lauantai

• Echramath
  • Zisatto
  • Maailmanherra

Sivuja: 1 ... 25 26 [27]   Siirry alas
Kirjoittaja Aihe: Omituisia nettilöytöjä  (Luettu 57273 kertaa)

Asuinpaikka: Piikkiö
« Vastaus #520 : 17.Lokakuu 2011, 10:11 »

Tämä juttu ei itsessään ole omituinen, mutta käsittelee jossain määrin omituista netti-ilmiötä. Jutun mukaan Corgista on tulossa uusi LolCat.

"[Corgis are] like the new cats, the more sincere version of cats"
~ Caldwell Tanner
Antti

« Vastaus #521 : 30.Lokakuu 2011, 13:59 »

Tällä kertaa löytö tapahtui risingissä itsessään.

Sivuilla keikkuu kaiketi kurpitsan päähänsä saanut lepakko. Karkki vai kepponen?
Knox-setä

Asuinpaikka: Kiuruvesi
« Vastaus #522 : 31.Lokakuu 2011, 10:17 »

Knoxkin voi erehtyä, vaikka onkin ällistyttävän nerokas ihmiseksi. Ei, vaan minulla vain on aika vakaita mielipiteitä.

Your body and soul,
Each others' mate,
The twain shall split,
My blade to sate.
Rasimus

« Vastaus #523 : 04.Joulukuu 2011, 11:26 »

Katselinpa vähän inspiraatiota ja materiaalia erääseen kirjoitelmaan wanhan hywän ajan amerikkalaisperhe-elämästä, niin osuin ns. jackpottiin:

Kliseperhe

Rasimus

« Vastaus #524 : 10.Maaliskuu 2012, 16:11 »

Tääkin on valitettavasti englanniksi, mutta tältä sivustolta voi hakea apua akuuttiin ideapulaan miettiessä mistä kirjoittaisi tarinaa...

On muuten jotkut noista oikeasti kehityskelpoisia ideoita, suurin osa vain naurettavia.

Asuinpaikka: Piikkiö
« Vastaus #525 : 12.Maaliskuu 2012, 09:21 »

Surullista, mutta totta:
Rasimus

« Vastaus #526 : 06.Toukokuu 2012, 13:58 »

Vähän parempia netti-tv-sarjoja The Guildin tapaan (semiammattilaisvoimin tehty): Fallout: Nuka Break.

FreakyMike

Asuinpaikka: Rautjärvi
« Vastaus #527 : 15.Toukokuu 2012, 23:32 »

Lol.. Ei uskoisi minkälaisia pytinkejä kerjuurahoillakin syntyy. Yhden tuommoisen kustantamiseksi saa olla varmaan jo puoli sukua istumassa kupin kanssa pitkin läntisen euroopan katuja.  Näyttää kieltä

« Viimeksi muokattu: 24.Toukokuu 2012, 21:18 kirjoittanut FreakyMike » tallennettu
Hiistu
Velhoruhtinatar

Asuinpaikka: Tampere/Vihti
« Vastaus #528 : 16.Toukokuu 2012, 18:43 »

Iltapäivälehtien Hullu maailma -osastolta:

Zombie Preparedness Week: Are you ready?

Tahdotaan saada ihmiset varautumaan erinäisten luonnonkatastrofien, onnettomuuksien, tautiepidemioiden ynnä muiden varalle. Ja zombit nyt vaan on kuuminta hottia. "If you're ready for zombies, you're ready for any disaster." Näyttää kieltä

Pane Onneni taskuusi ja pidä huolta, ettet kadota sitä. Pistä se siihen taskuun, missä ei ole reikää!
Ansa

Asuinpaikka: SJK/VSA
« Vastaus #529 : 24.Toukokuu 2012, 20:49 »

Lisää RAM-muistia, ilmaiseksi!

The world is changing, the sun sets, and the vodka is coming to an end.
- Dandilion
FreakyMike

Asuinpaikka: Rautjärvi
« Vastaus #530 : 24.Toukokuu 2012, 21:25 »

Muoti-ilmiö missä teinitytöt muokkaavat itsestään nukkemaisia meikkien, vaatteiden ja piilolinssien avulla. (Ikään kuin vähän pidemmälle viety versio goottilolitameiningistä..)

« Viimeksi muokattu: 10.Syyskuu 2012, 23:51 kirjoittanut FreakyMike » tallennettu
Rasimus

« Vastaus #531 : 17.Heinäkuu 2012, 14:08 »

Mä oon aika tylsä kun en harrasta omituisia nettilöytöjä vaan vain mielenkiintoisia. Enkä edes keskustele näistä löydöistä vaan listaan vain topiin, vaikka juuri on menneillään ihmettely miksi Risingissä on paljon listausviestejä oikean keskustelun sijasta  Pyörittää silmiään

Itseasiassa, pitäisi varmaan tehdä kokonaan oma ketju netti-tv-sarjoista ja netti-elokuvista.

Joten jatketaan kivoilla löydöillä. Tällä kertaa lyhäri, joka osoittaa miksi Thomas Jane on ainoa oikea Tuomarin eli The Punisherin näyttelijä. Fanivoimin tehty lyhyt elokuva Dirty Laundry. Veristä K18-kamaa sitten toiminnan puolesta, joten alaikäiset katsovat ennen linkin avaamista etteivät vanhemmat ole paikalla.

Rasimus

« Vastaus #532 : 24.Heinäkuu 2012, 12:32 »

No niin. Nyt löytyi taas uusi seuraamisen arvoinen YouTube-kanava geekandsundry. Miten olisi Goon-sarjiksen lyhäripiirretty? Tai Conan-barbaari. Animaatio ei ole parasta mahdollista, mutta kuitenkin. Ai niin, ja onhan kanavalla tietenkin The Guildin tulevat uudet jaksot.

Seregil of Rhiminee

Asuinpaikka: Kotka
« Vastaus #533 : 01.Elokuu 2012, 23:50 »

Tässä on pari vahingossa löytynyttä Lovecraft-henkistä sivua:

Asuinpaikka: Piikkiö
« Vastaus #534 : 09.Marraskuu 2012, 14:43 »

Netin trollisyöttiskeptikkofoorumeilta löytyy jatkuvasti kaikkea kummaa, mutta tämä on kyllä kummallisinta mitä olen muutamaan viikkoon nähnyt:

Lisäksi ilmeisesti tämä liittyy samaan asiaan, en tosin ole vielä ymmärtänyt miten:
Viltsu292

« Vastaus #535 : 09.Marraskuu 2012, 17:24 »

Onko tää totta?
Echramath

« Vastaus #536 : 09.Marraskuu 2012, 17:37 »

V/Vm kohtaa Tykylevitsin kohtaa JS666:n kohtaa votkalle ja vähän muullekin haisevat venäläiset ukot näissä riemukkaissa videoissa.

What, are you a slubberdegullion? Are you a bashi-bazouk or something? Who the hell do you think I am? I'm the goddamn Haddock.
Sivuja: 1 ... 25 26 [27]   Siirry ylös