syys 02
tiistai

Risingshadow on Suomen suurin scifi- ja fantasiakirjallisuuteen keskittynyt sivusto.
Tarjoamme mm. kattavan ja ajantasaisen spefikirjatietokannan, arvosteluja
uutuuskirjoista ja aktiivisen keskustelualueen!

http://www.risingshadow.fi/library_link/images/books/6550.jpg
[klikkaa suuremmaksi]

Arvosanoja 13 kpl
5.0 38%
4.5 8%
4.0 31%
3.5 0%
3.0 23%
2.5 0%
2.0 0%
1.5 0%
1.0 0%
0.5 0%


Keskiarvo 4.19

Arvosanani
star1star2star3star4star5star6star7star8star9star10

Omistan kirjan

Luen nyt

Lisää arvostelu

Lisää suosikiksi

Lukulistalle


Julkaisupäivä huhtikuu 13, 2012
Muokannut Jussi 13.04.2012


Kustantanut Karisto.

Sidottu.

Vauhdikas fantasiaseikkailu jatkuu

Tähtilinnan prinsessat Elena ja Armada viettävät rauhallista kevättä Suomen Pernaisissa. Koulun rehtori on kuitenkin kumman levoton ja salaileva. Eikä ihme, sillä rehtori ja hänen 49 poikaansa ovat pakolaisia fantasiamaa Mustikkakedon valtakunnasta. He ovat suuressa vaarassa, sillä ilkeä siipikaktuskala Tradimento on kironnut heidät Mustikkakedon keisarin Rasvapään käskystä ja aikoo nyt vangita heidät Rasvapään orjiksi. Elena ja Armada temmataan poikien mukana kamppailuun Tradimenton ja Rasvapään aikeita vastaan. Kirouksen kumoaminen vaatii kuitenkin muutakin kuin voimaa ja nokkeluutta.

Kirous on jatkoa Hanna van der Steenin esikoisromaanille Ennustus. Seikkailujen reviiri laajenee nyt fantasiamaailmoista Suomeen ja Brasiliaan asti. Ennustuksesta tuttujen mielikuvitusolentojen tsonttujen, ällörulliaisten ja hekottavien heggoheggojen lisäksi mukana on joukko uusia, kuten seiniä maalaava sisustuskummitus ja aarteita himoitsevat rasvaolennot. Teos on täynnä vauhdikasta toimintaa ja hersyvää huumoria, mutta käsittelee samalla myös anteeksiantamisen vaikeaa ja tärkeää teemaa.


 Muita kirjoja joista saatat pitää
Hobitti, eli, Sinne ja takaisin Spiderwickin kronikat 1–5 Liisan seikkailut peilimaailmassa Kuka pelkää noitia Kirjeitä Joulupukilta Varjo ei unohda (Kalle, #1) Ilmarin ihmelääke
 Kirja-arvosteluja (yhteensä 1 kpl)
- Ruusy
26.07.2014

Aivan ihana luin tämän joskus puoli vuotta sitten ja yhä jaksaa innostaa. Annoin 5 tähteä koska yksinkertaisesti en keksinyt yhtään moitetta tästä!
Tykkää