Valkyrie

« : 04.Huhtikuu 2007, 00:18 » |
Eli siis idea on hyvin yksinkertainen: Avaatte media playerin, pistätte sen soittamaan kappaleita satunnaisesti ja vastaatte niiden pohjalta kysymyksiin. Muistakaa laittaa jotain kommenttiakin, jos innostutte oikein. ^^ Mikä kappale soi kun isäsi saattoi äitisi raskaaksi? Paska Meininki (ja ässä hihassa) _Apulanta_(juuust...) Mikä kappale soi kun sinä synnyit? Last Drop Falls _Sonata Arctica_ (Enne, aivan saletisti.) Mikä kappale soi ensimmäisillä synttäreilläsi? Jumala _Apulanta_ (sehän mine tunnetusti olen.. xD) Mikä kappale soi kun valmistuit koulusta? Sign in Silence _Sonata Arctica_ (vahvasti sonatalla on elämä menny.. ) Mikä kappale soi kun ensimmäisen kerran harrastit seksiä? Don't say a word _sonata arctica_ (Uu, meni jopa nappiin.. xD) Mikä kappale soi kun rakastuit ensimmäisen kerran? Craveimage _Sonata Arctica_ (mistäköhän se nää kappaleet laittaa..) Mikä kappale soi kun poika/tyttöystäväsi kosii/sinä kosit? Rannalla _Indica_ Mikä kappale soi häissänne? Sacrifice _T.A.T.U_ (sopii hyvin mun häihin, ettenkö sanoisi) Mikä kappale soi, kun saitte ensimmäisen lapsenne? Viivakoodit _Apulanta_ Mikä kappale soi, kun kuolit? Dragostan Din Tei _O-zone_ (ainakin tiedän, miksi kuolin xD) Mikä kappale kuvaa koko elämääsi? Kristina _Maija Vilkkumaa_ (jälleen osuva valinta.. ^^;)
Steelsheen

« Vastaus #1 : 04.Huhtikuu 2007, 11:08 » |
Minä suorastaan rakastan näitä ^^ Mikä kappale soi kun isäsi saattoi äitisi raskaaksi? Within Temptation - The Howling (kas kun ei What Have You Done.. When we start killing ^^) Mikä kappale soi kun sinä synnyit? Enya - Willows on the WaterMikä kappale soi ensimmäisillä synttäreilläsi? Nightwish - Over The Hills And Far Away. Mitä tämä sitten kertoo tulevaisuudestani... Mikä kappale soi kun valmistuit koulusta? Evanescence - Hello Playground school bell rings again... Nih. Mikä kappale soi kun ensimmäisen kerran harrastit seksiä? Hans Zimmer - Malleus Maleficarum (Da Vinci -koodista). No reps ^^ Mikä kappale soi kun rakastuit ensimmäisen kerran? Howard Shore - Minas Tirith. Mikäs sen parempaa kuin rakastua poikasopraanon säestämänä  Mikä kappale soi kun poika/tyttöystäväsi kosii/sinä kosit? Gregorian - Where The Wild Roses Grow. Voi luoja. Pitää paeta kun vielä voi... Mikä kappale soi häissänne? Oratory - As OneMikä kappale soi, kun saitte ensimmäisen lapsenne? Celine Dion - A New Day Has Come. No niin, tämähän on lohdullista :) Mikä kappale soi, kun kuolit? Harry Gregson-Williams - Evacuating London (Narniasta). Mtäh, uusi maailmansota? Mikä kappale kuvaa koko elämääsi? Howard Shore - The Prophecy. Miettikääpä sitä sitten ^^
raksu

Asuinpaikka: Lohja
« Vastaus #2 : 04.Huhtikuu 2007, 13:02 » |
Mikä kappale soi kun isäsi saattoi äitisi raskaaksi? The Rasmus - First day of my life (miten on mahdollista, että minulla on 1 Rasmuksen kappale ja se soi JUURI nyt -_-)
Mikä kappale soi kun sinä synnyit? Tennis no Oujisama - Wonderful days (näinhän se, siitä ne loistavat päivät alkoivat :D)
Mikä kappale soi ensimmäisillä synttäreilläsi? Kotoko - crossed destiny (eeeh, ei näin :D)
Mikä kappale soi kun valmistuit koulusta? Kalmah - the third the magical (muahahahaa)
Mikä kappale soi kun ensimmäisen kerran harrastit seksiä? Scatman John - Scatman (aina ei voi mennä hyvin :D)
Mikä kappale soi kun rakastuit ensimmäisen kerran? Shrek soundtrack - I'm a believer (niinhän minä taidan olla :<)
Mikä kappale soi kun poika/tyttöystäväsi kosii/sinä kosit? My Chemical Romance - This is how I disappear (Ei sen niin kamalaa pitäisi olla kuitenkaan :D "pilalla loppuelämä"- tunnelmaa)
Mikä kappale soi häissänne? CMX - Taivaanääreläiset (positiivista ;o)
Mikä kappale soi, kun saitte ensimmäisen lapsenne? Iron Maiden - Heaven can wait
Mikä kappale soi, kun kuolit? Billy Talent - Where is the line (jehjoo)
Mikä kappale kuvaa koko elämääsi? Shiratori Emiko - Melodies of Life (english version) (ei voisi parempaa tulla tähän :])
Feylana

Asuinpaikka: Hämeenlinna & Helsinki
« Vastaus #3 : 04.Huhtikuu 2007, 13:43 » |
Siistiä, juuri kun sain kaikki kappaleet soittolistalle. ^^
Mikä kappale soi kun isäsi saattoi äitisi raskaaksi? Rhapsody ~ The Last Winged Unicorn (jeah. kertoisi ainakin jotain minusta o.o)
Mikä kappale soi kun sinä synnyit? Freedom Call ~ Island of Dreams (khuul. ^^)
Mikä kappale soi ensimmäisillä synttäreilläsi? Poets of the Fall ~ Lift (varsin söpöä.)
Mikä kappale soi kun valmistuit koulusta? My Chemical Romance ~ Drowning Lessons (no comments. -.-)
Mikä kappale soi kun ensimmäisen kerran harrastit seksiä? Sonata Arctica ~ World In My Eyes (toivotaan näin, olisi se ainakin tunnelman mukainen^^)
Mikä kappale soi kun rakastuit ensimmäisen kerran? Sonata Arctica ~ The Ruins of My Life (hyvin mahdollista, itse asiassa. )
Mikä kappale soi kun poika/tyttöystäväsi kosii/sinä kosit? Misfits ~ Hybrid Moments (onneksi ei tätä tule paljon kuunneltua. ^^)
Mikä kappale soi häissänne? Hellsing - Opening Theme (no, ei niitä kirkossa meinattu pitääkään.)
Mikä kappale soi, kun saitte ensimmäisen lapsenne? Sonata Arctica ~ White Pearl, Black Oceans (...tiedän ainakin, kuka sieltä hyppää.)
Mikä kappale soi, kun kuolit? Finger Eleven ~ Sick of It All (kuvaavaa.)
Mikä kappale kuvaa koko elämääsi? Poets of the Fall ~ Illusion and Dream
senhän tietää kaikki nuo, nuo jotka kuusta valon juo ja aamun värit silmissään tuo maailmaan
Hillo

« Vastaus #4 : 04.Huhtikuu 2007, 14:44 » |
Vähänkö hianoa! Mikä kappale soi kun isäsi saattoi äitisi raskaaksi? Rammstein - Herzeleid (no jaa...) Mikä kappale soi kun sinä synnyit? System Of A Down - Kill Rock 'N Roll (Kaipa tulen meän bändin kanssa sitten aikoinaan tappamaan sen, kun raiskaaminen ei enää riitä.) Mikä kappale soi ensimmäisillä synttäreilläsi? Killing Joke - The Death And Resurrection Show (Taisi olla aika hurja meno kun en muista niistä mitään.  Sinänsä sopii synttäriteemaan.) Mikä kappale soi kun valmistuit koulusta? Killing Joke - Exorcism (No tämä on jo jotain!  En kyllä ymmärrä sitten miksi. ) Mikä kappale soi kun ensimmäisen kerran harrastit seksiä? System Of A Down - Sugar (No jaa, tempo on kyllä vähän turhan nopea.) Mikä kappale soi kun rakastuin ensimmäisen kerran? Killing Joke - Unspeakable (  ) Mikä kappale soi kun tyttöystäväsi kosii/sinä kosit? Mokoma - Toista Maata (Voi ei...) Mikä kappale soi häissänne? Mokoma - Itken Silmät Päästäni (No on se nyt. Eipä taida olla oikein onnellinen avioliitto tulossa...) Mikä kappale soi, kun saitte ensimmäisen lapsenne? System Of A Down - Psycho ( ==>  ) Mikä kappale soi, kun kuolit? Reggae Roots - The Paragons - A Place Called Zion (Mm-m...) Mikä kappale kuvaa koko elämääsi? Ramones - I Don't Want To Grow Up (Aha. Ja henkinen ikäni on siis testin mukaan 39v... [Edit: Eipä sillä, seuraava kappale olisi ollut Killing Joken Medicine Wheel.]) Kyllähän tämä jo jotain musiikkimaustanikin kertoo...
« Viimeksi muokattu: 04.Huhtikuu 2007, 14:50 kirjoittanut Hillo »
Mietin vasta mitä ajatella.
Emerentia
Asuinpaikka: Vantaa
« Vastaus #5 : 04.Huhtikuu 2007, 16:23 » |
Välillä huvitti nämä omat kappaleet, mutta toiset olivat kyllä hiukan kaukaa haettuja...
Mikä kappale soi kun isäsi saattoi äitisi raskaaksi? Kamelot - A Feast for the Vain (en kyllä kommentoi)
Mikä kappale soi kun synnyit? Status Quo - You're in the Army now (tämä on kai selvä?)
Mikä kappalei soi ensimmäisillä synttäreilläsi? Sentenced - End of the Road (olisi kai paremmin sopinut seuraavaan?)
Mikä kappale soi kun valmistuit koulusta? Sentenced - Her Last 5 Minutes
Mikä kappale soi kun ensimmäisen kerran harrastit seksiä? CMX - Syysmyrkkylilja (tästä voi olla montaa mieltä)
Mikä kappale soi kun rakastuit ensimmäisen kerran? Dimmu Borgir - Alt Lys er Svunnet hen (paha sanoa kun en osaa norjaa)
Mikä kappale soi kun poika/tyttöystäväsi kosii/sinä kosit? Carmina Burana, Omnia sol temperat (älkää kysykö.)
Mikä kappale soi häissänne? Mors Principium Est - Parasites of Paradise (ei sinne Paratiisiin pääse meikäläinen muuten kuin loisena?)
Mikä kappale soi, kun saitte ensimmäisen lapsenne? Hector - Lumi teki enkelin eteiseen (toivottavasti ei ole enne)
Mikä kappale soi kun kuolit? CMX - Ei yksikään
Mikä kappale kuvaa koko elämääsi? Sonata Arctica - Fullmoon (eli olen ihmissusi joka tappaa rakkaansa? Kiitos.)
Pisania
Risingin aktiivi

Asuinpaikka: Vallis Gratiae
« Vastaus #6 : 04.Huhtikuu 2007, 17:37 » |
Pahus kun juuri menin siivoamaan musiikkeja pois koneelta. Olisi tullut enemmän vaihtelua, mutta kyllä nämäkin ovat aika osuvia. Mikä kappale soi kun isäsi saattoi äitisi raskaaksi? Darren Hayes - Creepin' up on you (yyh... ei tule kivoja mielikuvia) Mikä kappale soi kun sinä synnyit? Pet Shop Boys - Integral ("If you've done nothing wrong, you got nothing to fear, if you've something to hide, you shouldn't even be here." Todellakin) Mikä kappale soi ensimmäisillä synttäreilläsi? Queen - We are the champions (Ketkä 'me'? Minä!) Mikä kappale soi kun valmistuit koulusta? Darren Hayes - Spin (Ei natsaa, join pelkkää Pommacia) Mikä kappale soi kun ensimmäisen kerran harrastit seksiä? Queen - A kind of magic (  ) Mikä kappale soi kun rakastuit ensimmäisen kerran? Depeche Mode - A question of lust Mikä kappale soi kun poika/tyttöystäväsi kosii/sinä kosit? Pet Shop Boys - Violence [Hacienda version] (Sopii kuin nyrkki silmään) Mikä kappale soi häissänne? Monaco - Sweet lips Mikä kappale soi, kun saitte ensimmäisen lapsenne? Dannii Minogue - Success Mikä kappale soi, kun kuolit? Depeche Mode - Stripped (Symboliikkaa, mitään ei voi viedä mukanaan) Mikä kappale kuvaa koko elämääsi? Dusty Springfield - Goin' back (Täydellistä)
« Viimeksi muokattu: 04.Huhtikuu 2007, 17:48 kirjoittanut Pisania »
If Ignorance Is Bliss, Why Aren't There More Happy People?
Night Rainbow
« Vastaus #7 : 04.Huhtikuu 2007, 21:21 » |
Oii, rakastan näitä!  Mikä kappale soi kun isäsi saattoi äitisi raskaaksi? Lostprophets - A Town Called Hypocrisy Mikä kappale soi kun sinä synnyit? Godsmack - Mistakes (No tämähän selittääkin kaiken...  ) Mikä kappale soi ensimmäisillä synttäreilläsi? Feeder - Comfort In Sound Mikä kappale soi kun valmistuit koulusta? Fall Out Boy - Tell That Mick He Just Made My List Of Things To Do Today Mikä kappale soi kun ensimmäisen kerran harrastit seksiä? Ash - Starcrossed Mikä kappale soi kun rakastuit ensimmäisen kerran? KoЯn - Clown Mikä kappale soi kun poika/tyttöystäväsi kosii/sinä kosit? Nine Inch Nails - Where Is Everybody? Mikä kappale soi häissänne? My Chemical Romance - Teenagers Mikä kappale soi, kun saitte ensimmäisen lapsenne? Jack's Mannequin - The Mixed Tape Mikä kappale soi, kun kuolit? Green Day - Walking Contradiction Mikä kappale kuvaa koko elämääsi? Disco Ensemble - See If I Care (No onhan se vähän näinkin...  ) No pahus... Tuli vain tällaisia joista en keksi mitään kommenttia laittaa. :
Iria

Asuinpaikka: Jns/Hki
« Vastaus #8 : 04.Huhtikuu 2007, 21:29 » |
No jaa, onhan tämä spämmiä, mutta järkevämpään en tähän kellonaikaan kykene...
Mikä kappale soi kun isäsi saattoi äitisi raskaaksi? Bob Dylan - Oh Sister (Öö, no se on hieno biisi...)
Mikä kappale soi kun sinä synnyit? The White Stripes - Forever for Her (sievää)
Mikä kappale soi ensimmäisillä synttäreilläsi? Enya - Bard Dance (jaa-a, että tyylikästä tanssimusaa)
Mikä kappale soi kun valmistuit koulusta? Jean Sibelius - Kuusi (voi vaikka silloin joskus soidakin ^^)
Mikä kappale soi kun ensimmäisen kerran harrastit seksiä? PMMP - Poika (aa, jaahas ^^')
Mikä kappale soi kun rakastuit ensimmäisen kerran? Evanescence - The Only One (ah)
Mikä kappale soi kun poika/tyttöystäväsi kosii/sinä kosit? Oasis - Songbird (no ei kovinkaan romanttista, pöh)
Mikä kappale soi häissänne? Jean Sibelius - Yksinäinen honka (jotenkin pahaenteistä)
Mikä kappale soi, kun saitte ensimmäisen lapsenne? Kate Bush - Babooshka (heh)
Mikä kappale soi, kun kuolit? Pet Shop Boys - Always On My Mind (liikuttavaa)
Mikä kappale kuvaa koko elämääsi? Björk - Immature (enpä tiedä)
Metusalem

Asuinpaikka: Inari
« Vastaus #9 : 05.Huhtikuu 2007, 17:09 » |
En minä aikonut tähän mitään lähettää, mutta kokeilinpa huvikseni. Viimeisestä tuli:
Mikä kappale kuvaa koko elämääsi? Demon Hunter - Less than Nothing
Kiitos vain Media Playerille kohteliaisuudesta.
Tiuku
« Vastaus #10 : 05.Huhtikuu 2007, 17:33 » |
Hei, tätähän pitää kokeilla! Eritoten siksi, että tämän koneen kappaleet ovat mitä ovat.
Mikä kappale soi kun isäsi saattoi äitisi raskaaksi? Chorale: Sade (Voimme päätellä tunnelman olleen alamaissa...?)
Mikä kappale soi kun sinä synnyit? The Rasmus: Guilty (*naur* Jestas.)
Mikä kappale soi ensimmäisillä synttäreilläsi? Katri Helena: Puhelinlangat laulaa (Eh... onko tällä koneella tuollaisiakin...?)
Mikä kappale soi kun valmistuit koulusta? Uniklubi: Rakkautta ja piikkilankaa (Jaa jaa.)
Mikä kappale soi kun ensimmäisen kerran harrastit seksiä? The Rasmus: In My Life (Kyllä, ihan liikaa Rasmusta tällä koneella.)
Mikä kappale soi kun rakastuit ensimmäisen kerran? PMMP: Joutsenet (Tuota... en muista sen olleen aivan niin surullinen tapahtuma...)
Mikä kappale soi kun poika/tyttöystäväsi kosii/sinä kosit? Ressu Redford: Älä mee (Eli voimme päätellä, että kaikki on aika epätoivoista)
Mikä kappale soi häissänne? Chorale: Univiidakko (Unettavat häät, selvä)
Mikä kappale soi, kun saitte ensimmäisen lapsenne? Kirka: Hetki lyö (:D)
Mikä kappale soi, kun kuolit? Danny: Tuuliviiri (Jaahas.)
Mikä kappale kuvaa koko elämääsi? Anna Eriksson: Ajattelen sua (Eli toisin sanoen ajattelen koko ajan jotain muuta...?)
Oli kivaa. Kiitos.
Weylin
Asuinpaikka: Kemi
« Vastaus #11 : 05.Huhtikuu 2007, 18:23 » |
Nämä on hauskoja  Mikä kappale soi kun isäsi saattoi äitisi raskaaksi? Fullmoon wo Sagashite: Eternal Snow (no, lunta silloin ainakin on tainnut olla..) Mikä kappale soi kun sinä synnyit? Christina Aguilera: Lady Marmalade (okei.....) Mikä kappale soi ensimmäisillä synttäreilläsi? Saiyuki (Sanzo&Goku): Treasure (No, olen tainnut saada melkoisia lahjoja..) Mikä kappale soi kun valmistuit koulusta? Okiayu Ryoutarou: Since last goodbye (hmm..) Mikä kappale soi kun ensimmäisen kerran harrastit seksiä? Gravitation:sta: Blind Game Mikä kappale soi kun rakastuit ensimmäisen kerran? Yhdestä tenimyu soundtrackista: Do your best! (aika kannustava) Mikä kappale soi kun poika/tyttöystäväsi kosii/sinä kosit? Tokio: Sorafune (toivottavasti ei) Mikä kappale soi häissänne? Timon&Pumba: Stand by me (ratkeaisin naurusta!) Mikä kappale soi, kun saitte ensimmäisen lapsenne? Sound of R.E.L.S.: Raising my family (aika hyvä vastaus, vaikkei lapsia olekaan..) Mikä kappale soi, kun kuolit? Bruce Springsteen: Dancing in the dark (noh, pitäähän sitä lähteä tyylillä..)  Mikä kappale kuvaa koko elämääsi? Pate Mustajärvi: Ukkometso (voi elämä! ei voi olla totta!  )
« Viimeksi muokattu: 05.Huhtikuu 2007, 18:28 kirjoittanut Weylin »
Kosketar

« Vastaus #12 : 05.Huhtikuu 2007, 23:25 » |
Jee. Minäkin tykkään näistä. ^^
Mikä kappale soi kun isäsi saattoi äitisi raskaaksi? Ismo Alanko Säätiö - Paratiisin puu
Mikä kappale soi kun sinä synnyit? Zen Café - Laiska, Tyhmä ja Saamaton (Uskomatonta! :D Juu, minähän tässä selvästi synnyin. Minäpä minä. Ihan sanattomaksi vetää.)
Mikä kappale soi ensimmäisillä synttäreilläsi? Stratovarius - Learning to Fly (Jei. ^^)
Mikä kappale soi kun valmistuit koulusta? Tehosekoitin - Hetken tie on kevyt (Paljon mahdollista, paljon mahdollista...)
Mikä kappale soi kun ensimmäisen kerran harrastit seksiä? Ensiferum - Hero in a Dream (Juupajuu. :D)
Mikä kappale soi kun rakastuit ensimmäisen kerran? Sonata Arctica - World in My Eyes (Tämä on kivaa.)
Mikä kappale soi kun poika/tyttöystäväsi kosii/sinä kosit? Poets of the Fall - Seek You Out
Mikä kappale soi häissänne? Deep Purple - Perfect Strangers (Alkaa kuulostaa pahalta!)
Mikä kappale soi, kun saitte ensimmäisen lapsenne? CMX - Kuoleman risteyksestä kolme virstaa pohjoiseen (Aina vain pahenee! En taida koskaan ryhtyä perheelliseksi. :S)
Mikä kappale soi, kun kuolit? Sielun Veljet - Säkenöivä voima (Kaikki tahtoo elää säkenöivästä voimasta, säkenöivässä voimassa... Ja minä kuolen.)
Mikä kappale kuvaa koko elämääsi? Kingston Wall - Shine on Me
Can't you see it's all your future feelings have to be pushed away can't you see it's just a feeling Shine, shine on me
See me walking, see me crawling See my future, see a dead man See me walking, see me crawling Shine, shine on me
....
Kyllä tässä varmasti jotain taikaa on. Tykkään näistä. Jee. Hauskaa, kun pistin kaikki koneelta löytyvät biisit soittolistalle. Täällähän on vaikka mitä, en ole muistanutkaan... :)
« Viimeksi muokattu: 06.Huhtikuu 2007, 16:36 kirjoittanut Kosketar »
Ilmari

Asuinpaikka: Leikkimökki
« Vastaus #13 : 05.Huhtikuu 2007, 23:55 » |
Mikä kappale soi kun isäsi saattoi äitisi raskaaksi? Jeff Buckley-Hallelujah (niimpäniin..)
Mikä kappale soi kun sinä synnyit? Kotiteollisuus-Minä olen (olen minä)
Mikä kappale soi ensimmäisillä synttäreilläsi Stella-Piste(oli varmaan aika ankeaa)
Mikä kappale soi kun valmistuit koulusta? Apulanta-Käännä se pois (sopivaa)
Mikä kappale soi kun ensimmäisen kerran harrastit seksiä? Ella ja Aleksi-Lenni Lokipoikanen ( *repeää*, tietysti..)
Mikä kappale soi kun rakastuit ensimmäisen kerran? Kalle päätalo-Lootus asentoon (iiiih)
Mikä kappale soi kun poika/tyttöystäväsi kosii/sinä kosit? Los Del Rio-Macarena (original) (voi kun ihanaa)
Mikä kappale soi häissänne? Black Sabbath-Paranoid (Noniin, kyseessähän ovat minun hääni)
Mikä kappale soi, kun saitte ensimmäisen lapsenne? Tapani Kansa-R-A-K-A-S(köh)
Mikä kappale soi, kun kuolit? Motley Crue-If I Die Tomorrow(juu)
Mikä kappale kuvaa koko elämääsi? No Doubt-Ex-Girlfriend(...sanoisinko että hieman nyyh...)
kaneli
Vieras
« Vastaus #14 : 06.Huhtikuu 2007, 01:23 » |
Ei pitänyt laittaa tätä, koska tää ei ole kauhean hyvä, mutta meni vähän kylmät väreet:
Mikä kappale soi, kun kuolit? YUP - Ihana elämä
Ja jälkeen sen, avaruuden komeroissa elämänura takana laulelee kaukana poissa positiivinen pakana!
Viimeiseen kysymykseen, mikä kuvaa elämääni, tuli Yes:n Starship Troopers. Enpä ole näitä lyriikoita ennen kuunnellutkaan, onpas kauniit.
leonichan
Asuinpaikka: Lappeenranta
« Vastaus #15 : 06.Huhtikuu 2007, 15:01 » |
No playlist on tällä erää vähän kapea ja foobarin random suoraan sanottuna jostain aika syvältä ja pimeästä, mutta kokeillaas.
Mikä kappale soi kun isäsi saattoi äitisi raskaaksi? Michele Adamson - Feel Free
Mikä kappale soi kun sinä synnyit? Yu Miyake - Angel Flavor's Present (synnyin katamari-tähtien alla jee)
Mikä kappale soi ensimmäisillä synttäreilläsi? Nobuo Uematsu - Illusionary World (aika mystiset synttärit on täytyny olla sit)
Mikä kappale soi kun valmistuit koulusta? Nobuo Uematsu - Rydia
Mikä kappale soi kun ensimmäisen kerran harrastit seksiä? The Black Mages - Those Who Fight Further (Whoaa)
Mikä kappale soi kun rakastuit ensimmäisen kerran? Saori Kobayashi - Altered Genos
Mikä kappale soi kun poika/tyttöystäväsi kosii/sinä kosit? The Black Mages - Force Your Way (ai että pitää oikein pakottaa naimisiin)
Mikä kappale soi häissänne? Tomahawk - Malocchio
Mikä kappale soi, kun saitte ensimmäisen lapsenne? Yahihito Yano, Shigeru Matsuzaki - Katamari Love ~ Ending Theme (\o/)
Mikä kappale soi, kun kuolit? Yu Miyake - WANDA WANDA
Mikä kappale kuvaa koko elämääsi? Michele Adamson - Gouchin Out (rentoo on joo)
Karida
« Vastaus #16 : 06.Huhtikuu 2007, 19:14 » |
Mikä kappale soi kun isäsi saattoi äitisi raskaaksi? Amis - Teinixit (lyhyt sessio niillä..  ) Mikä kappale soi kun sinä synnyit? Mandi - Vihree Mies (aha) Mikä kappale soi ensimmäisillä synttäreilläsi? Make Ankee - Erikoinen Beibe (aina oon ollu) Mikä kappale soi kun valmistuit koulusta? Johanna Pakonen - Anna yksi yö (no jaa) Mikä kappale soi kun ensimmäisen kerran harrastit seksiä? Cheek - Mä oon niin leija (Tsiigaa mua kun mä nussin - mä oon niin leija.  ) Mikä kappale soi kun rakastuit ensimmäisen kerran? Solid Base - Love (sopii ainaski) Mikä kappale soi kun poika/tyttöystäväsi kosii/sinä kosit? Make Ankee - Mitä sinä odotat (  ) Mikä kappale soi häissänne? Viikate - Pohjoista viljaa (ei ainakaan ihan joka häissä tätä soiteta) Mikä kappale soi, kun saitte ensimmäisen lapsenne? Chemical Brothers - Galvanize (jaa) Mikä kappale soi, kun kuolit? Apulanta - Viisaus ei asu meissä (eipä nii, mutta miten se mun kuolemaan liittyy?) Mikä kappale kuvaa koko elämääsi? Jamelia - Beware of the dog (no kyllä)
Lupus
Asuinpaikka: Joensuu
« Vastaus #17 : 07.Huhtikuu 2007, 00:19 » |
Mikä kappale soi kun isäsi saattoi äitisi raskaaksi? Scottish Bagpipes - Amazing Grace (... aha. Siitä vain.)
Mikä kappale soi kun sinä synnyit? The Beatles - I Am The Walrus (Näinhän tämä käy.)
Mikä kappale soi ensimmäisillä synttäreilläsi? Ahmed Zahir - Larsha Mim Dar Ghar (Hieno alku loppuelämälle.)
Mikä kappale soi kun valmistuit koulusta? Alien Ant Farm - Smooth Criminal (Odotan innolla.)
Mikä kappale soi kun ensimmäisen kerran harrastit seksiä? DragonForce - Fury Of The Storm (Tähän ei olisi voinut tulla parempaa!)
Mikä kappale soi kun rakastuit ensimmäisen kerran? Maija Vilkkumaa - Ei (... taidan lykätä sitä rakastumista vielä.)
Mikä kappale soi kun poika/tyttöystäväsi kosii/sinä kosit? Men At Work - Down Under (I met a strange lady, she made me nervous. Täydellistä.)
Mikä kappale soi häissänne? BusStop featuring Carl Douglas - Kungfu Fighting (Sääli ettei näitä mielenkiintoisia häitä koskaan todellisuudessa nähdä.)
Mikä kappale soi, kun saitte ensimmäisen lapsenne? Magic Knight Rayearth - Magic Knight Rayearth [Full] (Alkujärkytyksen jälkeenhän tämä on suht pop.)
Mikä kappale soi, kun kuolit? Bomfunk Mcs - Freestyler (Tyylillä ollaan näemmä menossa.)
Mikä kappale kuvaa koko elämääsi? PPK feat Sveta - My Sun [PPK Club Mix] (Mikäs siinä.)
Hyannath
« Vastaus #18 : 07.Huhtikuu 2007, 15:25 » |
Mikä kappale soi kun isäsi saattoi äitisi raskaaksi? Muse: New Born (melko osuvaa) Mikä kappale soi kun sinä synnyit? Evermore: Without Your Smile (hmm...) Mikä kappale soi ensimmäisillä synttäreilläsi? Panic! At the Disco: Camisado (seelvä) Mikä kappale soi kun valmistuit koulusta? Evermore: For One Day (jei, tää on hyvä!) Mikä kappale soi kun ensimmäisen kerran harrastit seksiä? Bob Marley: I Shot the Sheriff (krhhm...  ) Mikä kappale soi kun rakastuit ensimmäisen kerran? Mae: Summertime (ehkä kesällä sitten) Mikä kappale soi kun poika/tyttöystäväsi kosii/sinä kosit? 3 Doors Down: It's Not Me (ei näytä kovin ruusuiselta) Mikä kappale soi häissänne? Jill Scott: He Loves Me (awww...) Mikä kappale soi, kun saitte ensimmäisen lapsenne? Muse: Please, please, please (varmaan ihan osuvaa just ennen lapsen syntymää) Mikä kappale soi, kun kuolit? Scissor Sisters: Take Your Mama Out  Mikä kappale kuvaa koko elämääsi? Mae: Anything (oikein hyvä!)
Skie
« Vastaus #19 : 09.Huhtikuu 2007, 20:38 » |
Mikä kappale soi kun isäsi saattoi äitisi raskaaksi? Alphaville: Forever young Mikä kappale soi kun sinä synnyit? Green Day: Boulevard of broken dreams (voivoi...) Mikä kappale soi ensimmäisillä synttäreilläsi? Sunrise avenua: Choose to be me(no sehän on ihan totta) Mikä kappale soi kun valmistuit koulusta? Stella:Piste (tavallaan kyllä passaa) Mikä kappale soi kun ensimmäisen kerran harrastit seksiä? Irina: Hiljaisuus Mikä kappale soi kun rakastuit ensimmäisen kerran? Backyards babies: the kids are right Mikä kappale soi kun poika/tyttöystäväsi kosii/sinä kosit? Stratovarius: Eagleheart (okkei...) Mikä kappale soi häissänne? Ultra Bra: Sinä lähdit pois (aika masentava ajatus...) Mikä kappale soi, kun saitte ensimmäisen lapsenne? KT Tunstall: Suddenly I see(haha) Mikä kappale soi, kun kuolit? Evanescense: Going under (hahahaa) Mikä kappale kuvaa koko elämääsi? 3 doors down: Here without you
Add oil la!