Kirjaudu Rekisteröidy

Kirjaudu sisään

Käyttäjätunnus *
Salasana *
Muista minut

Luo tunnus

(*) kentät ovat pakollisia.
Nimimerkki *
Käyttäjätunnus *
Salasana *
Vahvista salasana *
Email *
Vahvista email *

Kana kynimättä

Kana kynimättä (Goosebumps, #28) /library_link/images/books/6003.jpg
Keskiarvo 2.86

Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10


arvosanoja (14)
kirjahyllytilastot

Kana kynimättä

(Goosebumps, #28)

Julkaistu: heinäkuu 2010 (Sanoma Magazines Finland)
Alkuperäinen nimi Chicken Chicken

Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: kauhu, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 1997. Suomentanut Marja Helanen-Ahtola. Sidottu.

Kun Crystal ja velipoika Cole suututtavat kaupungin liepeillä asuvan, mustanpuhuvan Vanessan, tämä kuiskaa heille merkillisen varoituksen: ”Kana kanalja”. Sen jälkeen alkaa tapahtua kummia. Crystalin huulet muuttuvat koviksi kuin linnun nokka, ja Cole alkaa kotkottaa vienosti.

Höyheniä versovat sisarukset joutuvat toteamaan, että ehkä Vanessa sittenkin osaa noitua ihmisiä, kuten kaupungilla huhutaan. Keksivätkö Crystal ja Cole keinon palautua normaaleiksi ennen kuin on liian myöhäistä? Vai muuttuvatko he kokonaan jyviä nokkiviksi siivekkäiksi?

Muokannut Thialfi (12.06.2014)
Tietoa kirjailijasta :: R. L. Stine
R. L. Stine

Robert Lawrence Stine on syntynyt Ohiossa Yhdysvalloissa vuonna 1943. Jo yhdeksänvuotiaana hän kirjoitti vitsi- ja sarjakuvakirjoja ja novelleja kavereilleen. Stine opiskeli Ohion yliopistossa, ja valmistuttuaan sieltä 1965 hän muutti New Yorkiin. Opiskeluaikanaan Ohion valtion yliopistossa Stine toimitti yliopiston omaa huumorilehteä. Valmistumisen jälkeen hän muutti New Yorkiin, jossa hän teki toimittajan töitä. Hän oli myös 10 ... (lisää kirjailijasivuilla)

Muita kirjoja joista saatat pitää
JalostamoThe Dreaming 3Vampyyrit ja hahmonvaihtajatHirviöprinsessa HimeDarlah: 172 tuntia Kuussa
 Kirja-arvioita (2 kpl)
Kirjoittanut Soturiorava (21.11.2014)

(+1 tykkää)

Sisarukset ovat muuttumassa kanoiksi Vanessa-velhon johdosta. Kirja oli jännittävä ja hieman ehkä ahdistava. Kun luen kirjoja samaistun usein hahmoihin ja siksi en tykkää aina (huomioi sana aina) sellaisista kirjoista joissa joutuu pulaan ja tällaisista joissa alkaa muuttumaan oudosti. Toisaalta se luo sellaista syvyyttä kirjoihin. Siis siinä on puolensa ja puolensa. Suosittelen kaikille kauhukirjoista pitäville ja Goosebumps-sarjasta pitäville
Kirjoittanut Mai00 (15.06.2014)


Tällaista kirjaa en olekaan ennen lukenut. Aihe oli hauska ja täysin erilainen kuin yleensä. Yksityiskohdat olivat hauskoja ja välillä jopa nauratti lukiessa. Alku oli positiivisesti outo ja vauhtiin päästiin nopeasti. Suosittelen!
Paikalla 3 jäsentä ja 49 vierailijaa:
tpi, Karou x, Rinja
Uusin jäsen: Milja V
Jäseniä yhteensä: 6068