maanantai

• Jussi
  • -4-
  • Jossu89

Äänestys
Kysymys: Mitä mieltä värimaailmasta?
Sivistynyttä sinistä. - 41 (30.6%)
Höh, pitäisi olla synkän mustaa. - 27 (20.1%)
Ei, vaan vielä vaaleanpunaisempaa! - 4 (3%)
Kaikki kohdallaan. - 38 (28.4%)
Mua on petetty! Missä se pinkki on? - 24 (17.9%)
Äänestäjiä yhteensä: 133

Sivuja: 1 [2] 3 4 5   Siirry alas
Kirjoittaja Aihe: Mitä mieltä värimaailmasta?  (Luettu 5863 kertaa)
Reasons

Asuinpaikka: Kylän päässä
« Vastaus #20 : 10.Helmikuu 2007, 12:28 »

Tähän kyllä tottuu. Kuten ylempänä sanottiinkin, niin siinä tummansinisessä oli sitä jotakin (ikävä). Mutta muuten on ihan selkeää.
Theus

Asuinpaikka: Kajaanissa ollaan
« Vastaus #21 : 10.Helmikuu 2007, 12:37 »

Värimaailma on onnistunut erittäin hyvin. Aikaisemmin sanottiin (useita kertoja), että tähän tottuu. Ei, tähän tottui jo.

Noble dragons don't have friends. The nearest they can get to the idea is an enemy who is still alive.
Pisania
Risingin aktiivi

Asuinpaikka: Vallis Gratiae
« Vastaus #22 : 10.Helmikuu 2007, 12:43 »

Kaipaan kyllä hieman sitä entistä tummaa värimaailmaa. Se oli tunnelmallinen. Mutta uskon että tähänkin tottuu suht nopeasti.

If Ignorance Is Bliss, Why Aren't There More Happy People?
Camaro

Asuinpaikka: Kotikontu
« Vastaus #23 : 10.Helmikuu 2007, 13:01 »

Tämä vaikuttaa aika steriililtä. Tuossa mainittiin termi Scifimpi, mikä pitää paikkansa.
Itse en ole koskaa pitänyt sinisestä, mutta kaipa tähän tottuu. Eihän ne värit kuitenkaan ole sivuston pääasia  Iskee silmää
Renée

« Vastaus #24 : 10.Helmikuu 2007, 13:13 »

Eiköhän tähän totu aikas nopeaan. Toki tietysti tummempi olisi miellyttänyt omaa silmää enempi, mutta mitäs tässä valittamaan, ei tähänkään kuole. Pääasia, ettei ollut se vaaleanpunainen! (Minä oikeasti luulin.. )

Enemmän aikaa tottua vie varmaan kaikki uudet härpäkkeet ja navigointi. Eiköhän tämä tästä kun vähän potkii.
Zereott

Asuinpaikka: Kemi
« Vastaus #25 : 10.Helmikuu 2007, 13:35 »

Hm? Hieman on vaaleahko sävy ollakseen "nouseva varjo"... mutta ei silti, että tämäkään huono olisi. Hyvät värit nämäkin ovat.
Myro

« Vastaus #26 : 10.Helmikuu 2007, 14:05 »

Vaikka tiesinkin, ettei ulkoasusta tule pinkkiä, niin silti pistin tuon viimeisen vaihtoehdon. Kyllä tänne sellainen söpöilymeininki olisi ihan hyvin käynyt.

Oikeasti tämä on tyylikäs väriskaala, tykkään kovasti. Menee aikaa tottua tähän vaaleuteen, mutta tykkään silti.
Jaragil

« Vastaus #27 : 10.Helmikuu 2007, 14:13 »

Sivistyneen sinistä, mitä siitä voi muuta sanoa. Tämä väri onnistuu samaan aikaan olemaan huomattavasti edeltäjäänsä pehmeämpi ja söpömpi, mutta samaan aikaan se saavuttaa saman arvokkuuden ja asiallisuuden leiman, mihin olemme jo tottuneet - tai ainakin melkein.
Lisäksi oikean ylänurkan gargoyle on mukava piriste, josta tulemme kenties saamaan muutamankin tarinan uuden Tuokion puolelle. Iskee silmää (Mikä ihmeen Nuotio, nimivaihdokset ovat omituisia...)

Tyylipisteitä Darkille.

But the raven, sitting lonely on the placid bust, spoke only
That one word, as if his soul in that one word he did outpour.
 - Edgar Allan Poe: The Raven
Valerie

Asuinpaikka: Örkkilandia
« Vastaus #28 : 10.Helmikuu 2007, 14:19 »

Missä se pinkki on? Minua on petetty.

Äh, ei, tämä on aivan loistava. Kotiuduin jo nyt. Hymyilee
Apsup

Asuinpaikka: Jyväskylä
« Vastaus #29 : 10.Helmikuu 2007, 14:21 »

Aivan loistava tämä värimaalilma. Olen sitä mieltä, että vaalea sininen on yksi parhaista nettisivujen värestä, sillä musta teksti erottuu siitä hyvin ja se näyttää tyylikkäältä. Mukana on myös mukavasti sinisen eri sävyjä ja kokonaisuus on ilo silmille.
Warriorgirl

Asuinpaikka: Jyväskylä
« Vastaus #30 : 10.Helmikuu 2007, 14:55 »

Mukava väri maailma. Todella kaunis sellainen. Vanha foorumi kun oli sellainen tummasävyinen niin nyt menee hiukan aikaa tottua tähän. Onneksi ei ole pinkkiä, en kyllä kovin vakaasti uskonut että risingista tulisi pinkki mutta ainahan se mahdollisuus piti ottaa huomioon  Iskee silmää
Radoxeald Lectunium

« Vastaus #31 : 10.Helmikuu 2007, 15:05 »

Aina tää pinkin voittaa Nauraa. Jään kaipaamaan ainakin hetkeksi sitä vanhaa (*nostalgiaa*), mutta tämä on hyvä. Enemmän tässä kiinnostaa uusi foorumisysteemi, joka vaatii totuttelua.

Adaira

Asuinpaikka: Siellä missä minäkin
« Vastaus #32 : 10.Helmikuu 2007, 15:12 »

Kyllähän tämä menee. En pitänyt entistä mitenkään synkkänä vaan pikemminkin omille silmilleni sopivana. Olisin varmasti pyörtynyt jos olisi ollut pinkki  tämä on ihan hyvä  Hymyilee
Cerasi

« Vastaus #33 : 10.Helmikuu 2007, 15:14 »

Minä pidän tästä. Ensin oli vähän sellainen onpas tämä oudonnäköinen -olo, mutta nyt pienen selailun jälkeen näyttää todella hyvältä. Tämä on myös mukavan selkeä.
Freyja

Asuinpaikka: Rovaniemi
« Vastaus #34 : 10.Helmikuu 2007, 15:25 »

Tyylikästä ja sivistynyttä sinistä. Tunnen olevani fantasiakirjallisuuden kehdossa. Liukuvärit ovat hillittyjä ja antavat utuisen tunnelman. Ehdottomasti hieno ulkoasu. Mistähän kirjasta yläosan teksti on peräisin?

Forget-me-not

Asuinpaikka: Helsinki/Kuopio
« Vastaus #35 : 10.Helmikuu 2007, 15:32 »

Aluksi iski kyllä mieleen ajatus: Huijarit!

Mutta onhan tämä aivan upea. Vaaleansininen on yksi lemppareistani ja aikas helppo ja neutraali käyttää. Sivusto sai oikein raikkaan ilmeen. Kyllä tässä silmä lepää.
Hiistu
Velhoruhtinatar

Asuinpaikka: Tampere/Vihti
« Vastaus #36 : 10.Helmikuu 2007, 16:18 »

Pelkistettyä, karua ja kylmää.. . kaipa sitä voi sivistyneeksikin luonnehtia.
Ihan tuli ensi näkemältä hetkeksi sellainen kamala olo, että näin asiallisen näköisessä paikassa pitäisi kai keksiä jotain oikeasti kamalan fiksua sanottavaa. Hyvä etten pinkaissut saman tien karkuun.  Iskee silmää

Josko tähän nyt sitten tottuisi ja yrittäisi kotiutua. Parin päivän päästä voin varmaan jo sanoa tykkääväni.

Tavallaan.
Shaula

Asuinpaikka: Nastola
« Vastaus #37 : 10.Helmikuu 2007, 16:45 »

Neutraalihan tämä on ja ihan kiva, silti vastasin missä se pinkki on. No juu, ei sitä kauaa olisi kestänyt, mutta hienohan se olisi ollut. :D
Titu

« Vastaus #38 : 10.Helmikuu 2007, 16:59 »

Värit sopivat hyvin yhteen ja ovat muutenkin sopusoinnussa. Ihan kiva, tosin ehkä turhan hempeä verrattuna aikaisempaan Iskee silmää.
Shine

Asuinpaikka: Joensuu / Helsinki
« Vastaus #39 : 10.Helmikuu 2007, 17:00 »

hmm, joko silmäni valehtelevat tai kaikki muut ovat väärässä - minusta tässä sivuston  alalaidassa on ihan selvästi häivähdys pinkkiä (tai hempeää vaalenpunaista), siis tuon liilan palkin yläpuolella  Nolostunut

Vaaleampi väri on ihan kiva, mutta tuo pikimusta reunoissa sen seurana vähän häiritsee sävysilmääni. Yläreunan sävytetty tummansininen on hieno, mutta muuttuu liian nopeasti ihan mustaksi. Pitkää viestiketjua lukiessa tuntuu kuin uppoaisi kaivoon...
Sivuja: 1 [2] 3 4 5   Siirry ylös