elo 29
perjantai

Risingshadow on Suomen suurin scifi- ja fantasiakirjallisuuteen keskittynyt sivusto.
Tarjoamme mm. kattavan ja ajantasaisen spefikirjatietokannan, arvosteluja
uutuuskirjoista ja aktiivisen keskustelualueen!

http://www.risingshadow.fi/library_link/images/books/6617.jpg
[klikkaa suuremmaksi]

Arvosanoja 16 kpl
5.0 44%
4.5 6%
4.0 38%
3.5 6%
3.0 6%
2.5 0%
2.0 0%
1.5 0%
1.0 0%
0.5 0%


Keskiarvo 4.38

Arvosanani
star1star2star3star4star5star6star7star8star9star10

Omistan kirjan

Luen nyt

Lisää arvostelu

Lisää suosikiksi

Lukulistalle


Julkaisupäivä tammikuu 31, 2012
Muokannut Thialfi 05.02.2012
Tyyli: fantasia, romanssi


Kustantanut Harlequin. Teoksen alkuperäinen nimi on Alpha.

Alkuteos ilmestynyt 2010. Nidottu.

Faythe Sanders elää keskellä myrskyä. Heidän laumansa on kärsinyt suuria tappioita ja koko ihmiskissarotu on vaarassa ajautua vilpillisen hallitsijan pauloihin. Faythen lauma jaksaa kuitenkin taistella olemassaoloaan ja oikeutta vastaan.
 
Samaan aikaan Faythen on myös tehtävä henkilökohtaisia valintoja. Hänen on punnittava kumpaa hän enemmän rakastaa: Marcia vai Jacea.
 
Elämä ei ole aina helppoa, mutta jos kunnon myrskyistä selviää, voi olla mukana toteuttamassa jopa vallankumousta, ja se jos mikä tekee elämästä mielekkään periksiantamattomalle Faythelle.

Kissojen kesken -sarjan huikea päätösosa.


 Muita kirjoja joista saatat pitää
Kissatyttö (Kissojen kesken, #1) Noidan lumoissa (Noitakronikat, #1) Yllätysvieras Rakas vampyyrini Halu (Langenneet enkelit, #1) Mustan Douglasin morsian Morriganin risti (Kuuden piiri, #1)
 Kirja-arvosteluja (yhteensä 1 kpl)
- Q_Black
22.02.2012

Tätä on odotettu! Faythen tarina huipentuu tässä kuudennessa Kissojen kesken - kirjassa. Rachelin tyyli ei herpaannu tässäkään pokkarissa. Tapahtumaa on kaikkien makuun, aina poliittisesta valtataistelusta, suhdedraamaan ja veren roiskumiseen. Kuten olen aiemminkin tainnut mainita niin Marc otti tässäkin kirjassa hermoon ja pahasti. Täytynee nostaa hattua Rachelille, koska on luonut vastenmielisimmän hahmon ikinä - vinkuvan, anelevan ja yltiömustasukkaisen Marcin, jollaista en haluaisi tavata tosielämässä. Lisäksi myös tässä pokkarissa nousi esille tyypillinen seksistisyys. Nainen on vain tarkoitettu lisääntymiseen, ei mihinkään muuhun. Otti myös hermoon Faythen sekoilu kahden miehen välillä. Valitukset sikseen, kirja oli miinuksista huolimatta jännittävä ja hiuksia nostattava lukukokemus, joka nostatti kyyneleitäkin silmiin. Mahtava päätös mahtavalle sarjalle.
Tykkää
  (+3 tykkää tästä)