Fiktiivi

« Vastaus #20 : 15.Toukokuu 2008, 00:08 » |
Näyttää jo lupaavalta. Aiemmin epäilin avaruusnatsi-ideaa, mutta teaserin perusteella luvassa onkin ehkä hivenen Wreckiä hienovaraisempaa huumoria  Toivottavasti saavat rahoitusta että päästään näkemään mitä tästä syntyy.
Darkki
« Vastaus #21 : 15.Toukokuu 2008, 09:19 » |
In 1945 the Nazis fled to the moon. In 2018 they are coming back. Iron Sky is a film about conformity: those who want to conform, those who want to make others conform, and those who refuse. A girl rebels against the foundations of her fathers, learning what freedom and equality mean to her, and that the world of today has lost sight of their true meaning.
Iron Sky will be the second film by the creators of Star Wreck, the most popular Internet feature film of all time. The script is written by award-winning science fiction writer Johanna Sinisalo. Iron Sky is currently in pre-production. - http://www.ironsky.netTodella hieno traileri ja idea elokuvalle on todella kutkuttava =) Käsikirjoituksesta vastaa vielä Johanna Sinisalo, joten ainekset ovat kyllä todella hyvät leffan onnistumiselle! Mic-edit Aiheet yhdistetty. Joka moden unelma, korjata adminia!
« Viimeksi muokattu: 15.Toukokuu 2008, 09:36 kirjoittanut Mic »
Mic
« Vastaus #23 : 15.Toukokuu 2008, 09:39 » |
Kiinnostava traileri. Jännä tilanne, kun nyt on kaksi suomalaista elokuvaa, joiden julkaisua jopa odottaa: tämä ja Sauna
Darkki
« Vastaus #24 : 15.Toukokuu 2008, 09:44 » |
Katos hittoa.. tästä tosiaan olikin jo topici. Itse olen fiksautunut alkuperäisiin nimiin, joten etsin vain IronSky nimeä eikä tullut mieleen ihmetellä rautataivasta =)
Simple

Asuinpaikka: Vantaa
« Vastaus #25 : 15.Toukokuu 2008, 09:49 » |
Alkuperäisenä nimenä voidaan mielestäni pitää Rautataivasta, koska sillä nimellä projekti muistaakseni lähti käyntiin. Kuitenkin, kun sitä aiotaan levittää maailmanlaajuisesti niin englanniksi oleva nimi on ihan järjestään oltava. Joka tapauksessa. Innolla odotetaan

« Vastaus #26 : 12.Helmikuu 2009, 08:06 » |
Havaintojeni mukaan ensimmäinen näyttelijäkiinnitys on tehty, saksalainen näyttelijtär Julia Dietze tulee vetämään leffan pääroolin kuunatsien vakoojana Renate Richterinä. Aiheesta lisää: http://forum.starwreck.com/viewtopic.php?p=49934Tämä nauratti: ”Julia on täydellinen vastakohta testosteronin täyttämille natseille ja elokuvan massiivisille avaruustaisteluille.”, sanoo Timo Vuorensola tyypillisellä lehdistötiedoteäänellään

« Vastaus #28 : 04.Marraskuu 2009, 08:07 » |
Rautataivas on ilmeisesti nyttemmin saavuttanut jonkinlaisen kriittisen massan, koska rahaa tuotantoon lohkesi kerralla peräti miljoona erskaa: http://yle.fi/uutiset/viihde/2009/11/scifi-parodia_iron_sky_solmi_miljoonasopimuksen_1134530.htmlYhteensä budjetti on asettunut 5 miljoonaan, mikä on suomalaisittain ihan merkittävä summa. Ylen uutisesta käy myös ilmi, että elokuvaa kuvataan ainakin Saksassa. Hyvällä tuurilla jossain lähempänäkin

« Vastaus #30 : 17.Toukokuu 2010, 08:29 » |
...ja uudennetusta teaserissä nähdään sitten kuvausten hedelmiä: http://www.youtube.com/watch?v=DeAfoiN5SDwEnergia on myös avannut sijoittajille tarkoitetun sovelman. Rahalla saa jotain toissijaisia goody pointseja, mutta mahdollisesti ne saa jopa takaisin, jos filkka tuottaa voittoa. Minimisijoitus on 1000 €: http://www.ironsky.net/site/support/invest/
Moonlord

Asuinpaikka: Lapua
« Vastaus #31 : 24.Joulukuu 2010, 15:37 » |
Puolet on nyt kuvattu. Frankfurtista (joka esittää filmissä New Yorkia) siirrytään pienen joulutauon jälkeen kuvaamaan Australiaan. Filmin olisi tarkoitus olla valmiina kaiketi joskus 2012 alussa.
Jos saavat pidettyä saman tason kuin trailereissa niin tässä on tuleva Oscar-voittaja :)
Sini
« Vastaus #33 : 07.Lokakuu 2011, 07:28 » |
Suurin (?) englanninkielinen (kaupallinen) genrelehti SFX teki Iron Skysta jutun (no ok, siis kaikille Finncon-kävijöille tuttu Cheryl Morgan teki) mutta SFX julkaisi. Teaser-juttu
tpi

« Vastaus #34 : 07.Lokakuu 2011, 17:15 » |
Ei mikään kovin ihme juttu ollut, en heti edes meinannut löytää lehdestä:
Sini-delete
Ziniolla saa muuten tilattua kohtuuhintaan SFX:n digiversion, lainaus on siitä.
Sorry, poistin lainauksen. Eiköhän jutun copyright ole kuitenkin Cherylin tai SFX:n eikä näin ollen ilman lupaa sitä saa kokonaisuudessaan julkaista muualla. Vaikka kiinnijäämisen riski olisikin pieni jne jne, kunnioittakaamme silti lakeja ja toisten työtä. Jos siis haluatte nähdä jutun, ostakaa lehti tai käykää lukemassa se hyvässä kirjastossa tai pyytäkää kirjastoanne kaukolainapalvelun avulla hankkimaan teille valokopio... Nazi-modenne Sini
« Viimeksi muokattu: 08.Lokakuu 2011, 09:18 kirjoittanut Sini »

« Vastaus #38 : 14.Helmikuu 2012, 09:50 » |
...ja vetää mutkat suoriksi käännöksiä tehdessään. Sääli ettei meille tule enää edes firmaan Varietyä, sitähän ei taida päästä ilman tilaajanumeroa lukemaan netistä vieläkään. Olisi ollut kiva nähdä mitä siellä oikeasti sanotaan