maanantai

• Piru Naiseksi
  • VMN
  • Darkki

Äänestys
Kysymys: Mitä mieltä värimaailmasta?
Sivistynyttä sinistä. - 41 (30.6%)
Höh, pitäisi olla synkän mustaa. - 27 (20.1%)
Ei, vaan vielä vaaleanpunaisempaa! - 4 (3%)
Kaikki kohdallaan. - 38 (28.4%)
Mua on petetty! Missä se pinkki on? - 24 (17.9%)
Äänestäjiä yhteensä: 133

Sivuja: [1] 2 3 ... 5   Siirry alas
Kirjoittaja Aihe: Mitä mieltä värimaailmasta?  (Luettu 5866 kertaa)
Velhoruhtinatar

« : 26.Tammikuu 2007, 21:41 »

Ensimmäinen äänestys käsittelee uuden Risingin leiskan värimaailmaa. Mitä pidätte?

Until one day, the boundary gives way.
Quicktickle Brainfoot
Kirjailija

Asuinpaikka: Ristiinan korpimantu
« Vastaus #1 : 27.Tammikuu 2007, 10:43 »

Sittenkin saa puhua värimaailmasta ihan luvan kanssa Hymyilee leveästi
Ulkoasu-asioista saa nimittäin stressin aikaiseksi ihan takuuvarmasti, kun juuri värimaailmasta kaikilla on mielipide. Mutta kuten jo tokaisinkin, minusta tämä on hillityn kaunokirjallinen. Lisäksi tumma teksti vaalealla pohjalla on käytettävyyden kannalta parempi juttu kuin negatiivi. Kaikki siis kohdallaan!
Fantasyfan
Arkkivelhotar

« Vastaus #2 : 28.Tammikuu 2007, 09:32 »

Mulla on erinomaisen hauskaa tuolla vanhan foorumin puolella kun heittoni pinkistä otettiin tosissaa :) (Laitoin siihen viestiin hymiönkin!).
Nyna
Vanha velhotar

Asuinpaikka: Pori
« Vastaus #3 : 28.Tammikuu 2007, 10:28 »

Pinkki-heitto koki sellaisen onnistuneen aprillipilan ilmiön kun moni muka jotain tietävä jatkoi samaa linjaa.
Rid
Velhoruhtinatar

« Vastaus #4 : 28.Tammikuu 2007, 11:29 »

Joo, ensimmäiset reaktiot kun tänne tuli oli juuri tuo, "missäs se pinkki on?", ja toinen oli että ompas tämä vaalea. Mutta nyt tämä näyttää ihan sairaan hyvältä, sininen on aina pop. Ja tietenkin johtuu uudesta foorumipohjasta, mutta muutenkin valikot ja kaikki on kivoja (ainut miinus tulee noista ennen foorumin nimeä olevista palluroista, kun se sävyero siinä onko uusia viestejä vai ei, on niin hiuksenhieno ettei oikeen erota onko niitä uusia viestejä vai ei.)

Luettavaa mielelle: Minuutteja Elämästä
Darkki
Arkkivelho

Paikalla Paikalla
« Vastaus #5 : 28.Tammikuu 2007, 15:06 »

Palluroiden sävyero tehty selkeämmäksi.
Sarantha
Velhoruhtinatar

« Vastaus #6 : 28.Tammikuu 2007, 15:21 »

Yleisesti en ole mikään suuri vaaleansinisen ystävä, mutta tällaiselle foorumille suht neutraali ja asiallinen värimaailma sopii hyvin. Sivistynyt sininen on aika hyvä termi  Hymyilee Sävymaailmaan olen oikein tyytyväinen, nuo kaikki eri sinisen sävyt (joista osa menee jo vähän violettiin päin) sointuvat yhteen oikein hyvin.

Niin, ja vanhan foorumin keskustelua lukiessani aloin melkein toivoa, että täällä oikeasti olisi pinkkiä  Hymyilee leveästi

"Tämä on viimeinen elämäsi, se ymmärrä,
suitsi mielesi pirut.
Ja kaiken minkä kykenet, se tee
kuin oisi se viimeinen tekosi
näkyvän valon maailmassa."
Vasquez
Kirjailija

Asuinpaikka: Hki
« Vastaus #7 : 28.Tammikuu 2007, 15:25 »

Mun mielestä tää on mukavan neutraali, selkeä ja fiksun näköinen.
Vanhan foorumin musta-sininen oli vähän semmoinen päänsärkymäinen, mutta tätä pystyy lukemaan myös krapulassa (siis ei mulla nyt oo krapulaa, mut noin niinku yleisesti ottaen... :P )
FreakyMike

Asuinpaikka: Rautjärvi
« Vastaus #8 : 28.Tammikuu 2007, 18:19 »

Tausta on mainio. Siinä on jäljellä sitä samaa tummaa fiilistä kuin aikaisemmassakin sivussa. Uusi vaaleansininen värityskin on melko hyvä, mutta muuttaisin tuon yläreunan otsikkopalkin sekä alapalkin räikeimmät sinisävyt hieman harmaampaan/neutraalimpaan suuntaan, jos olisin itse päättävässä.

Tässä keskialueessa, missä foorumikin sijaitsee on kuitenkin täydelliset värit.
« Viimeksi muokattu: 10.Helmikuu 2007, 12:16 kirjoittanut FreakyMike » tallennettu
Jussi

Asuinpaikka: Joensuu
« Vastaus #9 : 29.Tammikuu 2007, 18:39 »

Mie tykkään värimaailmasta todella paljon. Käytin vanhalla foorumilla vaaleampaa versiota, ja tämä on sitä selvästi parempi.
Iivari
Velhoruhtinas

Asuinpaikka: Vantaan Jokiniemi (ja muu elämänalue)
« Vastaus #10 : 31.Tammikuu 2007, 20:00 »

Tuota noin, löysin juuri Helsingin yliopiston Aleksandriasta (tietokonerakennus ja kirjasto) koneen, jonka näyttö näyttää tämän sivuston ihan oikeasti pinkkinä. Näytön asetuksissa on jonkinlaista vetoa vaaleanpunaiseen päin tietyissä väriyhdistelmissä. Esimerkiksi yliopiston webmail, jossa on perusasetuksena sellainen heleänsininen, ja vanha Rising vaalealla taustalla ovat myöskin ihan vaaleanpunaisia, webmail roosaa, vanha vaalea Rising anilliininpunainen vaalennettuna ja tämä niiden välistä.

Jotta silleen. Periaatteessa (muilla näytöillä) tykkään tästä värimaailmasta tosi paljon.

Olen niitä tapahtumia
joita ei käsitellä perinteisillä luukuilla.
Pekka Kejonen
Darkki
Arkkivelho

Paikalla Paikalla
« Vastaus #11 : 31.Tammikuu 2007, 20:15 »

No nyt on kyllä näytössä vikaa pahasti ;) Näytöissä on RGB-signaalit, jotka vanhoissa näytöissä helposti menevät sekaisin/rikki. Sivuissa ei ole kyllä mitään muutettavaa tuon perusteella vielä =P
Iivari
Velhoruhtinas

Asuinpaikka: Vantaan Jokiniemi (ja muu elämänalue)
« Vastaus #12 : 31.Tammikuu 2007, 20:20 »

Ööh, en kai väittänytkään, että vika olisi muualla kiun näytössä? Vaikka minä kyllä epäilisin lähinnä asetuksia, tämä littunäyttö kun julkaistu reilu kaksi vuotta sitten ja tuskin ihan uutena ostettu joten on varmasti alle kaksi vuotta vanha. Autosettiä painaessa on hetken ihan normaali enne kuin lataa tämän punasuuden, joten vika on kuin onkin säädöissä.

No nyt säädin suhteellisen normaaliksi. RGBssä oli punainen täysillä ja sininen nollalla ;-)

Olen niitä tapahtumia
joita ei käsitellä perinteisillä luukuilla.
Pekka Kejonen
Iria

Asuinpaikka: Jns/Hki
« Vastaus #13 : 10.Helmikuu 2007, 12:11 »

Selvä, tälläistä sitten.  Hymyilee Kyllähän tämä on ihan mukava, olen tottunut vaaleansiniseen, kun wanhassa Riisissäkin käytin ulkoasuna sitä ei-oletusta, joka oli vaaleansininen. Tämä on selkeä ja asiallinen. Toisaalta mietin, että onko tämän vähän turhan asiallinenkin, mutta joo, tähän tottuu. Ja luojan kiitos, tämä ei olekaan pinkki, vaikka niin kovasti pelkäsin. ;)

//Ps. Yläreunan kuva on kiva.
« Viimeksi muokattu: 10.Helmikuu 2007, 12:24 kirjoittanut Iria Aerdilainen » tallennettu
Drakul

Asuinpaikka: Iisalmi
« Vastaus #14 : 10.Helmikuu 2007, 12:15 »

Itse tykkään kympillä kyllä nykyisestä värimaailmasta. Alussa tietenkin oli hieman hassun tuntuista kun oli tottunut tummaan värimaailmaa. Kuvainnoillisesti harmoninen ja tasapainoinen värimaailma ja kuvitus.
Mic
Vanha velho

« Vastaus #15 : 10.Helmikuu 2007, 12:16 »

Pidän tästä, vaikka hetki meneekin ennenkuin tämän sisäistää risingiksi.
Aika jännä, että aina kun ulkoasu muuttuu, pysyy aina yksi väri. Ensimmäinen minkä muistan oli ruskea, keltainen ja musta (aikana ennen risinshadow.net nimeä). Sitten tuli päivitys ja värit olivat musta ja sinisen sävyt. Nyt sinisen sävyt säilyivät ja musta muuttui neitseellisen valkoiseksi =)
Herbertina Merrique V

Asuinpaikka: Νεφελοκοκκυγία
« Vastaus #16 : 10.Helmikuu 2007, 12:18 »

Ainoa siinä pinkki-jutussa epäilyttävä seikka oli se, ettei Darkki kahta tyyliä jaksaisi ylläpitää. Iskee silmää Kuulosti jotenkin epäuskottavalta.

Joo, tähän tottuu. Olen kyllä edelleen sitä mieltä, että vanha oli jotenkin kauniimpi, mutta tätä taustaa vasten teksti on helpompi lukea. Ja vaihtelu virkistää, nuo violetinsinisen sävyt ovat kauniita.

"C is always a thought but never an option."
Morinjoc

« Vastaus #17 : 10.Helmikuu 2007, 12:19 »

No kyllä kai tähänkin tottuu, mutta vanhassa tummansinmisessä oli sitä jotakin. Eikä se valaissut koko huonetta kun yöllä selasi  Näyttää kieltä

Minkälaista ääntä banaanit pitävät metsästäessään?
Drakul

Asuinpaikka: Iisalmi
« Vastaus #18 : 10.Helmikuu 2007, 12:20 »

mic, niinpä:) tosin se tarkoittaa seuraavassa uudistuksessa jo että sininen vaihtuu punaiseksi tai keltaiseksi?
Cereborn

« Vastaus #19 : 10.Helmikuu 2007, 12:20 »

Värimaailma vaikuttaisi hyvältä ja foorumin uusi ulkonäkö on "scifimpi".. Mut, tykkää. Ei voi muuta sanoa.
Sivuja: [1] 2 3 ... 5   Siirry ylös