kesä 20

• Dragan
  • Portia

Facebook

Sivuja: [1] 2   Siirry alas
Kirjoittaja Aihe: Hyvää juhannusta!  (Luettu 891 kertaa)
Velhoruhtinatar

« : 22.Kesäkuu 2012, 11:47 »

Ajattelin tässä vain toivottaa juhannukset kaikille. Olemme Iivarin kotimaisemissa Sotkamossa tältä erää - missä te vietätte juhannuksenne?

Tapsa

« Vastaus #1 : 22.Kesäkuu 2012, 12:17 »

Helsingissä, mutta ihan juhannustunnelmat täälläkin on! Hyvää aattoa!

Hiistu

Asuinpaikka: Tampere/Vihti
« Vastaus #2 : 22.Kesäkuu 2012, 12:31 »

Vihdissä. Illalla pitäisi nähdä kokko. Ja miulla on kala!  Hymyilee leveästi

Sievää juhannusta kaikille!

Tavallaan.
Silvien

Asuinpaikka: Angar Olindri
« Vastaus #3 : 22.Kesäkuu 2012, 13:10 »

Kalat on hyviä, varsinkin paistettuna. -Kaupunkijuhannus, mansikoita, uusia perunoita ja olutta. Ja Deep Purplea. Latinan opiskelu voi kuulostaa perverssiltä joten sanon sen sijaan että rakennan haarniskaa.
Warghast

Asuinpaikka: Vantaa
« Vastaus #4 : 22.Kesäkuu 2012, 13:24 »

Hyvää Juhannusta. Vantaalla kissavahtina hyvän kirjan ja keksipinon kanssa.
Astorethein

Asuinpaikka: Parkano
« Vastaus #5 : 22.Kesäkuu 2012, 14:27 »

Juhannus menee kotioloissa, eikä koko viikonloppuna ole töitäkään häiritsemässä. Jääkaappi on täynnä olutta, siideriä ja rasvaista liharuokaa, joten ravinnonsaanti on kunnossa. En luultavasti tee mitään erikoista, mutta eipä se haittaa. Tietysti jos oikein kunnolla repäisen, saatan poiketa paikallisessa kapakassa kietaisemassa parit naamaan.

Ensin katsottiin Kauniit ja rohkeat, sitten tapettiin Seppo!
Pisania
Risingin aktiivi

Asuinpaikka: Vallis Gratiae
« Vastaus #6 : 22.Kesäkuu 2012, 14:41 »

Kotona nököttelen, ikävät puuhat kuten imurointi ja tiskaus saatiin tänään alta pois, joten voi hyvällä omallatunnolla vähän laiskotella, kuunnella musaa ja lukea läjäpäin mielenkiintoisia kirjoja. Tosin pitää sitä päivittäin hiukan uhrata aikaansa myös opparille ja enkun etäkurssin esseelle brittiläisen ja suomalaisen huumorin eroista. Ulkonakin voisi käydä, jos ei sada. Eli eipä tämä juhannus oikeastaan mitenkään poikkea tavallisesta arjestani.

If Ignorance Is Bliss, Why Aren't There More Happy People?
Tiuku

Asuinpaikka: Kuunsillan kartano, T**ku
« Vastaus #7 : 22.Kesäkuu 2012, 16:59 »

Moneskohan juhannus taas lie, kun muu perhe lähti tahoilleen viettämään aikaa hyvässä seurassa ja minut hylättiin kotiin yksikseni ja ilman autoa. Ihmisten ilmoille pääsisin jos intoutuisin kävelemään 16 kilometriä kaupunkiin. Todella mieltäylentävää. No, illalla tulee telkkarista lapsuuteni lempielokuva Jumanji (meidän perheessä tunnettu paremmin nimellä Jumanki), joten sentään melkoista nostalgiaa tiedossa Näyttää kieltä

Hyvää juhannusta.
Mirre-Kala

Asuinpaikka: Turku
« Vastaus #8 : 22.Kesäkuu 2012, 18:06 »

Ensimmäinen juhannus Turussa. Eipä noita suunnitelmiakaan tullut pahemmin tehtyä. Ajattelin tästä kohtsillään lähteä ulos piirtelemään ja istuksia jossain nätissä paikassa niin pitkään kuin viitsin ja tarkenen ja mennä illan päälle laittamaan kamat ja kämpän matkustuskuntoon, kun sunnuntaiaamuna junailen sitten viimein Lappiin. Voishan sitä yöllä jonkun leffankin katsoa, tai vaikka pelata videopelejä, niin kuin olen koko kesän aikonut. (Kummasti tänä kesänä on tuo aurinkoinen sää vetänyt puoleensa enemmän, ennen olin ihan kiltti nörtti ja varjostin ikkunat kirjavuorilla.) Eli yleiseen lomailun ja valvomisen merkeissä vietän jussini. Hymyilee

Että hyvät jussit vaan kaikille!
Rasimus
Velhoruhtinas

« Vastaus #9 : 22.Kesäkuu 2012, 20:52 »

Kotosalla Hesassa. Vieläpä ihan yksikseen kun muu perheväki on mökillä saunomassa. Sauna onkin ainoa asia, mitä jään kaipaamaan tästä Jussista, muuten on kaikki reilassa: Tonnikalasalaattia, grillimakkaraa, liköörejä ja paskoja tv:stä tulleita leffoja (maltan tuskin odottaa perinteistä Juhannus-kalkkunaa, eli tällä kertaa Atoria!) joten hyvä yö pitäisi olla tulossa.

Viimeksi kun mä tota yritin Juhannuksena, mua ei päästetty sisään koska ei ollut papereita. Olin todella otettu, sillä en ole enää mikään nuori kolli  Hymyilee leveästi

Badassingly: You son of the questionable heritage.
punnort

« Vastaus #10 : 22.Kesäkuu 2012, 20:53 »

Hyvää juhannusta, älkääkä hukkuko keulaportti auki!
Velhoruhtinatar

« Vastaus #11 : 22.Kesäkuu 2012, 22:25 »

Anoppilassa sukulaismies haluaa katsoa jalkapalloa. Varsin... juhannus siis. No, ehkä kohta jotain muutakin. Käytiin katsomassa Vuokatissa kokkoa, täytyy sanoa että paskin ikinä näkemäni tuikku: surkean pieni ja paloi parin kunnon lieskan jälkeen hetkessä. Mutta pikkumuksut paikan päällä tykkäs, ja se lienee se pääasia...

Elenna

Asuinpaikka: Pirkanmaa
« Vastaus #12 : 23.Kesäkuu 2012, 00:11 »

Hyvää juhannusta! Kotosalla järven rannalla kuluu tämä(kin) juhannus, mukana menossa lauma sukulaisia. :)

My name is Sherlock Holmes. It is my business to know what other people don’t know.
Hiistu

Asuinpaikka: Tampere/Vihti
« Vastaus #13 : 23.Kesäkuu 2012, 11:55 »

Kokko nähtiin, mutta kaverin kanssa tuntui yhä, että pitäisi juhannusta jotenkin muutoinkin vielä juhlistaa.

Haettiin kotoa sitten makkarapaketti ja ajeltiin mökille (naapurikunnan korpeen) grillaamaan. Peilityyni metsälampi, ristinsielua missään, ensimmäisten lintujen laulelu täydellisessä hiljaisuudessa, vaaleneva taivas.

Ihan jees.  Näyttää kieltä

Tavallaan.
Antti

« Vastaus #14 : 23.Kesäkuu 2012, 15:14 »

Piti ensin lähteä perheen kanssa kokkoa katsomaan mutta väsähdettiin ja katsottiinkin Yön ritari. Pyörittää silmiään
Ihan kivasti se meni näinkin.
Rasimus
Velhoruhtinas

« Vastaus #15 : 24.Kesäkuu 2012, 19:08 »

Höh. Jäi jotenkin tyhjä olo. Tuli syötyä ja juotua ja katsottua elokuvia ja nautittua yllättävän hyvästä ja lämpimästä säästä. Sitten yht'äkkiä seuraavina päivinä oli koleaa, sateista ja fiilis oli tylsä velton väsynyt "siinäkö kaikki?". Huomenna taas töihin.

Badassingly: You son of the questionable heritage.
Velhoruhtinatar

« Vastaus #16 : 24.Kesäkuu 2012, 19:09 »

Jep, huomenna taas töihin... viikon loman jälkeen työpaikkalle ihmettelemään, kun kaikki muut lähtevät (paljon pidemmille) lomille.

Lachesis
Kriitikko

Asuinpaikka: Espoo
« Vastaus #17 : 25.Kesäkuu 2012, 08:19 »

Mökillä appivanhempien ja kälyn+miehensä+kesyrotan kanssa. Nuo ei harrasta kokkoja (henkilökohtaisesti iso menetys), mutta saunaa, grillailua ja sellaista oli kyllä. Myös säädytön määrä sääskiä. Lauantaina istuin katolla auringossa lukemassa, mikä on mökkeilyn suurimpia riemuja. Kolmivuotiaassa poikasessa oli taas pitelemistä, mutta enimmäkseen se sai remuta isovanhempiensa huomassa.

Valomuurin tuolla puolen
nopeuden kantamattomissa
Maailmanherra
Neurovelho
****

« Vastaus #18 : 25.Kesäkuu 2012, 16:37 »

Juhannus meni perinteiseen tyyliin eli viinaa juomalla. Tuli sitä vähän coniteltuakin.

En ole rasisti, olen espoo- ja audirealisti.
Piru Naiseksi

« Vastaus #19 : 25.Kesäkuu 2012, 17:59 »

Perinteitäni minäkin noudatin keskikesän juhlaa viettäessäni: tanssittajattomat juhannustanssit ja talviturkki pois  -17 -asteisessa vedessä, jota tosin väitettiin +17 -asteiseksi. Valokuviakin tuli otettua matkan varrelta mutta näen vasta, kun kehitytän filmin.
Sivuja: [1] 2   Siirry ylös