Kirjasto Clive Barker Lumon päivät, sodan yöt
syys 03
keskiviikko

Risingshadow on Suomen suurin scifi- ja fantasiakirjallisuuteen keskittynyt sivusto.
Tarjoamme mm. kattavan ja ajantasaisen spefikirjatietokannan, arvosteluja
uutuuskirjoista ja aktiivisen keskustelualueen!

http://www.risingshadow.fi/library_link/images/books/1438.jpg
[klikkaa suuremmaksi]

Arvosanoja 67 kpl
5.0 37%
4.5 1%
4.0 42%
3.5 1%
3.0 15%
2.5 0%
2.0 3%
1.5 0%
1.0 0%
0.5 0%


Keskiarvo 4.16

Arvosanani
star1star2star3star4star5star6star7star8star9star10

Omistan kirjan

Luen nyt

Lisää arvostelu

Lisää suosikiksi

Lukulistalle

Lumon päivät, sodan yöt

(Abarat, #2) Seuraava Edellinen 

Julkaisupäivä syyskuu 14, 2004
Muokannut Thialfi 13.01.2009


Kustantanut WSOY. Teoksen alkuperäinen nimi on Abarat: Days of Magic, Nights of War.

Alkuteos ilmestynyt 2004. Suomentanut Ilkka Äärelä. Kuvitus: Clive Barker. Graafinen suunnittelu: Alicia Mikles. Sidottu, kansipaperi.

Locus-palkintoehdokas 2005, British Fantasy -palkintoehdokas 2005.

Komean Abarat-saagan ensimmäinen osa esitteli Abaratin saariston, sen uskomattomat asujat sekä Candy Quackenbushin. Nuori sankaritar jatkaa nyt seikkailujaan gesrotta Malingon kanssa. Keskiyön Herra Kristoffer Kalma haluaa saada Candyn käsiinsä hinnalla millä hyvänsä. Mutta miksi? Mitä Kalma voisi haluta tavallisesta Minnesotan tytöstä? Ja miksi Abaratin maailma on alkanut tuntua Candysta omituisen tutulta? Miksi hän osaa käyttää taikavoimia, joita ei edes muista opetelleensa?

Kalma lähettää Candyn perään Ristirastikkaan, Otto Houlihanin. Candy ja Malingo saavat paeta henkensä edestä, mutta näkevät matkallaan myös uusia ihmeellisiä olentoja – sekä tietysti vanhoja tuttuja. Candyn kumppanien on taisteltava aikaa vastaan pelastaessaan Candya Kalman ikeestä, ja Candyn on selvitettävä menneisyytensä salaisuus ennen kuin Yön ja Päivän voimat kohtaavat ja Kaikennielevä Keskiyö lankeaa saaren ylle. Sota on alkamassa. Ja Candylla on edessään suuria valintoja, joista riippuu koko hänen tulevaisuutensa...

Clive Barker on kirjoittanut yhteensä kaksikymmentä kirjaa lapsille ja aikuisille. Hänen fantasia- ja kauhuromaaninsa ovat olleet suuria maailmanmenestyksiä. Clive Barker on myös kuvataiteilija, elokuvaohjaaja ja -tuottaja.

Abarat-kirjoja kirjoittaessaan Barker on samalla kuuden vuoden ajan kuvittanut niiden tarinoita maalauksin. Noista kuvista yli sata on mukana tässä kirjassa.


 Muita kirjoja joista saatat pitää
Tuulen laulu (Tuuli tulessa -trilogia, #1) Yllä meren, alla kiven (Pimeä nousee, #1) Erik Ihmisenpoika (Erik Ihmisenpoika, #1) Pimeä nousee IV–V 13 lahjaa (Keijutrilogia, #1) Langennut enkeli (Langennut enkeli, #1) Pelastakaa kummitukset
 Kirja-arvosteluja (yhteensä 0 kpl)
Ole ensimmäinen arvostelun kirjoittaja!
Kirjasto Clive Barker Lumon päivät, sodan yöt