kesä 20

Viimeisin keikka jonka näit?la_pirata33 vastaustaklo 12:26
Minkä levyn ostit viimeksi 3la_pirata195 vastaustaklo 12:20
LapsetNafisan41 vastaustaklo 11:50
Sivuja: 1 2 3 [4]   Siirry alas
Kirjoittaja Aihe: Juonittelua Ökypoliksessa (Infoa tulevasta!)  (Luettu 4259 kertaa)
Radoxeald Lectunium

« Vastaus #60 : 27.Elokuu 2007, 19:49 »

Kiitän Kommenteistanne, Mor, Metu ja Dun (ja muuten, "Metu" on kaimana sille makkaralle Iskee silmää).
Lainaus käyttäjältä: Dunarthon
Kuitnekin seuraava osa voisi liittyä jo johonkin muuhun kuin pelkkiin salamurhayrityksiin.
Miten niin jo? Vastahan tässähän on seurattu niitä vain joku kolme lukua Virnistää.

No joo, kuten Herge jo sanoi, ne ovat keskeinen osa tarinaa, mutta se juoni sai tässä sellasen käänteen, että homma etenenee  vähän muuhunkin suuntaan - vaan se spoilereista.

Kommentoikaa vaan lisää. Vaikka siitä sivuseikasta, että Lars oikeasti muistutti tätä tyyppiä

Dunarthon

Asuinpaikka: Kiuruvesi
« Vastaus #61 : 27.Elokuu 2007, 20:12 »

Kyllähän se on selvää, että tyyppi, joka pilaa kaiken yritetään päästää päiviltä, mutta mukava olisi saada jotain muutakin sisältöä kuin pelkkiä salamurhia. No joo, olihan tuossaki mukavia sivuhenkilöitä (jotka päästettiin päiviltä).
Muukalainen

« Vastaus #62 : 27.Elokuu 2007, 23:03 »

Taas kerran laadukas jatko-osa, ja luulen jopa tunnistaneeni erään cameon Iskee silmää
Tosiaan alkaa pikku hiljaa kyllästyttämään jatkuvat "Joukko ryslantilaisia yrittää salamurhata henkilön X mutta lopulta kaikki menee pieleen" kaavat, muttei vielä hälyttävässä määrin.

Muuten, kuka ihme tuo teidän linkittämä heebo on?
*väistelee kivitystä, koska ei tiedä*

"Saako täällä särkeä jos on muukalainen?"
Dranagh

Asuinpaikka: Jyväskylä
« Vastaus #63 : 28.Elokuu 2007, 12:56 »

Kiitos kommenteistanne, Dunarthon ja Muukalainen! Nähtävästi tuo salamurhien määrä alkaa nakertaa osaa lukijoistamme, mutta ottakaa huomioon: jos Larsin ympärillä ei olisi pyörinyt kaikkea tätä toimintaa, luvusta olisi tullut pahasti alipitkä (tai lyhyt, jos halutaan käyttää virallista suomea), miettikääs sitä. Mutta jos asia noin paljon painaa, voin lopettaa kirjoittamisen kokonaan...

Siis murhaamisien kirjoittamisen, ellei ihmisten listimisen jatkaminen (tai ainakin sen yrittäminen) ole aivan välttämätöntä tarinan kannalta. Silloin on vain parasta nöyrästi tottua niihin

Mitä?! Onko minun ymmärrettävä etteivät ihmiset tunnista GROUCHO MARXIN kuvaa?!?! PYHÄINHÄVÄISTYS!!

Not. Mutta yksi kuuluisista Marxin näyttelijäveljeksistähän tuossa kuvassa on. Minusta oli vain niin ruton hauskaa tehdä Larsista hänen näköisensä. Et silleen.
Dranagh

Asuinpaikka: Jyväskylä
« Vastaus #64 : 12.Lokakuu 2007, 14:36 »

Jaaha. Edellisestä osasta on sitten melkein kaksi kuukautta ja tarina oli vajonnut leirinuotion kolmannelle sivulle. Noh, moni varmaan jo ehti luulla tätäkin tarinaa kuolleeksi ja kuopatuksi, mutta kyllä se vielä elossa sinnittelee. Siinä ja siinä.

No niin, lienen tässä vaiheessa selityksen velkaa. Nyt en tosin voi vedota töihin tai edes Radon poissaoloihin, vaan opintoihin. Niin, velihän tiettävästi käy siellä Jyväskylän Lyseon lukiossa joka arkipäivä, joten se ei jouda ajattelemaan tätä tarinaa, ja vaikka en itse päässyt yhtään mihinkään opiskelemaan, joudun pyhittämään suuren osan ajastani avoimen yliopiston historian tentteihin lukemiseen. Ei hyvä. Kaiken lisäksi pienoinen ideakato - ei siis mikään kovin iso kuitenkaan - vaivaa meikää yöt ja päivät. Sekään ei ole hyvä.

Mutta mikä on tällä hetkellä suurin tarinanviivästyttäjä on vaihtuneet henkilökohtaiset intressit. Parodia alkaa mun ja veljen mielestä olla pikkasen... epäkiinnostava kirjallisuuden laji tällä hetkellä, ettei me senkään vuoksi saada uutta ja varsinkaan hyvää matskua aikaiseksi. Totta puhuen tuo vakavamielinen kauhu-/fantasia-/sotakirjallisuus on aina ollut meikäläisen intressejä lähempänä, mistä siirrytään jouhevasti viimeisimpään viivästymisen syyhyn. Musamaailma ja kauhufantasia-black metal on nimittäin alkanut kiehtoa taas siinä määrin, että olen innostunut jälleen kirjoittelemaan uusia lyriikoita. Koska oman sinfonisen bläkkisbändin perustaminen olisi kieltämättä mukavaa touhua, on sanoitusinspiraatio mussa ollut niin vahva, että mulla on jo periaatteessa yhden kokonaisen levyn biisien sanat valmiina. Sitten pitäisi siirtyä toiseen ja kolmanteen, joiden ideat on jo valmiiksi kypsyteltyinä. No, eihän tää bänditouhuilu tosin ole mun prioriteeteissa ensimmäisenä eikä edes viiden ensimmäisen joukossa, mutta täytyy takoa kun rauta on kuuma, mitä?

No niin, se syistä. Eli tarkoitus olisi jatkaa tätä tarinaa vähin erin, kunhan nuo yliopiston jutut pikkasen hellittää. Vuoden loppuun mennessä pitäisi olla valmista (toivottavasti reilusti sitä ennen), ja sitten voitaneen keskittyä seuraavaan parodiaan, niitä on kuitenkin kolme tulossa.

Mutta siinäpä onkin sitten suru-uutisen paikka: "Juonittelua Ökypoliksessa" jää yhteisen päätöksen vuoksi viimeiseksi Keskinkertaiseksi Saduksi Risingissa. Kyse on lähinnä kirjailijan toimesta: me olemme nimittäin velipojan kanssa harkinneet näitten tarinoiden julkaisemista tarinakokoelman muodossa, ja siksi ei olisi kovinkaan kannattavaa julkaista koko satsia tänne nettiin. Nykyisetkin tarinat kokevat kasvojenkohotuksia ja joitain lisäyksiä, jotteivat ne olisi täydellisinä valmiiksi luettavissa netissä. Nämä tarinat toimisivat siis eräänlaisina ”maistiaisina” niille, jotka olisivat kirjasta kiinnostuneita.

Toivottavasti ette nyt pahastu taikka järkyty suurenmoisesti, kyseessä on kuitenkin liiallisen spoilauksen välttäminen. Mutta toisaalta, jos näitä ei ikuna julkaista kirjana, niin sittenhän nämä jäävätkin nettitarinoiksi. Sen näkee sitten.

Tästä tuli nyt aikamoinen infopaukku, mutta koin nyt tarpeelliseksi tehdä vähän selkoa missä mennään.

Palaillaan (toivottavasti uuden osan merkeissä).
Dunarthon

Asuinpaikka: Kiuruvesi
« Vastaus #65 : 12.Lokakuu 2007, 15:36 »

Kyllä minä ainakin tuon ymmärrän. Itselläni on aina välistä samankaltaisia ongelmia. Siis että idea ei kulje. Se on vaan aina tarkoittanut tarinan jäämistä kesken. Myös se, että tämä jää viimeiseksi tarinaksi tänne on hyvin perusteltua tuon tarinakokoelman suunnittelun vuoksi. Kiitokset selonteosta. Se selvitti meille lukijoille (ainakin minulle), missä mennään.
Metusalem

« Vastaus #66 : 13.Tammikuu 2008, 21:39 »

Anteeksi nosto. Tarinan tilanne on itselleni mitä suurimmissa määrin epäselvä. Onko meillä enää varaa toivoa jatkoa? Kolme kuukautta on pitkä aika.
Radoxeald Lectunium

« Vastaus #67 : 13.Tammikuu 2008, 22:26 »

Omakohtaisesti en ole tainnut kirjoittaa tarinaan riviäkään sitten lokakuun. Kuten tuossakin sanottiin, Dranagh jämähti kirjoittamaan Bläkkis-runouttaan ja kaavailemaan bändiä samalla, kun minä kärsin huumorin puutteesta, hurahdin foorumiropettamaan ja säädin Risingin lyhytnovellikilpailun tuotostani.

Ja nyt kun Dranagh, tämän tarinan isä, painui armeijan suolakurkkuihin väh. puoleksi vuodeksi, tarina lienee minun mielestäni virallisestikin jumissa. Löysin itseni tänä viikonloppuna ottamassa itseäni niskasta kiinni ja jatkamassa vähäsen sarjan kuutososaa (jota siis EI tulla julkaisemaan Riisissä), mutta Ökypolis-tarinamme ei saa luultavasti jatkoa ennen kuin Dranagh pääsee armeijasta (lomia huomioimatta, niistä en osaa sanoa juuta taikka jaata). Itseltäni puuttuu tarinan jatkamiseen sekä inspiraatio että oikeus.

Eli onko toivoa jatkosta? Se riippunee siitä, kuinka kauan veli viihtyy Kainuun prikaatissa, ja siitä löytyykö häneltä - tai minulta - motivaatiota herättää tätä tarinaa enää henkiin Risingissa.
Kliffaa olisi myös saada koko Sarja kansien väliin, mutta siihen saattaa kestää vielä vuosia.

Mutta näillä eväillä: en usko. Ehkä myöhemmin voin paremmalla ajalla selitellä tarkemmin, kun saan Dranaghinkin mielipiteen asiasta (tai jos hän itse pääsee kertomaan syntyjä syviä), ehkä koko roska julkaistaan hamassa tulevaisuudessa muussa muodossa, mutta ei nyt, ei lähiaikoina eikä varmaan vielä pitkään aikaan.

Aika näyttää.

LasaH

Asuinpaikka: Itä
« Vastaus #68 : 19.Tammikuu 2008, 22:57 »

No voihan nakkimakkara! Mitähän tästäkin seuraa? Ei ehkä olisi pitänyt lukea kaikkia osia peräkkäin, alkaa nimittäin salamurhaaminen maistumaan jo pikkuhijaa pahvilta, mutta en hirveästi muuta moitittavaa ökypoliksesta löydä. Paitsi eikun kyllä! viimeisimmässä osassa oli muutamia kirjoitusvirheitä joista joku taisikin mainita jotakin.

Tuo huumori puri ainakin minuun ja joissain kohdon oikeasti nauroinkin (enismmäisen osan valkeapuinen sankari jäi elävästi mieleen, eli toisin sanoen nauroin.). Myöskin dialogi oli aikas moista huippua, varsinkin kalle-pojan hammasharja puhe ja yymh... salamurhaajien keskustelu.

Ja btw Larshan on aikalailla samanlainen nimi kuin omani, onkohan henkilöissäkin jotain samaa?

- LasaH, väsyneenä hyvään parodiaan fantasiakirjoista ja miks ei myös sci-fistä

Ps: Milloin tulee seuraava osa?

Ja vielä lisää! Missähän tätä uutta tarian poikasta voisi sitten lukea Raxodeum, ellei risingissä? Eli mikä osote?
Metusalem

« Vastaus #69 : 20.Tammikuu 2008, 18:52 »

Anteeksi että vastaan asiaan osattomana.

Lainaus
Ps: Milloin tulee seuraava osa?

Lue edelliset viestit.

Tämän takia laitoin tämän viestin:

Lue!
Sivuja: 1 2 3 [4]   Siirry ylös