Kirjasto Kari A. Sihvonen Kapteeni Kanki: Onnen avaimet
syys 03
keskiviikko

Risingshadow on Suomen suurin scifi- ja fantasiakirjallisuuteen keskittynyt sivusto.
Tarjoamme mm. kattavan ja ajantasaisen spefikirjatietokannan, arvosteluja
uutuuskirjoista ja aktiivisen keskustelualueen!

http://www.risingshadow.fi/library_link/images/books/6445.jpg
[klikkaa suuremmaksi]

Arvosanoja 1 kpl
5.0 0%
4.5 0%
4.0 0%
3.5 0%
3.0 100%
2.5 0%
2.0 0%
1.5 0%
1.0 0%
0.5 0%


Keskiarvo 3.00

Arvosanani
star1star2star3star4star5star6star7star8star9star10

Omistan kirjan

Luen nyt

Lisää arvostelu

Lisää suosikiksi

Lukulistalle

Kapteeni Kanki: Onnen avaimet


Julkaisupäivä syyskuu 9, 2011
Muokannut Thialfi 07.10.2011


Nelivärinen. Sidottu.

Kapteeni Kanki on hervoton. Pirjo on vihdoin kyllästynyt Kangen miehiseen käytökseen ja siirtänyt supersiivousvoimillaan tavaransa omaan asuntoonsa. Kapteenimme ei tästä masennu vaan vetää upouudet bootsit jalkaan ja lähtee kartsalle etsimään uutta onnea. Pian hän törmää moniin tarinamme kannalta oleellisiin henkilöihin kuten hemaisevaan Moralisaattoriin, arkkiviholliseensa Marsalkka Mahtimeisseliin sekä kaikesta perilläoleviin Todellisuustarkastajiin, joita Kangen järjenvastaiset touhut eivät miellytä. Kanki päättää ottaa hatkat ja livahtaa aikamatkustelemaan baarituttava Jynkky-Männän aikakoneella.

Samaan aikaan toisaalla Moralisaattori on joutunut finninaamaisten tiedenörttien käsiin. Yrityksessään parannella sankarittaren avuja asiat menevät sarjakuvamaisesti pieleen ja pian kenelläkään ei ole enää kivaa. Jopa Todellisuustarkastajat joutuvat myöntämään että vain Kanki voi pelastaa niin epätodennäköisen tilanteen. Mutta miten se onnistuu? Auttaako Peelo-Paten antama Ibiza-lippalakki? Entä mitä tehdä Pirjon kanssa?

Kapteeni Kanki ja onnen avaimet on ensimmäinen albumimittainen Kanki-seikkailu. Kangesta on nautiskeltu aiemmin mm. Myrkky-lehdessä sekä kokoelmassa Kapteeni Kanki – Jäykkää menoa! (Zum Teufel 2009). Tässä kivikovassa albumissa Kanki näyttäytyy entistäkin värikkäämpänä hahmona, nelivärisenä jopa!

Kari Sihvosen albumeita: Kapteeni Kanki ja onnen avaimet (Zum Teufel 2011), Liisa – Pahemmassa kuin pinteessä (Zum Teufel 2010), Silent Badness (Like 2010), Kapteeni Kanki – Jäykkää menoa! (Zum Teufel 2009), Kivisyli (käsikirjoitus Reima Mäkinen, Sarjamania 2002).


 Muita kirjoja joista saatat pitää
Ontot kukkulat Tank Girl Tuulen laakson Nausicaä 5 Akira 12 Gunnm 5: Koston vuodenaika Akira 2 Iso Heppu ja Rusty Robottipoika
 Kirja-arvosteluja (yhteensä 0 kpl)
Ole ensimmäinen arvostelun kirjoittaja!
Kirjasto Kari A. Sihvonen Kapteeni Kanki: Onnen avaimet