keskiviikko

Viimeisin näkemäsi elokuva? Take 2Moonlord427 vastaustaklo 23:27
Nimien keksiminen tarinaanLune13 vastaustaklo 22:54
Tupakka ja tupakointiScartti64 vastaustaklo 22:17
Sivuja: 1 ... 4 5 [6]   Siirry alas
Kirjoittaja Aihe: Rising on muuttanut!  (Luettu 7375 kertaa)
celeblith

« Vastaus #100 : 12.Helmikuu 2007, 15:20 »

Pääsin jo lauantaina rekisteröitymään tänne, mutta tänään ehdin vasta tutkia. Ensi silmäyksillä yleisvaikutelma oli hyvä, sivusto näyttää laadukkaammalta ja väritkin ovat mukavat.

Hieman sekava tämä vielä minulle on, koska olen aina niin pinttynyt vanhoihin tapoihin. Uuden omaksumiseen menee hetki. Eli menee vielä hetki ennen kuin löydän täältä taas kaikkea  Pyörittää silmiään Joten alkuun en varmaan "ehdi" paljoa kirjoitella ja kommentoida, koska olen aivan hukassa ja eksynyt vielä

Mutta eiköhän tästä selvitä. (takaisin tutkimaan sivuja)
Rebel

Asuinpaikka: Kangasala (near Tre)
« Vastaus #101 : 12.Helmikuu 2007, 18:01 »

Noh, mitäs tästä nyt sanoisi. Vaikuttaa paremmalta kuin vanha Rising, mutta vaatii hieman totuttelua. Ulkoasu on minusta hienompi kuin vanhassa.
Ja nyt kun sivu kerran on uudistunut, voisin yrittää olla vähän aktiivisempi. Lisäksi tunsin oloni ulkopuoliseksi vanhassa Risingissä, en tiedä miksi. Toivottavasti täällä on parempi.
Veequa

Asuinpaikka: Yleensä jossain muualla
« Vastaus #102 : 12.Helmikuu 2007, 20:40 »

Aijaajoo, jos yksi viesti vie vain prosentin ja risat päälle, niin sehän on kiva. ^^ Jei!
Mutta kai niitä pitää ruveta tallentelemaan koneellekin sitten jossain vaiheessa...
Hei, kiitti darkki kun lisäsit vielä sen 50. x)

Löysin muuten yhden aika jännän jutun taas. Tai no löysin ja löysin. Nimittäin tuo kirjautuneiden käyttäjien lista. Missä järjestyksessä se on, vai onko se järjestyksessä ollenkaan? Wanhalla Risingilla ne olivat aakkosjärjestyksessä, nyt siinä on erikoistittelit ensimmäisenä, ja nekin näyttävät olevan vähän niin ja näin järjesttyksessä.
Eikä se ole edes missään kirjautumisjärjestyksessä.
?

Niin, eikä täällä näytä olevan pikavastausnappia... Noh, nuo edelliset viestit näkee tuosta alhaaltakin. :-)

Una espina de experiencia vale más que un bosque de advertencia
Sa Arctos

Asuinpaikka: Pimeä reikä (Östersundom)
« Vastaus #103 : 12.Helmikuu 2007, 20:48 »

Pikavastausta minäkin hieman haikailen.. Suuri kiitos TETRIKSESTÄ!  Hymyilee
Darkki
Arkkivelho

« Vastaus #104 : 12.Helmikuu 2007, 20:49 »

Pikavastausta minäkin hieman haikailen..

Lukekaa tämä ohje pikavastauksen asettamiselle
Kuurankukka
****

« Vastaus #105 : 12.Helmikuu 2007, 21:15 »

Eikä se ole edes missään kirjautumisjärjestyksessä.
?
Eikö ne ole rekisteröitymisjärjestyksessä? Tai siis, ainakin olen ajatellut että olisi. ^^'

Olenko kirjoittanut tänne aiemmin? No jaa. Nyt tähän on jo tottunut, ihan mukava. Tästä fontista tosin en pidä. ^^;
Pelit on pop ja muutenkin aika kivaa. Osaa käyttääkin jo jotenkin.
Btw, minkä väriseksi tämä luokitellaan? (Minun mielestä sininen.)

viha heikentää sydämistä voimakkaimmankin ja ennen kuin huomaat olet itsesi vankina murheidesi kahleilla kytkettynä katkeruuteen
Maailmanherra
****

« Vastaus #106 : 12.Helmikuu 2007, 21:31 »

Tarkemmin ajatellen.

Risingshadow ei ole oikeastaan muuttunut. Idea on kuitenkin pysynyt samana, täällä on edelleen samat ihmiset (ja uusia) ja argh! sentään, kaikki suosituimmat keskustelutkin on aloitettu alusta tänne. Kaikki on uutta mutta täällä ei siltikään ole mitään uutta.

En ole rasisti, olen espoo- ja audirealisti.
Emerentia

Asuinpaikka: Vantaa
« Vastaus #107 : 12.Helmikuu 2007, 22:04 »

Hienohan tämä on. Onneksi ei sentään ollutkaan pinkki. Se olisi ehkä ollut alkuun hiukan liian kova shokki, loppujen lopuksi. Sininen on niin rauhallinen väri, hiukan lepoa silmille.

Samoin kuin celeblithillä kestää varmaankin hetki jos toinenkin, että ehtii tottua kaikkeen uuteen.
Howler

« Vastaus #108 : 13.Helmikuu 2007, 13:43 »

Ok, nyt olen totutellut ja hyvin luistaa. Syy, miksen vain editoinut vanhaa viestiäni on se että haluan vinistä ihan pienesti.

Darkki! Miksei täällä ole sellaista hienoa juttua että voi kerralla lukea kaikki sen kyseisen topicin viestit? Vuotiksessa esimerkiksi ovat toteuttaneet niin että voi selata kaikki sivut vuoronperään, tai vaihtoehtoisesti laittaa yhdelle sivulle kaikki vastaukset. Sellainen olisi minusta supermukava. :) (Minä sanoin vanhalla foorumillani odottavani tuleeko tätä mitä toivoin, muttei tullut joten tulen valittamaan. Don't kill me :D)
Veequa

Asuinpaikka: Yleensä jossain muualla
« Vastaus #109 : 13.Helmikuu 2007, 15:49 »

Darkin avatar on aika osuva.  Hymyilee leveästi

Una espina de experiencia vale más que un bosque de advertencia
Luotsi

« Vastaus #110 : 13.Helmikuu 2007, 18:10 »

Lauantaina lagasi ikävästi. Maantaina/Sunnuntaina koitin tutustua foorumiin uudestaan, kummalta tuntuu. Tänään ehkä ymmärrän paremmin. Ehkä se tästä - Vanhaa kaipaan.
Elaithan

« Vastaus #111 : 14.Helmikuu 2007, 11:13 »

Meni kyllä parisen päivää, ennen kuin opin edes jotenkin käyttämään sivustoja. Useat uudistukset ovat kyllä ihan hyviä, tuo ominaisuus joka ilmoittaa uusista viesteistä silloin kun kirjoittaa omaa vastaustaa, on erityisen kiva. Vielä on paljon seikkailtavaa täällä, tutustun pikkuhiljaa...
Heh, näin silloin uudistusta edeltävänä yönä unta uudesta risingista, joka oli kirkuvanpunainen ja etusivulla oli aivan kamala kuva, joka ei edes latautunut. Aamulla oli kyllä kieltämättä pikkuisen hermostunut olo, mutta illalla kun sitten kävi rekisteröitymässä, niin oli positiivinen yllätys.
Minusta tuo yläosan kuva on ihan hieno.  Iskee silmää
Ja jee, hymiöt on entisellään!
Sivuja: 1 ... 4 5 [6]   Siirry ylös