipeli. Johtuen tästä.. lapsellisuuden suuresta määrästä.. ajattelin etsiä pelaajia hieman fiksummista piireistä.

En ala vaivaamaan itseäni roolipelistä selittämisellä turhaan.. joten, mikäli olet kiinnostunut -> jätä ihmeessä viesti niin lisäilen aikanaan tarkempaa infoa.

- Hef
« Viimeksi muokattu: 16.Kesäkuu 2012, 23:56 kirjoittanut Hefadmun » tallennettu