Kirjasto Eve Silver Sydämen synnit
elo 31
sunnuntai

Risingshadow on Suomen suurin scifi- ja fantasiakirjallisuuteen keskittynyt sivusto.
Tarjoamme mm. kattavan ja ajantasaisen spefikirjatietokannan, arvosteluja
uutuuskirjoista ja aktiivisen keskustelualueen!

http://www.risingshadow.fi/library_link/images/books/6626.jpg
[klikkaa suuremmaksi]

Arvosanoja 18 kpl
5.0 28%
4.5 6%
4.0 39%
3.5 0%
3.0 22%
2.5 0%
2.0 0%
1.5 6%
1.0 0%
0.5 0%


Keskiarvo 3.94

Arvosanani
star1star2star3star4star5star6star7star8star9star10

Omistan kirjan

Luen nyt

Lisää arvostelu

Lisää suosikiksi

Lukulistalle

Sydämen synnit

(Synnit, #1) Seuraava

Julkaisupäivä kesäkuu 2012
Muokannut Jussi 11.06.2012
Tyyli: fantasia, romanssi


Kustantanut Harlequin. Teoksen alkuperäinen nimi on Sins of the Heart.

Alkuteos ilmestynyt 2010. Nidottu.

Maanalainen maailma on tarkoin jaettu erilaisiin valtakuntiin. Kunkin valtakunnan hallitsijalla on oma tehtävänsä, taitonsa ja omat palvelijansa. Yksi heistä on Sutekh. Hänen poikiensa on määrä ryöstää hänelle likaisia sieluja. Tällaisella matkalla yksi pojista - Dagan Krayl - näkee rotansyömään varastorakennukseen sidotun tytön – Roxy Tamen - jolla on selvä taistelijan sielu. Dagan jättää tytön rauhaan ja pelastaa tämän likaisten sielujen kynsistä.

Pelastuttuaan Roxy säntää juuri sinne, mistä Dagan oli häntä varoittanut: hän liittyy Asetin tyttäriin ja ensimmäistä kertaa koko elämänsä aikana, hän tuntee kuuluvansa johonkin, melkein kuin hänellä olisi perhe. Asetin tyttäret ovat Sutekhin vihollisia, mutta jostain oudosta syystä Roxy ei saa Dagania mielestään.

Yksitoista vuotta kuluu ja he näkevät unia toisistaan. Maanalaisten valtakuntien politiikka kuohuu, Roxyllä on tärkeä operaatio, Daganin veli katoaa… Dagan ja Roxy kohtaavat jälleen, eivätkä he pysty tuntemaan vihollisuutta välillään, päinvastoin, hämmentyneinä he eivät voi pysäyttää intohimoa, jolla on yliluonnolliset voimat myös heidän sydämissään.

"Eve Silverin kirjoissa on taikaa!" USA Todayn bestsellerkirjailija Cheyenne McCray


 Muita kirjoja joista saatat pitää
Pimeä kuu Noidan lumoissa (Noitakronikat, #1) Tapaaminen Elämän kanssa Kevytkenkäinen kummitus Verilinja Tyttö peilissä Jumalattaren valittu (Partholon, #1)
 Kirja-arvosteluja (yhteensä 1 kpl)
- Q_Black
12.06.2012

Kohta näitä pokkareita ei voi sanoa enää Harlequineiksi, koska minusta tässä kirjassa oleva jännittävä juoni jätti kaiken romanttisuuden alleen ja siksi petyin suuresti tähän kirjaan. Pippurinen Roxy ja kylmäkiskoinen Dagan olisivat olleet herkullinen pari lukea, mutta eipä heidän tarinastaan paljon saanut irti. Jos unohdetaan tämä pikkuseikka niin kirjahan oli ihan mukaansa tempaava, täynnä erilaisia hahmoja, juonittelua ja kivasti myös veren roiskutusta ja irtonaisia ruumiinosia. Mihin kastiin tämän sitten voi kohta luokitella? Noh, jään odottamaan jatko-osaa.
Tykkää
  (+1 tykkää tästä)

Kirjasto Eve Silver Sydämen synnit