Kirjasto Maggie Shayne Hämärän reunalla
syys 02
tiistai

Risingshadow on Suomen suurin scifi- ja fantasiakirjallisuuteen keskittynyt sivusto.
Tarjoamme mm. kattavan ja ajantasaisen spefikirjatietokannan, arvosteluja
uutuuskirjoista ja aktiivisen keskustelualueen!

http://www.risingshadow.fi/library_link/images/books/6624.jpg
[klikkaa suuremmaksi]

Arvosanoja 18 kpl
5.0 11%
4.5 0%
4.0 50%
3.5 0%
3.0 33%
2.5 0%
2.0 6%
1.5 0%
1.0 0%
0.5 0%


Keskiarvo 3.67

Arvosanani
star1star2star3star4star5star6star7star8star9star10

Omistan kirjan

Luen nyt

Lisää arvostelu

Lisää suosikiksi

Lukulistalle

Hämärän reunalla

(Yön siivet, #7) Seuraava Edellinen 

Julkaisupäivä maaliskuu 2012
Muokannut Darkki 26.03.2012
Tyyli: fantasia, romanssi


Kustantanut Harlequin. Teoksen alkuperäinen nimi on Edge of twilight.

Alkuteos ilmestynyt 2004. Nidottu.

Amber Lily on ainutlaatuinen. Hänen ei kuuluisi olla olemassa, vampyyreiden ei nimittäin pitäisi kyetä lisääntymään. Ainutlaatuisuudestaan Amber on joutunut maksamaan kovan hinnan, hänen vanhempansa ovat aina suhtautuneet häneen ylisuojelevasti.

Amber on jo pidemmän aikaa nähnyt merkillisen unen uudestaan ja uudestaan. Komea mies ojentaa hänelle kauniin koristeellisen puurasian, mutta Amber ei halua katsoa sen sisälle. Amber on ajamassa ystäviensä luokse, kun hän on ajaa miehen päälle. Mies - Edge - on hänen unestaan ja hän on vampyyri. Amber aistii miehessä aggressiivista voimaa, mutta ei voi vastustaa tämän herättämää halua.

Amberilla ja Edgellä on yhteinen vihollinen Stiles, joka on jo vuosia saalistanut Amberia. Kohta suuri yllätys hätkähdyttää heitä ja koko heidän suurta vampyyriperhettään; Amberilla ja Edgellä on muutakin yhteistä kuin vihollinen... Jälleen kerran Amberin elämä osoittautuu kerrassaan ainutlaatuiseksi.


 Muita kirjoja joista saatat pitää
Mustan Douglasin morsian Verilinja Noidan lumoissa (Noitakronikat, #1) Yön kirous (Manalan valtiaat, #1) Sydämen synnit (Synnit, #1) Pimeä kuu Kevytkenkäinen kummitus
 Kirja-arvosteluja (yhteensä 2 kpl)
- Papersun
11.04.2012

Kirjan alku imaisi mukaansa ja oli mukavaa palata sarjan maailmaan, mutta loppua kohti kirja vähän lässähti. Tapahtumat menivät vähän turhankin siirappiseksi ja samantyylisiä tapahtumia oli jo sarjan aiemmassa kirjassa. Vaikka tarina on oma itsenäinen osansa, saa siitä enemmän irti kun on lukenut kirjasarjan aikaisemmat osat ja henkilöt ovat tuttuja.
Tykkää
 

- Q_Black
30.03.2012

Onhan se nyt selvää, että Harlequin-kirjoissa ei ole syvällisiä pohdintoja vaan suoraa toimintaa. Tässä kirjassa se tosin ponnahti esille entistä räikeämmin. Tarinan juoni oli ihan kelvollinen eikä lopussa tapahtuvaa hämmästyttäävä (ja tavallaan kornia) tapahtumaa olisi mitenkään osannut arvata etukäteen. Edge oli vallan loistava hahmo osuvien heittojensa kanssa ja Amberissakin oli kivasti sisua ja luonnetta. Tämä oli ensimmäinen kirja, jonka luin Yön siivet - sarjasta ja olihan se ihan kelvollinen vaikka olen lukenut jos jonkinlaista negatiivista näistä pokkareista. Mikäli et kaipaa syvää kerrontaa vaan pinnallista raapaisua, vaihtuvia ja uskomattomiakin tapahtumia sekä räiskyvää romantiikaa, tämä on sinua varten.
Tykkää
 

Kirjasto Maggie Shayne Hämärän reunalla